|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
12.1.2011 11:19:08   
prvičmami
Dan!

Spanje - user posted image sploh ne grem več spatuser posted image . Zbujam se skoz pa sploh nevem zakaj, ker me ne tišči na wc niti me nikjer nč ne žuli, postla je dovolj velika.... ampak js se enostavno zbudim in ne morem več spat, pol pa le nekak za eno uro zaspim pa spet istouser posted image user posted image user posted image Pa sanja se mi skoz neki - bedarije nepovezane, sploh nevem od kod se jemlje, ćez točno en mesec bi naj blo tega konc, upa da bo prejuser posted image
Pa lena sem tk ratala da se sama seb gravžam, čist nč se mi ne lubiuser posted image zram mi je pa dolgcajtuser posted image Bo že, zgleda da bo spet en tečn dan, krivo je pa vreme user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
12.1.2011 11:24:48   
ina5505
Ja spanje pa je res user posted image . Na cca 1,5 do 2 uri se zbujam preko noči. Mislim, da že mal treniram za čez en mesec al pa prej. Ugotavljam, da podnevi ko hodim al kaj delam je user posted image precej pridna, tak da me je že mal strah, a ponoči je prava artistka enkrat L enkrat D.

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
   [Brisano sporočilo]
12.1.2011 11:29:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4653
12.1.2011 11:32:06   
ina5505
Ja pod lenobo se pa tud jaz podpišem. Včasih sem bla aktivna skor 25 ur na dan, zdaj moram pa po kosilu že mal počivat.user posted image . A katera pije čas iz malinovih listov? Ima katera kakšne izkušnje?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
12.1.2011 11:33:48   
sara1986
tamy82, suzy29, smo še doma, ker se še nič ne dogaja. Čep je odneslo, ostalih simptomov, za odhod v porodnišnico pa še niuser posted image  Bomo pa še malo počakaliuser posted image  ma samo, da bo vse ok, ker dan si bo pa izbral za prihod, je pa njegova stvar. user posted image  Zdele grem pa mal likat, ker zadnje dva tedna, samo kupčkam user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4655
12.1.2011 11:37:50   
prvičmami
Likanje - tud mene čaka ja, prej se nisem spravla ker me je križ bolel, pa nisem mogla, zdj me pa lenoba grabiuser posted image
Čaj malininih listov - sj res sem čist pozabla...sem hotla vprašat kje ste ga kuple, vem da je že bla debata ampak moj spominuser posted image Sem ga iskala v DM, Millerju, lekarni pa ga nikjer nimajouser posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
12.1.2011 11:39:42   
ina5505
Za čaj moram reči, da sem ga tudi sama iskala... Danes sem izvedela, da bi ga naj imeli v Sanolaborju.. Bom preverila pa potem javim

Neposredna povezava do sporočila: 4657
12.1.2011 11:40:06   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

tamy82, suzy29, smo še doma, ker se še nič ne dogaja. Čep je odneslo, ostalih simptomov, za odhod v porodnišnico pa še niuser posted image  Bomo pa še malo počakaliuser posted image  ma samo, da bo vse ok, ker dan si bo pa izbral za prihod, je pa njegova stvar. user posted image  Zdele grem pa mal likat, ker zadnje dva tedna, samo kupčkam user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image kr pocakita se malo user posted image , naj se vam ne mudi! :)

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
12.1.2011 11:42:41   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: ina5505

Ja spanje pa je res user posted image . Na cca 1,5 do 2 uri se zbujam preko noči. Mislim, da že mal treniram za čez en mesec al pa prej. Ugotavljam, da podnevi ko hodim al kaj delam je user posted image precej pridna, tak da me je že mal strah, a ponoči je prava artistka enkrat L enkrat D.

joj ja, jaz tudi ponoci gledam na 1 h na uro user posted image ( tok tok ) me cudi, da nisem nic se zaspana user posted image .

Ekola odpeglala sem, zdaj sesanje, krismes tri sem odtrogala v klet, barve za steno sem gor prvlekla ( tamale ), oni vlki hobuk barve bo pa kr lepo gospodic gor vlaco!! tak da ju3 zacnem akcijo strihanja user posted image user posted image , danes pa premerim, zarisem uhuhu, slike pridejo ob koncu :)

(odgovor članu ina5505)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
12.1.2011 11:48:00   
prvičmami
Denar za pomoč ob rojstvu otroka so mi glih nakazali, zdj lahk grem pa zapravljat al kkuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
12.1.2011 11:50:15   
Akilene
čaj iz Malinovih listov - Sanolabor 2, 50 evra, preverjeno - kupljeno user posted image

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

Neposredna povezava do sporočila: 4661
12.1.2011 11:52:24   
suzy29
user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
12.1.2011 11:53:08   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami

Likanje - tud mene čaka ja, prej se nisem spravla ker me je križ bolel, pa nisem mogla, zdj me pa lenoba grabiuser posted image
Čaj malininih listov - sj res sem čist pozabla...sem hotla vprašat kje ste ga kuple, vem da je že bla debata ampak moj spominuser posted image Sem ga iskala v DM, Millerju, lekarni pa ga nikjer nimajouser posted image

Čaj malinovih listov se kupi v vseh Sanolabor-jevih poslovalnicah... za druge lokacije pa nevem....
lp

Neposredna povezava do sporočila: 4663
12.1.2011 11:56:10   
valek
Js še čaja nism kupila,še morm kak tedn vsaj počakat...bom pa ga sigurno kupila...
Tudi jaz imam probleme z zbujanjem....zadnjih nekaj dni se zbujam ob 3:00 in ob 5:00....ampak lahko nazaj normalno zaspim...si pa naredim kak mini čokolino ali kako sadje pojem,pa kak kozarec vode spijem... in grem nazaj spat... Danes sem potegnila do 10:00 -uh js razvajenka.....sm si kr privošla....
user posted image user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
   [Brisano sporočilo]
12.1.2011 12:18:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4665
12.1.2011 12:20:23   
mija24
Bom raje napisala Dober dan! (čeprav sem se zbudila ob 11:15user posted image )

Boge revice s tem spanjem, jst se morm pa kr pohvalit, da spim kot ubit polh (upam, da se ne zarečem kaj). Včeraj sem zaspala ob 16h pred tv-jem pa do 19h, pol sem šla pa ob polnoči spat in sem se zbudila ob 11:15- z vmesnimi nočnimi pohodi proti WC-ju seveda, ampak to grem jst napol v spanju pol pa gasa naprej spat. Me že kar malo skrbi kako bo pol ko bo tu user posted image ?
Glede obračanja v postelji, hehe..sm kot nasedli Free Willy...in najbolj pogosta beseda, ki jo moj dragi sliši v postelji je: PEJT BOLJ TJE!!user posted image user posted image

Imena za user posted image Midva imama končno izbrano ime za user posted image in sicer bo Zara, nama je bilo to ime obema všeč (edino seveda) tako, da bomo kar pri tem ostali..se pa tast dela norca, če bo drugi otrok fantek, da mu bova dala ime Mercator al pa Merkur?user posted image

Nina33- svetovna slikca tistega bodija..sma se z mojim tako nasmejala, heheh

Vse, ki se pripravljate za odhod v rim in tiste, ki imate preglede: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malinov čaj: pa to res deluje al je bolj marketinška fora...se še nisem nič pozanimala?

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
12.1.2011 12:31:24   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4

Tiste, ki me še niste dodale na FB me kliknite da boste vidle še slikce ... bom jih pa dodala tud tle, ampak mi je zdej neki nagajal in ni šlo ...

A so kakšne slikice od malih dveh? user posted image  

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
12.1.2011 12:40:29   
Tretjedete
Ojla!

Patrisha, glede dojenja, na med.over. na forumu Dojenje je ogromno napisano o ponudbi, povpraševanju in ostalem v zvezi z dojenjem. Odgovarjajo svetovalke za dojenje.... Super članki in odgovori... V bistvu pa dojke ne moreš nikoli sprazniti do konca, saj se mleko sproti tvori..

trsica, uživaj v kosuuser posted image

lil_, sestre očitno delajo po liniji najmanjšega odpora... Si jim povedala, da naj jih hranijo po cuclju, vsaj da vsakič poskusita, da se navadita???

meta21, si vaju kar predstavljam, kot dva najstnikauser posted image  Samo da gre na bolje...

sara1986, ene rodijo še isti dan, ko sem jim čep odlušči, poznam pa tudi takšne primere, ki so rodile čez 3-4 dni.... Upam, da se hitro rešišuser posted image
prvičmami, super za tak napredek tvoje pupeuser posted image

Foxylady, ja, po moje je to čepuser posted image

hel32, jaz bom imela kar Pampers.... So se prvič super obnesle, tiste, kupljene v Mullerju, tako da tudi zdaj ostajam pri teh. Če pa nam ne bodo ustrezale, bom vzela katere druge...

Mišyka, od knjig je meni všeč Povezovalno starševstvo...

MOdrček za dojenje in blazinice imama od da-da, sem že povedala.... Bordo mi je še posebej všeč, ker ni klasičen...

Glede moških in prehladov pa se čist strinjam, ko jim kaj manjka, se obnašajo, kot da je pa zdaj to konec sveta.... Groza...
Zgleda, da se je začelo tudi pri februarkah dogajatiuser posted image  Meni tudi trebuih vse bolj otrdeva, čakam na pregled, da vidim, ali se že kaj dogaja spodaj....

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 4668
12.1.2011 12:45:40   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

Jutro punce!

Cukica in ostale ta sladke sonosečke,kako kaj vaš sladkor v teh zadnjih tednih? Moj je namreč naenkrat začel padati in so mi zmanjšali odmerek zdaj,pa ni mi več treba k diabetologu,edino dva meseca po porodu moram na OGGT test.

jap, meni tudi drastično pada cuker, tako, da imam po jutrih tudi 3!!!!In se mi orng smoti, se tresem in sem skratka ful boga, sem si kupila une bombone z fruktozo in glukozo, za vsak slučaj, če sem kje .

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
12.1.2011 12:46:55   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Danes je bila nakazana pomoč ob rojstvu - denarno nadomestilo za novorojenčka. user posted image Sem že zjutraj navsezgodaj preverila KLIK in bila prijetno presenečena, sem mislila, da bo šele v petek nakazilo. 

Ja, sem že prej napisala, da je danes nakazilo, superuser posted image user posted image user posted image , lahk grem zapravljatuser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4670
12.1.2011 13:14:43   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa
Pa še deda mam doma, je kar za ubit. Čez vikend je bil na "smrtni postelji" ker je bolan - predvidevam da ni potrebno pojasnilo kako je to izgledalo ker je imel vročino in podobno. No ker ni umrl je šel včeraj celo k zdravniku in prišel domov razočaran brez diagnoze, samo z vnetim grlom (je upal najmanj na gripo). Zdaj pa bo cel teden doma(drugač ni nikol v bolniški), je pa dans že full bolje in sem mu rekla naj otroka umije pred spanjem, pa je ponorel, da je v bolniški in najbolje da mu še rečem naj jutri otroka v vrtec pelje.Mi je film utrgalo zdaj bomo pa pač tiho, vsaj do jutri. Komaj čakam da grem rodit da bo vsaj tri dni sam s tamalo ker več kot kak dan še ni bil

user posted image user posted image user posted image joj, tole sem se pa nasmejala. moj je tudi z eno nogo na drugi strani, ko ima vročino. user posted image user posted image user posted image je pa zdaj že več kot en teden oče samohranilec in se prav dobro znajde (ker se mora seveda), pa še tamal je zbolel čez vikend in ga je moral rihtat. za vse je nekaj dobro. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
12.1.2011 13:45:30   
trsica
O, a denar je nakazan? Super. Še sreča, da ga ne morem zapravit. user posted image

Evo , jaz še vedno 3v1. Danes sem imala ctg. G pravi, da vsi komaj čakajo, da rodim (a sem medijska zvezda?).user posted image Hehe. To zaradi teh jetrnih testov mal paničarijo (pa jaz tudi). No, zdaj je tako rečeno, da ko bo plodovnica mlečna (da bosta zrela), bodo sprožili, če se ne začne samo od sebe. user posted image

Nina33, takoj, ko sva odložili telefon in sem privlekla na plano comp, so me poklicali na ctg. Saj pravim, Murphyjev zakon. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
12.1.2011 13:53:08   
trsica
Še spanje. Za pol urce mrknem po večerji (ki je v P okrog šestih zvečer), potem pa do enih ponoči ne morem več nazaj zaspat. user posted image Ob petih zjutraj je pa že bujenje.  user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
12.1.2011 14:03:35   
Nina33
Oj!
Tršica, se mi je zdelo, de bo tko user posted image . Sej pa v ponedeljek mogoče user posted image . Če ne boš glih rojevala user posted image .
Mišyka, pa Modrost rojevanja je tut dobra knjiga.
Teyla, kako testi?!? Upam, de si/sta OK! user posted image user posted image user posted image
A keš je pršu user posted image ? Še dobr, de nisem vedla prej kt sem bla v Kranj user posted image . Sem si pa v TwoWayju kupila majico "za dojenje" (uradno je čist obična majica, ki se spredaj prekriža) za 6,50 € - user posted image user posted image user posted image . Zadovoljna, čeprav je bolj take, rozaste farbe user posted image .
Spanje: čist prav, de je nespečnost tut druge 2napadla", vsaj ne bom več sama kle gor ponoč user posted image .
Čaj iz malinovih listov: škodit ne more, koristi pa... mogoče user posted image . So mi pa tele ideje kar všečne - mamo lohk za ceu dan dela samo s pripravami na porod (čajčki, parne kopeli s senenim drobirjem, masaže, user posted image ...) user posted image .
Eh, grem jaz njoke "valat", sicer se mi ne da glih - se je neki lenoba omenjala, ne user posted image user posted image - ampak bo treba.
Lep dan vsem!
P.S. Sara, berem, de si še z nami user posted image . Kaj pa FoxyLady?

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
12.1.2011 14:22:28   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Sem tudi jaz malo pogledala-menda je res tak lepljiv, rjavkast. Jaz ga prvič nisem vidla

Kje si to najdla? Jaz bi tut rada kej več vedla o tem, pa se mi ne da (še) iskat? user posted image

Sori, včeraj sem kar zaprla lap top ... Tukaj

Nina, jaz uporabljam IE ne Mozilo in te tipke ni. Nekak se ne morem navadit na mozilo.

IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Punce, kakšno znamko plenic ste nabavile, jaz kolebam med Huggies in Pampers.

Mulleruser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Hvala za nasvete glede zgaga - donat mi itak že iz vseh lukenj gleda, bom še mal na coca colo prešaltala - verjetno ima podoben učinek tud cockta... mi je boljša.

Mislim, da boš mogla kar orginalno coca-colo pit, če boš hotla kakšen učinek

IZVIRNO SPOROČILO: ina5505

Ja pod lenobo se pa tud jaz podpišem. Včasih sem bla aktivna skor 25 ur na dan, zdaj moram pa po kosilu že mal počivat.user posted image . A katera pije čas iz malinovih listov? Ima katera kakšne izkušnje?

Mhm, jaz sem bila v prvi nosečnosti 2 dni po roku že čist tečna, ker se ni še nič dogajalo in mi je šel moj po ta čaj. Skuhala sem si ga 2luser posted image  in ga popoldne spila. Ponoči smo šli rodit, ker mi je voda odtekla. Povezano? Pojma nimam!user posted image
Kupila sem ga v sanolaborju.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?