|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
7.1.2011 9:24:14   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

ojla!Ve kar prneste kaj do vratarja sicer tašča dela v kuhinj  nov.bol. ampak jo je križ zvil tko da težko da bo takrat delala in ne bo priboljškov, pa še obiskov ni tako da se bo prileglouser posted image kaj dobrega za pojest.
dans na ctg nič posebnega mali ima menda sam okoli 2800guser posted image tale naš oreng dec se je spremenil v manekena al kajuser posted image .Sem pa začela zelo zatekat in to ni ureduuser posted image baje.Kako pa ve in pregledi?Jaz imam naslednji ctg13.01.Ampak jaz kar upam da bo kaj začelo dogajat že prejuser posted image .Sem že čist neučakana in tegale našega kkoooommmaaajjjj čččaaakkkaaammm!!!

sm mislna nate, ko smo šli kri dol dat, je blo polno nosečnicuser posted image  sicer pa se ne obremenjuj preveč, raje uživaj zadnje dneve (kolkr tolk). kukr pravi kaminek, se bo še malček poredu zadnje dni. sicer pa sm bla tud js takoo zatečena, da tud škornjev niem mogla obut in sm pozimi v ala balerinkah hodila. dokler nimaš visokega pritiska, ni ič narobe. tako je meni eno leto nazaj klaričeva povedalauser posted image

kaminek veš kaj js zadnje čase razmišljam? moj mali bo imel kmalu tortico in so mi tvoje takooo všeč, a bi mu nardila kakšno?user posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 776
7.1.2011 10:56:06   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

kaminek veš kaj js zadnje čase razmišljam? moj mali bo imel kmalu tortico in so mi tvoje takooo všeč, a bi mu nardila kakšno?user posted image

ne razmišljaš slabouser posted image user posted image . kdaj pa bo praznoval? mogoče kakšne želje?št.oseb itd. lohk kr prek zs

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 777
7.1.2011 13:56:31   
vesna_b
evo, pa mam mal časa...

dramica, ko smo zmenjene, te pokličemo, kaj ti bo pasalo, pa se bomo kaj zmenile user posted image  in ti prinesle
in dramica, jaz sem tudi prejšnjič zadnji mesec (prej ne) full zatekla in okoli hodila v coklah (natikačih) od mojega user posted image

vipercat - o, nekdo bo imel počitnice... user posted image  
dobra si. saj vem, sem hecna, ampak... jaz ne bi mogla je dat za tolk dolgo. no, ne še, je le stara šele 2,5 let, vem pa, da bo tudi ta dan prišel... pa je tako, da moj nekako podobno razmišlja

petra - ja, petek je. ampak kaj, ko bom jutri v službi... sicer sam ene 3 urce, ampak... blek user posted image
ah, ja, sam da ta in drug teden mineta, bo takoj vse boljše...

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 778
7.1.2011 16:31:05   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

ne razmišljaš slabouser posted image user posted image . kdaj pa bo praznoval? mogoče kakšne želje?št.oseb itd. lohk kr prek zs

čak to bo šele konc marcauser posted image  me je sm zanimalo če boš za. am k si lahko js kje kakšno približno ogledam pa ti slikco pokažem, boš lahko kopirala? k mora bit res ena lepa posebnauser posted image  razn če maš ti kakšne predloge za enoletnika?

Rada te imava!!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 779
7.1.2011 17:16:40   
lenčy
punce dejte mi hitr povedat, kaj naj nardim, da se bo aleksu ustavla driska ki jo ima od včeraj. ma sm da gremo v ZD, stakne kakšen virususer posted image  kaj mu bo pomagalo? prosim...

Rada te imava!!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 780
7.1.2011 18:49:10   
dramica
lenčy pri nas je pomagal čaj iz szhih borovnic ali pa oglje ampak s tem moraš pa zellooo pazit.Jaz sem mislila da ni tako učinkovit pa je malo preveč zaštopalo.Upam da ti bo kaj pomagalo...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 781
8.1.2011 9:24:57   
vesna_b
samo nikar mu dajat goveje juhe, kamilc, in pa mlečnih izdelkov - to še pospešuje.

nam je rekel zdravnik, da naj pa magar sam prepečenec pa bobi palčke pa grisine je, če ji druzga ne gre, ker to pomaga... al pa tiste, riževe ploščice, ne vem, kako se že reče.

sam ne vem, če to tvoj že kaj je?
božček...

evo, še vsem pošiljam en pozdravček iz službe, sedaj pa naprej delat...

čau

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 782
8.1.2011 11:56:20   
lenčy
no driska še traja.... ne vem k mu lhk dam prepečenc? ga ni še nikol jedel...
mleko pa tud mra pit zvečer, mu pa jogurta ne bom dala. je pa dobil banano včeraj pa ne vem če je kej bolš. jao same skrbi, ko maš otrokeuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 783
8.1.2011 12:30:25   
vesna_b
pa saj bo mimo. najhujše je, da niti ne dobiš nič, če greš k zdravniku. virus, mora jit mimo. no, razen če nima vročine.

bogi.
ja, probaj mu ga dat. tak, mali košček. ne vem. joj, res ne vem. najhujše je to, ker še ne je vsega, ja. in imaš še toliko manjšo izbiro. res upam, da bo čimprej minilo. user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 784
8.1.2011 19:28:30   
potty
Hojla! Evo, spet sem vas prišla mal pošpejat user posted image . Sem res v stiski s časom, pa še ko ga imam kar na FB skočim. Sem poiskala seznamček, pa sem vidla, da začnemo kmal dobivat dojenčke 2011user posted image .
Kaminek - vse najboljše, pa čeprav z veliko zamudo user posted image user posted image

Moji fantje so OK, Jakob ima sicer trenutno pljučnico in se crklja pri babici v NM, da mami ne rabi na bolniško. Aljaž....hm...ta otrok prekipeva od energije....ne vem od kje jo jemljeuser posted image . Nik pa tako kot zmerej menjava dobre in slabe dneve. Zdej sva končno dočakala odločbo, novomeško razvojno sem zamenjala za ljubljansko (človek skor ne more verjet, da je lahko taka razlika)user posted image in še zmerej sovraži šolo user posted image .

Lep večer!!!

Aja, pa še to, da se še jst pohvalimuser posted image ....dva izpita sem že naredila, zdej me čakajo še trije, pol pa drugi semester. Pa ne me sprašvat od kje mi čas in volja, ka še sama ne vemuser posted image .

< Sporočilo je popravil potty -- 8.1.2011 19:30:31 >

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 785
8.1.2011 19:31:55   
potty

user posted image

Alex, kaj maš luškana fantauser posted image

< Sporočilo je popravil potty -- 8.1.2011 19:32:28 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 786
8.1.2011 23:44:49   
ajč.
Dober večer!
Evo še mene po parih dneh spet malo da se javim!user posted image dobro prišla nazaj domou iz prelepga podgurja user posted image sem bila v vaših koncih za par dni, malo razvajanja v Dolenjskih,malo šopinga,....user posted image mam nove nosečniške hlačkeuser posted image ..še dobr da so razprodaje(-50%)user posted image user posted image
Udb- ja ja sem taprava...user posted image se mi je tut  zdelo da si ti ta ja user posted image mi je moj povedal da bomo skupej u terci pele user posted image user posted image
tako,napapal smo se, zdaj pa u postlo pa spaaaaat...user posted image

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 787
9.1.2011 9:57:00   
Mala_princeska
evo še mene.
včeraj popoldne oz. proti večeru sva si z mojim privoščila bazenčkanje - beri kopanje v Dolenjskih t. Je pasalo. Zvečer ob 20h so še svečke prižgali in je bilo romantično user posted image

Lency-driska - važno je da ti mali pije in res naj papa banano, prepečenec, palčke,...je pa hudo ja, ko sam teče od otroka, naj se ustavi.

mala je bila en teden v vrtcu, no zdaj pa spet smrkelj teče iz nosa

šibam nafutrat in v dopoldansko spanje

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 788
9.1.2011 9:58:35   
Mala_princeska
potty lepo, da si se uspela javiti.
user posted image user posted image user posted image  za izpite, le tako naprej ter koš pikapolonic za Jakoba.

če boš tako hitela, me prehitiš z diplomiranjem user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 9.1.2011 9:59:03 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 789
9.1.2011 11:21:38   
potty
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

potty lepo, da si se uspela javiti.
user posted image user posted image user posted image  za izpite, le tako naprej ter koš pikapolonic za Jakoba.

če boš tako hitela, me prehitiš z diplomiranjem user posted image user posted image user posted image

Princesi nič bat, zaenkrat sem še v zagona, ampak vprašanje kolk časa me bo držal. Sicer ko se mi res ne da, pogledam fante, pa se spomnim, da to delam za njih, za njihovo lepšo prihodnost in pol spet skok za knjige. Me pa najbolj jezijo te seminarske....kar nekaj bi radi, jst jih pa naravnost sovražimuser posted image . To je pa tako, ko mlad bluziš, pol pa star za knjigami tičiš. Uh, sem jezna sama nase.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 790
9.1.2011 13:07:28   
lenčy
mi smo že z enga sprehoda, zdj moram pa skuhat, pol pa v mesto jaslice pogledat.

js predlagam, da dopišemo še en seznam bodočih diplomiranih mamicuser posted image  zdj se sigurno že ene tri matramo za diplomouser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 791
9.1.2011 14:35:59   
dramica
punce čim več zagona in energije vam želim ob pisanju nalog in učenju.Jaz nisem več za-touser posted image .Zdaj sem si jaz  vzela čas za družinico in uživanjeuser posted image .Tega mi  ne more nihče nadomestit!
Lenčy kako pa je z zdravjem otročka?Je kaj bolje?

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 792
9.1.2011 16:59:25   
rea27

mi smo že z enga sprehoda, zdj moram pa skuhat, pol pa v mesto jaslice pogledat.

js predlagam, da dopišemo še en seznam bodočih diplomiranih mamicuser posted image  zdj se sigurno že ene tri matramo za diplomouser posted image

no, no..ene par nas je pa tudi že diplomiranih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 793
9.1.2011 17:05:37   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

no, no..ene par nas je pa tudi že diplomiranih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čist po slovensko,, sem ti fovš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MAL HECA. Kako ste dugače? Zdravi? Naš je zgleda staknil neko virozo, je bil že v petek doma. Vročina glih na meji, ampak tako grdo kašljauser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 794
9.1.2011 17:07:52   
Alex01
poty- lepo da si se oglasila. In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za študij.
Mene čaka samo še diploma. Pa sem v novembru s takim veseljem rezervirala naslov in dobila nek zalet, da bom tole speljala, potem pa user posted image user posted image user posted image . Izguba brata me je preveč prizadela in trenutno nisem še v stanju delat diplomo. AMPAK BOM!!!

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 9.1.2011 17:09:22 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 795
9.1.2011 17:40:33   
rea27
alex..slovenka moja heheheh, kaj mi boš fouš, kje pa, sej boš pa ja en dva tri diplomirala. Veš kaj..jst ti predlagam, da si za cilj zastaviš tole: da bi bil tvoj brat zelo ponosen nate, če bi diplomirala. Vzami si za cilj to..boš videla s kakšno lahkoto se boš spravila h knjigam. Kot potty - ona dela to za svoje tri fante.. To so močne pozitivne afirmacije in stimulansi...

A veš, da me je danes potty malo predramila in zopet sem zaplavala v sanje, ki sem jih nekoč zaupala živki..Morda se zopet vrnem v študijske klopi...Morda, kdo ve..vem le, da ne bi rada še nadaljnih 35 let delala nekaj kar mi bo že zjutraj bljak...

tako, da..go for it mama alex!!!

Kar pa se tiče naših malčkov: vse kar Evica prinese z vrtca dobi Mark, od prehlada, kašlja, konjuktivitisa, .....no vse smo že imeli a hvala Bogu nič ni bilo takoooo hudooooo..tako, da gre Eva če bo vse tako kot do danes, jutri lepo v vrtec. Mi je pa zadnjič tvoj mali Nejko lepo pomahal...heheheh, kako mi je luškan...

čauči od mene..

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 796
9.1.2011 18:50:37   
Alex01
reauser posted image user posted image user posted image hvala za lepe besede! Sej si si že rekla, brat bi bil zelo ponosen name in bom diplomirala. Vem da me od nekje čuva in da me spremlja in da se veseli z mano, ko mi gre in da je žalosten z mano, ko sem žalostna jaz. Mi je žal, da nisem diplomirala že dve leti nazjuser posted image user posted image .

NAš mali bo pa kar doma. Jutri pa pojutrijšnjem še sigurno. Je pa pravi zapeljivec, s temnimi očmi in dolgimi trepalnicami, pa kodri kot kakšna puncauser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 797
9.1.2011 20:17:53   
lenčy
joj ne me narobe zastopit, vem da ste ene že diplomirane(za kar vam čestitam), js sm mislna na nas, ki se trudimo, da bomouser posted image  sj mi ne manjka velik, samo mentorco mam tako, k nima časa, drgač je pa že napisana.

ja aleks je bolš, danes ni blo driske, ker mu že dva dni dajem banano. bomo vidli, kaj bo jutri.

se slišmo jutri, se grem stuširat pa spat.
lepe sanjem vam želim

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 798
10.1.2011 7:02:25   
vipercat
evo mene user posted image

lep vikend je za nami. v soboto smo do jutra terokirali, včeraj pa sva z atijem malo užgala generalko in počasi začela pripravljat stvari. no sestavla še nisva posteljice, je pa že pripravljena. zvečer je babi pripeljala malega k nam in prvo je prišel vprašat če lahko babi malo živi pri njemu user posted image  smo se kar nasmejali

no tako sedaj bo ta teden verjetno kar pri nas. jutri tazmišljamo da bi šli v kino gledat želvico samota. je že katera gledala

držim pesti da vse, ki se trudite z diplomami in izpiti. vem kako se počutite, bajhuje je to, ko enkrat končaš in se še kar zbudiš kdaj z občutkom da se moraš za kakšen izpit učit - to se je meni veliko dogajalo

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 799
10.1.2011 7:14:12   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

čak to bo šele konc marcauser posted image  me je sm zanimalo če boš za. am k si lahko js kje kakšno približno ogledam pa ti slikco pokažem, boš lahko kopirala? k mora bit res ena lepa posebnauser posted image  razn če maš ti kakšne predloge za enoletnika?

lepo. rada vidm slikco, kakšno bi rad imel, da ti lohk povem, če sm sploh sposobna kej tacga nardit. ti dam na zs e-mail naslov, kamor pošlji slikco.ok?

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?