NiNiBo
|
archie midva sva imela Nea v vozicku (kosara+ ostalo). Na Brniku sem morala Nea vzeti ven, vozicek razdreti (sneti kosaro) in ga dati na trak, da gre skozi kontrolo (isto kot rocna prtljaga). Potem sva dala vozicek skupaj, Nea notri in tako smo sli do letala. Pred letalom sem Nea vzela, N. je razstavil vozicek in so ga dali pod rocno prtljago. Na letalu sem imela Nea s sabo in so mi dali posebni pas s katerim sem ga pripela nase. Tako je bil pri meni v narocju cel let, kar je bp ker je jedel med vzletom in pristankom, ostalo pa spal. Ko smo prisli, sem pocakala da so sli vsi ven, N. je sel naprej spet sestavil vozicek, ki naju je ze cakal pred letalom. Ko smo prisli v Amsterdam v letalisko zgradbo, sva najprej Nea previla in to je bilo to. Za nazaj vozicka ni bilo treba nic razstavljati med kontrolo, sem sla z vozickom in Neom skupaj cez tista "vrata", potem ga je samo ena mama pregledala. Se pa strinjam s tabo, veliko lazje je nekaj poceti z otrokom, kar si ze prej pocela. Jaz sem ogromno potovala, tako da tocno vem kako vse skupaj gre, enako kot ti ves kako gre vse skupaj na pasjih razstavah. Kar se pa lupinice tice, midva jo nisva s seboj jemala, ker sva si jo potem na Nizozemskem izposodila. Archie se to, jaz sem sedaj dobila mesto za telovadbo v Ljubljani in sicer prvic v ponedeljek, ti sporocim kako je bilo jaz ze komaj cakam. Drugace pa ima tudi lustno knjigico: Igriva vadba - tam lahko dobis tudi idejo za vaje. Kar se pa "pametovanja" starsev, tet, tasce ipd. tice, pri nas so nad mano obupali ze dolgo casa nazaj in se nihce niti vec ne vtika, ker itak vedo da sva oba taka, da bova sicer poslusala ampak naredila pa tako, kot nama pase. Krst pri nas so se vedno vroce debate - verjetno bom tako naredila da, ko bom imela zagovor doktorata in gresta na Nizozemsko tudi moja starsa, bomo takrat krstil se Nea v protestantski cerkvi. Se bom verjetno aprila zmenila, ko gremo na Nizozemsko.
|