|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
13.1.2011 9:15:34   
benika
a mi nisi pozabla napisat, da moram nekje levo za kranj zavit? al je to pri tretjem rondoju?

Na tistem rondoju pri Mercatorju zaviješ levo proti tušu.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 9:22:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Klemcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4727
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 9:29:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Izabelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4728
13.1.2011 9:33:01   
Klemcy
Tut jaz se ne znajdem najbolje, ko gre za potovanja,zato se pa moj user posted image  100%. Je pravi organizator in z njim me ni nikamor strah it, ker je že ogromno prepotoval. Jaz pa grem prvič na letalo, tako da bova z Aljo na istem user posted image  Vsekakor bom pa poročala kako je šlo.

archie - jaz grem že zdaj v soboto na pasjo razstavo v Lj user posted image . Moj dragi ima spet vso organizacijo prek, tako kot evropsko v Celju, ko je bila septembra. No če ne bi on delal teh razstav, bi mi Kanarce lahko samo sanjali user posted image . Z vozičkom po razstavi ne bom mogla šetkat, ker je gužva, zato pa imam kengurujčka in se bova nosili. Veš kak ji bo zanimivi, ko bo vidla tolko kužkov user posted image .

krst - vas je že dosti krstilo malčke, tiste ki nameravate seveda? Mi krstimo naslednjo soboto, botrca bo pa moja sestra. Če bi blo po moje bi komaj pomladi, ampak imamo oblekco, ki jo je dobila o tašče, še ko sem bila noseča in mormo pohitet, da ji ne bo premajhna user posted image

..... in naša zvezda je rojena! 9.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4729
13.1.2011 9:36:21   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: benika

a mi nisi pozabla napisat, da moram nekje levo za kranj zavit? al je to pri tretjem rondoju?

Na tistem rondoju pri Mercatorju zaviješ levo proti tušu.

ok.user posted image avto me baje že čaka, tko da se vidmo, če ne pičim mimouser posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 9:39:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4731
13.1.2011 9:39:46   
Natalija28
Jaz sem mobilna od kar je Matija dopolnil 3 tedne. Mi vožnja in lumpanje ne predstavlja problema.user posted image  Pravzaprav še preveč lumpama.user posted image  Sploh, če mojo taščo vprašaš. Vsaki teden najde novo bolzen, ki razhaja in zakaj je bolje, da Matija ostane doma.user posted image  No, jaz pa še vedno naredim po svoje. Ponavadi še iz principa grem kam.user posted image  
Mi gremo 10.2. v toplice za 4 dni. Mam pa eno-morda malce tumasto vprašanje...user posted image  Kje oz. kako naj si prekuhavam vodo? A naj s sabo nesem grelnik vode ali naj onim v gostilni gnjavim za vodo?

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
13.1.2011 9:41:52   
nadka30
klemcy- mi bomi imeli krst 29. januarja, smo tudi imeli namen imeti spomladi nekje konec marca ali začetek aprila, ko bi moj svak prišel iz misije iz kosova ampak ker kar naprej nekaj prestavljajo pravi da ne ve če bo takrat peišel in sedaj bomo krstili točno na dan ko je pred 6 letimi bila krščena prva punca nadja. boter pa bo moj brat, smo včeraj naročili še tortico, ki bo imela okus ledena malina tiramisuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4733
13.1.2011 9:44:12   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

krst - vas je že dosti krstilo malčke, tiste ki nameravate seveda? Mi krstimo naslednjo soboto, botrca bo pa moja sestra. Če bi blo po moje bi komaj pomladi, ampak imamo oblekco, ki jo je dobila o tašče, še ko sem bila noseča in mormo pohitet, da ji ne bo premajhna user posted image

Mi imamo pa krst 30.1. Boter bo pa moj brat. Organizacija v polnem teku.user posted image  Jaz pa sem želela čimprej, ko se da še malega kontrolirat. Ko še je kolko tolko pri miru in ni še zeeeeeeeeeelo težek.user posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
13.1.2011 9:48:53   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Mi imamo pa krst 30.1. Boter bo pa moj brat. Organizacija v polnem teku.user posted image  Jaz pa sem želela čimprej, ko se da še malega kontrolirat. Ko še je kolko tolko pri miru in ni še zeeeeeeeeeelo težek.user posted image

torej nas bo kar nekaj imelo v januarju krst, janca tudi vem da ima 29.1, krstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
13.1.2011 9:50:50   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: archie

Benika: kaj pa tako velik voziček, kot so sedaj naši? a gre lahko na avion? A user posted image spi pa v lupinici na letalu?

Voziček gre na avion, ampak pustiš ga pri vratih. Mi imamo rezerviran sedež, kjer je zraven prav ležalnik za dojenčka. Lupinice zraven ne bova vlačla, ker bova itak rentala avto in bova tam si še lupinico sposodla.

archie te razumem glede staršev ja. Moja tašča je ista. Vedno pravi naj tamalo njej pustim, ko grem v trgovino, ker je tolk bolezni pa bla bla bla..., ampak jaz se ne pustim in jo vedno vlačim zraven. Moja mala je prav tečna, če je cel dan doma. Takoj ko ji začnem oblačit bundico, je pa taka srečka, ker komaj čaka da kam gre in da se ji dogaja user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
13.1.2011 9:55:37   
Izabelina
Mi gremo 10.2. v toplice za 4 dni. Mam pa eno-morda malce tumasto vprašanje...user posted image Kje oz. kako naj si prekuhavam vodo? A naj s sabo nesem grelnik vode ali naj onim v gostilni gnjavim za vodo?

js sm zdej že dvakrat sabo nesla kr un kuhalnik za kampirat pa posodo pa termosko in sm pol to kr v sobi lepo skuhala... tko kot doma... mislm, da je tko najmanj problemov, vsaj tle v Celju vem, da drugač sploh ne bi šlo...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
13.1.2011 9:57:30   
Klemcy
Natalija - kje boste pa imeli kosilo potem? Mi bomo imeli bolj večerjo, ker imamo krst komaj ob 16.uri. Smo pa rezervirali v Idili, nasproti Pohorske.

nadka30 - ja tortica mora bit, mmmm to boste imeli neko dobro

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
13.1.2011 10:02:43   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

Mi gremo 10.2. v toplice za 4 dni. Mam pa eno-morda malce tumasto vprašanje...user posted image Kje oz. kako naj si prekuhavam vodo? A naj s sabo nesem grelnik vode ali naj onim v gostilni gnjavim za vodo?

js sm zdej že dvakrat sabo nesla kr un kuhalnik za kampirat pa posodo pa termosko in sm pol to kr v sobi lepo skuhala... tko kot doma... mislm, da je tko najmanj problemov, vsaj tle v Celju vem, da drugač sploh ne bi šlo...

A kupljena voda iz steklenice ne šteje? Ker jaz sem kr Zalo uporabla, ko smo bli v Luciji, zraven sem imela pa samo grelnik za stekleničko.  

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
13.1.2011 10:03:03   
nadka30

Natalija - kje boste pa imeli kosilo potem? Mi bomo imeli bolj večerjo, ker imamo krst komaj ob 16.uri. Smo pa rezervirali v Idili, nasproti Pohorske.

nadka30 - ja tortica mora bit, mmmm to boste imeli neko dobro

ja tortica je pa super ; tiramisu je tiramisu, ledena malina je pa nekaj takega kot sladoled v bistvu tako ledeno, njammmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 10:46:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4741
13.1.2011 10:52:32   
zalcy
hej...user posted image
klemcy- ja, sem te dodala na fb, pa še nekaj sem jih, da sem malo pogledala vaše malčke...user posted image
mi smo pa danes bili na pregledu pri prediatru in je rekel, da se lepo razvija... ežka je 6900g, velika pa 62 cm... ja, malo bolj mala je, pa saj bo zrasla.. naslednji mesec pa dobimo pikico...čez en teden pa bomo stari pol leta... jupiiiuser posted image user posted image
mi smo krst imeli že novembra, ko je bila neža stara malo manj kot 4 mesece, je bla zelo pridna...
vidim, da jih ma kar nekaj namen krstit zdaj januarja... pa pri nas že lepo sonček sije in tudi mrzlo ni tako zelo.. zakaj pa nee... hehe
lepo se imejte, pa se slišimoouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4742
13.1.2011 10:54:49   
NiNiBo
archie midva sva imela Nea v vozicku (kosara+ ostalo). Na Brniku sem morala Nea vzeti ven, vozicek razdreti (sneti kosaro) in ga dati na trak, da gre skozi kontrolo (isto kot rocna prtljaga). Potem sva dala vozicek skupaj, Nea notri in tako smo sli do letala. Pred letalom sem Nea vzela, N. je razstavil vozicek in so ga dali pod rocno prtljago. Na letalu sem imela Nea s sabo in so mi dali posebni pas s katerim sem ga pripela nase. Tako je bil pri meni v narocju cel let, kar je bp ker je jedel med vzletom in pristankom, ostalo pa spal. Ko smo prisli, sem pocakala da so sli vsi ven, N. je sel naprej spet sestavil vozicek, ki naju je ze cakal pred letalom. Ko smo prisli v Amsterdam v letalisko zgradbo, sva najprej Nea previla in to je bilo to. Za nazaj vozicka ni bilo treba nic razstavljati med kontrolo, sem sla z vozickom in Neom skupaj cez tista "vrata", potem ga je samo ena mama pregledala.

Se pa strinjam s tabo, veliko lazje je nekaj poceti z otrokom, kar si ze prej pocela. Jaz sem ogromno potovala, tako da tocno vem kako vse skupaj gre, enako kot ti ves kako gre vse skupaj na pasjih razstavah. Kar se pa lupinice tice, midva jo nisva s seboj jemala, ker sva si jo potem na Nizozemskem izposodila.

Archie se to, jaz sem sedaj dobila mesto za telovadbo v Ljubljani in sicer prvic v ponedeljek, ti sporocim kako je bilo jaz ze komaj cakam. Drugace pa ima tudi lustno knjigico: Igriva vadba - tam lahko dobis tudi idejo za vaje.

Kar se pa "pametovanja" starsev, tet, tasce ipd. tice, pri nas so nad mano obupali ze dolgo casa nazaj user posted image user posted image user posted image  in se nihce niti vec ne vtika, ker itak vedo da sva oba taka, da bova sicer poslusala ampak naredila pa tako, kot nama pase.

Krst  pri nas so se vedno vroce debate - verjetno bom tako naredila da, ko bom imela zagovor doktorata in gresta na Nizozemsko tudi moja starsa, bomo takrat krstil se Nea v protestantski cerkvi. Se bom verjetno aprila zmenila, ko gremo na Nizozemsko.

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
13.1.2011 10:58:42   
NiNiBo
posteljica v hotelu verjetno je kar fino prenosno zraven vzet, ker moja izkusnja je da jo povsod mastno zaracunavajo enako velja za stol.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
13.1.2011 11:03:21   
nadka30
jaz sem bila pa sedajle cca 1 uro zunaj in tako piha da je joj user posted image user posted image user posted image user posted image saj je fajn da je sonček samo vetra pa res ne rabi zraven biti, je bilo včeraj veliko boljš, no jaz upam da se bo tale veter danes kaj umiril in da boma popoldan skočili še peš malo naokrog.

zalcy- včeraj sem pa šla peš tam od tebe tistega križišča peš do doma je prav pasalo, pa super mere imate , upam da nimaš tam gori vetra ker tukaj je obuppppppppppppuser posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
13.1.2011 11:12:48   
nadka30
zalcy- jaz te pa na fb iščem pa te ne najdem- pomočččččččččččččuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 11:31:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4747
13.1.2011 11:35:31   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

posteljica v hotelu verjetno je kar fino prenosno zraven vzet, ker moja izkusnja je da jo povsod mastno zaracunavajo enako velja za stol.

Kot imam jaz izkušnje so v tujini bolj prilagodljivi, niti lani na Dunaju (no, predlani), niti lani v Toskani nisem rabila nič doplačat. Sedaj v Moravcih je bilo pa 8,5€ na dan - sem pa kar svojo tisto šotor varianto s seboj vzela, ker v vatu vzame bistveno manj prostora kot običajna zložljiva postelja

No jaz sem kar pogosto naletela, da je treba placat- mogoce sem imela pa ravno smolo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4748
13.1.2011 13:29:14   
Natalija28
Tudi nama so rekli v Čatežu, da se dodatna posteljica doplača-pa mislim, da so rekli 60 eur!!!user posted image  Jo bova kupla po krstu, če jo ne bo slučajno že za darilo dobil.user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
13.1.2011 13:50:19   
Natalija28
http://www.facebook.com/pages/MAXXIMUM-SLOVENIJA/55770698853?ref=ts&v=wall#!/event.php?eid=101296696613655

če katero zanima. brezplačna zumba

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?