khurde
|
nos zabasan. ušesa tut neki čudno delajo. hripava (skor) odkar je tamala v vrtcu, sem več prehlajena kot prej v desetih letih vse dobivamo od nje, jaz (trkam) v bolj prehladnih oblikah, A v blagih oblikah, moški (odrasli a la moj) so pa itak moški... za njih je vse smrtno ju3 jo pomoje dam v vrtec, v bistvu je čist okej, sam dva dni nazaj je imela povišano temperaturo (37 pod pazduho, v bistvu nič, ampak sem jo kar doma imela), malo kašlja, malo smrka, kar pa baje itak vsi. z A sva bila včer pri P, ker kašlja, imel je povišano temperaturo nekaj dni (občasno, ne cel dan, pa že par dni nazaj), pa je vse ok. eh. nisem se pripravila, da vrtčevski virusi tut name vplivajo no, sam da sam pri prehladih ostane, pa bo. sam ta nos me jezi. živcira je boljša beseda. sem že razmišljala, da bi jo kar doma imela do konca zime, samo bo naslednjo zimo isto eh. sej ne vem. prvo cepljenje z A imamo šele marca... smo ga prejšnji teden prestavili na naslednji teden, pa je ta teden spet prehlajen in ker ni panike, se ne mudi, bo to opravljeno marca. danes sva bila v RA. vse okej, samo ima ful gibljive sklepe in to lahko moti razvoj v prvem letu, ker je mišični tonus zaradi tega zmanjšan. ni nič drastičnega, ima I tut, oba pa sta dedovala po meni (kao po konstituciji in drži človeka lahko to približno oceni in itak ima prav, drugače verjetno 2 tedna pred PDP-jem ne bi mogla noge za vrat dat ), ampak vseeno ga čez tri mesece spet pogleda (bolj zarad mojega diabetesa in streptokoka, je rekla, ker sta bolj negativna faktorja kot sklepi). tko, grem mal za nazaj brat.