|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
6.1.2011 19:36:06   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

mala spančkauser posted image user posted image user posted image .....jaz sem si še lase umla,da se me jutr petrušk ne bo preveč ustrašilauser posted image user posted image user posted image ....dedec je dobil diagnozo da ima preveč holesterola,da je alergičen na cigaretni dim,bencinske hlape,kavo in konzervanse,da mu ščitnica ne deluje najboljše in da mu ena ledvica ne odvaja čist ok...iz prehrane mu je vzela belo moko,jajca,mleko in ml. izdelke in dodala olivno olje

zdej se grem pa fotkatuser posted image
o ti šment kaj vse mu fali.upam da se bo spravlo nazaj zdej ko bo mel dietouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
6.1.2011 20:02:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

mala spančkauser posted image user posted image user posted image .....jaz sem si še lase umla,da se me jutr petrušk ne bo preveč ustrašilauser posted image user posted image user posted image ....dedec je dobil diagnozo da ima preveč holesterola,da je alergičen na cigaretni dim,bencinske hlape,kavo in konzervanse,da mu ščitnica ne deluje najboljše in da mu ena ledvica ne odvaja čist ok...iz prehrane mu je vzela belo moko,jajca,mleko in ml. izdelke in dodala olivno olje

zdej se grem pa fotkatuser posted image
o ti šment kaj vse mu fali.upam da se bo spravlo nazaj zdej ko bo mel dietouser posted image

šment je to,da bomo na tej dieti vsiuser posted image user posted image ....pozabila sem še čokolado napisatuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
6.1.2011 20:07:09   
Čebel@
evo mojo malenkost v 30tuser posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
6.1.2011 20:12:23   
Katjusa
Čebela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super zgledaš....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image buši tud lepo raste ni kej:) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej te še spoznala nebi se mi zdi da si vsak dan mlajša:)user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tole je pa za možeka..... kolk časa se pa mora držat dijete?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
6.1.2011 20:14:13   
Čebel@
katjuša....točno me še nisi vidla postriženouser posted image ......hvala za pohvaleuser posted image .....čez 3 mesece ima kontrolouser posted image ....sej ni tako hudo kot se bereuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
   [Brisano sporočilo]
6.1.2011 20:17:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2456
   [Brisano sporočilo]
6.1.2011 20:19:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2457
   [Brisano sporočilo]
6.1.2011 20:22:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2458
6.1.2011 20:24:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

VERJETN JUTR ULETIM S COTAM K SM GLIH KAR ŠE ENO VREČO NABRALA, pol si pa boste same potalalle kar vam bo sedl   AJE OK?
za kavico boš imela čas?...greva v en lokal STOP zraven proge-baje čist zraven centra....čene me pa pokličiuser posted image ....pa hvala za pohvaleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2459
6.1.2011 20:29:53   
Čebel@
sem pojedla en velik sendvičuser posted image .....zdej grem pa v mižule....papauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
   [Brisano sporočilo]
6.1.2011 20:37:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2461
6.1.2011 20:58:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KATJUŠA  a sm ti zanč poslala kakšen SMS nazaj k sm zmešana k kura.....uglavnem ful te pogrešam in upam d se kmal kej vidmo.......glede na službico bi jst s ta tretjim bejbiijem počakala še ene 2 leti, ker si itak še mladauser posted image user posted image user posted image  pa tut Beni bo pol bolj razumen

nisiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej ni panike sem bila ful vesela, da si se spomnla name sam žal sem videla šele zjutraj:)
ja sej itak bomo mal počakal sma tak si ne predstavljam... koko bi blo... itak moj pravi da ne večuser posted image no sam tud še ni rekel zadnjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
mlada ja mlada čebelo si poglejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliko časa pa več ravno ni če vzamem v obzir, da se za vsakega bebija matramo mal dlje k bi si to želel... tud zdej sva nezaščitena že skos pa se čudež še ni zgodil...

punce zadnjič sme narobe parkirala in sem dobila listek... danes pa sem dobila priporočeno pošto (jo morem it v soboto na pošto dvignt) ampak kr 2 in zdej mi je kr slabo k razmišljam kaj bi še lahko narobe naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2462
6.1.2011 20:59:27   
Urša08
čer

Punce hvala vam ker mislite na naju, seveda hvala za sms -je user posted image user posted image user posted image

Eva je še vedno na intenzivni v Mariboru. Jaz zaenkrat hodim domov ker na intenzivni niso mamice ponoči pri user posted image . Ko pa Eva ne bo priklopljena na kisik in jo bom lahko pocartala bom pa skupaj z njo hospitalizirana. Joj sploh vam ne morem povedat kako je vse skup boleče ko gledaš nemočno bitjece in ne moraš nič pomagat, samo gledaš lahko. Samo nalahko jo lahko pobožam več pa ne.user posted image user posted image user posted image  Držte pestke da se čim prej pozdravi.

Rada vas mam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
6.1.2011 21:00:03   
Katjusa
kolumbo jst vas tud pogrešamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na ful pa vidim da se boste neki dobile verjemi jst bi tud..... sej se mormo zmenit za kako srečanje sam jst bi raje mogoče mal bolj spomladi, ko bomo lahko že kje zunaj, da se ne zadržujemo v kakem zaprtem prostoru....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
6.1.2011 21:01:36   
Urša08
Kolumbo, tanci in sjmm hvala vam za te besede (sms) user posted image user posted image user posted image  vas bom poskušala obveščati kako je. Ko bom pa tudi jaz ves čas z njo vas pa tudi kaj pokličem.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
6.1.2011 21:02:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čer

Punce hvala vam ker mislite na naju, seveda hvala za sms -je user posted image user posted image user posted image

Eva je še vedno na intenzivni v Mariboru. Jaz zaenkrat hodim domov ker na intenzivni niso mamice ponoči pri user posted image . Ko pa Eva ne bo priklopljena na kisik in jo bom lahko pocartala bom pa skupaj z njo hospitalizirana. Joj sploh vam ne morem povedat kako je vse skup boleče ko gledaš nemočno bitjece in ne moraš nič pomagat, samo gledaš lahko. Samo nalahko jo lahko pobožam več pa ne.user posted image user posted image user posted image  Držte pestke da se čim prej pozdravi.

Rada vas mam user posted image user posted image user posted image

Urša moja zlata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če rabiš kdaj kje prespat lahko pri nas do maribora je vseeno še nekje dobre pol ure ampak lej ni panike malo bližje pa je......
kak pa to da je v MB?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za malo Evo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
6.1.2011 21:05:28   
baki
hajjj katjušauser posted image .ste vredu?......urša ja kako pa pol dojiš,al je ne moreš?to je pa res hudo.a je dobla AB.?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
6.1.2011 21:06:18   
Urša08
Katjuša hvala za povabilo. V Mariboru je ker v Ljubljani na intenzivni ni bilo prostora in so jo z rešilcem peljali v MB. So pa zdravnice, sestre, ma vsi tako prijazni, res super.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
6.1.2011 21:07:37   
Katjusa
baki hvala super smo razn benjamin, ki je še vedno neki smrkav in kašlja.... drgač pa skos se nam neki dogaja... komaj čakamo sončka da bomo lahko spet mal več zunaj.
pa vi?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
6.1.2011 21:07:59   
Urša08
Baki Eva dobiva antibiotik, je na infuziji, pa počasi ji dodajajo moje mleko, ki ga črpam. Danes so ji že povečali dozo mojega mleka na 15ml vsake tri ure. Trenutno se ne sme naprezati zato ves čas spi.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
6.1.2011 21:08:53   
baki
NO JST SEM VSE POSPRAVLA,cote obesla,tk da mi jutr praktično nč nebo treba naredit.razen kuhatuser posted image .

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
6.1.2011 21:10:03   
baki

Baki Eva dobiva antibiotik, je na infuziji, pa počasi ji dodajajo moje mleko, ki ga črpam. Danes so ji že povečali dozo mojega mleka na 15ml vsake tri ure. Trenutno se ne sme naprezati zato ves čas spi.
boga revca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
6.1.2011 21:10:27   
Urša08
Nočka punce moje, čuvajte vaše sončke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
6.1.2011 21:10:43   
birdy
Urša, user posted image user posted image user posted image user posted image  Druzga res ne vem napisatuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
6.1.2011 21:11:26   
Katjusa

Katjuša hvala za povabilo. V Mariboru je ker v Ljubljani na intenzivni ni bilo prostora in so jo z rešilcem peljali v MB. So pa zdravnice, sestre, ma vsi tako prijazni, res super.

ni kej če boš rabla res ni nobenega problema......o joj da je tako vse polno??? sem vesela, da je vsaj osebje prijazno..... mislim na vas in mali Evi pošiljam veliko pozitivne energije, da bo čim prej ozdravelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......