Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 15:47:57
|
|
|
|
trsica
|
Pride mož k meni na obisk in ga naštimam, naj gre vprašat, če bi me mogoče spustili domov za čez vikend. In on reče doktorju: "Zanima me, če bi žena lahko dobila vikend paket doma?" Preprosto ga moraš imeti rad. Tko, da glede na jutrišnji ctg, mogoče dobim vikend paket ali še kakšen dan dlje. Juhuhu.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 15:59:35
|
|
|
|
Tretjedete
|
Pozdravček! Joj, čvekate tak, da komaj dohajam Tole nespanje nas pa kar večino spremlja.... Hja, priprave na bebico in nočno bedenje Patrisha, jaz upam na EA meta21, . Nekaj časa bo sigurno trajalo, preden se stanje normalizira in vrne v stare tire... Ampak kjer je volja, tam je pot! Pa nikar ne misli, da si ti kriva za karkoli. Sicer se strinjam, da v kolikor je posameznik zadovoljen v zvezi, ne gleda naokoli, ampak po moje zrel osebek ko ni zadovoljen v zvezi, ima da se prvo s partnerjem o tem pogovori, ker zakonskih težav ne moreš reševati zunaj zakona, ampak skupaj s partnerjem! Moje mnenje... babynitka, za mene so ti modrčki daleč, daleč najboljši.... Imajo vse to, kar je meni pomembno, od udobja, odlične opore, pa tudi lepo obliko prsi mi naredi. Pleničke: kar Pampers iz Mullerja... vipercat, a to si šla k profi fotografu?? Meni so ful všeč te slike... PilotGirl7, jaz uporabljam razkužilo tudi za roke... Ma sploh zdaj, ko je toliko viroz in vsega, se mi zdi to super... Tigrica86, dekice imam tri... Ajde, lp
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 16:03:19
|
|
|
|
tamy82
|
Živjo punce! Ma sej sem mislila, da foruma nisem prebrala 2 dni, ne pa samo za 3 urce No, mi smo nazaj s slikanja - fajn je blo! Par slikic za pokušino dobim na mail preko vikenda (ja, sej jih bom delila z vami ), ostale pa na cd-ju naslednji teden in albumček zraven Komaj čakam, da vidim kaj je ratalo, čeprav malo sem že kukala na fotoaparat Fotografinja je bila ful navdušena, tako da upam na najboljše Zdej sem se končno malo pogrela, pojedla pašto (je bila huda lakota, ni bilo časa delat kej drugega ), zdej moram še malo počivat, ker je bilo to fotkanje prav utrudljivo ... tako da pišem potem spet kej ... Držite se punce, srečno vsem, ki se kej pripravlja!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 16:16:59
|
|
|
|
maurica
|
cukica; a ne bi ti raje počivala pa manj okoli hodla, da res ne bo prehitro in da dragega počakaš . kot kaže, boš res ti naslednja . držim pesti zate patrisha; dokler samo malo zbada je vse ok, mene so samo opozorili, da če bi v spodnjem delu trebuha občutila močno bolečino, kot da bi te en z nožem zabodel, takrat pa takoj v P a ima kater izkušnje z DM-ovimi plenicami? jaz se še nisem odločila, katere bom uporabljala . a mogoče katera ve, katere plenice nimajo gela noter? jaz bom sicer poslala moža po porodu, da jih gre kupit, da bo prava velikost (prej jih ne bom kupovala) meta; upam, da se mojega posta ni narobe razumelo, da si ti kriva za nastalo situacijo. jaz sem govorila na splošno o zvezah, da sta po mojem mnenju za razkol kriva dva in da je velikokrat problem v pomanjkanju komunikacije. kako točno je pri vama pa itak vesta samo vidva dekice; jaz imam zaenkrat dve, pa bom pol še kupla po potrebi, če bo treba
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 16:18:35
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: maurica meta21, meni se zdi, da je tvoj še pravočasno prepoznal, kaj se lahko zgodi, iskreno povedal kakšna je situacija in zdej lahko začneta graditi na novo. ni dovolil, da so šle stvari predaleč. je pa res malo "smotan" trenutek "izbral", v času nosečnosti, ampak kdaj pa je "pravi" trenutek, če se je že imelo to za zgodit? meta, suzy in jaz; me imamo PDP na isti dan. a bi kakšno stavo udarle, kira bo prva? za kavo pa kremšnito ... Mogoče je bil ta še najboljši. Jaz sproti pozabljam, on je imel pa malo večjo motivacijo za prekinit Hm, stava, kaj! Vidve sta obe prvorodki, ne? Ma, jaz mislim, da pred 5. 2. ne bo pri nas nič pa če si še tako želim
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 16:18:46
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek Zasi kar se tiče sluzi...tudi jaz imam povečano sluz,samo nimam vnetja...povečana sluz pa je normalna za ta čas.... pa oni pas,ki ti pomaga trebuh po porodu noter prej spravt Jaz sem enkrat nekje slišala, da so stare tetke svetovale pit olje, da bo otrok lepše ven zdrsel . Kje boš kupila ta pas? Jaz sem razmišljala, da bi si kar tisto reč za oblikovanje telesa s TV prodaje.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 16:18:52
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l IZVIRNO SPOROČILO: trsica IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha kaj pomeni ce te spika v trbuhu, tak ko da bi ti nekdo igle not tiscal in je otrok ful nemirn??? Da ti maha in pošilja pozdrave. Meni se včasih zazdi, da bo kar roka ven pogledala. kaj maha, najbrž jo ščipa iz žlehtnobe ker ni še nič sladkega pojedla Biljana, danes pa tebe meče?
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 16:18:58
|
|
|
|
maurica
|
tršica; upam, da ti odobrijo vikend paket
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 16:19:55
|
|
|
|
ninchi9
|
Kuku Prosim punce, dajte mi malo pomagat Jutri gostim prijateljice na "zadnji večerji" pri meni in ne vem, kaj bi pripravila . Ma ktera kakšno idejo??????
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 16:28:44
|
|
|
|
maurica
|
IZVIRNO SPOROČILO: maurica meta, suzy in jaz; me imamo PDP na isti dan. a bi kakšno stavo udarle, kira bo prva? za kavo pa kremšnito ... IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Hm, stava, kaj! Vidve sta obe prvorodki, ne? Ma, jaz mislim, da pred 5. 2. ne bo pri nas nič pa če si še tako želim Jaz pa sem zdaj prepričana, da bom januarka. jaz stavim na ta vrstni red: jaz, meta, suzy . me prav zanima kako bo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 16:32:07
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 povejte mi, kolk dekic mate na zalogi? eno, dve, več? js sm zaenkrat kupla eno, včasih se kera tud dobi pol, sam sm ziher, da je js ne bom, zato k računam nanjo Voziček, ležalnik, avto ... Lahko maš samo eno pa prestavljaš, lahko tud kakšno porabiš k je že doma.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 16:32:24
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Pa še to izvid za uroinfekt je negativen hvala bogu sam še to se mi je manjkal ja,... Jutri pa v postojno na pregled in bomo videli kaj bodo rekli al bomo ostal not al bomo šli še mal domov,me je začelo pa grabit v hrbtu,tako,da očiten počasi prihajajo popadki ,ki bodo bolj aktivni in tud na blato me bl tišči,... Fajn za izvide-to tiščanje na blato pa lahko SO popadki
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 16:32:43
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: šebela Eno tehnično vprašanje: a ve ste robove tetra plenic kaj porezale ali jih kr pustile? in še kolko kisa date v stroj? Jaz vedno, ko jih zlagam (nikol ne likam), si rečem, da bom porezala tiste cvirne stran pa mi v skoraj 3 letih še ni uspelo. 1dl na uč
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 16:33:02
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Jaz sem tudi šla učeraj v lekarno, sem kar 35€ pustila. Me pa zanima a rabimo raskužilo za roke al ne? TO mislim un sprejček, baje se uporablja za čiščenje podlage previjalne? Mene so prvič v P sestre kar navadle, da sem si vsakič po umivanju roke tudi razkužila in sem si ga pol še doma kupila. Tisti gel iz bolnic je meni fajn, ker takoj shlapi. Zdaj ga najbrž ne bom imela. Roke pa umivat, to pa ja. Sploh obiski - tisti, ki se sami ne spomnijo, jih pa prosim.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 16:33:20
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Plenice: pr nas pa pr stegnih ta prvo spustijo . K si suhec ... Lovro ima noge po meni (dolge in tudi precej obložene), tako da pri bedrcah nič ne spušča . Naš ati ima pa bolj zobotrebce-bomo vidli, kje bo Binetu ven lezlo. Meritve po UZ-jih imata podobne
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 16:45:52
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: maurica meta; upam, da se mojega posta ni narobe razumelo, da si ti kriva za nastalo situacijo. jaz sem govorila na splošno o zvezah, da sta po mojem mnenju za razkol kriva dva in da je velikokrat problem v pomanjkanju komunikacije. kako točno je pri vama pa itak vesta samo vidva Seveda sem prav razumela... Pa tudi jaz mislim, da nosim svoj del krivde. Poklapalo se je par stvari. Nova služba, moja labilnost v nosečnosti in fejst sodelavka ... Pa že na splošno znam bit malo diktatorska v enih stvareh ... Najbrž mal poklicna deformacija, ker morjo otroc prec ubogat . Zdaj se trudim, da pride domov k vedri ženi k ne preži na vsako napako in nered (pred časom mi je očital, da se ne znam sprostit in prepustit življenju pa sem imela 1000 izgovorov). Tudi njegovo afero, če ji sploh lahko tako rečem, skušam zdaj obrnit na hec pa ga malo podražim sem pa tja (prej je rekel, da je na pasu izgubil trakec za zataknit preostanek pasu pa si nisem mogla pomagat, da ga ne bi nagajivo pogledala ), malo skušam tudi domišljijo vnest nazaj v najino zvezo, ker morda sva pa res ratala malo preveč rutinska. Tista knjiga včeraj mi je res odprla oči in srček. Moram pol še mal prebrat.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 16:48:40
|
|
|
|
meta21
|
Maurica, jaz pa mislim, da bom jaz zadnja. Torej ti, suzy, jaz
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 17:17:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ste pa res čveke! Še opozarjat me ne more sprot na mail, ko tko čvekate IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9 Pilogirl - zadnje štiri tedne imaš vsak teden CTG - tako da ja - 1x tedensko pregled. No, mene nič ne pregleda, samo k njemu grem not s tistim listom od CTG-ja, da pogleda, če je vse ok. Jaz nimam CTG-jev ampak posluša srček, pretipa trebuh in bejži domov Kaj to pri G se tole dogaja? No sicer mene je normalno naročila, tko da vrjetn ne bo še CTGja. Joj kar vsak teden. Uff. No raj k njej kot pa v porodnišnico. Upam, samo da mi bo jutri pokazala mojo žabico, da ne bo spet skrivala mi pa tko zatopljeno je nekaj gleledala na UZ, da me je kar stiskalo. Sem že hotla rečt, a je kaj narobe?! Ja jaz sem tudi ta raskožilo hotela kupiti, ki ga tudi v labih uporabljajo pa pr hiv pozitivnih, tak uranžno nalepko ima. PLANICE Čakte a tisti entel se spara??? To je ful paranja, al sem jaz kaj zamočila in narobe razumela?! Tigrica86 Jaz sem tudi bež izbrala, mi je pa žal, da nisem počakala in vzela uno vijolično mi je bolj všeč.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 17:20:17
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: valek Zasi kar se tiče sluzi...tudi jaz imam povečano sluz,samo nimam vnetja...povečana sluz pa je normalna za ta čas.... pa oni pas,ki ti pomaga trebuh po porodu noter prej spravt Jaz sem enkrat nekje slišala, da so stare tetke svetovale pit olje, da bo otrok lepše ven zdrsel . Kje boš kupila ta pas? Jaz sem razmišljala, da bi si kar tisto reč za oblikovanje telesa s TV prodaje. V Sanolabor trgovinah imajo te trakove(pas oz.steznik za trebuh).
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 17:24:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, glede teh pasov bodite previdne! Če so premočne krvavitve ne smete nostiti pa če boste mele CR. Da ne boste tko ga polumile kot sošolka, je mela malo krvavitev že skor konc, pa si je ta pas dala gor, da bi pač čim prej k sebi prišla s trebuščkom, ker ji je res velik ostal, pa je fasala tako krvavitev, da je mogla k G. Mogla takoj nest dol in lepo pozabiti na nošnjo pasu. Pa tudi po forumih sem take zgodbe slišala, tudi moja mami je mela s tem težave, dobi kar pege, ko sliši pas proti trebuhu, se ona strokovno izraža
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 17:29:03
|
|
|
|
samsara04
|
cukica, veliko ti želim! Je ena spraševala glede plenic v DM-u. Meni je sestra svetovala plenice Alana, so menda super in naravne. Tudi blazinice za dojenje so po njenem najboljše Dm-ove. Kupila bi si modrc za dojenje, pa oklevam med Dm-ovim in Mellerjevim. Mi lahko katera, prosim, svetuje, kateri je boljši. Kasneje bom pa itak nabavila enega od lepših, boljših. Ah, danes pa nisem bila na sprehodu, pa tudi nakupi za tamalega ta konec tedna so splavali po vodi Grlo imam tako vneto, da fajn kašljam, boli glava in še vročina me daje. Po vrhu vsega pa je še moj zbolel za neko trebušno virozo. No, pa še modrice sem staknala po rokah, ker sem bila malo neprevidna po stopnicah in (na srečo) pristala na tazadnji. Lep večer vam želim, lp
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 17:46:29
|
|
|
|
tamy82
|
Urco pa pol spanja popoldne, to je res neprecenljivo Res mi je pašalo danes Plenice: jaz sem samo en paket kar v DM-u nabavla (niti ne vem več katero znamko ) za začetek in za iz P, potem pa itak namevamo uporabljat pralne racmanove pleničke. Dekice: to mam jaz prav manjio, se mi zdi, da jih je vedno premalo. Tako da mam mislim da tri svoje, pa še ene dve ali celo tri sem dobila. Tako da jih bo gotovo dovolj Pozdravite se vse, ki vas kakšen prehlad daje ... Pa srečno, če se kje že kej zares dogaja (cukica) ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 17:48:33
|
|
|
|
maurica
|
meta; mi je všeč, da tako razmišljaš. da se nisi zaprla vase, amapk obratno, da si se odprla in da tudi ti delaš kar je v tvoji moči, da izboljšaš odnos in ne samo čakaš, kako se bo odkupil suzy; še ti pristavi svoj piskerček! torej: - meta; 1. maurica, 2. suzy, 3. meta - maurica; 1. maurica, 2. meta, 3. suzy - suzy; ? samsara; jaz sem spraševala za DM-ove plenice. a Alana so kakšna posebna znamka al to je DM-ova nisem še "doma" na tem področju patrisha; glede Dianatal gela, jaz ga ne bom uporabla, ker računam na porod v vodi ali EA
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 17:55:20
|
|
|
|
samsara04
|
maurica, ti si bila ja, plenice Alana so, moja sestra jih res hvali in pravi, da niso nikoli premočile, pa sem se tudi jaz odločila zanje. Tu je nekaj mnenj glede teh plenic:http://www.ringaraja.net/forum/m_2902932/mpage_1/key_/tm.htm#2902932 Lp
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 18:03:42
|
|
|
|
cukica
|
Tko zdaj me pa lahko zagrabi.Moj je v sloveniji in ima do doma,če bo treba kam jit 2 uri.jutri pride sicer domov,ker mora jit še razložit robo,ampak važen je da je tu.Hvala vsem,ki mislite name,poročam vam pa itak jutri kako in kaj,ker majo tud v Porodnišnici računalnik,če ne toliko,da vam povem,da sem ostala not.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?