|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
5.1.2011 14:31:16   
ema tiara

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kaj dela kira od naših na DURSU??
Bi rabla izpisek, kolk sem mela prihodkov lani?
Izpolnjujem pole za otroški dodatek user posted image

Al za kiro leto moram not vpisat? 2009 al 2010??? Heeellllpppp meeee user posted image user posted image

hej...pri nas,ce ne vpises prihodkov jih sami pridobijo od davcne...za take lenobe kot jazuser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
5.1.2011 14:31:58   
ema tiara
komaj pridem pa sem prva...ze od lani ste na isti straniuser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
5.1.2011 18:31:11   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Aja, sej res. Vidiš, hvala za idejo. user posted image Sej RD bo pa kmalu, juhu! user posted image

Juhuhu - bruhuhu user posted image user posted image

A to misliš za Lijo juhuhu, ti boš pa bruhuhu? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
5.1.2011 18:31:15   
Najaa

Grem spat, ker sem čisto hin. Lahko noč. user posted image

BTW tasa, nič nisi komentirala pesmice na tvojem FB zidu. Je kaj popestrila dan? user posted image

Aja, sem si jo zavrtela zapela, pozabla pa komentirat.
Pa veš da je... če ne drug mi je ON ko ga samo gledam user posted image

tUD SLIKA brez tona je čudovita, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
5.1.2011 21:16:40   
KOKICA32
Čer!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
5.1.2011 21:30:23   
Najaa
O KOKICA, si še tu? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
5.1.2011 23:25:07   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!user posted image

Lahko nočuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
5.1.2011 23:29:41   
PERSIDA
Slonček in njegova banda  vam sporočajo ,da imamo nedeljo popoldan rezervirano za marčevsko bando.

V drugem primeru vrata so skoz odprta ,tak,da ni nobene potrebe ,da bi kdo zmrzno zunaj na okni user posted image user posted image user posted image  ali pred vrati.

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 5.1.2011 23:31:52 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
5.1.2011 23:34:45   
PERSIDA
user posted image
Evo podarjam vam en lep cvet za dobro jutrouser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
6.1.2011 7:46:28   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Persida, daj mi še enkrat napotke na mail kako do tebe (samo od one gostilne dalje do tebe). Sem pozabila.user posted image Pa takrat je bilo veliko snega in vse tako drugače. user posted image Naslov sicer imam a kaj naj z njim.

Noč je bilo še kar, kašlja ponoči kot zmešan, čez dan pa niti ne. Sem mu dala smrekove vršičke ob 3h zjutraj pa bi on kar plesal. user posted image Mama pa utrujena.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
6.1.2011 9:14:16   
Tulipan12
Dobro jutro!
Joj, kake lušte mi delate z marčevsko mini bando!!! Če prav pomislim, Lia sploh nobenega ne poznauser posted image , pa bi bilo tak fajn, da bi končno prišla enkrat med vrstnike, vedno je vsepovsod najmlajša... no, bila, do zdajuser posted image  
Mi pa imamo danes 21 mesecev!user posted image  Persida, tvoja2 sta 3 mesece starejša od Lie, marčevci pa takiuser posted image user posted image user posted image

Lia ponoči lepo spi (trkam!!!), Luka se je nocoj 3x dojil (tudi trkam), tak da je bila super noč!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
6.1.2011 9:18:21   
Tulipan12
Tasa kaj to ne dobimo v službi al na CSD (če si v porodniški)? Vem, da je za leto 2009, ker sem zadnjič klicala, ker imam zdaj pač 2 in bom mogoče kak evro več dobila. Meni danes T. prinese pole, mogoče bom tudi jaz za kako pomoč tu gori gnjavilauser posted image  

Se pa še odločam, če dam Luko k sebi v olajšavo, al k atiju, Lia je pri njem, ker ima večjo plačo, je potem smoterno tudi njega dat k njemu?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
6.1.2011 9:21:14   
KOKICA32
Čestitke Lii za 21 mesecev!user posted image user posted image user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image za dobro noč.

Glede pol pa ti ne znam pomagati, ker mi nič ne dobimo.user posted image Lahko imaš otroka tudi pol leta pri enem staršu v olajšavi pol leta pa pri drugem.

Neposredna povezava do sporočila: 3588
6.1.2011 9:28:07   
Tulipan12

Čestitke Lii za 21 mesecev!user posted image user posted image user posted image

Glede pol pa ti ne znam pomagati, ker mi nič ne dobimo.user posted image Lahko imaš otroka tudi pol leta pri enem staršu v olajšavi pol leta pa pri drugem.

Česa ne dobite? Otr. dodatka? Jaz sem mislila, da ga vsak dobi??? Saj naš tudi ni bogastvo, se pa ji nabira na knjižici, do 18tega leta bo mogoče dobila od države za izpit za avto.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
6.1.2011 9:34:21   
tasa_m

Aja, sej res. Vidiš, hvala za idejo. user posted image Sej RD bo pa kmalu, juhu! user posted image

Juhuhu - bruhuhu user posted image user posted image

A to misliš za Lijo juhuhu, ti boš pa bruhuhu? user posted image user posted image user posted image

neeeee, jaz pač neeee user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
6.1.2011 9:35:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Slonček in njegova banda  vam sporočajo ,da imamo nedeljo popoldan rezervirano za marčevsko bando.

V drugem primeru vrata so skoz odprta ,tak,da ni nobene potrebe ,da bi kdo zmrzno zunaj na okni user posted image user posted image user posted image  ali pred vrati.

to mi dejlaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
6.1.2011 9:37:53   
tasa_m
Tulipan, ja daj noter, saj zgubit nimaš kaj :) Dobiš pa domov ja, samo jaz nisem vedela al moram dat za 09 al za 10 noter. Zdaj vem, da moram dat za 09. In bom v ponedeljek kar nesla, ko mam dopust (upam).
In bravo Luka za samo 3-kratno dojenje user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
6.1.2011 9:38:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

komaj pridem pa sem prva...ze od lani ste na isti straniuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
6.1.2011 9:39:07   
tasa_m
kokica, zakaj nisi plesala z V.? Hočeš da te na csd prijavm, da ne ubogaš otroka??? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
6.1.2011 9:39:36   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Česa ne dobite? Otr. dodatka? Jaz sem mislila, da ga vsak dobi??? Saj naš tudi ni bogastvo, se pa ji nabira na knjižici, do 18tega leta bo mogoče dobila od države za izpit za avto.user posted image

Jaz sem tudi tako mislila dokler nisem dobila odločbe!user posted image Tudi pri nas bi šel direktno na njegov TRR! Ampak država ne da.

Neposredna povezava do sporočila: 3595
6.1.2011 9:40:14   
tasa_m
Lia čestitke za 21. mesecev.

(Sem na T. službenem računalniku, pa nimam nobenih slikic gor. Tak,da bom za 2. roj.dan ji prilepla 3 slikice user posted image user posted image ).

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
6.1.2011 9:40:32   
KOKICA32

kokica, zakaj nisi plesala z V.? Hočeš da te na csd prijavm, da ne ubogaš otroka??? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  

Pa ne že spet!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
6.1.2011 9:41:07   
tasa_m
Jaz sem tudi tako mislila dokler nisem dobila odločbe!user posted image Tudi pri nas bi šel direktno na njegov TRR! Ampak država ne da.

Kokica, če pa mata taaaakooo veliko plačo.
Saj jaz tud nena neke dost dobim, glede na to da sem sama z njo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
6.1.2011 9:41:26   
tasa_m

Pa ne že spet!user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
6.1.2011 9:48:29   
tasa_m
No, letos poroke ne bo, ker nucam novi avto user posted image  user posted image Razen, če bo ata začel milijone služit user posted image
Namreč, naslednji teden, no od 14 dalje začne hodit v službo in sem jaz brez avta. To pa nemrem bit ker po Lijo moram hodit oz. jo vozit pa v službo tud moram. Zdaj pa iščem primeren avtek za naju z Lijico.

Že od nekdaj mi je všeč Ford Ka.
Ne rabite mi pravit vem da je jajca,ker to tak vem,  sam men je vseeno lep user posted image .
In seveda ko sem T. omenila je reko odločen NE, tak da si moram nekaj druga najt. In sem zdaj gledala, da bi si kupla kakega Punta ali Cliota al pa 206ko. Nekaj takega da lahko voz spravim v njega in midve z Lijico šibava user posted image
Kaj mi predlagate
Aja, pa verjetno bom kar bolj mladeha vzela, ****t ga pač kredit al pa leasing, ker da non stop popravljam pa mi ni v interesu.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 6.1.2011 9:49:02 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?