lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: strumf ja ja tudi naš fant raste. vidim da sta samo s Tanjino v primerjavi kar se kg tiče. po velikosti ga pa res šiba . ohoho, tudi Julia vama sledi, res da malenkost manj, ampak... Medve sva bili danes pri pediatru in Julia ja dobila antibiotik - sirup za ušeska. Imela je povišano temperaturo že od prejšnje srede, skoraj en teden ni šlo pod 37,5 in smo danes poklicali, ker je začela tudi kašljat ter se šli pokazat. Meni se je že dozdevalo, da jo mora ušesek matrat, ker se je nonstop nekaj praskala okoli njega... No, meni sicer ni všeč tale antibiotik, se mi zdi ful zgodaj, ampak ušeska so ušeska.. Jaz se spomnim, ko sem bila sama mahjna, kako so me bolela... Drugače pa je pri nas ponvno dosežek - mala namreč SAMOSTOJNO STOJI - brez oporo, brez ičega. Se sama postavi tako, da se odrine od tal ali pa od tebe, če sediš na tleh. In kako ji je všeč.... Te gleda naravnost v oči in se smeji. Mislim, da bodo kmalu tudi prvi samostoji koraki (midva sva oba shodila pri 9mesecih). Sonček - naša ima cel kup igrač, ki se tresejo... Pa ne samo to - celu svega i svašta čudne glasove spuščajo . Najprej je že pred meseci dobila kuža, ki se premika in laja, če ga potrapljaš ali se bolj glasno pogovarjaš. Potem je dobila zajčka, ki poje melodijo od Shanie Twain That don't impres me much, zraven pa dviga ušesa (se je tudi v bokih premikal in plesal z rokami, pa ga je ati nažalost pokvaril...), potem imamo opico z banano, ki naredi cel halo, če ji vzameš banano, potem pa se veselo smeje, ko ji jo vrneš, danes pa je dobila še punčko, ki poje I'm a Barbie girl in hodi zraven pa eno račko, ki se niti ne spomnim, kaj poje zraven... Niti ne preveč pametne igrače, nosi ji jih moj oče, ki je pomoje malo prismuknjen .. No, ampak Julii so a blazno všeč... Pri nas je tako, da bolj kot ropota, bolje je zanimivo in smešno. Škoda, ker si tistega pingvina dala naprej, mogoče bi pa bil Sanji prej ali slej všeč...
|