Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 14:07:57
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Kaj pa vidva uporabljata? Glej jo, načne temo, pa nič ne prstavi piskrčka . sej to večkrat naredim, priznam jaz mu ponavadi kar rečem, če se namerava kaj z ženo ukvarjat ko smo bluzile z borovničkami in kostanji, sva se tut kdaj pošalila v tem stilu druga varianta je tolk osebna, da je ne morem niti napisat.
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 14:08:05
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Midva imava: a se bova dons kej "družla" dobra varianta Al pa da bova domačo nalogo delala potem si pa njegova 'šolarka', kaj? lohk pa tut obratno, no sej men je vseen Kaj pa vidva uporabljata? Glej jo, načne temo, pa nič ne prstavi piskrčka . sej zdej zbira info kako bi ona možičku rekla... pač ji je že obnucano: stari pejt greva en spolni odnos opravt... al kukrkoli že
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 14:09:15
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Kaj pa vidva uporabljata? Glej jo, načne temo, pa nič ne prstavi piskrčka . sej to večkrat naredim, priznam jaz mu ponavadi kar rečem, če se namerava kaj z ženo ukvarjat ko smo bluzile z borovničkami in kostanji, sva se tut kdaj pošalila v tem stilu druga varianta je tolk osebna, da je ne morem niti napisat. ups, upam, da te nisem razkrinkala
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 14:10:42
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi sej zdej zbira info kako bi ona možičku rekla... pač ji je že obnucano: stari pejt greva en spolni odnos opravt... al kukrkoli že o kolk sem se nasmejala zdejle ne ne, info bi prej za kaj drugega ... če ne drugega, izvirnosti mi ne manjka. sploh ko je treba povedati kakšno stvar brez besed
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 14:15:22
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ups, upam, da te nisem razkrinkala ... s čim neki?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 14:25:47
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Midva imava: a se bova dons kej "družla" dobra varianta Al pa da bova domačo nalogo delala potem si pa njegova 'šolarka', kaj? lohk pa tut obratno, no sej men je vseen Kaj pa vidva uporabljata? Glej jo, načne temo, pa nič ne prstavi piskrčka . sej zdej zbira info kako bi ona možičku rekla... pač ji je že obnucano: stari pejt greva en spolni odnos opravt... al kukrkoli že Moj bi me po zdravju vprašu, če bi mu prbila kej tazga
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 14:28:44
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Moj bi me po zdravju vprašu, če bi mu prbila kej tazga
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2011 14:35:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 14:38:27
|
|
|
|
tims
|
Populis, ti si se tud mal potuhnla pr tej temi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2011 14:40:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2011 14:40:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2011 14:42:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 14:47:01
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims http://www.youtube.com/watch?v=bAmTxVsv0hs Men je a ta komad ful dober ratu se mi je kr zdelo, kaj bom odprla ... a ni hud? Končno nekaj svežega na slovenski sceni!
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2011 14:48:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2011 14:48:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 14:48:42
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis 3jemu:missyoutoo, še posebi tvoj humor, kako Lovro,mož in zeljnate glave. Mal se še kdaj razpiše klele pr nam :) pri nam je obiranje jagod tako malokdaj na sporedu, da takrat ko je, ne rab noben nič govort, sva že užgana oba tako da samo še sfiniširat treba :):):) tole diši po pritožbi ...
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2011 14:49:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 14:50:43
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis hehehe a ni to smešn. Enkrat mi je ena kolegica pravla o enem tipu, v katerega se je zaljubila. Takole ga je opisala: tulk je "grd" da je ža prav noro energetsko privlačen ampak velikokrat je res tko ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 14:50:59
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims http://www.youtube.com/watch?v=bAmTxVsv0hs Men je a ta komad ful dober ratu se mi je kr zdelo, kaj bom odprla ... a ni hud? Končno nekaj svežega na slovenski sceni! Ja, točno to . Pa ona mi je taka .... kaj pa vem. Dobr mi zgleda. Pa všeč mi je, ker ni ena suha trlca
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 14:53:43
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims http://www.youtube.com/watch?v=bAmTxVsv0hs Men je a ta komad ful dober ratu se mi je kr zdelo, kaj bom odprla ... a ni hud? Končno nekaj svežega na slovenski sceni! Ja, točno to . Pa ona mi je taka .... kaj pa vem. Dobr mi zgleda. Pa všeč mi je, ker ni ena suha trlca ja, zelo privlačna ženska je, čist taprava za tak spot. v resnici je igralka. malo si poglej njene posnetke na YT, sem zadnjič malo brskala - same zanimive pesmi ima, pa dober glas
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 14:53:48
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis hehehe a ni to smešn. Enkrat mi je ena kolegica pravla o enem tipu, v katerega se je zaljubila. Takole ga je opisala: tulk je "grd" da je ža prav noro energetsko privlačen
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2011 14:57:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2011 14:58:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.