|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
13.1.2011 10:17:30   
botrca
Ojla,

kako ste? Sonček je....user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
13.1.2011 11:25:57   
tasa_m
Punce, ena moja prijateljica zbira za eno punčko oblačila, hrano in kakšno "staro" igračo.
Če se vam bilo kaj kota po stanovanju in vam je odveč, prosim pomagajte..
Prilepim kaj iše na FB:
 " 1,2 leto stara punčka potrebuje oblačila. Družina se je znašla v takšni finančni stiski, da je mamici vseeno ali so oblačila za fantka, kljub temu da ima hčerkico. Glavno ji je, da jo lahko le obleče in morda ponudi kakšno igračko, ker jiih nima. Če kdo lahko pomaga z kakšnimi boni za otroško hrano ali plenice - bi bilo že preveč lepo...."
Ima pa številko 80/86 lahko tudi več, saj bo vse prišlo prav. Nimajo niti za bleko, piejo kruh in vodo.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 13.1.2011 11:26:49 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
13.1.2011 12:00:59   
rina22
hvala vsem user posted image user posted image

sacherca, res je hudo, saj sama veš user posted image še posebno, ko moraš it večkrat skozi vse to user posted image strah me je, da v drugo ne bo zmogla user posted image

tasa, fuuuuuull bi rada pomagala, pa nimam takih oblekic, ker T. tako številko zdaj nosi. Sem pa dobla veliko čeveljčkov, pa lahko kake podarim. Če želiš, lahko vprašaš, če rabijo?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
13.1.2011 12:09:46   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Punce, ena moja prijateljica zbira za eno punčko oblačila, hrano in kakšno "staro" igračo.
Prilepim kaj iše na FB:
 " 1,2 leto stara punčka potrebuje oblačila. Družina se je znašla v takšni finančni stiski, da je mamici vseeno ali so oblačila za fantka, kljub temu da ima hčerkico. Glavno ji je, da jo lahko le obleče in morda ponudi kakšno igračko, ker jiih nima. Če kdo lahko pomaga z kakšnimi boni za otroško hrano ali plenice - bi bilo že preveč lepo...."
Ima pa številko 80/86 lahko tudi več, saj bo vse prišlo prav. Nimajo niti za bleko, piejo kruh in vodo.

od kod je družina?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
13.1.2011 12:18:05   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

od kod je družina?

iz Mb.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
13.1.2011 12:20:01   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

tasa, fuuuuuull bi rada pomagala, pa nimam takih oblekic, ker T. tako številko zdaj nosi. Sem pa dobla veliko čeveljčkov, pa lahko kake podarim. Če želiš, lahko vprašaš, če rabijo?
Bom povprašala ja.
Si me spomnila, da imamo tudi mi polno čeveljčkov in copatk. user posted image
Jaz bo šla v trgovino, kupila enih 5l mleka, nekaj piškotov in jim dala. Bom šla na 2 kavici manj in vem da bom nekaj dobrega nardila. Mogoče bom kdaj tudi jaz potrebovala pomoč. user posted image
Nači pa Rina te razumem ker Lija sama nosi zdaj 80/86 cifro in nimam kaj dost.
Bom pa dala nekaj stvari katere je dobila in jih do sedaj še ni ponosla.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
13.1.2011 12:25:24   
marta82

Prilepim kaj iše na FB:

Tasa daš kontakt? Pri nas bi se kaj našlo.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
13.1.2011 12:26:13   
rina22

Bom povprašala ja.
Si me spomnila, da imamo tudi mi polno čeveljčkov in copatk. user posted image
Jaz bo šla v trgovino, kupila enih 5l mleka, nekaj piškotov in jim dala. Bom šla na 2 kavici manj in vem da bom nekaj dobrega nardila. Mogoče bom kdaj tudi jaz potrebovala pomoč. user posted image
Nači pa Rina te razumem ker Lija sama nosi zdaj 80/86 cifro in nimam kaj dost.
Bom pa dala nekaj stvari katere je dobila in jih do sedaj še ni ponosla.

Lepa gesta, res. Od drugega tedna naprej imam avto doma, tak da bi tudi jaz nekaj živil podarila, pa bi jih pol tebi pripeljala, pa bi jim ti dala, če jih poznaš? Ali pač nekak bi se zmenle.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
13.1.2011 12:40:57   
Arwenko
Dan user posted image

Mi smo pa imeli ravno patronažno tukaj...vse ok z našo tamalo, v torek imamo prvo posvetovalnico, edino kar jo skrbi je popek. Zadnje par dni, ko imamo krče nam je namreč spet ven izstopil. Sicer je še kao mehko in ni panike, pa malo je rdeč, tako da moramo zdaj razkuževat in z bivacynom mazat, pa do torka ne kopat, da pol zdravnica pogleda. Zdaj pa se gremo počasi rihtat in na šetnjo.

aja, jutri pa pridemo v MB, a ima katera čas za kavo/šetnjo kje v centru tam nekje po 13h?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
13.1.2011 13:04:22   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Dan user posted image

Mi smo pa imeli ravno patronažno tukaj...vse ok z našo tamalo, v torek imamo prvo posvetovalnico, edino kar jo skrbi je popek. Zadnje par dni, ko imamo krče nam je namreč spet ven izstopil. Sicer je še kao mehko in ni panike, pa malo je rdeč, tako da moramo zdaj razkuževat in z bivacynom mazat, pa do torka ne kopat, da pol zdravnica pogleda. Zdaj pa se gremo počasi rihtat in na šetnjo.

aja, jutri pa pridemo v MB, a ima katera čas za kavo/šetnjo kje v centru tam nekje po 13h?

Mi bomo v mestu šele ob kakih 5 pop. Gremo gledat žrebanje št. za zlato oz. bolje rečeno, gremo Siddharto poslušat user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
13.1.2011 13:06:12   
Lenči_
Naša M. pa že od 12 zunaj v vozičku na terasi ajča. Upam, da ji je dovolj toplo! Sva bile malo na sprehodu, pa je zaspančkala user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
13.1.2011 13:37:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Naša M. pa že od 12 zunaj v vozičku na terasi ajča. Upam, da ji je dovolj toplo! Sva bile malo na sprehodu, pa je zaspančkala user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
13.1.2011 13:37:54   
tasa_m
Marta evo kopiram iz FB:

Aferdita Januzi
Valvazorjeva 70
2000 Maribor

...Njen telefon, če bi želela katera vstopiti v stik z njo glede kakšne pomoči : 041 205 975
Za oblačila, igrače in hrano lahko v osnovi pokličete naju z Matejem ( 031 766 131 )

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
13.1.2011 15:10:30   
marta82
Ok Tasa bom pogledala pa kar tebi javim, da se dogovoriva za dostavo.

BE NICE!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
13.1.2011 15:13:40   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Ok Tasa bom pogledala pa kar tebi javim, da se dogovoriva za dostavo.

jaz tudi imam....tak da javita ko bosta peljaleuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
13.1.2011 15:16:04   
arabela*
Dan....
Vse delam, samo za šoli ničuser posted image ...sama na sebe sem jezna...ker sem tak lena......user posted image

Bila v Hofru nabavla rože...6 tavelikih in ene par kaktusov...so res full lepe....( palme in vse podobno moja strast)user posted image ...da se počutim kot da sem malo bolj južnijeuser posted image

Zdaj se grem pobarvat, ker imam že narastka da je joj....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
13.1.2011 15:16:54   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Otroci bojo kmalu zaspali, jaz pa še ne vem kaj bom...ko bi vsaj sama bila, zdaj pa mi je brezveze, vsak na svojem koncu.....on tak skozi na rač visi, pa prodaja, kupuje al pa igerce igra......user posted image .....

s čem se pa tvoj ukvarja, če smem vprašat?

ma ne botrca...kupuje si stvari, ker mora imet najboljši računalnik, pa vse kar zraven spada, pa skratka te vse njegove igrače....user posted image

ja samo nasplošno me zanima...če hočeš povedat user posted image

prevoziuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
13.1.2011 15:19:05   
arabela*

vglavnem tasa..povej če greš do nje , da ti še jaz dam stvari....nekaj za oblečt, čeveljčki, pa igračeuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
13.1.2011 15:22:47   
botrca
Jaz pa kuham kosilo oz. sem že na koncu...čakam še, da prideta iz vrtca. Danes imamo piščanca v rdečem vinu in s šampinjoni in gratinirano zelenjavo...mmmmmmmm...komaj čakam, da gremo jest user posted image .

Z mojim user posted image sva danes bila na dolgem sprehodu in se pogovarjala...nisva najine teme omenila, je pa vseeno pasalo po 3 dneh tišine user posted image user posted image user posted image . P.M. če ga pa ljubim...user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
13.1.2011 16:38:51   
matcar
Dan!

Evo mene.Zjutraj delala do 1-h,šla domov,se najedla,počakala da se knedl zbudi,šibala po plenice,ker jih nisem več imela zaj pa sem tu.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
13.1.2011 17:51:43   
katy83
dan.

evo mene s potepanja. user posted image Sva bili z mamo pri eni tetki, ki je šivilja, je mama nekaj nesla popravit, pa je Timotej dobil 6 trakov za laseuser posted image . Full dobro, ker kape mi gredo na živce. Potem pa smo šli v Leclerka, ker so imeli neke avtosedeže v akciji, je mama mislila kupit za njen avto, ampak jih ni bilo več. user posted image No, potem pa v Pesnico k mami in sva bila s T tam do 17-ih. user posted image paše malo, ko ti kdo prevzame otroka vsaj za pol ure in lahko ti v miru spiješ kapučino in poješ Sacher torto. user posted image user posted image

Noč: Timotej je spal do 5-ih v svoji posteljiuser posted image . Sicer se je nekaj prebujal, ampak se ne pritožujem. No, sem pa jaz 1 uro sedela na školjki, ker me je nekaj matralo po črevah. user posted image user posted image

Še zdaj se ne počutim ravno najboljše, ampak bo že.
Jutri zjutraj sem naročena na plastiki na operacijo. Sem vesela, da se bom končno rešla teh znamenjuser posted image . Imam pa še namen it na csd dat vlogo za idsp. Upam, da rata. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
13.1.2011 17:52:41   
katy83

Z mojim user posted image sva danes bila na dolgem sprehodu in se pogovarjala...nisva najine teme omenila, je pa vseeno pasalo po 3 dneh tišine user posted image user posted image user posted image . P.M. če ga pa ljubim...user posted image user posted image user posted image .

dobro si to povedalauser posted image user posted image ...jaz tudi vedno pridem do tega zaključkauser posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
13.1.2011 18:43:41   
marta82
Tinejček je pa zakuhal. user posted image

BE NICE!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
13.1.2011 19:10:57   
bambixxx
katy83 kaj je to idsp?

marta82 user posted image user posted image user posted image  za tinejčka.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
13.1.2011 19:14:38   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Oooo Rina, kje se potepaš?

Počasi se pripravljam na izpite in se "ubadam" z nekimi problemi, ki si jih ne morem stepst z glave user posted image

Pridna. user posted image  

Kaj te?

Babica je par let nazaj prebolela oz. preživela (kak se naj pravilno izrazimuser posted image ) raka, zdaj pa so ji spet nekaj našli user posted image

user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.