|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
13.1.2011 20:01:25   
Jinx
Mi gremo tudi na razstavo user posted image Smo bili že novembra z Brino in je vse skupaj mirno prespala - vse lajanje, kričanje ipd. user posted image

Gremo pa samo v soboto popoldne, tako da če bo katera takrat tam, naj pove in se vidimo user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
13.1.2011 20:07:09   
Anonimen
user posted image  zgleda, da me je tamal spet do krvi pogrizel včeraj zvečer. saj sem videla na plenički že včeraj en tak rahel madež ampak sem si mislila, da je če samo to... potem ni hudega. no ampak se mi je pa zdajle pokakal in se je pokakal ravno tako, kot takrat ko se jo je super veliko napil. ah, pa prejle je tudi en madež naredil (oz. sem ga naredila jaz...) user posted image  v bistvu niti ne vem ali me pogrize ali tako dolgo vleče, ker ni mleka da priteče kri user posted image  ker nimam nič napokanih bradavic, nič me ne bolijo user posted image

(odgovor članu Jinx)
  Neposredna povezava do sporočila: 4802
13.1.2011 20:09:49   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

a je treba ogled pasje razstave plačat? Bi mal Aneja peljala kužke gledat. Mi smo se namreč odločli,da najbrž tretjega otroka ne bo..bo pa kuža najbrž.user posted image

[/quote ]

ja, se plača vstopnina.

glede kužka pa takole- jaz sem mela enega za drugim (ko je imel prvi pol leta sva kupila še enega) in mam rajši še tri otroke kokr enega pasjega mladička. sej enkrat, ko bo naš kuža že star, bomo kupili še kakšnega, drugače pa... ja, zgleda, da imam jaz zahtevne pse, otroke, desca .. user posted image user posted image user posted image user posted image no ja, desc je na momente čist smotan, ampak razvaja me pa zelo.

drugače pa te čist razumem tinka. pri nas tretjega ne bo iz drugega razloga. ker imamo rajši 2 zdrava, kot pa enega bolnega (glede pač na našo situacijo).

drugače pa čvek super!!! in je blo ful lepo spoznat dve simpatični novi mamici. ki sem si ju sicer ne vem zakaj čist drugače predstavljalauser posted image user posted image user posted image . mi je pa še vedno hecno, kok so mi eni ljudje takoj všeč, z enimi pa sploh ne morem navezati stika. tko da bejbe,. sorry, če kdaj kej morim, ampak to je samo zato, ker vas mam rada!

zdej grem pa spravt ta velkiga otroka v posteljo.

kje se jutri vidimo? zdaj ko so nama potepanja zalaufala, se pa ne moreva ustavituser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
13.1.2011 20:11:44   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

kje se jutri vidimo? zdaj ko so nama potepanja zalaufala, se pa ne moreva ustavituser posted image

tebi se pa vidi, da je Naja zdrava!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
13.1.2011 20:17:03   
Lenca78
NiNiBo ja samo Neja je mela ob rojstvu 4180g tko da je v 4ih mesecih dobila gor 2670g in če to deliš z 4 je 667,5 g na mesec v povprečju in njim je to glih za glih.
archie ne cepljena nej bi bila v ponedeljek če bo zdrava, danes sva imele RA. Tko da mogoče bojo tm gramčki kej višji bomo vidl.
Jaz pa nimam pojma kaj se dogaja z mano, nikakor se ne pocajtam danes mam spet 39 vročine in me je zdravnica spet hotla kr po telefonu odslovit pa sm znorela tko da grem jutr na pregled končno, ful težko diham globoko hropem ku lokomotiva user posted image
pasja rastava če bom po kakem čudežu kej boljše pridem pofirbcat pa te pokličem Jinx če pridem.
Zdej pa nazaj spat ker sm crkjena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
13.1.2011 20:23:54   
lillchy123
kaj mi je pa to zdaj ratalo user posted image

t.z. - u pišuka, jaz upam, da kmalu ugotovite kaj hudiča to je.. kaj pa pediater pravi?

jinx-ma, ti maš itaq tako zlato punčko.user posted image pa sej so vsi otroci zlati, ampak tvoja je pa še čist nezahtevna.user posted image "slinček" je pa naročen. je bla moja mami čist ponosna, da so še komu njeni "slinčki" všeč.user posted image

archie- voziček je nepogrešljiv na dopustu- otroka notri voziš, hraniš, notri spi, voziček mu nudi senco,zvečer greš z njim v mesto... mi smo še poleti imeli s sabo na morju marelo in ne vem, kako bi brez. gor smo naložili vso prtljago, notri Lukca in piči na plažo. na plaži se je Luka notri skrill, ko je imel dosti sonca, nazaj grede pa zadremal :)

Neposredna povezava do sporočila: 4806
13.1.2011 20:31:40   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: archie

kje se jutri vidimo? zdaj ko so nama potepanja zalaufala, se pa ne moreva ustavit

tebi se pa vidi, da je Naja zdrava!!!!!!!!

pozabljaš, da morva noter prinest še rizično nosečnost, ko sem mogla skoz počivat

Neposredna povezava do sporočila: 4807
13.1.2011 20:46:30   
Anonimen
t.z. - u pišuka, jaz upam, da kmalu ugotovite kaj hudiča to je.. kaj pa pediater pravi?

ma nisem še niti govorila s pediatrinjo okoli tega, itak mislim, da je bolj primeren naslov ginekologinja... zakaj mi bradavice/žleze tako krvavijo, sploh glede na to, da me ne bolijo tokrat. pač, če ne bi videla na tetra plenici, ki jo je imel pod glavo spet madeža ko mu je kri pomešana z mlekom tekla iz ust med dojenjem bi se ustrašila, tako pa vem, da je spet pokakal mojo kri...
sva se pa ravno z mojim odločila, da ga ne dojim več, flašo, ko me bodo pa prsi tiščale si bom pa sčrpala mleko in mu ga dala po flaši. dovolj imam, resno. pa vem, da sem to že neštetokrat rekla ampak zdaj pa res... itak se ne doji rad (morda tudi zato, ker imam premalo mleka in se ne naje, kdo bi vedel), da se bo pa vsak teden 2x moje krvi napil je pa tudi višek no user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4808
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 21:05:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4809
13.1.2011 21:15:26   
tinkatonka
Tinka - sem hotel enako rečt kot Corfu - ti se še ful mlada. Pusti času čas, nikoli ne veš kaj ti prihodnost prinese

Hvalauser posted image

Ja če mi prihodnost prinese zadetek na lotu, kupim ogromno hišo in imam komot lahko še 5 otrok.user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 21:19:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4811
13.1.2011 21:21:40   
Jinx
Iiiiiii kakšna lepa fotka Bora in irskega volčjega hrta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4812
13.1.2011 21:22:37   
archie
Almera, potem pa lahko Bora enkrat k nam pripelješ user posted image user posted image
tole pa sta naša Teja in starejša psica (Bina user posted image )
user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 4813
13.1.2011 21:26:10   
Jazzy1
Čer.

Jaz bom v mestu okoli 11h, pa vas pokličem da vidm kje ste, ok?

Drgač je pa alfa mejl včeri reku da so posledice naših noči zadnje čase take kot imet hudega mačka, samo brez dobrega žura prejšnjo noč. user posted image user posted image user posted image   Temu lohk dodam samo še to: thank god for make up! user posted image Dodaten komentar zadnjega meseca mislim da ni potreben.

Zdaj grem pa izkoristit some quality time ko glih slučajno oba otroka spita. Se vidimo jutri!

Neposredna povezava do sporočila: 4814
13.1.2011 21:30:50   
tinkatonka
punce kje je pa kaj mala? Ona se je tud redno oglašala, zdaj pa že nekaj časa ni od nje nobenega glasu.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
13.1.2011 21:32:03   
tinkatonka
Jaz bom v mestu okoli 11h, pa vas pokličem da vidm kje ste, ok?

OK. Mislim, da jaz imam cifro od vseh, ki jutri pridete, samo od NiNiBo ne. Mi jo zaupaš na ZS?

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 21:36:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4817
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 21:39:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4818
13.1.2011 21:44:01   
Jinx
Evo tule je spletna stran razstave: http://www.ljubljana.slo-dogs.com/index.html.
Jaz bom samo na specialki za pritlikave pasme, ki bo v soboto ob petih popoldne.

Mogoče pa še nama uspe jutri po masaži priti v mesto, boste okrog pol enih še tam?

Neposredna povezava do sporočila: 4819
13.1.2011 21:52:21   
tinkatonka
Vi2 bosta s Tannyo okoli 10:00 v mestu. A potem greš ti najprej do službe?

Ja jaz moram v službo, ker sploh še z J. nisem bila tam. Ja če bova ob 10h v mestu, bom jaz fertik tm okrog 11h s "službenimi" zadevami. Pol se vam pa pridruzim na kavici, pac poklicem kje ste

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4820
13.1.2011 21:53:28   
tinkatonka
Mogoče pa še nama uspe jutri po masaži priti v mesto, boste okrog pol enih še tam?

Najboljš da pokličeš, ko boš fertik.Ker če bo lepo vreme se bomo najbrž dlje časa martinčkale.user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
13.1.2011 22:02:00   
corfu
Corfu - tudi ko bodo otroci najstniški je pes še vedno tvoja skrb. Moja nečakinja ima 12 let, pa je pes še vedno briga moje sestre

Almera se strinjam. Mislila sem bolj na to da je vsaj Aljaž dovolj star, da ga sam ven pelje lulat in podobno, pa se mi zdi da si pri nas najbolj jaz psa želim in ne otroci user posted image ...vsekakor bi bil najina odgovornost z možem, zato se pa on brani z vsemi štirimi user posted image . Ne res, trenutno pri nas ni primeren čas user posted image

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 4822
13.1.2011 22:06:29   
Klemcy
tinkatonka - ja je vstopnina nekje 5 €. Jaz imam še kakih 7 gratis vstopnic, grem pa v soboto. Kdaj približno pa bi vidva z Anejem šla. Ker če bom jaz ravno tam, ti brezproblema dam karte.
Jinx - žal pa mene ob 5ih verjetno ne bo več, ker bom že od jutra na terenu in ne bi rada po temi domov prišla user posted image

..... in naša zvezda je rojena! 9.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4823
13.1.2011 22:10:13   
NiNiBo
Ko sem brala, da ima Bor rad pse sem ravno pomislila kolk bi norel ce bi videl pse od Archie. Grem par postov dol in fotka - Archie ti bi moje starse samo s tole fotko v sekundi prepricala, da bi imeli spet bernardinca. Ni kej so velikani ampak srce imajo pa tudi kot velikani.

Jaz mislim, da bova tudi midve z Jinx prisle v mesto ce boste se tam. Tinkatonka, sem ti na ZS poslala moj telefon pa se slisimo kje ste, ce boste se tam seveda.

Neposredna povezava do sporočila: 4824
14.1.2011 8:01:26   
corfu
Dobro jutro

Nekam slabo sem spala, sem se vsa zlomljena zbudila user posted image , pa mislim, da me bo menstruacija obiskala, me vse tako čudo tišči in v križu boli user posted image  danes ob 10.30 imam frizerja in ne bom delala drastičnih sprememb user posted image  

Uživaj življenje...

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?