Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:28:05
|
|
|
|
mtd
|
BUČKOV ZOS&hrenovke puranja rižota makaronflajš ...
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:28:49
|
|
|
|
baguSka
|
čapate (moka in voda) ;)
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:29:29
|
|
|
|
Žirafca Helena1
|
baga, kak pa se to nardi? :miska:
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:31:56
|
|
|
|
baguSka
|
skup zmešaš da rata taka masa, pa nardiš nabodalca pa daš pečt - sicer zanč ampak pocen 8)
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:32:04
|
|
|
|
Anonimen
|
A kero zanima recept za kinder pingvin? Isti, k un kupljen - otroci ga obožujejo!:bravo:
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:32:29
|
|
|
|
baguSka
|
jst ga tud obužujem 8)8)8)8)8)8)
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:33:51
|
|
|
|
Žirafca Helena1
|
pa ne bom zanič kosila delala, bo moj gurman reku da ga prisiljujem hujšat:)-:)-:)- :miska:
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:34:28
|
|
|
|
baguSka
|
:)-:)- reč mu nej ne bo zbirčn :)-:)-
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:35:18
|
|
|
|
Žirafca Helena1
|
Če s pa ti rekla da je zanič :miska:
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:35:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Skuhaš špagete in narediš polivko. Čas kuhanja kakšnih 15 minut.
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:36:57
|
|
|
|
Anonimen
|
no to bomo mi dons. špagete pa paradajzov zos z bučkami. 20 min dela pa je domače sveže z vrta :) pa paradajzovo solato zravn :) smo manijaki na paradajz :) lp lara
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:38:48
|
|
|
|
muki1
|
No kaj je zdaj s tem Kinder pingvinom?
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:40:14
|
|
|
|
Anonimen
|
a ve katera kakšen recept za kakšno smetanovo ali sirovo polivko za špagete?
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:43:09
|
|
|
|
Anonimen
|
KINDER PINGVIN Za en biskvit potrebujete: - 3 jajca SESTAVINE SO ZA EN BISKVIT, - 3 žlice sladkorja SPEČETE PA DVA!!! - 3 žlice tople vode - 3 žlice moke - 1 žlica pravega kakava - pol pecilnega PRIPRAVA: Beljake in sladkor stepete v sneg. Rumenjake in 3 žlice tople vode zmešate in dodate v sneg. Nato dodate moko, kakav in pecilni in narahlo pomešate. Pečete na peki papirju 15 minut na 200°C. ZA KREMO: - vrečka želatine - 0,5 l rastlinske smetane - 3 dcl mleka Vrečko želatine zmešate s tremi žlicami mleka. Počakajte 10 minut, da želatina nabrekne. Nato jo dajte v toplo mleko, pomešajte in pustite, da se ohladi. Nato prilijte rastlinsko smetano in miksajte, da se zgosti. Pripravite tudi čokolado V parni kopeli stopite margarino in jedilno čokolado. SESTAVITE REZINO: 1. biskvit, nato pol kremo in 1/3 čokolade, nato še druga polovica kreme in 2. biskvit. Prelijete s čokolado. Če lahko, rezino postavite v zamrzovalnik za 40 minut, nato hranite v hladilniku. DOBER TEK!!!! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:43:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Počasi pražiš (lahko daš zraven malo vode, čisto malo, ali pa mlk) 3 trikotne sire, nato zaliješ s sladko smetano. Nato lahko dodaš, po želji, peteršilj, drobnjak, česen, papriko ... ali pa nič.
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
mlk je mleko, če se ne razume.:)
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:44:34
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz delam smetanovo z zeliščnim maslom. Segrejem zelišno maslo in dolijem smetano, začinim, pokuham,pa je. Sirovih polivk ne delam.Jemo pa radi špagete z olivnim oljem in parmezanom(skuhaš špagete, daš na krožni, nato si vsak polije z olivnim-domačim oljem in doda nariban parmezan(ga dam dosti, drugače je brez okusa)-Obožujemo to (celo naš 4,5 letnik)
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:44:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pa pražiš pomeni "cmariš", počasi, toliko časa, da se sir vsaj skoraj ves spusti.
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:45:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Pečene nadevane bučke: Bučke po dolgem razpolovimo,izdolbemo in napolnimo z nadevom. V pekač položimo kose slanine,najo položimo odprte polovice bučk in položimo v pečico. Nadev:Mleto meso pregnetemo z namočenim in ožetim zdrobljenim kruhom ter začimbami.
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:49:21
|
|
|
|
baguSka
|
evo k skoz neki buče omenjate men je zadnič od tašče frajer naredu na kolobarje narezano bučo, gor pa položeno šunko, pa sir in pečeno v pečici - tud kar super zadevca pa zlo hitr narjen ;)
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:54:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Paradižnikova omaka: Na maščobi karameliziramo sladkor Ko porjavi dodamo paradižnikovo mezgo jo malo opražimo, dodamo še pelate iz kozarca ali pa sveže nasekljane(olupljene) nekaj časa dušimo. po potrebi dolivamo malo vode, Omako nato pretlačimo zgostimo z podmetom(moko zmešamo z malo mrzle vode) prevremo in začinimo:sol poper.nasekljan petršilj. na koncu dodamo še žlico kisle smetane.
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 10:55:46
|
|
|
|
mamsi
|
Polivka za makarone - smetanova in fino kalorična 8). Maslo raztopiš, prepražiš moko, zaliješ s smetano, dodaš malo čebulo - najbolje 1 šalotko, en klinček in en lovoljev list, muškat in sol. Kuhaš 15 minut, dodaš gorgonzolo, ne smež veš segrevati, samo mešaš, dokler se ne stopi. To je ful dobr, sploh za kake njoke al pa raviole. Za filane bučke pa naredim mesno maso kot za filane paprike, buče po dolgem čez pol, nafilam z napol dušeno maso in dam pečt na 200°C za 40 min, potresem s sirom in pečem še ene 5-7min. Njam.;)
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 11:07:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Splišni, mislim, da bom kar tvoj recept uporabla. Hvala:bravo:
|
|
|
|
Kaj naj skuham za kosilo? 9.8.2005 11:09:03
|
|
|
|
arielca
|
Še jst dodam en recept z bučkami. Potrebuješ: čebulo bučke jajca kislo smetano olje sol poper Čebulo narežeš in popražiš na olju. Dodaš na tanke kolobarje narezane bučke in jih pražiš toliko časa, da so mehke. V lončku razžvrkljaš jajce in kislo smetano (na 1 jajce 2 žlici smetane) in s tem preliješ bučke. Pomešaš, počakaš, da jajca zakrknejo, soliš, popraš in to je to. Dober tek.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?