![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 17:30:18
|
|
|
|
botrca
|
Midva sva se najedla, pospravila sem vse tipi-topi...zdaj pa igranje in malo počitka.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 17:30:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka me ni doma.. se greva razvajat z tamalim ... drugače pa hvala za ponudbo ! ok, kakor želiš
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 18:01:39
|
|
|
|
Arwenko
|
heja, bila več kot 4 ure zunaj zdaj...pasalo. Jaz sem na FB...kak se najdemo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 18:11:55
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, bambixxx in Arwenko, vidve sta na FB? Če sta, dajta neki kontakt, da vaju še vidimo. No, vsaj jaz sem radovedna. maš na zs
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 18:13:37
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, bambixxx in Arwenko, vidve sta na FB? Če sta, dajta neki kontakt, da vaju še vidimo. No, vsaj jaz sem radovedna. jaz tudi saj ti si me pa že vidla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 18:16:02
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, bambixxx in Arwenko, vidve sta na FB? Če sta, dajta neki kontakt, da vaju še vidimo. No, vsaj jaz sem radovedna. jaz tudi podpis... kontakte lahko pošljeta na ZS izvoli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 18:18:47
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, bambixxx in Arwenko, vidve sta na FB? Če sta, dajta neki kontakt, da vaju še vidimo. No, vsaj jaz sem radovedna. jaz tudi saj ti si me pa že vidla pa maš vseeno na zs
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 18:23:45
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Morem it čajcija naredit pridem nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 18:24:36
|
|
|
|
bambixxx
|
čer ly
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 18:25:27
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, bambixxx in Arwenko, vidve sta na FB? Če sta, dajta neki kontakt, da vaju še vidimo. No, vsaj jaz sem radovedna. jaz tudi saj ti si me pa že vidla pa maš vseeno na zs Se meni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 18:27:57
|
|
|
|
ly117
|
Kaj naj reče, sem utrujena pa 2 dni še me čakata. Pa prokleta zamenjava smene. Kaj je blo onemu od šefa da me je k totemu hepanu zmetal. Tak spucala sem se, zdaj pa ki je boljše. Posodo bi mogla it pomit pa se mi ni. se kera javi, Majakla mogoče?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 18:29:39
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, bambixxx in Arwenko, vidve sta na FB? Če sta, dajta neki kontakt, da vaju še vidimo. No, vsaj jaz sem radovedna. jaz tudi saj ti si me pa že vidla pa maš vseeno na zs Se meni izvoli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 18:40:52
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, bambixxx in Arwenko, vidve sta na FB? Če sta, dajta neki kontakt, da vaju še vidimo. No, vsaj jaz sem radovedna. jaz tudi saj ti si me pa že vidla pa maš vseeno na zs Se meni izvoli ja kaj pa meni?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 18:45:58
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ja kaj pa meni? tudi tebi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 18:51:59
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko heja, bila več kot 4 ure zunaj zdaj...pasalo. Jaz sem na FB...kak se najdemo? pošlješ na zs ime, priimek?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 18:52:38
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ja kaj pa meni? tudi tebi danke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 19:23:01
|
|
|
|
ly117
|
že siten, jaz ne zaostajam za njim, ata pa tudi ni nič kaj boljši. Zato gremo počai v pižame in spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 19:29:55
|
|
|
|
bambixxx
|
nočko ly. naš pamž je tudi umit, v pižami in nahranjen, zdaj pa namesto, da bi spal, ko komaj gleda, pa se s svojo dekico pogovarja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 19:35:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ma jaz nimam ne eno ne drugo (mam pa barvo za lase doma na zalogi) pol bi si pa res lahko sama pobarvala, jaz se moram pri frizerki tak da...če bi se pa prav barvala bi se pa sama... ne morem se poleg škrata barvat... tak da bom nepobarvana jaz bi se tud morala...pa ne vem če se kje jutri ne bom...samo sem si barvo pozabla kupit
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 19:37:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, bambixxx in Arwenko, vidve sta na FB? Če sta, dajta neki kontakt, da vaju še vidimo. No, vsaj jaz sem radovedna. maš na zs jaz bi tudiiiiiiiiiii
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 19:49:57
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, enim parim sem zdaj poslala, najbrž sem še kakšno zgrešila, se opravičujem, dajte me še spomnit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 19:54:48
|
|
|
|
elevitka
|
bambixxx... sem poslala pravkar prošnjo na FB arwenko... mene si pozabila
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 19:57:06
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz bi tudiiiiiiiiiii maš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 19:57:40
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka bambixxx... sem poslala pravkar prošnjo na FB arwenko... mene si pozabila Že imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 12.1.2011 19:58:17
|
|
|
|
bambixxx
|
sacherca sori, da te nisem prepoznala, ampak na fotkah si čist druga, imen si pa res nisem vseh zapomnila zadnjič, je blo preveč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčkeTudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.