Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 13:41:27
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Majuska, jest pa še vedno pogrešam tvoje zajtrke . Sem se res navadla, da sem vsako jutro prečekerala slikco in razmišljala, kaj od tistega bi pa jest jedla najbrž si edina, ki pogreša karkoli v zvezi z mano majuska...kaj pa pišeš? Zakaj pa zdaj to?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2011 13:42:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 13:43:25
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka tims, ma daj hahaha si me nasmejala ne vem mi tako govorimo... "vžgala sva se" haha saj se res mogoče hecno sliši, če nisi navajen. a ti kadiš? pogovorno bolj slišim varianto, da "sta se žgala". Al pa "dala dol" ... ne vem, kje je fora ja sliši se bolj frajersko... knede imaš pa še izpeljanko "da se dolčkata". ta mi je šele hecna Ma deeeej . Tale je pa res za dol past.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 13:44:22
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka saj pravim..če bi rekla..."žgala sva se"...bi lahk pomenlo (po naše) da dva se dol dala, da sva sexala.... če pa rečem..."nekaj sva se vžgala"..pa pomeni, da sva se skregala...da sva se "udarila" flower ja....za pretep bi se lahko tud tak reklo. ampak tepema se pa še ne. no, pa ste dale iztočnico ... kako si pa s partnerjem/ možem poveste, da bi 'kaj počele'??
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 13:44:29
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Majuska, jest pa še vedno pogrešam tvoje zajtrke . Sem se res navadla, da sem vsako jutro prečekerala slikco in razmišljala, kaj od tistega bi pa jest jedla najbrž si edina, ki pogreša karkoli v zvezi z mano no, no... tudi nekatere druge, samo te že tako ne govorijo kaj dosti Ojla 3jeVi. Ti si pa k komet
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2011 13:44:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 13:45:06
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi no, no... tudi nekatere druge, samo te že tako ne govorijo kaj dosti kje si ti, 3jeVi? miss you a lot malo tu malo tam... se pa večinoma kar fajn imam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2011 13:45:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2011 13:45:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 13:45:45
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Majuska, jest pa še vedno pogrešam tvoje zajtrke . Sem se res navadla, da sem vsako jutro prečekerala slikco in razmišljala, kaj od tistega bi pa jest jedla najbrž si edina, ki pogreša karkoli v zvezi z mano no, no... tudi nekatere druge, samo te že tako ne govorijo kaj dosti Ojla 3jeVi. Ti si pa k komet tole sem najprej prebrala 'komot', pa mi ni bilo nič jasno ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 13:46:07
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka saj pravim..če bi rekla..."žgala sva se"...bi lahk pomenlo (po naše) da dva se dol dala, da sva sexala.... če pa rečem..."nekaj sva se vžgala"..pa pomeni, da sva se skregala...da sva se "udarila" flower ja....za pretep bi se lahko tud tak reklo. ampak tepema se pa še ne. no, pa ste dale iztočnico ... kako si pa s partnerjem/ možem poveste, da bi 'kaj počele'?? Midva imava: a se bova dons kej "družla"
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 13:46:40
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi no, no... tudi nekatere druge, samo te že tako ne govorijo kaj dosti kje si ti, 3jeVi? miss you a lot malo tu malo tam... se pa večinoma kar fajn imam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2011 13:46:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 13:46:52
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi no, no... tudi nekatere druge, samo te že tako ne govorijo kaj dosti kje si ti, 3jeVi? miss you a lot malo tu malo tam... se pa večinoma kar fajn imam to je lepo brat kar pridi nas pogledat, vedno te je užitek brat
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2011 13:47:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 13:47:59
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka majuska...kaj pa pišeš? vsekakor ne laži, ker jih ne prenesem nekaj si slabe volje.... najbrž smo te hotel malo pustit, da se boš sama bolj oglašala, ker si/si bla v gužvi zadnje cajte, to pa še ne pomeni, da te ne pogrešamo. prav nič nisem slabe volje v tem razpoloženju redko pridem sem gor.
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 13:48:49
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Midva imava: a se bova dons kej "družla" dobra varianta
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 13:52:52
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Midva imava: a se bova dons kej "družla" dobra varianta Al pa da bova domačo nalogo delala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2011 13:54:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 13:55:02
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Midva imava: a se bova dons kej "družla" dobra varianta Al pa da bova domačo nalogo delala potem si pa njegova 'šolarka', kaj?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 13:57:40
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Midva imava: a se bova dons kej "družla" dobra varianta Al pa da bova domačo nalogo delala potem si pa njegova 'šolarka', kaj?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 14:00:24
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Midva imava: a se bova dons kej "družla" dobra varianta Al pa da bova domačo nalogo delala potem si pa njegova 'šolarka', kaj? lohk pa tut obratno, no sej men je vseen
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 14:01:15
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Evo naju.. ni blo nič hudega. Lan je lepo odprl usta in tudi dovolil, da mu je sčistila rumene obloge. Je rekla, da ni to nič hudega, samo "lepotna napaka". Za zobno pasto je pa rekla, da naj imam s fluorom, ampak čist mičkeno, če ne zna izbljunit. Sem tole čist spregledala . S čim pa mu je potem sčistila obloge? A je šlo dol? Pa da je vse ok.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 14:03:04
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Midva imava: a se bova dons kej "družla" dobra varianta Al pa da bova domačo nalogo delala potem si pa njegova 'šolarka', kaj? lohk pa tut obratno, no sej men je vseen Kaj pa vidva uporabljata? Glej jo, načne temo, pa nič ne prstavi piskrčka .
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 13.1.2011 14:06:23
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Midva imava: a se bova dons kej "družla" dobra varianta Al pa da bova domačo nalogo delala potem si pa njegova ''šolarka'', kaj? lohk pa tut obratno, no sej men je vseen HB, da pri tej "domači nalogi" niso starši klicani v "šolo"... ne bi ravno po luft letali od ponosa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.