|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
7.1.2011 11:05:07   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

petrušk....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kaki nohtki!!!!bejba, morš en ful stop pr ns nardit k boš mela cajt....jz mam namreč obupne nohte, zdelane in pogrickane, ma bi mi tole ful pomagalouser posted image user posted image user posted image user posted image

veš da...ni problema, se bova zmenle en dan, magari en petek ko bom doma pa bom dopoldan do tebe uletela, alpa takoj po službi mal čez 11....

pa kr reklamo mi delejte bejbe...še kako kolegico za isti termin, k morm za aparat keš nazaj zaslužit - to je namreč moj novi biznis, za mal dinarčkov poleg plače....da bom spet lohk kakšno traparijo kupilauser posted image user posted image user posted image
se pripeljem na dom, sploh ni panike...sjmm...zate tud če boš sama, če pa še kero poznaš da bi mela, nej pa ene 5 kolegic nabere, pa pridem, poservisiram vseh 5 in šibam daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
7.1.2011 11:22:49   
Čebel@
evo glihkar prišla domovuser posted image ......kolumbo,petrušk lepo vaju je bilo vidtuser posted image user posted image user posted image ....ah Jure je pa tak priden user posted image ,ga je bilo prov fajn cartatuser posted image user posted image user posted image ...kolumbo še 100x hvala za vseeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem šla še v MCuser posted image .....nabavila par stvari za našega dietnika(črno moko,graham testenine,rjavi sladkor,..)-vse skupaj nisem nič ven nesla(2 mali vrečki) in sem dala 25€user posted image user posted image

kosilo:segedin in krompir k kosihuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
7.1.2011 11:24:24   
Čebel@
aja.....a veste kaj se mi najbolj fajn zdi?....DA SE NISEM IZGUBILAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......jaz sem res anti za LJuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
7.1.2011 11:27:12   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

evo glihkar prišla domovuser posted image ......kolumbo,petrušk lepo vaju je bilo vidtuser posted image user posted image user posted image ....ah Jure je pa tak priden user posted image ,ga je bilo prov fajn cartatuser posted image user posted image user posted image ...kolumbo še 100x hvala za vseeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem šla še v MCuser posted image .....nabavila par stvari za našega dietnika(črno moko,graham testenine,rjavi sladkor,..)-vse skupaj nisem nič ven nesla(2 mali vrečki) in sem dala 25€user posted image user posted image

ja košta pa, to pa res...en majhen nasvet...testenine majo v hoferju...res super, pa čist črne...sam ne vem pa če so brez jajca...boš mogla sčekirat...
no vidiš, segedin bo že lahko jedu....držim pesti, da ti ne bo pretežko kuhat....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
7.1.2011 11:28:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ja košta pa, to pa res...en majhen nasvet...testenine majo v hoferju...res super, pa čist črne...sam ne vem pa če so brez jajca...boš mogla sčekirat...
no vidiš, segedin bo že lahko jedu....držim pesti, da ti ne bo pretežko kuhat....

sej za jajce baje ni take panike,povdarek je na beli moki in mlečnih izdelkih....v hofer imam pa namen v ponedeljek it,ker bojo imeli pižame za naše škrate,pa bom usput pogledalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
7.1.2011 11:30:04   
petrušk_
še tale link ti pošiljam, pa si mal preber...mogoče najdeš kaj zanimivega...

http://med.over.net/forum5/read.php?21,1110400,1110404

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
7.1.2011 11:33:40   
Čebel@

še tale link ti pošiljam, pa si mal preber...mogoče najdeš kaj zanimivega...

http://med.over.net/forum5/read.php?21,1110400,1110404

bom pošnofalauser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
7.1.2011 12:15:17   
baki
petrušk....nik inhalira ko je prehlajen 3x na danpol pa ko vidim da gre na bolš pa sam enkrat do 2x.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
7.1.2011 12:16:41   
baki
lepi nohti nimaš kajuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
7.1.2011 12:17:53   
baki
čebel tvoj buši je tudi prva liga.sploh se mi ne zdi da boš šla marca ze rodituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
7.1.2011 12:20:28   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: baki

petrušk....nik inhalira ko je prehlajen 3x na danpol pa ko vidim da gre na bolš pa sam enkrat do 2x.

kolk časa, oziroma kolk fiziološke pa mu daš naenkrat??

nohtki so pa res moja strast in ful uživam u rihtanju user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
7.1.2011 12:22:10   
Čebel@

čebel tvoj buši je tudi prva liga.sploh se mi ne zdi da boš šla marca ze rodituser posted image user posted image user posted image
sem se le 6kg do zdej zredilauser posted image ....hvala za pohvaleuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
7.1.2011 12:24:07   
Čebel@
kolumbo...kje si se zgubila?v BC?user posted image

svakinja si je za RD zaželela eno knjigo,ki je pa povsod razprodanauser posted image user posted image .......kakšna ideja kaj bi tastu kupila za RD?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
7.1.2011 13:14:06   
brkn83
petrušk - res ful lepi nohti. Bravo - ti kr tako naprej in boš imela zagotovo velik dela. Škoda, da nisi kje blizu celja doma.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
7.1.2011 13:51:28   
baki

kolk časa, oziroma kolk fiziološke pa mu daš naenkrat??

nohtki so pa res moja strast in ful uživam u rihtanju user posted image user posted image user posted image

kolk fizioloske dam not.hm 1 ml,približnouser posted image pa je po dveh dneh full bolš

< Sporočilo je popravil baki -- 7.1.2011 13:52:36 >

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
7.1.2011 13:54:35   
TAMIKA3
hej hoj!!!

kako ste?

urša... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za malčico ... če kaj rabiš povej, sem v 30 min v MB user posted image
čebel@... kakšno knjigo? kdaj jo rabiš? če želiš lahko še jaz malo pošnofam po MS user posted image ... idej pa tudi meni ponavadi primanjkuje user posted image ...user posted image user posted image user posted image za možeka
sjmm... kakšno je stanje z lančico? kaj sta moška dorekla?
petrušk... user posted image user posted image za nohtke, jaz imam tudi nove user posted image ... sem pa zamenjala nohtarico, ki je bližje in cenejša user posted image user posted image
brkn... daj večje fotke user posted image

ostalo zabo user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
7.1.2011 13:57:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čebel@... kakšno knjigo? kdaj jo rabiš? če želiš lahko še jaz malo pošnofam po MS user posted image ... idej pa tudi meni ponavadi primanjkuje user posted image ...user posted image user posted image user posted image za možeka
Matejina veganska kuhinja 1....ima 28. RD

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
7.1.2011 14:03:18   
TAMIKA3
Matejina veganska kuhinja 1

a je to to? si probala tu naročiti??

http://www.matejadereani.si/S40000/Naro%C4%8Dilo+knjige

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
7.1.2011 14:04:19   
brkn83
punce bom dala večje slike gor, sam me neki spletna stran heca pa mi jih na shrani.si noče naložiti

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
7.1.2011 14:05:08   
Čebel@

Matejina veganska kuhinja 1

a je to to? si probala tu naročiti??

http://www.matejadereani.si/S40000/Naro%C4%8Dilo+knjige

to je to,samo baje se dobi za 15€user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
7.1.2011 14:05:51   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najdla popoldn avto za nas,ampak dedec itak bluzi!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
7.1.2011 14:06:39   
brkn83
user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
7.1.2011 14:06:55   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DEC ne bluzi žena bi kar neki mela pa ne gre!!!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
7.1.2011 14:10:03   
brkn83
user posted image

evo pa mi je uspelo. Danes bo še kakšna slikca narejena, pa bom potem še kej gor dala

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
7.1.2011 14:11:15   
brkn83

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DEC ne bluzi žena bi kar neki mela pa ne gre!!!!!!

kakšen avto pa imaš v mislih???? Ti ga kr mal prepričuj, pa bo potem itak reku ja

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......