pokoyo
|
Morgen babike! Evo zajtrk za vse, da se spravimo v tek Jaz sem se opogumila in naročila en modrček, potem pa bom vidla.... Ker ostale stvari, ki so mi všeč, bom naročala naknadno.... Poročam v glavnem... hruška debeluška, jaz sem si tudi včeraj nabavila malo make upa - namreč ima ful podočnjake In sem prebrala, da ful dobro prekriva od Art Deco camouflage creme, če sme prav napisala In ti povem, če bi si ga še čez ustnice potegnila, jih ne bi bilo več. V glavnem, sem zelo zadovoljna, cena pa tudi ni tako pretirana, dobrih 6 evrov... mamipikapoka, tole zgodbo o posvojitvi pa sem že brala... In kako kaže zdaj s posvojitvijo??? Zakaj se je vse skupaj tako zakompliciralo?? Udb, kakteja39, kolikor vidim, gre za enako zadevo, samo od različnih prtoizvajalcev, pač elastični sling?? Pa en je malo cenejši.... So mi všeč te zadeve, zelo marcar, ojo, samo da je vse ok... Te pa stisne tole... Jaz imam občutek, da imam skoraj vedno glavo med nogami, ko grem na wc, samo gledam, opazujem PA ne sekiraj se zaradi bolniške, če je treba, je pač treba... ajč., a zdaj v nosečnosti si dobila službo?? Ja superca čmaja, jaz bom po vsej verjetnosti kupila posteljo in previjalno od Lip poljčane, kakšno omaro pa kar od mladinskih sob, da bom kasneje kaj dokupila... Všeč mi je Paron... Smučanje: si ne upam... Pa ni me strah mene in mojega smučanja, ampak drugih divjakov na smučišču, tako da bodo smučke letos počivale... Se beremo...
|