|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
2.1.2011 15:26:03   
*dotika*
Evo, še z moje strani SREČNO 2011 user posted image !!!

Jaz sem sicer ok, čeprav me iz dneva v dan, po cel dan mučijo slabosti in utrujenost. Danes sem spala celih 12 ur v kosu, pa sem vseeno abonirana na kavč. V grlu skoz čutim tako kepo, a bruham ne. Do zdaj sem "samo" dvakrat prejšnji teden. Bo minilo, bo. JE tako user posted image ?

Sicer pa z možekom počasi že delava plane, kako naprej, ker me takoj po nuhalni čaka cerklaža. In potem bo konec lutanja, ampak se bom morala večinoma zadrževat doma. Do cerklaže bi rada uredila sobico - beri: pospravit navlako, napeljat elektriko, položit nekaj po tleh, sestavit pohištvo. Ma ja, za dušo si bom kupila par cotk, potem bom pa pač računala na pomoč familije.

Tako, en kratek raport z moje strani. In prisrčna dobrodošlica vsem novim user posted image user posted image !

Papa

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu nikita11)
Neposredna povezava do sporočila: 276
2.1.2011 17:49:51   
Rosca79
Dober večer!

Čimveč brezskrbnih, razigranih in nasmejanih dni v letu 2011!

Praznovali super, naša punca zaspala malo pred 23 in spala brez motenj do jutra.
Jutri se šele najavim za prvi pregleduser posted image komaj čakam da zvem da je vse okuser posted image

Slabost: mi je občasno malo slabo, bistveno pa manj kot v prvi nosečnosti

Zolika: elevit jem že en časuser posted image

Pa vse nove nosečke srečke lepo pozdravljene!!!

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 277
2.1.2011 18:32:42   
TLF
Pozdravljene.
Tudi jaz vam želim magično in nepozabno 2011 !(ne dvomm da tudi bo, saj dobimo naše user posted image )

Če ne pa se je spet začelo, slabosti misli, in to veliko prej kot v 1. nosečnosti.
Pa neprimerljivo hujše je. Že dva dni samo ležim in bruham  (včeraj 4x, danes zaenkrat 3x)user posted image
Tako da plani, da poveva po 1. pregledu so padli v vodo, tako je biloočitno, da sva včeraj povedala mojim in njegovim pa sestri in svaku - vsi zelo veseli!

Zdaj pa kočujem ker me spet slabost...joj predihavam kot na poroduuser posted image
Upam da bo kmalu minilo!

Držte se!

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 278
2.1.2011 20:54:57   
Markymark
Čer vsem srečkam user posted image  user posted image , najprej želim vsem vse najlepše in najboljše v letu 2011 in predvsem veliko zdravja pa da bi naše nosečnosti potekale brez zapletov in da avgusta dobimo največje darilo user posted image !
Prazniki so minili, mene je pa že 2 dni bolelo grlo za znoret, danes pa na urgenci izvem, da imam angino in glivice user posted image  groza, tko da sem na ospenu. Upam, da bo vse ok in da res nič ne škodi mali pikici, vsaj tako so mi zatrdili na urgenci. Sicer imam pa še vedno slabosti, en dan nič, potem pa pride spet nekaj dni ko mi je slabo cel dan po malem....sem pa ugovila, da mi pomaga čokolada :-))) vsaj en izgovor.
Upam, da ste ve lepše preživele zadnje praznične dneve in želim vam lep začetek delovnega tedna user posted image .
Aja ena je spraševala gledeuser posted image , meni pa kljub slabostmi skoz paše, samo prej moram kakšen košček čokolade pojest, pa je user posted image .

(odgovor članu TLF)
Neposredna povezava do sporočila: 279
2.1.2011 21:37:00   
zolika
Berem,da nas je kar nekaj, ki se borimo z slabostmi?! Kolegica mi je svetovala INGVERJEVE DRAŽEJE! baje pomagajo...dobijo se v vseh  bolj ezaloženih trgovinah pri kitajski hrani ali pa Muller, DM,.....bio lekarne.....
Jaz grem to jutri iskat...mogoč pa bo pomagalo!?!

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Markymark)
Neposredna povezava do sporočila: 280
2.1.2011 22:01:04   
Lily86

user posted image

user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image , pregled, NS, kraj

1.8.
user posted image  julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ns, MB

2.8.
3.8.
user posted image ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , 14.1., ns, kraj

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 5.1., ns, MB
user posted image abab, 23, ?user posted image , 1user posted image , 11.1., ns, MS
user posted image  ribica_80, 30, 2user posted image , 0user posted image , x.1., ns, MB

5.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 14.1., ns, Rogaška Slatina
user posted image zolika, 28, 2user posted image ,1user posted image , 23.12., ns, kraj
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , 21.12., ns, LJ

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3user posted image , 0user posted image , 3.1., 25.1., CE

7.8
8.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , 4.1., ns, Logatec
user posted image  nikita11, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ns, kraj

9.8
user posted image misojka, 34, 2user posted image ,1user posted image , 13.1., 28.1., LJ

10.8.
11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, ns, Ajdovščina

12.8.
13.8.
14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, Litija
user posted image Tammyv, 31, 1user posted image , 0user posted image , 12.1., ns, kraj
user posted image  Tinci_A, ?, ?user posted image , ?user posted image , 13.1., ns, kraj

15.8.
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1user posted image , 21.12., ns, MB

16.8.
 user posted image  bella106, 27, 2user posted image , 1user posted image , 4.1., ns, Kamnik

17.8.
user posted image  lara2212, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ns, kraj

18.8.
19.8.
20.8.
21.8.

user posted image
*dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
10.1., ns, Novo mesto
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , 25.1., ns, Ljubljana
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , 12.1., ns, Posavje
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , 4.1., ns, Ptuj

22.8.
23.8.
user posted image  Rosca79, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ns, kraj

24.8.
user posted image  araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ns, Mengeš

25.8.
user posted image  Katjuska986, 1user posted image , 0user posted image , ?, ns, kraj

26.8.
27.8.
28.8.
user posted image  miklarom, ?, ?user posted image , ?user posted image , 4.1., ns, kraj
user posted image  dar10, ?, ?user posted image , 1user posted image , 25.1., ns, kraj

29.8.
user posted image  Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , ?, ns, Laško

30.8.
31.8.
user posted image  Shilou, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ns, kraj
x.8.
user posted image popka_3, ?, ?user posted image , ?user posted image , pregled, ns, kraj
user posted image nuska23, 23, ?user posted image , ?user posted image , 18.1., ns, Velenje
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ns, kraj
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , 5.1., ns, kraj
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.1., ns, kraj
user posted image  Rebeka_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ns, kraj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , 4.1., ns, kraj
user posted image  maktub, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ns, kraj

SKUPAJ NAS JE: 38
NOSEČKE Z DVEMA user posted image user posted image : 1

Z NAMI STA POT ZAČELI:
xoxox
Cari

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image
    PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image
    VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   

• (odgovor članu Lily86)
  • Neposredna povezava do sporočila: 281
    2.1.2011 22:03:09   
    dar10
    Dobr večer,
    še od mene SREČNO IN ZDRAVO NOVO LETO!!! Naj bo polno lepih trenutkov!
    Heehe, meni pa niti ni slabo, če le dovolj jemuser posted image in mi pašeuser posted image pa še pašeuser posted image
    Mikralom, sem vesela, da je vse ok s pikico in tako naj tudi ostane:)

Punce, ki ste z lj in okolice, zanima me kam boste/ste šle na nuhalno?

Lep večer!

(odgovor članu nikita11)
    Neposredna povezava do sporočila: 282
    2.1.2011 22:07:25   
    dar10
    Za seznam: sem z okolice LJ, stara 30, 2. nosečnost, doma že imam deklico 2,5 letno, prvi pregled 25.1.11, za nuhalno še nimam datuma.

LPD

(odgovor članu dar10)
    Neposredna povezava do sporočila: 283
    2.1.2011 22:11:47   
    Lily86
    Punce, moram vas malo skregat, da je preveč vprašajev na našem seznamu. Pa eni datumi za preglede so že mimo... Tako da vas prosim, da javite še kak info za malo lepši seznam! user posted image

Vidim da se nas je kar nekaj pridružilo klubu slabosti... Meni je slabo bolj ali manj ves dan... Sem se naučila pomembno lekcijo, da moram NUJNO nekaj pojesti, ko mi je slabo. Tudi če sem ravnokar bruhala grem takoj po košček kruha, ga na silo stiščim vase in je boljše. Mi je pa vseeno zaenkrat veliko manj slabo kot prvič... Takrat sem ponavadi imela krekerje kar na nočni omarici zraven budilke. Še oči nisem odprla in sem že žvekala, preden sem sploh vstala iz postelje. In je kar pomagalo proti bruhanju na prazni želodec. Čeprav najhujše šele pride - prejšnjič je bil pri meni višek slabosti tam okoli 12.tedna.

Elevit jemljem odkar sem zvedela, da sem noseča, prej  pa nekaj tednov Tifol.

Kar se user posted image  tiče, ga je ziher manj kot prej, ampak abstinence pa vseeno ni... user posted image  Joj, si ne znam predstavljati celo nosečnost brez...

Me pa ful matra modrostni zob... Že 3 dni hodim vsak dan po zdravilo, ker se mi vnema dlesen, ko zob nima prostora... Tudi v prvi nosečnosti sem imela kar naprej probleme s tem, ker dlesni med nosečnostjo postanejo bolj občutljive... Celo na atibiotiku sem bila, tako hudo je bilo! Ju3 grem spet do svojega zobarja, me je že zdaj groza...

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu Lily86)
    Neposredna povezava do sporočila: 284
    2.1.2011 22:22:00   
    Lily86
    *dotika* - to pomeni, da boš morala preležati skoraj celo nosečnost?? Uf, si ne znam predstavljati... Kaj vse naredimo za svoje pikice... Po drugi strani pa je dobro, da to veš že zdaj in se lahko pripraviš na prisilni počitek. S cotikami pa nikar ne pretiravaj - jaz sem malo vraževerna in pravijo, da kupovanje opreme pred 7.mesecem prinaša nesrečo! Daj si raje duška potem, ko bo dojenček na svetu. Bo že možek zrihtal, da dojenček ne bo šel nagec iz porodnišnice user posted image . Sicer bo pa avgusta tako vroče! user posted image

zolika - za ingver sem že slišala da pomaga, dražejev pa ne poznam! Hvala za nasvet, poskusit ni greh!

Pa še to - včeraj mi je zobozravnica držala celo predavanje o tem, kako se zarodku oblikujejo in rastejo zobje, ko je še v maternici. Ful zanimivo se mi je zdelo, da se mešički za zobe tvorijo že v 9.tednu. Rekla je tudi, da mora nosečnica zato, da bo otrok imel kasneje zdrave zobe, nujno spiti pol litra mleka na dan (štejejo tudi mlečni izdelki). Tako da punce - mlečni riž, gres, skutine tortice, sadni jogurti, pudingi, mlečni sladoled - privoščite si! user posted image

(odgovor članu Lily86)
    Neposredna povezava do sporočila: 285
    3.1.2011 9:56:55   
    zolika

lily86: 27let, NS 27.1.
    PDP 10.8.2011

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Lily86)
    Neposredna povezava do sporočila: 286
    3.1.2011 11:07:39   
    miklarom
    lily86 - za seznamček točne podatke ; starost 38 let, 4.user posted image  še 0user posted image  kraj Šempeter v Savinjski dolini , za NS še nimam datuma

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Lily86)
    Neposredna povezava do sporočila: 287
    3.1.2011 13:24:13   
    taša83
    tudi z moje strani VSE NAJLEPŠE V 2011, za nas bo itak magično.
    Malo sva šla uživat na Gorenjsko čez praznike, sem imela sploh filing, da je zima, ker pri nas je zopet vse zeleno...
    V sredo imam 2.pregled, da mi končno potrdi natančen PDP in vse ostalo, zdaj, ko je pikica že malo večja.
    Počutje ok, apetitit pa grozen, ampak se kar držim, kg še ne gredo goruser posted image

Pozdravčki!!!!

(odgovor članu miklarom)
    Neposredna povezava do sporočila: 288
    3.1.2011 14:17:20   
    Ideja
    Pozdravljene! Tudi z moje strani vse dobro v letu, v katerega smo že zakorakali!

Danes sem imela prvi pregled. Zaenkrat vidijo en srček v eni GV. Je pa dete že presenetljivo veliko. Glede na to, da sem se zredila, skoraj mora biti! LOLuser posted image  Sicer pa je zaenkrat vse ok, opazila sem samo, da mi Hb počasi pada. Bo treba nekaj narediti na tem področju. Počutje se - kar se slabosti tiče - izboljšuje, so se mi pa začele vrtoglavice in omedlevica, zato zaenkrat ne smem v službo. Bomo videli, kako bo kasneje.

Lep dan še naprej in pozdravljene vse nove souser posted image !

(odgovor članu taša83)
    Neposredna povezava do sporočila: 289
    3.1.2011 17:26:03   
    majči22
    user posted image vse napišem, vse pokomentiram in mi napiše we are sorry....user posted image

Nč bom pa samo na hitro, vsem želim eno noro dobro leto, polno samo lepih trenutkov.

Jutri imam končno pregled, komaj čakam!! Po pregledu javim kako je na stvari.

Lily86 tudi sama sem ugotovila, da je v času slabosti najbolje jest in jest in je takoj boljše. Sam ej kaj ko bodo šli kg gor in goruser posted image .

Dar10 jaz grem v Dravlje tako kot v prvi user posted image . Bila zelo zadovoljna.

Nč zdej grem pa naprej piškote pečt.

Se slišmo jutri.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
    samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Ideja)
    Neposredna povezava do sporočila: 290
    3.1.2011 17:32:55   
    Klarita
    Pozdrav vsem nosečkam. Najprej srečnega, zdravega 2011, čim manj slabosti in zdrave otročke vam želim.
    Sem drugič nosečka, PDP (po mojem izračunu 12. 8. 2011), doma imam sinčka (3 leta), stara sem 33 let in iz MB. Upam, da sem dala vse potrebne informacije za našo avgustovsko tabelo. Aja, prvi pregled imam 7. 1.
    Slabo mi je kar čez cel dan, tudi bruhanje me je mučilo vsak dan. Zdaj je mogoče malo boljše, ampak zdi se mi, da ne za dolgo.

(odgovor članu Ideja)
    Neposredna povezava do sporočila: 291
    3.1.2011 18:24:58   
    Markymark
    Ideja, čestitke za srček in da je z malo pikico vse ok. Jaz pa imam  čez 9 dni prvi pregled in me kar malo skrbi, ali bo vse ok. Saj vem moram biti optimistična, ampak se tile dnevi vlečejo...Zanima me če je katera iz dolenjske oz iz posavja, kam gre na NS. Ali v NM ali Brežice? Jaz se še odločam in bi bila hvaležna vsake informacije.
    Lep večer še naprej!

(odgovor članu Klarita)
    Neposredna povezava do sporočila: 292
    3.1.2011 20:57:30   
    araz
    Punce pozdravljene.
    Danes imela prvi pregled in prišla iz pregleda čist v šoku. Imela bom dvojčke. Lepo sta se vidli dve vrečki in v obeh plodek, ki jima je že bil srček.
    Po pravici povem, da me je pošteno strah kako bom to izpeljala, saj imamadoma že eno leto staro navihanko.
    PDP je zaenkrat 20.08.2011, NS imam 09.02, naslednji pregled pa 11.01.

Toliko zaenkrat. Sem tolk zmatrana, da komaj še pišem. Grem kar spat.

(odgovor članu Markymark)
    Neposredna povezava do sporočila: 293
    4.1.2011 8:43:59   
    *dotika*
    Juhu, zmeraj več nas je user posted image .

araz, ma zmogla boš tudi z dvojčki. Čestitke!!!

Markymark, jaz sem iz NM in grem na nuhalno kar v NM v zdravstveni dom. Pri Ajdi sem bila pri njih in je blo super krasno. Dolg, natančen pregled, vse lepo razloženo. Delala mi je pa dr. Klaričeva, če ti ime kaj pove. Priporočam.

No, moje slabosti se počasi umirjajo. Sicer me to malo skrbi, da ni kaj narobe. Morda sem pa srečnica in sem se matrala z njimi samo 14 dni. Glavno, da smo prejšnji teden vidli srčka in da brez večjih pretresom dočakam pregled v ponedeljek.
    Ima še katera izkušnje s slabostmi, ki so ponehale?

Lep dan!user posted image

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu araz)
    Neposredna povezava do sporočila: 294
    4.1.2011 11:29:06   
    full nestrpna
    pozdravljene punce!:Duser posted image po dveh letih in pol se vam končno tudi jaz lahko pridružim na veselih temahuser posted image nevem kako je to ratalouser posted image ležim na pregledu in potiho prosim naj bo srček viden (ker prvič ga ni bilo- avgusta in zatem je sledilo.. saj veste kaj...) nakar me doktorca vpraša po parih minutah tišine: če imate dvojčke v rodu??? jaz pa ha?????ehjaaa, ne da bi vedela..user posted image user posted image solze sreče so mi pritekle ko je obrnila ekran in mi pokazala dva mičkena srčekauser posted image user posted image 14.1. imam kontrolo kako kaj rasteta pa da prekontrolirame izvide, PDP imam 13.8.2011user posted image ker imam za sabo slabo izkušnjo sem se pridružila vam da z vami delim srečo in se veselim ker se še z drugimi ne upam,raje počakam še malo..slabosti pa so bile 14dni grozneuser posted image celi dan mi je bilo slaboooo ,še posebej zvečer ko sem  3-4 krat vstajala pa mogla na wc, težko sem nazaj zaspala ker mi je blo tako hudo da je bila groza..bruhala nisem niti enkrat..sedaj pa se že vse skupaj dokaj umirja,vedno morem biti na 2uri pripravljena nekaj pojesti čeprav mi vse bolj ali manj smrdi..
    no vglavnem želim vam vseeeem prečudovito nosečnost z vašimi pikicami, da bo vse vreduuser posted image user posted image

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 295
    4.1.2011 12:38:25   
    lipi
    Dvojčki!user posted image user posted image user posted image

Pri meni pa še ne vem ali bosta dva ali ne. To bomo videli naslednji teden.
    Lily86 nuhalno imam 26.1. pri Strahovi. Sem slišala, da je fajna.

Lep dan vam želim.

(odgovor članu full nestrpna)
    Neposredna povezava do sporočila: 296
    4.1.2011 13:18:09   
    Markymark
    user posted image dotika, hvala za info!Jaz sem bila tudi nazadnje pri Kostanjškovi v NM in sem bila zadovoljna, me pa tudi vleče v Brežice ker je tam 3Duser posted image Glede slabosti pa imam podobne izkušnje, kakšen dan jih sploh ni, potem je spet mal, samo zdaj pa opažam že 3 dni, da jih skoraj nimam več, edino zjutrajuser posted image , če ne dam kaj v usta. Mi pa v prvi nosečnosti ni bilo čisto nič slabo, tko da mi je zdaj to čisto novo. Moramo pa razmišljat pozitivno, čeprav je za nami več negativnih izkušenj, ampak če si nekaj zelo želiš in močno verjameš v to, se ti mora slej ko prej uresničiti, ni vrag da ne user posted image .
    Araz in full nestrpna čestitam!user posted image user posted image !! dvojna sreča, ne skrbite vse se bo lepo izšlo user posted image user posted image user posted image  !
    Lepo se imejte vse nosečke in čimmanj težav user posted image

(odgovor članu lipi)
    Neposredna povezava do sporočila: 297
    4.1.2011 14:16:40   
    miklarom
    evo mene iz UZ-ja vse je vredu videli pikico in tudi user posted image  lepo bijeuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu araz)
    Neposredna povezava do sporočila: 298
    4.1.2011 16:04:02   
    metulj23
    mi smo bli na pregledu, srček se lepo vidi, pdp ja mi še ni povedal. slikco mi tudi ni hotel dat. (sam sem jo vseen dobila). pa povedal je da se 20% nosečnosti ne konča s porodom. tu pa valda vem.

naslednji pregled 21.1. , dones je pa 7 5/7, aja pa tudi mojga ni pustil zdraven da vidi.

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 299
    4.1.2011 17:03:29   
    PuncaLunca
    Juhu! Srečno, zdravo, veselo, nežno in toplo novo leto vsem user posted image !
    Čestitke in lep pozdrav vsem novinkam, prav lepo bomo čvekale do avgusta :)
    Frajerki z dvojčki, vse bo samo še dvojno čudovito!
    Vesela sem za vse novičke s pregledov, zame je vse to čisto novo, po moje še kar ne verjamem, da sem med vami.
    Mi smo za zdaj zdržali, znaki tudi ... No, vsaj danes na prvem pregledu je bil majceni srček in zdaj sem čisto v nebesih. user posted image
    PDP je 20. avgust, tako kot smo si mislili.
    Bruhala sem samo enkrat, slabo pa mi je skooooooooz. Ko bi vsaj uživala v hrani, ki jo stlačim vase, tako pa jem samo zato, da mi ne bilo bilo s praznim želodcem še bolj slabo. :P

Uživajte, naj vas čim manj muči in naj vam bo zelo lepo user posted image

(odgovor članu metulj23)
    Neposredna povezava do sporočila: 300
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
    пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?