|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
10.1.2011 10:28:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebelca upam, da po treh mesecih ne bo več potrebna dieta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ti freda pošljem?

hvala,mi je petrušk ga posodila,da ne boš zdej še na to mislilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
10.1.2011 10:30:01   
Čebel@
torte.....definitivno priporočam te,ker so tako lahke da z lahkoto 2 kosa poješ
http://www.google.si/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBQQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.razpotnik.si%2F&ei=VtEqTbvoIMqi8QP-6MjiAg&usg=AFQjCNHa6_PRgoutsbhpPZFfVfbgH0535A

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 10:52:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2828
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 10:55:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2829
10.1.2011 10:57:32   
brkn83
nič kej mi danes ne gre delo od rok, ampak zdej pa moram res iti spodaj pospraviti in vse počistiti, ker ob pol štirih že imam stranke. Pa je potrebn vse prej pripraviti, ker potem grem še po nika in ne bo več časa.

kolumbo - potem sva pa kr na istem. Js do zdej še tudi nisem nič kej naredila.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 2830
10.1.2011 10:58:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

čebela se zna zgodit d bomo šli prebvert u Domžale še tele tvoje torticeuser posted image .....mam namreč problem, da mi bi rabl 3 male tortice, ker bomo mel praznovanje za vse 3 skupaj.....vse torte ki jih gledam so pa najmanj 2 kilskeuser posted image

zdej pa res grem DELAAAATTTTuser posted image
nebi delala reklame,če mi res nebi bile božanske-sadna je meni zakonuser posted image ...pa piškoti se kar topijo v ustihuser posted image ......zdej mi je pa cuker padeluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2831
10.1.2011 10:58:51   
baki
tk nika sem glih not nesla.je hotu it spat že ob 9.30,pa sem ga gor držala,do zdele.upam da bo dons normalno spaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2832
10.1.2011 11:39:18   
Urša08
Punce hvala vam za vse tople besede, misli, objemčke, res ste zlate. V najhujših trenutkih ste mi dajale moč. Rada vas mam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj gremo pojest kosilo potem pa k moji pikici. Res upam da jo vidim kaka sama dihauser posted image .

Pazite nase in na naše / vaše sončke

user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
10.1.2011 12:41:45   
brkn83
urša - držim pesti da se ti želje uresničijo in da bo vse čimprej uredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 12:42:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2835
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 12:43:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2836
10.1.2011 12:54:33   
petrušk_

UF...posesan in pomit...zdej samo še f.king cote....kva jih nism kr Šimetu dala k je šel glih k mamiciuser posted image .....sva pa zanč k sva moj prstan naročila še za taščo uzela en specialn obesek....sm bla takoj ob 3/4 moje porodniške.......je čist okol padla, če sva zmešanauser posted image  pa Majkl ji je u svojem stilu zrecitiral...Zate mama ,k mene merkaš, nam kuhaš pa cunce pereš pa peglaš, pa vse spedenašuser posted image ...... za mojo taščico dam tut vse če je treba....ker nanjo loh VEDNO RAČUNAMuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse podelano in super taščico...pa lepo da sta se izprsila....in da ceni tudi ona, da opazita njeno pomoč....

mi2 sva ji za 60 let kupila kolo (že maja) pol na datum pa sm tortico nardila in gor dala hudddd zlat prstan....sva se skeširala za 2 mesca vrtca....pa ne vem no...ta ženska res ne pokaže nobene zahvale....mah....bo že...ampak tko kt si ti rekla kolumbo...vedno pa lahko nanjo računam za merkat

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2837
10.1.2011 12:55:13   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: baki

tk nika sem glih not nesla.je hotu it spat že ob 9.30,pa sem ga gor držala,do zdele.upam da bo dons normalno spaluser posted image

je kej boljš mali pikec tvoj...vsaj mal manj kašlja? upam, da vam je uspelo vsaj malo splavat....

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
10.1.2011 12:59:53   
sjmm

SJMM kako ste??? Me veseli d Lančici ne bo treba ČAU ČAU AMORE ČAUuser posted image  IN UPAM D VAM ZDEJ DO NADALJENGA OSTANE ZVESTAuser posted image

mau tko k vreme...drgač sm pa kr šibala z loverjam k norc...sva sigurn spedenala ene 4 stroje cot...zdej dam malega spat..pa veselo v kuharijouser posted image

ja, lančica je ok, sam gre v sredo še na eno operacijo, da bo pol za dolg cajt mir...upamo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2839
10.1.2011 13:01:40   
sjmm
se opravičavam k sm dons neki redkobesedna...bom popoldne mau not prnesla...je moj dragi doma..pa je skoz neki treba...ker če ga ne gledam in poslušam k bi on hotu je užaljen k mali bejbiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
10.1.2011 13:34:42   
sjmm
ekola, mali spančka...mau mu nosek ponagaja, drgač je kr kul

mojga deca je nekam odnesl...no, mam pa vsaj 5 minut

urša....me smo s tabo še naprej, drži se, mami, bodi močna za svoje pikce.....sam še malo, boš vidla, pa bo vse skupaj samo še grenak spomin in se boste veseli in zdravi crkljali u 5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki...upam, da se Nik hitro pocajta in se naspitauser posted image user posted image user posted image user posted image

čebelc@...še zate en koš zdravilnih...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...iiiiii, kak pobič je že Jurčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa kake okice ima...še en k bo vse bejbe, vse bakice in vse dohtarce zašarmirauuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk...še za tvojo Evo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 10.1.2011 13:35:27 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
10.1.2011 13:36:38   
sjmm
pa pejmo kej skuhat

pol morm pa še mau plačilnih zamudnikov poklicat d jim mau strah u kosti naženemuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
10.1.2011 14:25:55   
sjmm
evo še našga Johančka

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 14:34:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2844
10.1.2011 15:51:42   
Čebel@
dan

mož  je nekam zelo prijazen do meneuser posted image user posted image ....sva šla prej v Hofer po posodice za v skrinjo-so fine tko da jih grem jutr še iskatuser posted image user posted image user posted image ....mala razmetava duplote,ati via Žalec,mami pa gre na hitro igrače pospravit-se mi je moja sestrična s hčero napovedala(pol leta starejša od Hane),nratranec in Hanina prababicauser posted image

grem duplote sestavljatuser posted image

lepo popoldneuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
10.1.2011 16:33:36   
sjmm
kuhna končno nekak poštimana

zdej čaka še mau lover, sam še prej pride na vrsto majki in duplotiuser posted image

dons smo mel ful šolskega dela, smo šele zdejle končal, Miha še neki skončuje...pol pa upam, da smo za dons

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
10.1.2011 16:45:32   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

je kera cepla otroka proti pnevmokoku???????
alpa če poznate koga k je???

ja mi smo dali oba...in priporočam cepljenje vsakemu...kar se tiče vnetja ušes jih cepljenje ne prepreči jih pa najverjetneje omili..
naš erik je imel pri 16 mesecih bakterijski pnevmokokni meningitis in take izkušnje nebi dala nikoli več skozi čeprav nikoli ne veš kaj te čaka...je sicer zelo zelo redko da za tem sploh zboliš takih primerov kot je bil on je mogoče 10 na leto in če ti povem da so mu bile štete ure potem ti je vse jasno...pa še potem čakanje ali bodo možgani delovali ok ali bodo ostale kake posledice
...on je imel potem cepljenje zastonj ker je v rizični skupini..hana pa je dala skozi tri doze

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
10.1.2011 16:50:28   
Čebel@
pavza-me rit boli od sedenja na tlehuser posted image .....mala čist notr padlauser posted image user posted image user posted image .....svakinja in tašča ji bosta za RD kupile tele duplote

user posted image

in ziher bojo zakon,ker so same take živali ki jih poznauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
10.1.2011 17:25:40   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

pavza-me rit boli od sedenja na tlehuser posted image .....mala čist notr padlauser posted image user posted image user posted image .....svakinja in tašča ji bosta za RD kupile tele duplote

user posted image

in ziher bojo zakon,ker so same take živali ki jih poznauser posted image user posted image user posted image

mi smo tud zdej mel duplo uro....smo ceu mest nardil...s policaji, gasilci in rešilci...itak fant..kaj čmouser posted image user posted image

super darilo za Hanouser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
10.1.2011 17:35:08   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image

mi jih mamo zakon soooo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......