nokes
|
halo moje dvojkice, mi smo končno toliko okej, da se mi ljubi in sem sploh sposobna se prilest do kompa in kakšno tipko pritisnit. bili bolaaaaani, kaj pa drugega... po moji diagnozi adenoviroza, visoka vročina, pa nič, pa visoka vročina, pa izcedek iz oči, pa kašelj, pa smrkanje, pa mati bolana, da ne ve za sebe.... ah, silvester in jaz sva bila skupaj v postelji s termometrom v ustih VSEM VAM ŽELIM SREČNO IN USPEŠNO IN LJUBEZNI POLNO IN ZDRAVO LETO 2011. se pardonišem, sam res nisem mogla prej napisat. drgač smo v fazi "terrible two", za belen: angelčki pri dveh (letih)! ja, itak... to zgleda takole: ne, ne, ne, ne, ne, ... jok in kričanje in stok in metanje in grizenje in odrivanje in brcanje in butanje z glavo in.... no, sej traja sam kako dobro urco , pol pa mine, naslednji dan pa ponovi vajo... še najboljše pa je, da drugi vse skupaj posnema, tako da imamo double terrible two. da best da best. kaj še dogaja? aha, nekaj vsebinskih nastavkov za debato, prosim za odgovore: - kdaj ven iz pleničke? ste kaj razmišljale? hedi? alenka? skorpič? ve imate cca tolk stare kot jst, že načrtujete kahle? pri nas se je začelo na veliko in glasno govorit o "kaku", tak da štekata že, da dogaja, sam kaj s tem narest? nasvet? prlaufat s kahlo na glavi in hitro se gor vsest? že katera daje na kahlo? - dude? vsaka taka dolgotrajna bolezen pri nas naredi eno večjo odvisnost od dude. to mi ni všeč, samo kako jo skenslat, pa tut ne vem. ima katera kakšen uporaben nasvet. in ne vključuje bav-bava? - steklenička: hočem jo ukinit! in to takoj!!!!!res mi gre na živce, ker ni nobene potrebe, da jo imata (zjutraj), še posebej, ker sta tako KOMOT, da jima jo moram držat!!!! uf, sem besna na to flašo.... kako ukinit flašo? - kolesa / (dvokolesni) poganjalčki: blanč, dej no kak link pripopaj, po moje imaš tisoč enih dobrih zadetkov, pa poceni, pa naštudirala si tudi vse,...daj povej. ostale? jaz bi sicer kar poganjalčke, ue za 30 ojrotov. alenka???? ti boš ziher poganjalčke, kajne? popravek: vi že ziher imate poganjalčke, kako se obnesejo. BABE, VESTE, DA BOMO ČEZ 1 MESEC STARI 2 LETI???? kako čas beži.... še malo, pa... eh, nič ne bom rekla,... je kot včeraj, ko sem bučke s polento kuhala, pa sta mi špukala po špeglih, moja dojenclna. pridne bit, pa hitro napisat kaj. miškec? vse okej? datum mate?