|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
6.1.2011 20:43:36   
Lily86
Oblačila: zaenkrat nosim še vse svoje stvari, tudi kavbojke. Kmalu imam namen nabavit to zadevico: http://www.minisvet.si/belly-belt-combo-p-1040.php Nosečniške stvari imajo ful, ful luškane na tej strani, so pa cene kar zasoljene... http://www.popek.si/oblacila-za-nosecnice/kompleti-za-bodo.html
Sicer pa je bila moja prejšnja nosečnost zimska, tako da bo letos treba nekaj nove garderobe... Jaz prisegam kar na pajkice pa široke tunike. Najbolj komot, poceni, pa veliko lahko kombiniraš.

Služba: jaz sem že povedala, konec meseca se mi izteče porodniška in ravno debatiramo za koliko časa, pod kakšnimi pogoji in če sploh priti nazaj v službo za 5 mesecev... Mi je zdaj tako lepo z mojo princesko doma... Edino nočno vstajanje me ubija. Še nikoli ni tako slabo spala kot zadnje dni, meni pa še nikoli ni bilo težje vstajati. Vsakič ko me zbudi, se mi zdi da imam dve toni težko telo - komaj se premaknem... Računam na boljše čase čez par tednov...

Za vse umetniško navdahnjene je zdaj prava ideja, da razmislite o čem takem. Jaz imam svoj video za prvo nosečnost in je ful, ful lep spomin!!

http://www.youtube.com/watch?v=awu0d-wrC7E&feature=related

ta pa je noro dober, samo malo prehud izziv:

http://www.youtube.com/watch?v=6wFsFtHhMAE&playnext=1&list=PLF816F56518957B43&index=28

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 326
6.1.2011 21:52:48   
Markymark
TLF hvala , so me tile izračuni zlo zmedli user posted image , sej ko bom enkrat končno dočakala prvi pregled, mi bo bolj jasno user posted image . Lily 86 dobra sta tale dva videa...zdej mamo še čas, da začnemo, pa nam bo tak izdelek neprecenljiv. Sem gledala na minisvet-u za nosečniški pas, pa me zanima, ali ga katera ima, ker razmišljam, da bi si ga nabavla, ker me že zdaj hrbtenica boli in baje pomaga.
Nelly, se mi zdi, da smo bolj utrujene tut zato, ker imamo zdaj še enega škratka, prej smo lahko počivale/spale kdajkoli, zdaj je pa to težje...je pa res, da ko ga gledam si mislim, se splača potrpet user posted image .
Se grem počasi mojmu škratku pridružit...sem tako zaspana . Lahko noč vsem user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 327
7.1.2011 11:16:59   
Shilou
Pozdravljene punce. Jaz se poslavljam od vas, saj sem imela SS in to okoli praznikov. Na abrazijo nisem rabila, saj se je telo samo ščistilo. Vam drage želim, da bo nosečnost potekala brez težav in da boste avgusta cartale svoje sončke. Držite se in čuvajte se.

Lepo in brezskrbno nosečnost vsem, mi pa v nove boje.
Lep pozdrav vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu Markymark)
Neposredna povezava do sporočila: 328
7.1.2011 12:08:45   
zolika
Shilou: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in VELIKO user posted image user posted image user posted image user posted image za drugi krog!!!!!

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 329
7.1.2011 12:29:14   
timnala
Shilou user posted image in upam, da bos spet hitro srecka user posted image !

Malce vas prebiram in ne morem verjeti ali imam res taksno sreco, ampak sedaj v drugi nosecnosti se pocutim isto kot v prvi..nobenih slabosti, nic bolecin, nic se mi ne vidi, sem v kavbojkah..skratka vse normalno, tudi jem isto oz. bi rekla skor manj. V prvi nosecnosti sem se zadnji mesec prestavljala pohistvo in belila, ker smo menjali okna.
Opazam pa, da vecino v drugo bolj matra, upam, da bo pri meni še naprej tako kot sedaj user posted image

Danes pa imam sicer malce bolj stresno..namrec izbrana sem bila na enem razgovoru med 3 kandidate za nadaljni razgovor, tudi nekje drugje se mi obeta sluzba in danes je dan, ko bom povedala sefici, kjer sedaj pomagam in klicat jih moram, da na razgovor, ne bom prisla, ker sem zanosila..me malcek jezi, da se mors s takimi stvarmi ukvarjat in te je strah povedat, ker lahk ostanes brez sluzbe, ker si user posted image .
Upam na najboljsi razplet.
Aja, vceraj sem klicala ginekologinjo in imam prvi pregled 17.1.
Lepo bodite in uzivajte s svojimi trebuscki user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 330
7.1.2011 14:05:18   
Katjuska986
timnala.. jaz sem bila na razgovoru kar tiho (ker je bilo še precej na začetku - 5 teden) ko so me pa klicali, da sem izbrana, sem se jim pa lepo opravičila in povedala. Pa so me vseeno vzeli. Sicer vem da sem imela svetovno srečo.. ampak vseeno poskusiti ni greh.

Drugače pa se mi malce pozna že na trebuhu - malo sem okrogla. čeprav zaenkrat lahko še normalno nosim svoje obleke (imam bolj kostime in ne kavbojke).
Sem pa zadnič ravno mojemu jamrala, da skoraj nimam več težav, pa sem naslednjo jutro komej vstala.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 331
7.1.2011 14:23:04   
taša83
halo!
dans sem se zmenila za  NS, imam pa 19.1. Torej začetek 12. tedna.

Za SHILOU pa velikuser posted image .user posted image

pozdravčki!

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 332
7.1.2011 17:43:29   
Tammyv
jaz pa sem vsak dan bolj utrujena, zjutraj komaj vstanem iz postelje, v sluzbi pa sem nonstop pod stresom, tako da vem kako bo...
V sredo pa imam končno prvi pregled in upam da bo vse ok.

(odgovor članu taša83)
Neposredna povezava do sporočila: 333
8.1.2011 9:05:52   
bella106
Pozdravljene punce.
Tudi jaz se od vas poslavljam. Moja pikica je odmrla, kar je potrdil 2x moj ginekog. pa tudi drugo mnenje. Čaka me še abrazija. Sicer me je strah, ampak bo že.user posted image

Punce uživajte in čuvajte sebe in svoje pikice.

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 334
8.1.2011 9:51:08   
zolika
bella106user posted image veliko user posted image user posted image inuser posted image user posted image da se vse dobro izteče!!!!!

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu bella106)
Neposredna povezava do sporočila: 335
8.1.2011 19:41:16   
tejci01
Pozdravljene

za vse ki niste več znami vam pošiljam en velikuser posted image  in vam zaželim, da boste kmalu zagledale nov plusek.

Take praznike kot sem jih imela letos, jih ne želim nobeni. Iz 30.na 31. december sem zbolela in imela kar 3 dni zelo visoko vročino -do 40 stopinj, jedla nisem 5 dni tako da sem shujšala kar 3 kilograme.
Zdaj gre na bolje, ampak še vedno nisem ok.

V sredo 5.1. sem bila na pregledu pri g. in je potrdil nosečnost, je vse ok, porod naj bi bil 24.8., ampak bo verjetno prej kot prvi.
Naslednji pregled imam 9.2.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 336
9.1.2011 12:16:14   
Lily86

user posted image

user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image , pregled, NS, kraj

1.8.
user posted image  julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ns, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , 19.1., 17.1., kraj

2.8.
3.8.
user posted image ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , 14.1., ns, kraj

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 3.2., 19.1., MB
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , 11.1., 19.1., MS
user posted image  ribica_80, 30, 2user posted image , 0user posted image , x.1., ns, MB

5.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 14.1., 26.1., Rogaška Slatina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , 21.12., ns, LJ
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , 4.1., 27.1., Logatec

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3user posted image , 0user posted image , 3.1., 25.1., CE
user posted image  nikita11, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, 20.1., kraj

7.8
8.8.
9.8
user posted image misojka, 34, 2user posted image ,1user posted image , 13.1., 28.1., LJ

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , 23.12., 27.1., kraj

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, ns, Ajdovščina

12.8.
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , 7.1., ns, MB

13.8.
user posted image  full nestrpna, ?, ?user posted image , ?user posted image , 14.1., ns, kraj

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, Litija
user posted image Tammyv, 31, 1user posted image , 0user posted image , 12.1., ns, kraj
user posted image  Tinci_A, ?, ?user posted image , ?user posted image , 13.1., ns, kraj

15.8.
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1user posted image , 25.1., 28.1., MB
user posted image  misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , 13.1., ns, LJ
user posted image  tincy23, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ns, kraj

16.8.
17.8.
user posted image  lara2212, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ns, kraj

18.8.
19.8.
20.8.
user posted image  araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 11.1., 9.2., Mengeš
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , 4.1., ns, Ptuj

21.8.

user posted image
*dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
10.1., ns, Novo mesto
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , 25.1., ns, Ljubljana
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , 12.1., ns, Posavje

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , 5.1., ns, kraj

23.8.
user posted image  Rosca79, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ns, kraj

24.8.
user posted image  timnala, ?, 2user posted image , 1user posted image , 17.1., ns, Savinjska
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 9.2., ns, kraj
25.8.
user posted image  Katjuska986, 1user posted image , 0user posted image , ?, ns, kraj

26.8.
27.8.
28.8.
user posted image  miklarom, 38, 4user posted image , 0user posted image , 4.1., 11.1., Šempeter
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , 25.1., ns, LJ

29.8.
user posted image  Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , ?, ns, Laško

30.8.
31.8.

x.8.
user posted image popka_3, ?, ?user posted image , ?user posted image , pregled, ns, kraj
user posted image nuska23, 23, ?user posted image , ?user posted image , 18.1., ns, Velenje

user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.1., ns, kraj
user posted image  Rebeka_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ns, kraj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , 4.1., ns, kraj
user posted image  maktub, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ns, kraj

SKUPAJ NAS JE: 42
NOSEČKE Z DVEMA user posted image user posted image : 3 (Lipi, Araz, full nestrpna)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image
    PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image
    VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   

• (odgovor članu Lily86)
  • Neposredna povezava do sporočila: 337
    9.1.2011 12:19:58   
    Lily86
    Shilou in bella106 - user posted image user posted image ... Želim vama, da bi hitro preboleli slabo izkušnjo in da bi čimprej spet zagledali user posted imageuser posted image user posted image  obema!! Držita se!

Jaz pa ta vikend bolj na pol živim... Še dobro da je možek doma in se ukvarja s tamalo... Nobene energije, počutim se kot da bi me povozil vlak... Danes sem spala skoraj 12 ur v kosu, pa nič spočita. Kdaj bo tega konec?!?

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu Lily86)
    Neposredna povezava do sporočila: 338
    9.1.2011 18:53:15   
    Markymark
    Draga Shilou in bella 106 zelo mi je žal, da se je tako končalo  en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in srečno naprej!!!

Lily86 jaz sem podobno preživela ta vikend, samo ležala bi in jedla...to je noro, kaj se z mano dogaja....me na momente začne orenk skbeti, da morda kaj ni ok, ker se tako zanič počutim in komaj zdaj pa res že komaj čakam na sredo, ko imam končno prvi pregled in upam, da bo vse ok.
    Lep začetek delovnega tedna vsem

(odgovor članu Lily86)
    Neposredna povezava do sporočila: 339
    10.1.2011 8:18:53   
    Tatkica
    Lili86 in Markymark - kot da bi poslušala sebe, počutim se enako...
    Me je pa ta vikend očitno zgrabila še bolezen in samo upam, da se ne bo razvilo v kakšno gripo. Že prej me je bilo strah,  da se ne bo kaj zgodilo z mojo pikico, zdaj me je pa še toliko bolj...user posted image Pregled imam pa naslednji teden in upam, da bo vse ok!
    Sicer pa komaj čakam da pride pomlad in gre to obdobje mimo, da lahko začnemo malo uživat...

(odgovor članu Markymark)
    Neposredna povezava do sporočila: 340
    10.1.2011 10:53:37   
    TLF
    Joj kar žalosten postaneš ob takšnih novičkahuser posted image : Shilou in Bella 106 velikouser posted image user posted image user posted image user posted image in držita se!
    Pa da bi čim prej ponovno zagledali plusek.

Tudi jaz sem imela slabo izkušnjo. V petek popodan sem imela rahlo krvavitev,da ne povem kako sem se prestrašila.
    Takoj so me napotili na ginekologijo kjer sem imela pregled.
    V glavnem vse zgleda ok, krvavitev iz neznanega razloga.
    Videla sem našega user posted image in srček, joj kakšno olajšanje.
    Ker pa previdnost ni odveč imam podaljšano bolovanje do 18.1. ko imam pregled pri G in bo ona povedala kako naprej.

Tako da sem zdaj že skoraj mesec doma, z nego in prejšnjim bolovanjem, a še sreča ker ne vem kako bi s slabostmi.
    Zdaj se je že malo umirilo,pijem čaj z ingverja in limone, pa jem na dve uri in počivam. Ugotovila sem tudi da mi zelo paše če pojem navaden jogurt, ker je kiselkast.

No glavno da je mali okuser posted image

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Tatkica)
    Neposredna povezava do sporočila: 341
    10.1.2011 13:02:28   
    *dotika*
    Shilou in bella106, objemčki za vaju in pogumno naprej.

No, jaz sem danes dočakala ta pregled in vse je ok! Res se mi je skala odvalila od srca. Videt srčkai n dobit materinsko knjižico - neprecenljivo. Veselje je neizmerno, zdaj sva pa tudi midva na vrsti, da dobiva zakladek v naročje. Ko bo čas za to.

Grem počivat, današnje dopoldne je bilo tudi psihično izjemno naporono.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu TLF)
    Neposredna povezava do sporočila: 342
    10.1.2011 13:30:39   
    miklarom
    Shilou in bella106 - žal mi je , da se je takole izteklo, vem pa sama kako je to , držita se in kmalu spet zaglejta plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dotika - super za pregled in za srčeka pa da je vse vreduuser posted image

mi pa imamo jutri pregled, in upamo da je vse vredu

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 343
    10.1.2011 16:51:49   
    Katjuska986
    Danes imela pregled... vse ok. Naslednji pregled pa imam šele 24.2. user posted image  Vmes pa še nuhalna svetlina na katero se bom kar danes prijavila...
    Drugače pa me daje utrujenost. Naveličana sem vsega pa še dvojno službo delam ter fax. Komej čakam da mi mine odpovedni rok in da začnem delati samo na eni službi... že tako sem utrujena do konca...

(odgovor članu miklarom)
    Neposredna povezava do sporočila: 344
    10.1.2011 19:32:39   
    misojka
    Shilou in bella106 ful mi je hudo!!! user posted image
    Babuške jaz sem pa tako povožena, da sploh ne vem kaj naj s sabo. V službi me gonijo 100 na uro. Ni mi slabo, včasih se mi vrti, drugače sem pa samo zmatrana in samo še razmišljam kako bi šla na bolniško in da enostavno ne zmorem več. Totalno se sama sebi smilim, da si grem že kar na živce. Dejte mi povedat kako težko je dobit bolniško? Ima katera izkušnje, naj ginekologinji povem po pravici, da se zmatrana za umret, ali naj si ji kaj zmislim?
    Fora je v tem, da so mi ravno malo preden sem zanosila poleg mojega projekta dali še enega, zdaj mi pa zraven še kar nalagajo, sem in tja ... v smislu, saj jaz zmorem, bom že. Mene pa kr more tlačijo od tega, kaj vse imam še za narest.
    Kaj bi ve naredile?

(odgovor članu Katjuska986)
    Neposredna povezava do sporočila: 345
    10.1.2011 20:34:29   
    Goldy
    Shilou in bela - user posted image user posted image

Dekleta - javlja se še ena, ki ji je skoraj kar naprej slabo (včasih še ponoči) in je tudi neizmerno utrujena. Še dobro, da sem v bolniški (jaz sem zaradi postopka IVF).

misojka - jaz bi obvezno povedala svoji G. Je pa res odvisno od nje. Ampak vsaj poskusiš lahko.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu misojka)
    Neposredna povezava do sporočila: 346
    10.1.2011 21:53:10   
    indy0024
    hellooo user posted image da se vam javim tudi jaz,sploh nimam časa ne tipkat,ne pisat skoz imam enga letanja okrog pol pa še stanovane pospravt,skuhat,v trgovino it pa še 15 mesečno pupiko rihtat na konc pa še služba.Na pregledu je blo okey sem v začetku 9 tedna,pdp;so mo prestavli na 12.08 za na seznam,plodek je velik okrog 20mm,fulll srečna mi je dal še par slikic za v album,drugače je meni slabo kot pri norcih ampak za pupike bomo zdržalll!!!user posted image no lpo mi ajite in božajte svoje bušije!!

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 347
    11.1.2011 13:15:44   
    rosajelka
    Ojla punce!!

Tudi nam je božiček prinesel pluseka :) to je moja 2 nosečnost,imamo že dvojčici stari 18 m in nekaj.Včeraj imela prvi pregled  in je zaenkrat vse ok.Noseča sem 8 tednov 4/7,rok imam 19 .08.20011 :)Na nuhalno se še moram naročit.Katero mi predlagate v mb???

Lep pozdrav

(odgovor članu indy0024)
    Neposredna povezava do sporočila: 348
    11.1.2011 13:59:14   
    HANYBANY
    jah nč no, kar bo bo, se bom še jst pofočkala k vam avgustovkam user posted image
    mam sicer še probleme s krvavitvami, ker se mi en pikec poslavlja, drugi je dober tak da držimo pesti da ostane na mestu user posted image

Drugače pa po mojih izračunih PDP 17.08., na nuhalno še nisem naročena, kraj Dolenjskauser posted image

LP in seveda čestitke vsem nosečkam, in user posted image user posted image user posted image tistim, ki se jim je tako žalostno končalo.

(odgovor članu rosajelka)
    Neposredna povezava do sporočila: 349
    11.1.2011 14:00:01   
    HANYBANY
    aja, še to: sem pa nosečka po IVF/ICSI 

(odgovor članu HANYBANY)
    Neposredna povezava do sporočila: 350
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
    Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
    Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
    пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?