|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
6.1.2011 12:37:33   
Tamcika
Pozdravljene user posted image !

Se vam še jaz malo pridružim pri debati. Trenutno se dobro počutim, mogoče mi je pasala juhca user posted image

Sicer sem iz dolenjske a živim v Ljubljani, ker ima fant tukaj redno službo. Ginekologa imam že od začetka v NM, tako da tudi sedaj na preglede hodim v NM, na nuhalno pa sem se tudi prijavila h Klaričevi, sem jo ravno srečala, ko sem se hotela prijavit in zgleda prav prijazna, tako da sem vesela, da nisem šla h Kostanjškovi.

Kar se tiče vitaminov... Jaz sem že nekaj mesecev pred načrtovano nosečnostjo jemala Tifol, potem sem pa kaksen mesec pred zanositvijo malce zbolela in sem začela jemat kar Elevit, da ne bi zbolela še bolj in ga še vedno jemljem. Ginekolog mi je tudi zatrdil, da ne bi smelo bit nič narobe, tudi če poleg zaužiješ še veliko sadja in zelenjave, telo izloči vse odvečne vitamine. Poznam pa tudi nekaj kolegic, ki so ga jemale celo nosečnost in je bilo vse ok. Tako da jih bom tudi sama najbrz jemala do konca, ali pa vsaj še par mesecev.

Nosečniških oblek tudi jaz še nisem kupovala, na srečo so mi prav še ene kavbojke, ki so tudi precej elastične, sicer pa večino časa nosim trenirke. Da bi imela kaj večji trebuh še nisem opazila, malce sem se zdredila le čez boke. Sicer pa zelo malo jem, ker mi je ves čas slabo in sem tudi shujšala dober kg.
Še nekaj bi vas vprašala... Koliko tekočine kaj spijete čez dan? Sama se tko zlo matram, da sploh kaj popijem, pa še to bolj po požirkih, drugač mi je takoj slabo. Malce me skrbi, sploh ta zadnji teden, da ne pijem dovolj in da ne bi bilo kaj narobeuser posted image

Lepo se imejte user posted image , se tipkamo...

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 726
   RE: Julijke 2011
6.1.2011 13:03:17   
mismis
Glede pitja, jaz na dan spijem najmanj 1,5 do 2 litra tekočine (voda ali čaj), je pa res da meni ni nič slabo po vodi, niti mi ne smrdi.

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tamcika)
Neposredna povezava do sporočila: 727
   RE: Julijke 2011
6.1.2011 13:09:24   
škrpijonka
Jaz tudi se potrudim in spijem na dan vsaj 1,5 litra vode in čaja.

No če katero zanima v H&M imajo sedaj ko so razprodaje nosečniške žametne hlače po 5 eur.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 728
   RE: Julijke 2011
6.1.2011 15:28:29   
anci banci
jaz moram psit pa najmanj 4 litre tekočine zaradi sladkorne in to večinoma samo vode oziroma nesladkanega čaja...mene je ginkolog nakuri ko sem mu rekla da sam 1 in pol spijem, da je to absolutno premalo in sem se morala kar nekaj časa silit, da sem prišla na to količino

ker sem doma nosim trenirke, drugače se pa v stare hlače ne stlačim več, jih pa nisem oblekla že od okrobra 2008 ko sem bila prvič noseča, je pač trebušček ostal..he  heuser posted image

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 729
   RE: Julijke 2011
6.1.2011 16:00:36   
sunny24
Hello punce! Se vam pridružim še jst...

Danes sem imela NS, rezultat v redu, sem vsa happy! user posted image   Drugače je pa to moja 3. nosečnost (1. žal splav), doma mam skori 2 letno razgrajačko. Rok pa mam 17.7. 

Nč, to bo zaenkrat to. Pridem še kaj okoli počekirat! user posted image

Lep dan!!! user posted image


_____________________________

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 730
   RE: Julijke 2011
6.1.2011 18:33:42   
julijka11
pozdravljeneuser posted image ,

voda in na sploh vse tekočine tudi meni delajo velike preglavice; pridem max. do 1.4l in še to s hudimi težavami; imam na hladilniku magnetke, s katerimi si označujem vsak popiti kozarec in danes sem šele na 5user posted image ; potem pa ponoči slabo spim, ker me nonstop tišči lulat, saj pretežni del uspem spiti šele zvečer; upam da bo kmalu bolje, pa tudi s hrano..

5€ za nosečniške hlače je pa res totalno znižanjeuser posted image ; upam da imajo več na zalogi, sicer še lahko porabim hlače iz 1.user posted image , bi pa imela še ene v rjavi barvi

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 731
   RE: Julijke 2011
6.1.2011 18:40:36   
sonncnica
Spet se tudi jaz oglašam. Danes smo imeli NS in rezultati so okuser posted image , NS je 1,8, tveganje pa 1:2148, stara pa sem 30 let. Spola se še ni videlo oz. mi je rekla, naj še malo počakam. Za našega fantička mi je takrat takoj povedalauser posted image .
Spremenila mi je datum poroda na 20. 7., ker je plodek bil malo manjši, je pa res, da je bila zadnja menstruacija zelo čudna in ne vem, kdaj naj bi se začela. Čeprav ti računalniki so zelo relativni...

Drgač mi je zmeri bolj slabo, je bilo že boljše, zadnje dni pa popoldan prav katastrofa! Jemljem elevit.

Pregled imam drugi teden in se ga že veselim!

Pozdravček vsem in srečno naprej, pa čimveč božajte svoje bušijeuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 732
   RE: Julijke 2011
6.1.2011 18:41:15   
bubu_bibi
Pozdravček še od mene!

mismis - ej, tako lepi, ažurni seznamčki... Hvalal! user posted image
dobrodošle vse nove user posted image user posted image , čestitke vsem za dobre rezultate NS.

Lepo se imejte!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 733
   RE: Julijke 2011
6.1.2011 19:07:57   
juhica
Tudi meni pitje dela velike težave, če imam res dober dan - liter pa pol, drugače pa približno liter, pa še to mora biti švoh limonada. Se tolažim s tem, da sem dala kri in bi se videlo, če bi bila kej dehidrirana. Je pa res da ne bruham tekočine, ampak ponavadi hrano, tako da ta liter ostane v meni. Jem pa tudi nič slanega oz. zelo malo, tako da verjetno tudi ne rabi telo toliko tekočine.

sonncnica fino za lep rezultat. Mene tudi spol zanima, upam da se bo videlo.

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 734
   RE: Julijke 2011
6.1.2011 21:05:27   
MetiLu
Čer!
No, pa da se malo javim, vidim, da ste se malo razklepetale user posted image

Mi smo danes po dolgem času končno zaključili z deli na naši galeriji in sicer smo dobili še ograjouser posted image  sem tko vesela, da bo zdej tamal lahko bolj varno hodil po stopnicah... imamo bolj razgibano stanovanje z galerijo nad kuhinjo/dnevno sobo, kjer imava midva "spalnico"...

Ste se pogovarjale o vitaminih... jaz ne jem nobenih, tifol sem pa tud ta teden nehala... jih nisem v prejšnji nosečnosti in jih tud zdej ne bom... če me kaj zdravje pomatra si stisnem sok limone in pomaranče in se s tem napajam, sicer pa se trudim dost raznoliko jest in dost sadnja in zelenjave... seveda z dovolj pregrehami user posted image  ej, jaz skoz jem user posted image  če ne jem na dve ure mi tok cuker pade, da se včasih tud trest začnem... same vode pa tud jaz ne morem pit, tako, da si kar cedevito namešam, mi še najbolj paše od vsega user posted image  spijem pa pomojem max. okol 1,2l tekočine na dan.

Nosečniške kavbojke jaz nosim že kakšnih 14 dni, ker me moje kavbojke tiščijo v pasu in mi je šlo na živce. Sicer pa sem več ali manj v trenirki. Pa tudi pajkice in tunike se da super ponucat. Sem si ravno včeraj v Orsayu kupila eno lušno oblekco/tuniko in eno majico, ki jih bom komot ponucala z velikim trebuhom in še potem, ker sta tak kroj, pa še znižano je bilo user posted image user posted image user posted image  sem pa iskala ene črne hlače v H&M-u in ene nosečniške kargo hlače, pa na rudniku nimajo manjših št. od 40 user posted image user posted image  jaz rabim št. 36. A je katera in CE ali MB opazila v tamkajšnjem H&M-kakšne manjše št.?
Kakšnih nosečniških majic si ne mislim kupovat, ker se dobi primerne kroje tud nenosečniške, samo kakšne hlače pa rabim. Sem moje hlače iz prejšnje nosečnosti posodila vmes trem puncam in sem nazaj dobila ... ajoj...

Še vedno nisva povedala malemu škratku za dojenčka, pa bo treba kmalu, ker bauhi počas raste, se pozna že tud ko nisem napihjena. malo me je strah reakcije, ker bo to zanj velika sprememba. Na moment imam kar slabo vest, ker sploh še ne razmišljam kaj dosti o mali pikici ampak o tem, kako ga bo mladič sprejel user posted image

Aja, pa še nekaj o vozekih, mi je bil ful všeč Implast cliper, pa sem ugotovila, da jih v slo ne prodajajo več nikjeruser posted image  P tud kritike o kvaliteti sem prebrala ...Sedaj pa je moj favorit Jaguar Car S3, samo ga moram it še pogledat. Najbolj važno mi je, da bo šel v moj avtek... Pri prvem sem imela Quinny speedi-ja, pa sem skor znorela z njim user posted image  edino fajn je bila vodljivost in kolesa za vsak teren... ostalo pa user posted image  Tale jaguar ima sodeč po opisu več ali manj skoraj vse izboljšave, ki so mi pri speediju manjkale.

No, zdej bom pa nehala user posted image

Mismis user posted image  pridna si za seznamček user posted image

Vsem user posted image  za dobre rezultate NS.

Zdej pa res lahko noč user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 6.1.2011 21:08:44 >


_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 735
   RE: Julijke 2011
6.1.2011 22:20:09   
frufru
jaz mam centramed (folna + vitamini in minerali) pa zjutraj spijem eno šumečo tableto kalcija(po nasvetu G), ker mi mleko povzoča slabost. sploh mi je to s slabostmi čudno. Do sedaj nič, zdaj pa že kake 2 tedna zvečer v iber slabouser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 736
   RE: Julijke 2011
7.1.2011 9:22:39   
saskam
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

NS mi je delala Kostanjškova, pri ta prvi pa Kaminova in mi je ona bila veliko boljša. Slikce so še kar, celo dve sem dobila 3D.
Krvne rezultate sem dobila kr hitr... v ponedeljek sem dala kri, v torek naslednji teden (s tem, da so bili prazniki vmes) me je pa dr. poklicala po telefonu, drugače pa papirja še niso poslali.



Tudi meni je NS delala Kostanjškova. Sem si želela, da bi bila Klaričeva, ker sem pri prvemuser posted image  imela zelo slabe izkušnje z njo. Zelo slabo mi je izmerila  in sem imela zato zelo slab rezultat 1:400. Zdaj je bila pa popolnoma drugačna, tudi pogovarjala se je drugače, nič ji ni bilo odveč povedat. Očitno je bila prvič zelo slabe volje. Slikice so bile čisto lepe, delala mi je pa tudi 3D. Tako da zdaj nimam pripombuser posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 737
   RE: Julijke 2011
7.1.2011 10:26:52   
rakica82
Živjo!

Pri nas je danes tak čuden dan, ni mraza ampak je pa tako zaspano vreme user posted image . Še dobro ,da je petek user posted image .

Glede pitja. Jaz sem že pred nosečnostjo pila samo vodo in pozimi čaj brez cukra, ker mi je cukran čist zanič. Spijem pa ful, vsaj ene 3 litre na dan. In tud zdej ni dost drugače, jst brez vode pač ne morem, takoj me boli glava če pozabim pit.

Lep dan vsem


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu saskam)
Neposredna povezava do sporočila: 738
   RE: Julijke 2011
7.1.2011 12:38:12   
zabica81
Evo pa je tudi za nami NS. Sicer sva ful dolgo čakala, ampak se je slačalo. Rezultati, NS 2,1, tveganje 1:4738.
Sicer mi je predlagala še dvojni kromosomski test. Vendar sem se odločila, da sem zadovoljna s tem rezultatom.

Je bila zelo prijazna in nama podarila CD, ker sva prišla eno uro kasneje na vrsto user posted image

Zdaj pa hitro kosilo kuhati, potem pa popoldanska smena user posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 739
   RE: Julijke 2011
7.1.2011 13:43:16   
MetiLu
Dan!

Danes je pa en zaspan dan... Zjutraj sem šla dat kri za preiskave na zavod za transfuzijo, zdele pa pokličem mojo os. zdr., da mi popravijo bolniški list za december, ker mi ga niso dali za cel mesec... potem se moram it pa na šiht oglasit user posted image  pa mi tok ni za it... mi poteče pogodba čez 10 dni, pa me šefica sploh ne pokliče pa kaj povpraša al pa vsaj namigne, da mi ne bo podaljšala... ah, sej brezveze zgubljat besede, itak vem kakšna je situacija...

No, zdej moram pa še potuhtat, kaj bomo danes jedli user posted image  sem lena za dol past...

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu zabica81)
Neposredna povezava do sporočila: 740
   RE: Julijke 2011
7.1.2011 13:50:11   
spetko
oj punce...

tudi pri nas tako grdo vreme da se mi ne da nič...a imam oogrroomnoo stvari za delat...praznujemo v nedeljo roj.dan od mojga sončka in bom pripravla vse doma..tako da ja..sem si naredila malo dela..user posted image

jaz pijem samo tifol..pa še to bom do konca spila in pol ne bom več...

kar se tiče tekočine pa zelo malo je spijem..kar mi je pokazalo tudi na izvidih..ampak se trudim spit čimveč..ampak do zdej mogoče 1l do 1,5l...se bomo še trudili..:)

meni je tudi še malo trebuščka ostalo od prejšnje nosečnosti..ampak zaenkrat se še spravim v vse svoje hlače..razen enih...in seveda pajkice so zakon...samo mislim pa da jih ne bom več mogla za dolgo..tako da ni slab komentar da imajo v H&M take nore popuste..bom kr morala it pogledat če ne bo že vse razprodano..

super za dobre rezltate NS damo tako naprej...
pa vsem ki ješlo na boljše s počutjem user posted image ..

nič..zdej pa imam konec šihta pa šibam po šopingih in priprav doma..:)))..lep dan

_____________________________

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu zabica81)
Neposredna povezava do sporočila: 741
   RE: Julijke 2011
8.1.2011 7:23:49   
frufru
včeraj sem povedala šefu, pa je kar dobro prenesel, je vprašal, kdaj bo, pol je pa rekel a že?user posted image  HB zdaj ne rabim it na službeno potuser posted image  v tujino. sem bila včeraj v HM, mi postajajo hlače počasi tesne, samo sem odšla z dolgim nosom. So imeli samo opremo za večje trebuščke, mi je bilo vse preširoko. Če ne bi bilo rite, bi vse dol padlouser posted image  A hlač za med 3 in 6 mesecem ne delajo???

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 742
   RE: Julijke 2011
8.1.2011 11:55:49   
smuki
frufru - jst sem si (v prvi nosečnosti) pomagala tako, da sem si na hlače oz. na lukno za gumb naštimala navadno gumico in potem s tem zapela hlače... tolk, da mi niso dol padle... čez pa kakšno daljšo srajco, tuniko...
Ko sem se vsedla so se hlače lepo raztegnile, ko sem se pa vstala mi pa niso dol padle... tako, sem kr nekaj  časa hodila v službo v starih hlačah, ker pri nas ne moreš ravno v kakšnih bolj športnih stareh bit.
Sej se sliši ful kmečko, ampak je bilo za tisto obdobje, ko so mi bile nosečniške stvari prevelike, zelo uporabno.
Sem si pa kupila potem dvoje hlače od Lavie, ki so imele elastičen trak za reguliranje in sem jih nosila od (skoraj) začetka pa do konca.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 743
   RE: Julijke 2011
9.1.2011 9:56:17   
total
Punce  v C&A imajo ful dobrih hlač,pa tut manjših številk,jaz sem dobila ful dobre kavbojke prav za zdaj ko še nimam velikega trebuščka,pa še jih bom lahko nosilauser posted image .

Glede folne ko sm vas spraševala,sem jo jaz jedla pred zanositvijo neki časa,tko čisto preventivno,zdaj sem pa imela Fembion tablete in sem končala. Pojem veliko sadja,tako da bom kr stem nadaljevala.

Lp


_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 744
   RE: Julijke 2011
9.1.2011 10:26:55   
mismis


user posted image
 
 
PDP, NICK, STAROST, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , DATUM PREGLEDA, NS

1.7.
 
2.7.
jana banana, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?, MF: ?
total, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: ., MF: ?
 
3.7.
tina_r, ?, ? user posted image , ? , P: ?, MF: ?
 
4.7.
balem, 30, 3user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: ?
pinky_fairy1, ?, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ?
 
5.7.
smuki, 30, 3user posted image , 1user posted image , P: 1.2., AC: 20.1., MF: ?
 
6.7.
magic, 22, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF:
 
7.7.
 
8.7.
sonya1, 42, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., AC: 24.1., MF: ?
marjetka15, 28, 1user posted image , 0user posted image , P: 26.1., MF: ?
muki1, ?, 3user posted image , 2user posted image , P: ?., MF: ?
 
9.7.
saskam, 29, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: ?
MagicSpell77, 33, 1user posted image , 0user posted image , P:?. , MF: ?
škrpijonka, 32, 1user posted image , 0user posted image , P: 19.1.., MF: ?
monika2011, ?, 1user posted image , 0user posted image , P: ?, ?, MF: ?
 
 
10.7.
 
11.7.
reni36, 36, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., AC: 28.1.
 
12.7.
mismis, 36,  2user posted image , 0user posted image , P: 19.01., MF: ? 
 
13.7.
Nateja85, 23, 1user posted image , 0user posted image , P: 27.1.,  MF: ?
 
14.7.
frufru, 35, 4user posted image ,  1 user posted image , P: ?.,
meti.v, 29, 2user posted image , 1user posted image , P: 1.2., MF: ?, user posted image
zoga08, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: ?, MF: ?
 
15.7.
dhamma, ?, ?user posted image , ? user posted image , P: ?, NS: ?
petrussa, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?., NS: ?
.Evelyn, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: 14.1.., OGGT: 7.1.
kovanec, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?., NS: ?
 
16.7.
bubu_bibi, 27, 1user posted image , 0user posted image , P: ?.,
spetko, 24, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: ?
 
17.7.
tamcy, ?, ?user posted image , 1user posted image , P: ?, NS: ?
aqua77, 33, 2user posted image , 1user posted image , P: ?, MF: ?
fiška33, 34, 2user posted image , 1user posted image , P: 10.1., NS: 11.1.
sunny24, ?, 3user posted image , 1user posted image , P: ?., NS: ?.
 
18.7.
zabica81, 28, 1user posted image , 0user posted image , P: 19.1.., NS: 7.1.
meti.lu, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: 10.2., MF: 11.3.
mamyp3, ?, 3user posted image , 2user posted image , P: ?., NS: 06.01.
dekle23, 23, 1user posted image , 0user posted image , P: 3.2.., NS: 10.1.
 
19.7.
rakica82, 28, 1user posted image , 1user posted image , P: 27.1.., NS: 12.1.
 
20.7.
anci banci, 31, 2user posted image , 1user posted image , P: 11.1., NS: 10.01.,
sonncnica, 30, 2user posted image , 1user posted image , P: 12.01.., MF:
 
21.7.
medko, 22, 2user posted image , 1user posted image , P: 10.01., NS: ?
 
22.7.
**M**, 27, 3user posted image , 0user posted image , P: 25.1., NS: 12.1.
 
23.7.
 
24.7.
cori, ?, 4user posted image , 3user posted image , P: ?., NS: ?
 
25.7.
summer11, ?, ?user posted image , ? user posted image , P: ?, NS: ?
LuNaMi, 25, 1user posted image , 0user posted image , P: 27.1., NS: 19.1.
 
26.7.
NEA_TEJA, 35, 5user posted image , 3user posted image , P: 2.2.., NS: 14.1.
wwwwww, 23, 2user posted image , 1user posted image , P: ?.., NS: 11.1.
Juhica, 31, 3user posted image , 2user posted image , P: ?, NS: 14.1.
 
27.7.
Roži_, 30, 1user posted image , 0user posted image , P: 19.1., NS: 11.01.
julijka11, 36, 2user posted image , 1user posted image , P: 12.1., NS:  17.1.
 
 
28.7.
Minnie, 24, 1user posted image , 0user posted image , P: 19.1., NS: 19.1.
 
29.7.
_Mavrica_ , 25,1user posted image , 0user posted image , P: ?., NS: ?
Tamcika, ?, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., NS: 17.1.
 
30.7.
 
31.7.
 
X.7.
Vixen, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?, NS: ?
anonimen, ?,1user posted image , 0user posted image , P: ?., NS: ?
Zima1976, 34, 1user posted image , 0user posted image , P: ., MF: ?
 
 
Julijk 2011 nas je: 53
 

user posted image user posted image  Z nami so pot začele: user posted image user posted image
 
sončnica14
SmInCa
nhaya
Angelica Wald
*Lili*
anak
aTri


 
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/ 


  • DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image
    PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image
    VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   


  • user posted image


    _____________________________

    "Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

    (odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 745
       RE: Julijke 2011
    9.1.2011 11:25:53   
    .Evelyn.
    Pozdravljene mlade user posted image .


    Anci banci, najine molitve pač niso uslišane - tudi jaz imam spet sladkorno. Testa mi sploh niso opravljali, ker je bil jutranji 5,2, meja pa je 5,1. Ni čudno, ko pa sem pod stresom samo da jih vidim. Sem si izmerila nato še v ordinaciji s svojim merilnikom, pa mi je pokazalo 4,9. Mah, sm bla tko jezna, da sm rekla, da naj nehajo za 0,1 odstopanja komplicirat. Pa mi je rekla ena sestra tam, da se me spomni od 2008 po tem, da sem komplikator. Pa sm rekla, naj ona odpre hladilnik pa da ne more nič jest. Halo. Rade volje bi inzulin, pa je rekla, da če se s hrano ne da, da potem šele inzulin pride v poštev. GROZA.


    No, k drugi debati. Kako ste kaj? Pozdravljam vse nove nosečke in želim nam, da nam čimboljše potekajo nosečnosti. user posted image

    Aja, da ne pozabim. 25.1. imam pregled za sladkorno, ni pa nujno, da se to piše na seznam. Bo prepolnuser posted image


    _____________________________

    Kadar ne uspe nič, poskusi, poskusi vnovič...

    William Edward Hickson


    (odgovor članu anci banci)
    Neposredna povezava do sporočila: 746
       RE: Julijke 2011
    9.1.2011 20:10:25   
    ~Minnie~
    Heej,
    kako ste kej?
    Jaz še vedno odšetvam do NS in res že komaj čakam da vidim najinega user posted image

    Sedaj sem v 12. tednu in zadnje dni opažam da me malenkost manj bolijo prsi in tudi bradavice niso več tako zelo občutljive - je to normalno?? user posted image
    Sem pa zadnji teden tudi veliko bolj lačna, ponoči se zbujam ker mi tolk kruli ampak dobro, da se mi še za na WC ne da ustajat (ampak moram) kaj šele, da bi šla do hladilnika user posted image

    Sem bila pa prejšnji teden tudi jaz v iskanju hlač, v C&A mi niso ble nobene všeč, kupila sem si pa luštne hlače od trenirke. V H&M so mi bile pa vse kavbojke prekratke, razen enih črnih malenkost bolj športnih hlač, ki so na meji user posted image tako da sem si jih kupila. Tako, da bo čez nekaj časa spet treba it v napad ... na kolk časa pa kej dobivajo novo robo v H&M?




    (odgovor članu .Evelyn.)
    Neposredna povezava do sporočila: 747
       RE: Julijke 2011 DOBRO JUTRO
    10.1.2011 8:03:16   
    monika2011
    Vsem skupaj dobro jutro!!!

    Tud jst sem imela že v decembru nuhalno v kranju in je bilo vse vredu, edino spola še ni blo mogoče določit ker se plodek ni tko obračal. Po eni strani mi je vseeno kaj bo, ampak mogoče bi zdaj rajši mela punčko ker fantka že imam, aprila bo moj Enej star 3 leta. Čas kar beži, mali je že pravi vragec. Zanima me, če je katera iz Kranja?? Imela sem že posvetovalnico, pa so bili izvidi super. Imam datum že za naslednjo in pa datum za naslednji ultrazvok (9.marec), komaj čakam in upam da se bo vidu spol. Jaja, firbec me matra in ne bi zdržala, da ne bi vedlauser posted image Naj povem, da si želim takega poroda kot v prvo, trajal je samo eno uro in pol in upam da bo zdaj tud tko, sicer pa me ni strah.
    LP MONIKA

    (odgovor članu ~Minnie~)
    Neposredna povezava do sporočila: 748
       RE: Julijke 2011
    10.1.2011 8:09:34   
    aloje
    Hojla,no pa se še jaz pridružijem!
    Sem vas spremljala že nekja časa pa sem se sedaj odločila,ko so vsi pregledi za menoj.
    NS sem imela 5.1. v Lj.porodnišnici rezultati enkratni glede na mojo starost(35 let),sem čisto iz sebe.
    Je pa to moja 2 user posted image imam doma že najstnika 11 let,komaj čaka,da bomo rodili,zelo si želi,da bo dobil sestrico.
    Datum poroda so mi prestavili že 3X.Po NS imam sedaj 14.7.Smo že tako veliki(6,7),da me je zdravnica kar 2X vprašala za zadnjo m.Drugače pa počitje 1a,razen dojk,nikoli slabo,utrujenost je ponehala,razpoloženje pa zelo niha,glede hrane se moram pa kar bremzat,saj bi pojedla slona.Nasledni pregled imam pa 17.1,sem malo na bolniški zaradi zatekanja nog-krčne žile,pa še to dobila z veliko težavo-kot,da bi to šlo kaj iz ginekološkega žepauser posted image .Lepo se imejte.

    (odgovor članu ~Minnie~)
    Neposredna povezava do sporočila: 749
       RE: Julijke 2011
    10.1.2011 8:17:31   
    Roži_
    Jutrouser posted image

    Super na opravljenih pregledih in NSuser posted image Mene čaka jutri NS ob 16.15 in že nestrpno čakamuser posted image

    Drugače kako ste s počutjem? Jaz sem do sedaj bila odlično, sedaj pa sem začela spat kot top, včeraj sem kr 3-krat spala popoldanuser posted image Drugače sem vredu, so me pa spet začele tako prsi bolet ob straneh, več kot v začetku. Očitno meni dela vse kontrauser posted image
    Se vam poznajo že kaj trebuščki? Meni se že malo poznauser posted image
    Vam javim jutri zvečer....
    Lep danuser posted image













































































































































































































































    _____________________________

    Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

    (odgovor članu aloje)
    Neposredna povezava do sporočila: 750
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:





    Zdravilni čaji za nosečnice in mamice po p...
    Ali nosečnice lahko pijejo pripravke iz plahtice? Ali malinovi listi res lajšajo bolečine ob porodu? Kako zdrav je za no...
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




    Najbolj naporno obdobje.
    пеперутка16

    Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?