|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
28.12.2010 19:24:23   
ninčy
Hej!

Barbk, kako ste pa to odkrili? Kako pa njegov napad izgleda? Naš Žan namreč večkrat kriči in roke v usta tlači, kljub že izraščenim zobkom, in mu pomaga edino calpol, da se pomiri in zaspi nazaj ...
A na dedku Mrazu sta uživali? Pri nas je bil ob 16.30 zunaj, pa se mi je zdelo premraz glede na naša ušesa. Seveda sva šla brez veze k P, ker se itak nič ne vidi ... Amoksiklav 10 dni, pol pa spucat ušesa in preverit, kako je z njimi ...

Letim crkljat našo bovnico ...

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
28.12.2010 19:56:27   
Barbk
Ninčy kisli refluks oz. gerb so Žigu itak ugotovili poleti na ph-metriji. Takrat je pokazalo, da ima večino napadov oz. epizod (tako oni temu rečejo) ponoči, zato ima  (tud Brina, čeprav ona takih napadov nima) obvezno dvignjeno vzglavje. Ko je prvič imel tak napad nismo vedeli zakaj se gre-smo bolj sumili ušesa. Pri drugem napadu smo bili že malo bolj pozorni in se je slišalo, da se mu je spahovalo. Takemu otroku tudi zelo paše, da ga držiš v zelo pokončnem položaju. A se Žanu kaj spahuje-dviguje, ko joka? Jaz sem tale gerb vzela kar resno, ko sem prebrala nekaj člankov. Ni le to, da boli ko te peče zgaga in se ti dviguje kislina...Ni nedolžna zadeva, se pa s tem živi čisto normalno-mi smo le pozorni, da jima ne dajemo hrane, ki spodbuja dvigovanje kisline, pa je kar boljš.
Dedek Mraz je uspel. Tudi Brina in Žiga sta šla. Imeli smo pa v prostorih KS-ja in je bilo luštno. Vsi trije so zelo uživali v predstavi, kasneje pa ob obdarovanju dedka mraza. Začuda sta tudi maladva uživala celih 45 minut predstave.
Ninčy kaj ima Žan toliko masla al kaj? Ker to je tud moteče...No zdej pa še pod tuš skočim pa pridem verjetn nazaj...
Dekle pridi večkrat k nam. user posted image  
Senči mis ja....user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
28.12.2010 20:53:44   
Barbk
Ninčy sem zdele šele vidla na otroci, da si z enim imela pri 3m ph-metrijo? A pri Žanu? IN kaj so ugotovili?

< Sporočilo je popravil Barbk -- 28.12.2010 20:54:15 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
29.12.2010 10:51:37   
Barbk
Le tolk, da nas na prvo stran spravim. Pri nas zdaj zbolela Manca, drugače kar ok, le kuha od 38.5 naprej. Upam, da bo jutri kaj bolje, da bol lahko praznovala rojstni dan.
Lupčka!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
29.12.2010 11:16:05   
ninčy
Barbk, do zdaj nisem bila pozorna na "želodčne težave", vedno sem pomislila na zobke. Bom ob naslednjem napadu bolj pozorna. Ph-metrijo je imel pa Jan, ker je tako "polival" oz. bolje rečeno bruhal, ko je bil dojen. Pa ni pokazalo kislega refluksa, je bil čisto običajen refluks, ki je izvenel.
Me veseli, da je dedek Mraz uspel, pa upam, da bo Manca kmalu zdrava. user posted image  zanjo. Al je tud skoz neki, ne?

No, pri nas po starem, edino s spanjem imamo spet preglavice. Danes sta hotla flašo že ob 3.30 in ker sem bila kot zombi, sem jo seveda dala. Bo pa treba spet nekaj v tej smeri naredit ...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
29.12.2010 12:12:23   
lara light
Punce moje,
barbi, naj manca ozdravi, da bo jutri lepouser posted image , super za dm!user posted image
ninčx, ojoj maš ti ena jedca doma..ni kaj, eni pač rabijo tud ponoči jest, vse mine pravijo, zdržiuser posted image  in kako je z bolnico?
belen, tvoji dve sta super bejbi, kar naprej zdravi in v vrtcu, fajn, fajnuser posted image
letim kuhat, lep dan vsemuser posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
29.12.2010 12:55:17   
ninčy
Ja, lara, če pa tko pogledam, kot si ti, moram bit pa vesela, ne? Mi tud ni nikol prov - ko ne jesta ne, ko jesta še ponoči ne ... user posted image
Foxy je kul, edino jesti noče nič. Zdj se mojga poslala k veterinarju po posebno hrano po operaciji in upam, da bo pol jedla (v ponedeljek jo je zmazala) pa da ji pol dam AB. Mi je pa polulala kavč, tko da spet ni blo nič z mojim počitkom po kosilu ... No, pa danes ji je oproščeno.

A vi ste zdravi, lara?

Počakat, da otroc vstanejo, pol pa gasa na zrak in sonček.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
29.12.2010 13:03:23   
lara light
Ja ninčy, pestro mate, priznam, pridna družinica...saj je boga, ji morš oprosit, a kaj ko človek tko čaka kako prosto minuto.
Nikol nam ni prav, ljudje pačuser posted image
Mi smo zdravi, trkam na vso moč, otročka še nista bla bolna in upam, da bomo tako nadaljevali, ker ni lepšega...spimo celo noč, čez dan 1,5-2h da skuham in si naberem moči za naprejuser posted image ...praznikov spet ne bo nevemkakšnih, dragi vse dni dela, mi pa v glavnem doma-sprehod-doma, pa kak obisk igralnice in babic to je to.
Mala princeska vsak dan nardi več korakov, še vedno ni sigurna, jih pa spacka do 18 skupaj, tko, da mislim, da smo na konjuuser posted image ...sine pa se uči skakat in je facko, pa ff mi nosita na kavč na 2 uriuser posted image  (kafe)...moram krompir pretlačit, kiss zvizz

Coelho

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
29.12.2010 16:33:48   
Barbk
Vam povem, da jaz ga bom kr pit začela...k pol se me mrbit nou noben bacil prjel. user posted image  Sem se preveč hvalila, da sem že ok, pa sem šla v Mercatorja po še zadnja darila, pa sediva z bodočo taščo na kofet in me začne oblivat...pridem dam itak, da vročina-sicer nič kritičnega a očitno me 37.8 že mal zvija. Počutm se pa k da bi sto slonov šlo čez mene...
Larči naj vam zdravje še naprej tak dobr služi. user posted image  In super za malo princesko, počasi se daleč pride in kej kmalu jo boš že lovila. Ninčy upam, da ni kaj z vezi refluksom. In za vašo bolnico user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1159
29.12.2010 18:59:25   
ninčy
Čer!
Lara, ja pridni ste, ni kaj! A 18 korakov še ne šteješ za hojo? No, pa saj se ne za priznanje ne mudi. Sem pa full vesela zanjo!
Barbk, tebe pa tudi razumem. Od vsega vlečenja smrkljev se je zdaj tudi naju nekaj prijelo. Oba smrkava, kašljava ... res upam, da sva se od tamalih nalezla, da ju ne kaj nazaj okuživa. Mdona, mormo se skup spravt, čez 14 dni gremo smučat. Upam.
Naša pacientka je pojedla svoj obrok in vsa vesela spet kraljuje na kavču. Če bi prej mislila, da bom imela psa in še dvojčke, bi kupila usnenega, tako pa nisem hotla, da me v r.i.t. zebe. user posted image
Naša2 že spita, tko da grem mal pred TV počakat, da bo ura za AB.
Se beremo. Uživajte!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
30.12.2010 9:27:44   
lara light
Dobro jutro in takoj Manci, vse najlepše in najslajše!user posted image
Upam, da ste vsi zdravi in da je že veselo...mi3 ga že žuramo, mali trga knjigice, mala meče igrače, ...grem skuhat eno tapravouser posted image
user posted image

Coelho

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
30.12.2010 9:55:52   
Belen
jutro,
ja lara praw bi mi pasala še ena taprawa kawa danes,kr smo wsi slabo spali..... od 1h-4h smo bli pokonci user posted image user posted image ob 6h smo mogli že ustat,kr smo meli ob 7.30h poswetowlanico....in seweda kr sm jih zbudila sta bli tećni kot hudič..... user posted image user posted image

no naše mere pri 18m.... 84cm obe weliki in ena ma 11850 in 11390g.... tudi preizkuse smo opravili user posted image user posted image oz.smo w njihowi kriwulji razen rozina w kozarčku nas je mal hecala user posted image user posted image user posted image

kje ste ostale? widim,da štrajkate.... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

Neposredna povezava do sporočila: 1162
30.12.2010 10:49:41   
pikatara
Belen čimprej okrevajte. Almk tudi mene čaka v ponedeljek sužba po skoraj 28 mesecih. pa bom že prvi dan kasneje prišla, ker ima Patrik pulmologa. Pa spet sem za vse sama, tako da ga oči ne more peljat. V vrtcu mi oba jokata ko grem, pol se pa umirita in Patrik sploh noče domov. Karolina reče, da bo šla v vrtec, da je fajn , da jokala pa bo.

Ninčy boga Foksy poznam, smo to že dali čez. Ampak je pa pol toliko bolje. Flaško imamo še vedno ponoči, brez tega ne gre. Zdaj ponoči dobita kozje mleko, smo pa zato zjutraj do vrtca brez zajtrka, ker tam že ob 8 jesta. Se ne bom niti trudi ju odvadit jest, bosta že sama nehala. Sem že navajena, da se ponoči zbujam, tako da se zbudim tudi če se ona dva ne.

Larči bravo za princesko, vedno bolje bo. Barbi držite se, mene pokonc držijo tele vitamine z Anglije, zdaj sem jih še za mulca naročila, jih ful rada pojesta. Nič pridne bit, moram it za silvestrsko večerjo pripravljat, že 3 dni nakupujem. Dragi se je ponudil, da bo kuhal za 10 2 ljudi, seveda še preden je imel tole z nogo.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
30.12.2010 12:43:06   
pikatara
Barbi pozdravi se, da gremo jutri dopoldne na enega kuhanca. Bosta mulca doma, pa moramo malo na svež zrak.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
30.12.2010 21:52:46   
almk
no pa je tudi nas doletel - prvi antibiotik...mala ima vnetje levega ušesa - ampak brez kakršnihkoli drugih znakov razen, da ji je včeraj v vrtcu iztekela rumena tekočina iz ušesa in je med spanjem zajokala in so me zato poklicali...ampak, ker ni imela nobenih drugih znakov (normalno je bila razpoložena, brez vročine, ne jokava, nobenega izcedka več) sem klicala pediatrinjo in je rekla, da če ni nič drugega, da mogoče pa ni vnetje...seveda sem ju dala še danes v vrtec in ko so me spet klicali, sem se odločila, da jo peljem k zdravniku, kjer se pa je izkazalo za vnetje...potem pa še na ORL na čiščenje ušeska, pa antibiotik in kapljice za nosek...in evo mami je še preden je nastopila s službo - doma...tako da ne grem v službo 3.1. ampak zdej najverjetneje (če bo vse po sreči) 10.1. - seveda nadrejeni niso zadovoljni, ampak kaj čmo, če so otročki bolani in ni babi servisa..
Barbk - Manci vse najboljše pa lupčka od nas..
Belen - super mere...pa upam, da bo ta noč kaj bolj prespana..
Pika - evo sama boš 3.1. vstopila v službo, jst bom še malo podaljšala user posted image
punce lepo preživite jutrišnjo najdaljšo noč...pa se tipkamo in beremo v letu 2011...pa upam, da tudi kaj srečamo..
lupčkaaaaaaaaaa vsem..

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
31.12.2010 5:40:17   
ninčy
Dobro jutro!
Spet oz. še vedno ne znam nalimat zraven ene slike prave kave, tako da se morte zadovoljit kar s to user posted image . Ja, saj vem, da še vse spite, predvsem, belen, zate upam, da ste danes bolje spali. No, pri nas fanta še spita, jaz pa ob 5h, ko sta hotla mleko, nisem mogla več nazaj zaspat ...

Almk, čimprejšnje okrevanje! Upam, da AB že deluje.
Pika, svaka čast, da boš danes še večerjo pripravljala.
Mišek, tudi nad tvojimi mojstrovinami sem navdušena. Pa od kje vam tolk časa? Jaz komaj uspem kosilo skuhat, kaj šele kaj drugega user posted image .

No, mi bomo danes kar doma, fanta bosta šla normalno spat (ti ti mami, k ne pusti žurat), pa fige bomo držali, da ju ne bodo rakete in petarde zbudile.
Jah nč, luštn se mejte danes!

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
31.12.2010 9:22:00   
pikatara
Almk upam, da bom šla 3. v službo, da mi ne bo kateri zbolel, sta oba na meji. Patriku sem kar ventolin preventivno dala, da se rešimo dihalne stiske. Ninčy jaz sem samo pomočnica v kuhinji, kuhal bo dragi. Včeraj sva naredila tris paštet (tuna, losos in žrebiček), francosko, kozjo skuto, pesto genovese, danes tatarca in tiramisu, pri kolegih bova pa še rebrce in krompir. Pri nas bosta otroka z nami žurala dokler ne bosta na kavču dol padla. Vsi lepo praznujte pa veliko sreče in predvsem zdravja v prihajajočem letu.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
31.12.2010 11:05:28   
Belen
punce.... srečno, pouno puono wsega, čim manj bolezni naših otročičkow in mogoče da drugo leto pride še kak now user posted image   user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
31.12.2010 12:14:23   
lara light
Punce drage,

upam, da boste ve in vaši vsi nocoj veseli, da atb in druga zdravila nardijo čudeže, da bo prijetno praznovanje držalo prijetno vzdušje dolgo v novo leto, predvsem vam voščim zdravja, razumevanja, potrpežljivosti in veliko ljubezni!
Jaz bom praznovala sama, mala dva bosta ob 20h, če ne bo preveč pokanja zaspala, šampanjec sem dala hladit, če kera uleti, dobrodošla!user posted image  Močan objem vsaki, malim pa poljubčke!user posted image user posted image
user posted image

Coelho

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
31.12.2010 12:35:30   
Barbk
Moje dvojne bejbike,
v letu 2011 vam vsem želim obilo zdravja, sreče in ljubezni, predvsem pa se strinjam z Belen za kako novo user posted image . user posted image
Hvala za čestitke za mojo Manči, ki je očitno na svoj rostni dan pokasirala norice. Sem se spet nekaj hvalila...revico precej srbi in pike se kar širijo...Tud vročina na 39 jo še daje. Jaz sem zgleda pokasirala gripo-že od včeraj kuham, kosti bolijo vse, danes ponoči kuhala na okroglih 40, vam povem, da ni fajn. user posted image  Še dobr, da smo še pri mojih, da me lah pedenejo. Sicer sta imela gripo očitno tudi naš foti in mami. Tudi maladva sta danes že zakuhala na 38, kaj bo...
Almk poznam takle gnojni izliv...user posted image  za vas!
PIka očitno me ne bo, bova pa definitivno not prinesle.
Belen zelo lepe mere!
Larči raztur praviš...user posted image
Zdej pa še mal odležat...

< Sporočilo je popravil Barbk -- 31.12.2010 12:36:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 1170
1.1.2011 8:59:03   
lara light
Lepotičke, postrežba v posteljouser posted image ...dobro jutro vam in vašim in naj bo eno prijazno leto!user posted image user posted image user posted image
user posted image

Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
1.1.2011 17:50:21   
Klarissa
Punce prosim za nasvet:
mala2 sta bolana. imela sta oz. jo še vedno imata malo vročine, imata vnete dlesni. ta starejši mi še kar je, ta mlajši pa skoraj nič že več dni, ponoči in zjutraj še kr popije flaško, a vseeno pusti. kosilo noče, puding je danes pojedel 100ml;( sadja noče že par dni. imate kakšen nasvet? se je vam že to zgodilo? čisto sem fuč.

Neposredna povezava do sporočila: 1172
1.1.2011 20:05:45   
ninčy
Klarissa, najpomembneje je, da je pije. da jim pa hrana ne diši, je pa lahko več razlogov ...

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
1.1.2011 20:07:20   
ninčy
Aja, pa eno ZDRAVO 2011!

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
1.1.2011 20:18:10   
blanč
Alooo, pa smo v novem letuuser posted image
Klarissa jaz sem za vnete dlesni dajala otroški propolis. Ker je zelo grenek sem ga kar zvečer, ko sta zaspala počasi z inekcijo vbrizgala v usta, zelo, zelo pomaga. Pa olje grenivkinih pešk, eno kapljico na 0,5 vode in dajala počasi z žličko. Sicer svetujejo grgranje ampak to pa mi še ne znamo... Na navodilih sicer ne piše, da je užiten ampak v knjigah in na netu pa je veliko informacij  o uživanju.
Mi smo tudi skočili v novo leto bolani ampak ni prehudo, sta že boljša. Rada bi uvedla, da bi imela vsak svojo flaško, vsak svojo žlico pa ne gre, ker lara hoče imeti vse, kar ima Bernardekuser posted image user posted image user posted image , le kje smo dobili tega trmastega otroka. Zadnjič je tako trmoglavila, da je že omedlevala zraven...nimam beseduser posted image user posted image Ampak drugače je pa tak srček, malo že govori, vse razume, pravi vragec jeuser posted image
Jaz sem začela izvajat gospodinjske spretnosti zdrave kuhinjeuser posted image sem napovedala vojno kandidi! Upam, da zmagam. Sem mislila, da bo težje pa kar gre...
Lara prosim, če za nekaj časa prenehaš s takimi dobrimi stvarmi in prilimaj raj kakšnega fajnega decauser posted image user posted image
Barbk in ostali bolančki cel rojuser posted image user posted image naj pride do vas in čimveč zdravja, sreče in veselja v letošnje mletu vam želijo BBBL_jevciuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.