|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
13.1.2011 13:51:04   
corfu
Jaz občudujem tiste, ki sploh radi potujete, ne glede na otroke, ki mi ne predstavljajo ovire user posted image  ampak nam je naša jugo dalmacija tako všeč, da mi jo za dopust ne nadomesti noben Egipt, Kanarci itd...Zelo rada pa si z možem privoščiva 2X letno izlet ala Bavarski gradovi, Pariz, London, Rim...brez otrok user posted image tako da drugo leto bova zopet v pogonu user posted image

< Sporočilo je popravil corfu -- 13.1.2011 13:52:03 >

Uživaj življenje...

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
13.1.2011 13:55:09   
corfu
aja še tole...nam je prenosna postelja nepogrešljiv pripomoček user posted image  sem jo imela tudi namesto stajce, toliko, ko se začeli ravno racat, da sem šla v miru na wc

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
13.1.2011 14:06:31   
Lenca78
Midve z Nejo sva iz RA in bo nažalost morala hodit na fizioterapijo ker jo preveč zateguje v desno user posted image
tinkatonka a na fizioterapiji zatežim za uno blazino?
Drugače pa mere 68cm 6850g OG 43cm še vedno se redimo minimum user posted image res mi ni jasno ker pridno je in še dobiva rožolinota res pa je da ona 3-4x na dan kaka ampak normalno, očitno ma odlično prebavo user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
13.1.2011 14:28:27   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

Natalija - kje boste pa imeli kosilo potem? Mi bomo imeli bolj večerjo, ker imamo krst komaj ob 16.uri. Smo pa rezervirali v Idili, nasproti Pohorske.

Mi pa v Jablancah v okrepčevalnici Simonič. Mi pa bomo meli kosilo, saj imamo krst že ob 9.40.

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
13.1.2011 14:29:23   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

Natalija - kje boste pa imeli kosilo potem? Mi bomo imeli bolj večerjo, ker imamo krst komaj ob 16.uri. Smo pa rezervirali v Idili, nasproti Pohorske.

Mi pa v Jablancah v okrepčevalnici Simonič. Mi pa bomo meli kosilo, saj imamo krst že ob 9.40.

Aja-pa mi2 bova mela 29.1.2010 5 let od kar sva se spoznala.

Neposredna povezava do sporočila: 4755
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 14:46:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4756
13.1.2011 14:54:34   
Lenca78
Almera ja to se čist strinjam sam ker mi je rekla da ji ne bo prijetno da bo zih jokala to mi ni všeč ma bova že user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
13.1.2011 14:58:40   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Jaz občudujem tiste, ki sploh radi potujete, ne glede na otroke, ki mi ne predstavljajo ovire user posted image  ampak nam je naša jugo dalmacija tako všeč, da mi jo za dopust ne nadomesti noben Egipt, Kanarci itd...Zelo rada pa si z možem privoščiva 2X letno izlet ala Bavarski gradovi, Pariz, London, Rim...brez otrok user posted image tako da drugo leto bova zopet v pogonu user posted image

Ko bi ti vedela koliko lepih koncev je še na tem našem planetu. Saj nič ne reče, morje je na Hrvaškem lepo, tukaj se pa tudi neha. Nimajo popolnoma nič drugega za ponudit. Mi dopust vedno kombiniramo s potovanjem ali pa vsaj z dnevnimi izleti iz izhodišča dopusta, ker mi tudi pod razno ne sede 1 teden nekje na plaži ležat.
Meni sta ful všeč Italija, pa južna Francija - v vsaki vasici se nekaj drugega dogaja, vsaka vasica je znana po kaki drugi obrti, dobra hrana, dobro vino, prijazni ljudje, spektakularna narava - uf, se mi že sline cedijo

Lenca - zakaj rečeš - na žalost bo treba na fizio - a ni boljše, da se sedaj začne vaje delati kot da bi se tako stanje pustilo in bi jo lahko kasneje kaj oviralo pri nadaljnem razvoju

Almera se popolnoma strinjam s tabo in vem da obstajajo čudoviti kraji itd...ampak meni se ob tem nič sline ne pocedijo, razumeš, ni reakcije user posted image user posted image user posted image , tako kot nimam reakcije na pasje razstave, Archie pa user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 4758
13.1.2011 15:00:09   
corfu
Punce kako pri vas kaj spolno življenje?user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
13.1.2011 15:00:28   
Klemcy
lenca - midve sva tut danes bli pri P, ker se mala tako zvija nazaj in sva dobili napotnico, da jo bodo še tam pregledali in se odločli ali so potrebne terapije ali ne.

..... in naša zvezda je rojena! 9.9.2010

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 15:02:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4761
13.1.2011 15:03:14   
corfu
Almera kje pa ste bili v Južni Franciji, kako ste šli? Imaš kakšno slikco za prlimat, kajti sama naravo obožujem pa gozd in vso to energijo....mogoče pa enkrat mahnemo tudi tako, samo kakšno dobro sled rabim user posted image

Sicer pa mi na morju skoz nekje lazmo user posted image  celo na Krf, sva samo z možem avto vlekla user posted image  sva ga prevozila okrog in okrog user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
13.1.2011 15:07:37   
Klemcy

Isto kot pred zanositvijo, le da več ne tako pogosto, ker znajo ti naši user posted image  kr hitro zmotit romantiko user posted image

Aja, moj G mi je takrat na prvem pregledu rekel, da če mu ne bi povedala, da sem prišla na poporodni pregled, sploh ne bi opazil, da sem rodila. Po teh besedah sem še z večjim užitkom začela s spolnim življenjem user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
13.1.2011 15:08:07   
Izabelina

user posted image tko kot je Almera rekla: kaj je že to? še enga paketa kondomov ne uspeva porabt... user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 15:11:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4765
13.1.2011 15:13:38   
Natalija28
user posted image  nekje 3x tedensko.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4766
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 15:14:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Izabelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4767
13.1.2011 15:21:19   
zalcy
nadka- si me že najdla.. saj se te že dodala...
kaj me nisi mogla poklicat, bi kako rekle... ti ti ti.. ja, pri nas tudi tak piha, da je groza... midve sva bile malo prej zunaj, samo nisva dolgo zrdžale...

Neposredna povezava do sporočila: 4768
13.1.2011 15:27:39   
Izabelina
aja drugač na kavici je blo super!! user posted image user posted image spoznala 3 nove mamice in user posted image user posted image user posted image

naslednjič pa biljard udarmo, kelnarca bo pa dojenčke merkala user posted image evo pr men se lepo kuha kosilo... vadim za uvajanje goste hrane in bom jedla pire pa kuhano korenje zravn user posted image user posted image (zame je to primer idealnega kosila, za ostalo večino pa najbrš ne) user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
13.1.2011 15:39:07   
benika

A to je kakšna žival? Ne poznamuser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
13.1.2011 15:49:13   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: benika

user posted image user posted image user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
13.1.2011 15:50:48   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

user posted image  nekje 3x tedensko.user posted image

uuuu carica!user posted image  Za novo leto sva si tut midva obljubla, da bo treba mal več, ampak preprosto ne najdeva časa, tako da se zadovoljiva z 1x na teden. No na morju, ko smo bli decembra je blo pa zakon, ker tam ni službe in dela in sva se lahko sprostila user posted image . Zato pa komaj čakam drug mesec, ko bova imela 15 dni sproščanja!!! jupiiii

Neposredna povezava do sporočila: 4772
13.1.2011 16:12:06   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: benika

ne, a ni to neki za na kruh namazat?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
13.1.2011 16:18:32   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

Midve z Nejo sva iz RA in bo nažalost morala hodit na fizioterapijo ker jo preveč zateguje v desno user posted image
tinkatonka a na fizioterapiji zatežim za uno blazino?
Drugače pa mere 68cm 6850g OG 43cm še vedno se redimo minimum user posted image res mi ni jasno ker pridno je in še dobiva rožolinota res pa je da ona 3-4x na dan kaka ampak normalno, očitno ma odlično prebavo user posted image

Kako ti lahko recejo, da se redite minimum? Neo je imel pri 3 mesecih in 11 dneh 5360g, 39 cm obseg glave in 64 cm dolg? Od zadnjega pregleda je pridobil malo manj kot 20 g na dan, pa sem jih prav vprasala ce je teza ureda in je rekla, da ja.

Glede user posted image  se pridruzujem almeri in izabelini, benika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  . 3x na teden, moj bi ubijal za kaj takega, svaka cast. Pa se me privlaci, pa vse, ampak midva oddelava svoje, moj zaspi, med tem se pa vedno Neo zbudi, potem pa se njega dojit..ta ritem me pa ubija.

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
13.1.2011 16:22:28   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Kaj je že to?

Ljubljančanke - katera pride ju3 v mesto in kdaj? Meni bi odgovarjalo okoli 11:00

Pa še porodniška pride ju3user posted image user posted image user posted image

Jaz pridem sigurno - moram sicer še v mladinsko knjigo prej po eno knjigo, potem sem pa available. user posted image Smo na vezi, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?