|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
12.1.2011 15:13:32   
botrca
Majakla meni je katy83 isto rekla, samo se je tudi hitro opravičila in ugotovila da je malo mimo vsekala. Pa nič zato...user posted image . Jaz vem, da sem mlada in se tako tudi počutim. Če pa pridem v soboto pa še tudi ne vem kaj bom oblekla, lase imam tudi v riti...ne v p....user posted image  user posted image  user posted image . da ne bo vse na istem mestu user posted image  user posted image  user posted image . Bom se porihtala po svojih najboljših močeh, če se me moj usmili in menja smeno vsaj za zvečer. Držite pesti.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
12.1.2011 15:14:06   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

T se igra s sesalcem...ga že učim (Sami user posted image user posted image )

čakaj ko bo grozila CSD CSD user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
12.1.2011 15:14:25   
botrca
Pridem hitro nazaj...grem po malega v vrtec.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
12.1.2011 15:17:35   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

katy...zsuser posted image

odgovorilauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
12.1.2011 15:18:56   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Majakla meni je katy83 isto rekla, samo se je tudi hitro opravičila in ugotovila da je malo mimo vsekala. Pa nič zato...user posted image . Jaz vem, da sem mlada in se tako tudi počutim. Če pa pridem v soboto pa še tudi ne vem kaj bom oblekla, lase imam tudi v riti...ne v p....user posted image  user posted image  user posted image . da ne bo vse na istem mestu user posted image  user posted image  user posted image . Bom se porihtala po svojih najboljših močeh, če se me moj usmili in menja smeno vsaj za zvečer. Držite pesti.

eh, botrca, da pa ti ne boš porihtana, pa se res ni za bat...ti si vedno fensiuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
12.1.2011 15:21:54   
Lenči_

hjoo... jaz ne upam pridet, bo si ga vedi, kaj bo meni rekla? user posted image katy user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
12.1.2011 15:25:08   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

hjoo... jaz ne upam pridet, bo si ga vedi, kaj bo meni rekla? user posted image katy user posted image

user posted image user posted image user posted image

pa daaaajteeeee no...fora je, da tiste slike na fb vidim, v živo pa je drugače
za mene ste vse face in vse ste mlade in vse ste fensi šmensiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
12.1.2011 15:27:13   
katy83
aja, bambixxx in Arwenko, vidve sta na FB? Če sta, dajta neki kontakt, da vaju še vidimo. No, vsaj jaz sem radovedna. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
12.1.2011 15:47:21   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

user posted image user posted image user posted image

pa daaaajteeeee no...fora je, da tiste slike na fb vidim, v živo pa je drugače
za mene ste vse face in vse ste mlade in vse ste fensi šmensiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image pa saj vem, malo heca! user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
12.1.2011 15:48:21   
elevitka
evo tudi nas... smo spali od 12.15-15 ko pravi dojenčki.... mater sacherca si mela prav... babe so ga zdelale (vse štiri-nobena ni izvzeta) potem pa je sam z nasmeškom prišel k meni v kuhno pomagat kuhat!

zdaj sva se že najedla in gledava risanke user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
12.1.2011 15:50:07   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

glede kreganja je pri nama tako, da sem jaz pač bolj občutljive sorte in me včasih taka malenkost s tira vrže, da se na koncu sama sebi smejim. user posted image Midva ne znava bit dolgo skregana, se kr hitro pogovoriva. user posted image Tak da zaenkrat je ok, tu pa tam kakšen prepirček, ampak ni neke panike. user posted image
A)  aja, glede tega, da imaš možnost kam it. Jaz menim, da je to prej slabo kot dobro. Jaz npr. imam v nulo porihtano stanovanje in bi tja lahko šla kadarkoli, ampak to pomeni, da bi mogoče šla prehitro...če stanovanja ne bi bilo, se bi mogoče trudila rešit problem.  joj, spet sem zabluzla, ampak saj veste kaj mislim, ne? user posted image

Tasa, Saraya pošiljam vama user posted image , da se pobotate. user posted image

Matcar tudi tebi user posted image , da ne dobiš B. Čeprav bi ti mogoče koristlo. user posted image

B)  aja, kaj v soboto mislite bit vse pošlihtane pa to? Tak da vem, da ne bom v trenirki prišla. user posted image

A)  malo, ja user posted image  user posted image

B)  jaz nimam nič, čisto nič za oblečt!!!
Pa lase v pi.....! Prvi vtis pa to (bo šel po gobe). user posted image

evo tu sma iste, nič pametnega za oblečt, vse še iz časov moje malo manj špehaste postave, lasje pa ...katastrofauser posted image

eh, za prvi vtis se ne sekiraj, saj vemo da si facauser posted image

počo

ma ženske zdaj pa bom vas jaz po riti...ma kaj imate tolk za kompliciratttttttttttttttttt......user posted image

pod B. jaz glih nem v trenerki no.... v kopalkah še manj.... nekaj vmes bom oblekla user posted image user posted image user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
12.1.2011 15:51:29   
elevitka
aja tasa... prosla bi za slikice ob priliki najinih cukrov, ker sta tak dobra, da sladkorno fašeš

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
12.1.2011 15:54:02   
botrca
eh, botrca, da pa ti ne boš porihtana, pa se res ni za bat...ti si vedno fensiuser posted image

hvala user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
12.1.2011 15:54:58   
botrca

aja, bambixxx in Arwenko, vidve sta na FB? Če sta, dajta neki kontakt, da vaju še vidimo. No, vsaj jaz sem radovednauser posted image

jaz tudi user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
12.1.2011 15:56:45   
botrca
Ma jaz bi se mogla barvat, pa je finančni minister rekel da bo zgleda moral odstopit...user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj je nedosegljiv.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
12.1.2011 15:58:21   
elevitka

Ma jaz bi se mogla barvat, pa je finančni minister rekel da bo zgleda moral odstopit...user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj je nedosegljiv.

jaz tudi... mi že sivaki vmes ven kukajo user posted image user posted image user posted image pa se ne bom ker nem mela časa

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
12.1.2011 15:58:56   
elevitka

aja, bambixxx in Arwenko, vidve sta na FB? Če sta, dajta neki kontakt, da vaju še vidimo. No, vsaj jaz sem radovednauser posted image

jaz tudi user posted image

podpis... kontakte lahko pošljeta na ZS user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
12.1.2011 16:03:52   
matcar
Evo mene.Vse je ok,posteljica pa je zeeeeelo nizko,sicer še mi pusti delat,ampak ob naslednjem pregledu al pa ,bog ne daj,krvavitvi,pa ni več-ne še,mi je rekla.Bolniška 100%.Pa počivat moram čimveč.je pa bla ful smešna,ker se je na trebuh obrnila in glavico dol imela pa rit vluft tišala.user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
12.1.2011 16:06:12   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

jaz tudi... mi že sivaki vmes ven kukajo user posted image user posted image user posted image pa se ne bom ker nem mela časa

to imam, one lepše strani pa ne user posted image  user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
12.1.2011 16:06:58   
elevitka

čas imam, penezov pa ne user posted image

ma jaz nimam ne eno ne drugo (mam pa barvo za lase doma na zalogi)user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
12.1.2011 16:11:19   
botrca

ma jaz nimam ne eno ne drugo (mam pa barvo za lase doma na zalogi)user posted image

pol bi si pa res lahko sama pobarvala, jaz se moram pri frizerki tak da...če bi se pa prav barvala bi se pa sama...user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
12.1.2011 16:12:09   
botrca
Matcar user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
12.1.2011 16:13:03   
elevitka

pol bi si pa res lahko sama pobarvala, jaz se moram pri frizerki tak da...če bi se pa prav barvala bi se pa sama...user posted image

ne morem se poleg škrata barvat... tak da bom nepobarvana

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
12.1.2011 16:14:53   
botrca

te jaz jutri pridem pobarvat...imam dopoldan čas user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
12.1.2011 16:20:29   
elevitka

te jaz jutri pridem pobarvat...imam dopoldan čas user posted image

me ni doma.. se greva razvajat z tamalim ... drugače pa hvala za ponudbo !

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.