Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.1.2011 14:31:16
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj dela kira od naših na DURSU?? Bi rabla izpisek, kolk sem mela prihodkov lani? Izpolnjujem pole za otroški dodatek Al za kiro leto moram not vpisat? 2009 al 2010??? Heeellllpppp meeee hej...pri nas,ce ne vpises prihodkov jih sami pridobijo od davcne...za take lenobe kot jaz
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.1.2011 14:31:58
|
|
|
|
ema tiara
|
komaj pridem pa sem prva...ze od lani ste na isti strani
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.1.2011 18:31:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aja, sej res. Vidiš, hvala za idejo. Sej RD bo pa kmalu, juhu! Juhuhu - bruhuhu A to misliš za Lijo juhuhu, ti boš pa bruhuhu?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.1.2011 18:31:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Grem spat, ker sem čisto hin. Lahko noč. BTW tasa, nič nisi komentirala pesmice na tvojem FB zidu. Je kaj popestrila dan? Aja, sem si jo zavrtela zapela, pozabla pa komentirat. Pa veš da je... če ne drug mi je ON ko ga samo gledam tUD SLIKA brez tona je čudovita, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.1.2011 21:16:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.1.2011 21:30:23
|
|
|
|
Najaa
|
O KOKICA, si še tu?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.1.2011 23:25:07
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Lahko noč .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.1.2011 23:29:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
Slonček in njegova banda vam sporočajo ,da imamo nedeljo popoldan rezervirano za marčevsko bando. V drugem primeru vrata so skoz odprta ,tak,da ni nobene potrebe ,da bi kdo zmrzno zunaj na okni ali pred vrati.
< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 5.1.2011 23:31:52 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.1.2011 23:34:45
|
|
|
|
PERSIDA
|
Evo podarjam vam en lep cvet za dobro jutro .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.1.2011 7:46:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Persida, daj mi še enkrat napotke na mail kako do tebe (samo od one gostilne dalje do tebe). Sem pozabila. Pa takrat je bilo veliko snega in vse tako drugače. Naslov sicer imam a kaj naj z njim. Noč je bilo še kar, kašlja ponoči kot zmešan, čez dan pa niti ne. Sem mu dala smrekove vršičke ob 3h zjutraj pa bi on kar plesal. Mama pa utrujena.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.1.2011 9:14:16
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dobro jutro! Joj, kake lušte mi delate z marčevsko mini bando!!! Če prav pomislim, Lia sploh nobenega ne pozna , pa bi bilo tak fajn, da bi končno prišla enkrat med vrstnike, vedno je vsepovsod najmlajša... no, bila, do zdaj Mi pa imamo danes 21 mesecev! Persida, tvoja2 sta 3 mesece starejša od Lie, marčevci pa taki Lia ponoči lepo spi (trkam!!!), Luka se je nocoj 3x dojil (tudi trkam), tak da je bila super noč!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.1.2011 9:18:21
|
|
|
|
Tulipan12
|
Tasa kaj to ne dobimo v službi al na CSD (če si v porodniški)? Vem, da je za leto 2009, ker sem zadnjič klicala, ker imam zdaj pač 2 in bom mogoče kak evro več dobila. Meni danes T. prinese pole, mogoče bom tudi jaz za kako pomoč tu gori gnjavila Se pa še odločam, če dam Luko k sebi v olajšavo, al k atiju, Lia je pri njem, ker ima večjo plačo, je potem smoterno tudi njega dat k njemu?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.1.2011 9:21:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čestitke Lii za 21 mesecev! Pa za dobro noč. Glede pol pa ti ne znam pomagati, ker mi nič ne dobimo. Lahko imaš otroka tudi pol leta pri enem staršu v olajšavi pol leta pa pri drugem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.1.2011 9:28:07
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čestitke Lii za 21 mesecev! Pa za dobro noč. Glede pol pa ti ne znam pomagati, ker mi nič ne dobimo. Lahko imaš otroka tudi pol leta pri enem staršu v olajšavi pol leta pa pri drugem. Česa ne dobite? Otr. dodatka? Jaz sem mislila, da ga vsak dobi??? Saj naš tudi ni bogastvo, se pa ji nabira na knjižici, do 18tega leta bo mogoče dobila od države za izpit za avto.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.1.2011 9:34:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aja, sej res. Vidiš, hvala za idejo. Sej RD bo pa kmalu, juhu! Juhuhu - bruhuhu A to misliš za Lijo juhuhu, ti boš pa bruhuhu? neeeee, jaz pač neeee
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.1.2011 9:35:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Slonček in njegova banda vam sporočajo ,da imamo nedeljo popoldan rezervirano za marčevsko bando. V drugem primeru vrata so skoz odprta ,tak,da ni nobene potrebe ,da bi kdo zmrzno zunaj na okni ali pred vrati. to mi dejlaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.1.2011 9:37:53
|
|
|
|
tasa_m
|
Tulipan, ja daj noter, saj zgubit nimaš kaj :) Dobiš pa domov ja, samo jaz nisem vedela al moram dat za 09 al za 10 noter. Zdaj vem, da moram dat za 09. In bom v ponedeljek kar nesla, ko mam dopust (upam). In bravo Luka za samo 3-kratno dojenje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.1.2011 9:38:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara komaj pridem pa sem prva...ze od lani ste na isti strani
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.1.2011 9:39:07
|
|
|
|
tasa_m
|
kokica, zakaj nisi plesala z V.? Hočeš da te na csd prijavm, da ne ubogaš otroka???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.1.2011 9:39:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čestitke Lii za 21 mesecev! Pa za dobro noč. Glede pol pa ti ne znam pomagati, ker mi nič ne dobimo. Lahko imaš otroka tudi pol leta pri enem staršu v olajšavi pol leta pa pri drugem. Česa ne dobite? Otr. dodatka? Jaz sem mislila, da ga vsak dobi??? Saj naš tudi ni bogastvo, se pa ji nabira na knjižici, do 18tega leta bo mogoče dobila od države za izpit za avto. Jaz sem tudi tako mislila dokler nisem dobila odločbe! Tudi pri nas bi šel direktno na njegov TRR! Ampak država ne da.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.1.2011 9:40:14
|
|
|
|
tasa_m
|
Lia čestitke za 21. mesecev. (Sem na T. službenem računalniku, pa nimam nobenih slikic gor. Tak,da bom za 2. roj.dan ji prilepla 3 slikice ).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.1.2011 9:40:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica, zakaj nisi plesala z V.? Hočeš da te na csd prijavm, da ne ubogaš otroka??? Pa ne že spet!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.1.2011 9:41:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz sem tudi tako mislila dokler nisem dobila odločbe! Tudi pri nas bi šel direktno na njegov TRR! Ampak država ne da. Kokica, če pa mata taaaakooo veliko plačo. Saj jaz tud nena neke dost dobim, glede na to da sem sama z njo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.1.2011 9:41:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica, zakaj nisi plesala z V.? Hočeš da te na csd prijavm, da ne ubogaš otroka??? Pa ne že spet!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 6.1.2011 9:48:29
|
|
|
|
tasa_m
|
No, letos poroke ne bo, ker nucam novi avto Razen, če bo ata začel milijone služit Namreč, naslednji teden, no od 14 dalje začne hodit v službo in sem jaz brez avta. To pa nemrem bit ker po Lijo moram hodit oz. jo vozit pa v službo tud moram. Zdaj pa iščem primeren avtek za naju z Lijico. Že od nekdaj mi je všeč Ford Ka. Ne rabite mi pravit vem da je jajca,ker to tak vem, sam men je vseeno lep . In seveda ko sem T. omenila je reko odločen NE, tak da si moram nekaj druga najt. In sem zdaj gledala, da bi si kupla kakega Punta ali Cliota al pa 206ko. Nekaj takega da lahko voz spravim v njega in midve z Lijico šibava Kaj mi predlagate Aja, pa verjetno bom kar bolj mladeha vzela, ****t ga pač kredit al pa leasing, ker da non stop popravljam pa mi ni v interesu.
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 6.1.2011 9:49:02 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?