mamamajča
|
mojcaya, lepo, da si se spet oglasila. Vsakič, ko vas berem, kako vam otroci bruhajo in ne veste, kako jim pomagat oz. kako to omilit, mi je hudo. Si predstavljam, nekoliko se spomnim še od nečaka, pa vem in verjamem, da je vse prej kot lahko. Da razmišljate in si belite glavo, kaj je za naredit. Ampak kljub temu- 6850g pri dvainšestdesetih centimetrih je odlično. Sem že zadnjič omenila- moj taprvi je mel pri tolikih cm, star tri mesece, kilo manj, kot ima zdaj tvoj, pa je bil vedno zdrav, zadovoljen, in niti enkrat ni nihče omenil, da je premalo. Sploh ni bil suhcen. Rada bi ti samo rekla, da odmisli malo grame, popite mililitre, seštevanje in primerjanje, in se sprosti! Na žalost sta med tistimi procenti otrok, ki polivajo, se trenutno malo slabše hranijo, ampak glavo gor- ker BO minilo in se izboljšalo. Vem, da te skrbi in niti približno ti nočem solit pameti. Svetujem ti samo, da pomisli, da vedno ne bo ostalo pri tem bruhanju, in da je tvoj fant čisto v redu, zdrav in krepki možak, zadovoljen, kar ti, verjamem, dokazuje s svojimi nasmeški. Malo se sprosti in pusti te računice za drugič. Srečno!
|