anya.xy
|
Hej drage moje punce. SREČNEGA IN ZDRAVEGA 2011 No mi smo začeli bolj bolano kot pa kaj druga, naš Jaka je zbolel za angino in je na antibiotikih, zdaj pa se trudimo(upam da uspešno), da še Miha je nebi dobil...v glavnem Jakca smo razvadli, kr je skozi na rokah ta2 pa se mi smili, da ga nimam nič na rokah. Mene veliko sprašujejo kako je imeti 2 otroka na 1x, pa jim vedno odgovorim da ne vem kako je, če imaš 1 Ernestina jaz bi te tudi prosila za te recepte, moj mail: anya.****@gmail.com 2pikici - mi imamo isto kot vi 2 obroka GH, dopoldan sadje, kosilo zelenjava, ravno dans pa jima bom dala za večerjo grisolino ali čokolino se še odločam, bomo probali pa vidli. Joj ja pa 6 mesecev smo bili 5.1. stari , res pravijo da je vedno lažje, samo zdaj ko sta še tolk majhna da ostaneta tam kam jih daš, kaj pa pol, me je pošteno strah ko bosta začela kobacati oz.hoditi . Mi imamo drugi teden razvojno, drugič, pa bomo vidli kaj bodo povedali, fizioterapevtka mi je napisala neki listek za airex blazino, zdaj pa me zanima, če jo bo zdravnica napisala, joj pa še cepljenje, Jaka tak ne bo cepljen, ker je na antibiotikih . Nič punce lepo bodite, tu pri nas že 3 dan piha veter, da to ne moreš verjet, sem že kr živčna..upam da bomo šli dans malo ven...smo bili zdaj par dni not Lp Anja