nenka7
|
kako sem dobro izkoristila dan, čeprav pihalo je kar fajn, ampak je pasalo biti zunaj na malo bolj toplem zraku! tudi mali se ni nič pritoževal, čeprav je samo 2x za pol urce zadremal, sem mislila, da bo cel sprehod predremal, kot ponavadi, pa se je odločil, da bo kar malo firbcal okrog... sva pa cel teden sama, še k mojim ne morem, ker je mami zbolela, tako da benika, nič ne bo z vozičkanjem v vaših koncih pa drugič... mož je namreč spakiral na smučanje, žena mu je smučke kupila, pa še tringeld je dobil za s sabo, kolk sem jaz dobra hi hi... mal mi bo dolgčas, sploh ker vidim, da napovedujejo slabo vreme, ampak saj bo. v torek imava tako RA pa bo dan hitreje minil, pa še na kak obisk bom pičila pa bo... naš mali tudi zadnje čase ne spi prav dobro, ker mu je VROČE ponoči pismo je občutljiv. se je navadil na mrzlo spalnico, sedaj se pa ne ohladi tako zunaj tako toplo, pa mu že ni všeč... ah ja, GH je pa poglavje, ki razdvaja vidim. mah, jaz mu je še ne bom turila, saj se še krčev nismo znebili, še mleka ne prebavlja dobro, bo pa kaj drugega. planiram nekje okrog 6 m, če bo le zdržal samo z mlekom tako dolgo... mah, bo že, kakorkoli bo, bo ok...