Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 11:05:07
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm petrušk....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kaki nohtki!!!!bejba, morš en ful stop pr ns nardit k boš mela cajt....jz mam namreč obupne nohte, zdelane in pogrickane, ma bi mi tole ful pomagalo veš da...ni problema, se bova zmenle en dan, magari en petek ko bom doma pa bom dopoldan do tebe uletela, alpa takoj po službi mal čez 11.... pa kr reklamo mi delejte bejbe...še kako kolegico za isti termin, k morm za aparat keš nazaj zaslužit - to je namreč moj novi biznis, za mal dinarčkov poleg plače....da bom spet lohk kakšno traparijo kupila se pripeljem na dom, sploh ni panike...sjmm...zate tud če boš sama, če pa še kero poznaš da bi mela, nej pa ene 5 kolegic nabere, pa pridem, poservisiram vseh 5 in šibam dalje
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 11:22:49
|
|
|
|
Čebel@
|
evo glihkar prišla domov ......kolumbo,petrušk lepo vaju je bilo vidt ....ah Jure je pa tak priden ,ga je bilo prov fajn cartat ...kolumbo še 100x hvala za vseee sem šla še v MC .....nabavila par stvari za našega dietnika(črno moko,graham testenine,rjavi sladkor,..)-vse skupaj nisem nič ven nesla(2 mali vrečki) in sem dala 25€ kosilo:segedin in krompir k kosih
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 11:24:24
|
|
|
|
Čebel@
|
aja.....a veste kaj se mi najbolj fajn zdi?....DA SE NISEM IZGUBILA ......jaz sem res anti za LJ
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 11:27:12
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo glihkar prišla domov ......kolumbo,petrušk lepo vaju je bilo vidt ....ah Jure je pa tak priden ,ga je bilo prov fajn cartat ...kolumbo še 100x hvala za vseee sem šla še v MC .....nabavila par stvari za našega dietnika(črno moko,graham testenine,rjavi sladkor,..)-vse skupaj nisem nič ven nesla(2 mali vrečki) in sem dala 25€ kosilo:segedin in krompir k kosih ja košta pa, to pa res...en majhen nasvet...testenine majo v hoferju...res super, pa čist črne...sam ne vem pa če so brez jajca...boš mogla sčekirat... no vidiš, segedin bo že lahko jedu....držim pesti, da ti ne bo pretežko kuhat....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 11:28:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo glihkar prišla domov ......kolumbo,petrušk lepo vaju je bilo vidt ....ah Jure je pa tak priden ,ga je bilo prov fajn cartat ...kolumbo še 100x hvala za vseee sem šla še v MC .....nabavila par stvari za našega dietnika(črno moko,graham testenine,rjavi sladkor,..)-vse skupaj nisem nič ven nesla(2 mali vrečki) in sem dala 25€ kosilo:segedin in krompir k kosih ja košta pa, to pa res...en majhen nasvet...testenine majo v hoferju...res super, pa čist črne...sam ne vem pa če so brez jajca...boš mogla sčekirat... no vidiš, segedin bo že lahko jedu....držim pesti, da ti ne bo pretežko kuhat.... sej za jajce baje ni take panike,povdarek je na beli moki in mlečnih izdelkih....v hofer imam pa namen v ponedeljek it,ker bojo imeli pižame za naše škrate,pa bom usput pogledala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 12:15:17
|
|
|
|
baki
|
petrušk....nik inhalira ko je prehlajen 3x na danpol pa ko vidim da gre na bolš pa sam enkrat do 2x.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 12:16:41
|
|
|
|
baki
|
lepi nohti nimaš kaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 12:17:53
|
|
|
|
baki
|
čebel tvoj buši je tudi prva liga.sploh se mi ne zdi da boš šla marca ze rodit
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 12:20:28
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki petrušk....nik inhalira ko je prehlajen 3x na danpol pa ko vidim da gre na bolš pa sam enkrat do 2x. kolk časa, oziroma kolk fiziološke pa mu daš naenkrat?? nohtki so pa res moja strast in ful uživam u rihtanju
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 12:22:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki čebel tvoj buši je tudi prva liga.sploh se mi ne zdi da boš šla marca ze rodit sem se le 6kg do zdej zredila ....hvala za pohvale
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 12:24:07
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo...kje si se zgubila?v BC? svakinja si je za RD zaželela eno knjigo,ki je pa povsod razprodana .......kakšna ideja kaj bi tastu kupila za RD?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 13:14:06
|
|
|
|
brkn83
|
petrušk - res ful lepi nohti. Bravo - ti kr tako naprej in boš imela zagotovo velik dela. Škoda, da nisi kje blizu celja doma.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 13:51:28
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: baki petrušk....nik inhalira ko je prehlajen 3x na danpol pa ko vidim da gre na bolš pa sam enkrat do 2x. kolk časa, oziroma kolk fiziološke pa mu daš naenkrat?? nohtki so pa res moja strast in ful uživam u rihtanju kolk fizioloske dam not.hm 1 ml,približno pa je po dveh dneh full bolš
< Sporočilo je popravil baki -- 7.1.2011 13:52:36 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 13:54:35
|
|
|
|
TAMIKA3
|
hej hoj!!! kako ste? urša... zate in za malčico ... če kaj rabiš povej, sem v 30 min v MB čebel@... kakšno knjigo? kdaj jo rabiš? če želiš lahko še jaz malo pošnofam po MS ... idej pa tudi meni ponavadi primanjkuje ... za možeka sjmm... kakšno je stanje z lančico? kaj sta moška dorekla? petrušk... za nohtke, jaz imam tudi nove ... sem pa zamenjala nohtarico, ki je bližje in cenejša brkn... daj večje fotke ostalo zabo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 13:57:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čebel@... kakšno knjigo? kdaj jo rabiš? če želiš lahko še jaz malo pošnofam po MS ... idej pa tudi meni ponavadi primanjkuje ... za možeka Matejina veganska kuhinja 1....ima 28. RD
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 14:03:18
|
|
|
|
TAMIKA3
|
Matejina veganska kuhinja 1 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čebel@... kakšno knjigo? kdaj jo rabiš? če želiš lahko še jaz malo pošnofam po MS ... idej pa tudi meni ponavadi primanjkuje ... za možeka Matejina veganska kuhinja 1....ima 28. RD a je to to? si probala tu naročiti?? http://www.matejadereani.si/S40000/Naro%C4%8Dilo+knjige
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 14:04:19
|
|
|
|
brkn83
|
punce bom dala večje slike gor, sam me neki spletna stran heca pa mi jih na shrani.si noče naložiti
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 14:05:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 Matejina veganska kuhinja 1 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čebel@... kakšno knjigo? kdaj jo rabiš? če želiš lahko še jaz malo pošnofam po MS ... idej pa tudi meni ponavadi primanjkuje ... za možeka Matejina veganska kuhinja 1....ima 28. RD a je to to? si probala tu naročiti?? http://www.matejadereani.si/S40000/Naro%C4%8Dilo+knjige to je to,samo baje se dobi za 15€
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 14:05:51
|
|
|
|
Čebel@
|
najdla popoldn avto za nas,ampak dedec itak bluzi!!!!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 14:06:39
|
|
|
|
brkn83
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 14:06:55
|
|
|
|
Čebel@
|
DEC ne bluzi žena bi kar neki mela pa ne gre!!!!!!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 14:10:03
|
|
|
|
brkn83
|
evo pa mi je uspelo. Danes bo še kakšna slikca narejena, pa bom potem še kej gor dala
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.1.2011 14:11:15
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ DEC ne bluzi žena bi kar neki mela pa ne gre!!!!!! kakšen avto pa imaš v mislih???? Ti ga kr mal prepričuj, pa bo potem itak reku ja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanjaKazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......