|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
4.1.2011 13:45:12   
tamy82
meta21 ojoj, to pa res ni nič kaj fajn ... user posted image čeprav boljše, da si vsaj zdej izvedela kaj je na stvari kot da bi si še naprej razbijala glavo s tem kaj je sploh narobe. Žal ti več kot poslat milijon objemčkov in pikicpokic ne morem ... user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Res srčno upam, da se vse srečno izide, da se pobotata nekako, ugotovita kaj ja važno, kako bosta naprej ... držim pesti zate!!! user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
4.1.2011 13:51:49   
Nina33
Metauser posted image user posted image user posted image . Držim pesti, de se "pobotata", naj bo samo faza, tut njim hormoni nagajajo.

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
4.1.2011 13:52:47   
suzy29
Oj punce!

Se še jaz malo javim po dolgem času.... december je bil tako pester, da nisem imela časa za računalnik. Še berem vas komaj. Vglavnem, naj vsem zaželim SREČNO, ZDRAVO, USPEŠNO IN BREZSKRBNO NOVO LETO............

Še malo poročam:

Zjutraj sem imela pregled pri G.. Ponovno so mi merili pritisk, kg (do sedaj sem se zredila že za +16,7 kg - 36teden),premerilli so mi trebuh, naredili UZ,.. Videti je zaenkrat vse super, le za dva tedna mali zaostaja pri velikosti stegnenice. Upam, da bo vseeno vse o.k.. Imamo pa že celih 2700g. Nazaj grede sem se še ustavila pri osebni zdravnici. Tja sem šla po bolniški list za december in sem ga hkrati dobila tudi za januar. Tako da mi ni treba več hodit k njej. Nasledni pregled pri G. imam v ponedeljek 10.1. (prvi CTG), potem pa do PDP redno vsak teden.

Pokomentiram:

petrap, poceni električni tok se zaćne ob 22-ih in ne ob 23-ih
PilotGril, vloge lahko oddaš 60 dni pred PDP-jem. Tako, da kar mirne duše pejt na CSD in vse zrihtaj
Teyla, pri blagem vnetju res pomaga jogurt. Poizkusi.....
Delfinka krasno, da že uživate doma!!!!
Meta21, srčno upam, da se vse srečno izide. Da se pobotata, ugotovita kaj ja važno in kako bosta naprej ... držim pesti zate!
Spanje, jaz se vsako noč kar naprej neki zbujam. Najprej je na vrsti wc, potem mi je vroče, na živce mi gre smrčanje mojga,....
Moderček, jaz sem si ga kupila pri Da-da. Zgleda kot kakšen športen moderček in sploh ne veš, da ga imaš gor. Zaenkrat sem res z njim zadovoljna. Upam, da bom potem pri dojenju tudi.

No tako.........malo sem se razpisala............. zdej pa veselo kuhat kosilo. Mi bomo imeli danes fižolovo mineštro. Malo bol domača kuhinja. Se pozna, da so bili prazniki. Imam poven kufer in želodec  raznega mesa in sladkih dobrot, tako da se bo kaj takega prileglo.

Lep preostanek dneva, pa se še kaj javim.........

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 4.1.2011 13:57:13 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
4.1.2011 13:54:05   
Nina33
Ojla!
Upam, de bo zdej šlo skoz:
Lil_, super, da sta punci že tako fest, za jest se bosta pa tut hitr naučile user posted image user posted image . Na CSD naj pa user posted image kar gre, se ti še P za tolk podaljša kolkr sta prezgodi rojeni, cajta je pa res samo tri dni. Kako pa de si kar rodila, če nisem prefirbčna? Je šlo po "naravni" poti al so ti kaj sprožili? Upam, de nisem prefirbčna user posted image , odgovora pa tut ne pričakujem kuj, vem da imaš boljše "delo" user posted image  user posted image . Eh, mam kr solze v očeh user posted image .

Upam, de je s Tršico in njenima vse OK, na FBju piše, de gre jutri menda že domov - še 3v1 user posted image .
D3lfink4, javi se kaj user posted image !
Petrap in HBMaja, a sta kej "živčni"? Ma, še jaz sem, sem šla celo po cunjice ta male na podstreho, pa po torbo. Je mojga kr mal stisnl, kt me je vidu user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
nina33 nekaj me zanima v zvezi s tem slingom, ki ga maš, ker bi si ga jaz tudi rada kupila ravno tega user posted image Malo še čakam, da bi mogoče ga najprej rentala in šele nato videla če je ok. No, zanima me, če je ta sling ok za daljše sprehode, da maš user posted image noter ne vem recimo ene dve urci. Al te začne boleti hrbet/križ? Sej to sprašujem za bolj majhnega otroka, ne ravno starega 3 leta user posted image Ker ne bi rada, da ga kupim in potem ugotovim, da nama/nam ne ustreza. No, vsako mnenje dobrodošlo user posted image

Jaz sem našga v tem nosila, ko je imel že blizu 10 kilc, tut po uro, dve - se da naštimat zelo dobro user posted image . Samo upam, de se bom čisto malega navadila/naučila not dajat - teža me sploh ne skrbi, ker švoh 15 kil dvignem (še zdaj in tut z eno roko, če je nuja) večkrat na dan user posted image . Pa za mero imam cca. 6-kilsko mačko, ki jo dvigujem ko da je peresce user posted image . Je pa rentanje pomoje ena fajna varianta, ampak za poj, ko že imaš dete doma user posted image , jaz sicer nisem probvala z BabyBornom user posted image (sem pa z barbapapo) in tisto je ajnfoh, ja, z živmu je pa mal drgač user posted image . Mamo pa doma še kengurujčka, tko de sem glih prejle (začenjam gnezdit al kaj user posted image ) razmišljala, kako je fajn, kt je (skori) vse že doma - še "ta velko" posteljo mormo dočakat, de se špampek sprosti user posted image . Pa de se veliki brat odvadi čez dan v vozku spat - sva menjena, de bo tut čez dan spal v postelji, ko bo ta velko dobil user posted image .
Modrčki: kupi enga, bo poj še cajt. Pa une mrežce so tut čist OK, z eno gazo spodi, če glih "puščaš".
Plenice: Muellerjeve so se nam dobro obnesle, prav njihova "firma" pa tut neke kao eko: Moltex so OK. Je pa to na cajte cela znanost - pride obdobje, ko vsaka/katerakoli plenica prebije, pojma nimam zakaj user posted image
Prvorodke vs. Večrodke: izenačeno, pomoje, itak dvakrat ni glih user posted image
Pranje ponoči: a veš, de bom šla prav ven pogledat user posted image Pr nas je blo vedno ob desetih, po sončni uri, se pravi (če nič ne prestavijo) bi moglo to zdej že ob devetih bit user posted image Ncoj preverim pa poročam user posted image .
Tablete za ustavljanje laktacije: jaz sem tut neki o tem slišala, če bom imela cajt (ponoči skor zihr user posted image ) bom mal posrfala.
Zdej pa rajš entram, tale RR je tut v letu 2011 bl švoh user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
4.1.2011 13:57:24   
ninchi9
Meta21 - jočem s teboj user posted image user posted image Vem, da ne morem nič spremeniti, bilokaj rečem, ti pa priporočam, da se nekomu zaupaš - in to osebno, ne samo nam na netu. Zdaj resnično rabiš podporo - ne vem, mame, očeta, prijateljice... da boš preživela to težko obdobje. Pa naj te ne bo sram, njega je lahko sram! Imam pa občutek, da ga na nek način zagovarjaš - ne delaj tega - v življenju se za vse sami odločimo in se ni pravilno tolažit da kao tako pač je, in da nimamo vpliva na to. Dajta se res potrudit, res, res, res!!!!
Želim ti vse najboljše user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
4.1.2011 13:59:38   
ninchi9
Aja, tablete za ustavljanje laktacije - Bromergon - sem jih jemala že enkrat prej zaradi težav, ki sem jih jemala - in nikolli več - raje si z domačimi žavbami pomagam. Bila sem kot zombi - slabo in bruhanje user posted image user posted image - imajo zelo hude stranske učinke, zato jih tudi neradi dajejo, edino če ni druge.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
4.1.2011 14:01:23   
Nina33
Meta, sam še mal "popametujem": tut mojga je "strah", kako bo (sploh, če bo ta glede spanja isti kot Šimen), pa pogreša eno prejšnje življenje (sej jaz tut po svoje, čeprav oba veva, de itak ne bi bilo več tko kot je bilo) in pride dan (al pa jih je več, no), ko se res nabere in poj je čudno vse skupi. To s sodelavko je pa tut verjetno samo "lažni alarm" - včasih še sam človek ne ve, kaj sploh čuti, sploh v taki "fazi" in če ti je nekdo (pa še nasprotnega spola) uredu kt človek. Bo pomoje (srčno upam in navijam za to) kmalu minilo in bo vse "pozabljeno". Si pa raje ne predstavljam kako ti je hudo in kako težko je takle skrivat pred otrokom. Mislim nate user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
4.1.2011 14:09:22   
Nina33
Jaz mam pa tut eno vprašanje: nekaj se je že pred časom omenjalo majice za dojenje user posted image Iz HM ja baje user posted image kako to zgleda? Bi to lahko imela ponoči namesto spodnje majice in bi imela križ pokrit med dojenjem? Porkaš - nekam velik me je zanimat začelo, upam, de to ni znak česa user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
4.1.2011 14:10:24   
meta21
Hvala, punce! user posted image

Na nek način ga res zagovarjam, ker se je tudi meni že zgodilo, da me je kdo zmedel ampak jaz sem se odločila za naju, zanj pa ne morem odločat in ta nemoč me ubija. Se tudi tolažim, da bo po porodu bolje, ker se bojo zadeve skristalizirale ampak potem se pa spomnim, da je z njo vsak dan skupaj 10 ur v službi in da je vsa lepa in mamljiva in skoraj brez obveznosti. Pa še toliko je stara kot on, jz sem 4 leta starejšauser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
4.1.2011 14:13:55   
Nina33
Veš, 10 ur na šihtu skupi bit zna pa kmalu minus ratat - jaz osebno ne bi hotla tacga razmerja, za kakšen nedolžen flirt je pa "čist OK". Ampak samo za nedolžen flirt, glih tolk, de ni dolgčas. Kt skomine bodo itak zmeri možne, vidva /vi trije-štirje ste/boste pa za zmeri, boš videla. Samo faza je, pa lunin mlaj pa še sonce je mal mrknilo... Samo faza. user posted image
Leta sem pozabla komentirat - ampak sam zato, ker ni nč za komentirat. Se ne štejejo, ne na tak način , vsaj v takih "primerih" ne. Eko, tole se mi je "našlo", zihr ne po naključju:
Ko nekoga zares ljubiš; so teža, starost, višina, razdalja, lepota, postava, denar... samo ŠTEVILKE!!!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 4.1.2011 14:18:23 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
4.1.2011 14:34:01   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Nisem vas prebrala, ker ste veliko napisale pa tudi zato, ker enostavno ne morem. Celo noč sem razmišljala, da ne bom nikomur potožila dokler ne vem, kako se bo zadeva zaključila ampak nekomu moram povedat in ljudem, ki me poznajo, ne morem, ker me je preveč sram.

Saj veste, da sem vam že nekajkrat napisala, da imava z možem težko obdobje. Sicer krasen človek je postal čisto nedostopen in hladen. Sem mu nekajkrat zatežila in je blo za kak dan bolje ampak vedla sem da se nekaj kuha, ker se je popolnoma zaprl vase. Včeraj sem imel vsega pol kufer in sem mu rekla, da naj se enostavno izseli, ker ga ne morem več prosit, da bi me imel rad in da rajši vidim, da sem sama; se vsaj ne bom veselila vsakega njegovega prihoda domov in bila potem še bolj razočarana, ker si vedno najde izgovor, da je sam npr. v garaži ali za računalnikom. Saj nisem res želela, da gre, samo prisilit sem ga hotela, da se mi odpre. In se je ... user posted image user posted image user posted image  Povedal mi je, da je popolnoma zmeden, da ne ve, kaj čuti do mene, da se mu toži po nekem drugem življenju (skupaj sva 10 let od njegovega 17. leta), da ne ve, če zmore bit oče in mož ... in na koncu sem zvlekla z njega tudi to, da nekaj čuti do sodelavke, s katero sta se v zadnjem času ful spoprijateljila (zaposlen je od septembra) in da si ni na jasnem, kaj to pomeni. Da bi rad ostal pri nas ampak, da ga hkrati vleče tja. Ona ima fanta, vendar sta tudi bolj na trhlih tleh. Sem jo pred časom spoznala in je čisto ok punca. Verjamem, da še nista nič imela ampak verjetno bi oz. bosta ob prvi priložnosti.

Pred spanjem sva oba jokala. Objemal me je in mi govoril, da me ima rad ampak da je res zmeden. Da mu je žal in da se ni nekega dne zbudil in se odločil, da bo tako in da bi vse dal, da se to ne bi zgodilo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Celo noč sem jokala. Ne morem vam povedat v kakšnih nečloveških bolećinah sem. Pred Lovrom moram skrivat, ker je takoj začutil, če je kaj narobe, pred očetom moram skrivat, ki živi v isti hiši ... meni pa razpada svet.user posted image user posted image user posted image

Zdaj enkrat pride iz službe. Bom vidla, kaj bo danes. Držite pesti ...

Tole je pa še mene v jok spravlo. Drži se, če kaj rabiš, mač mojo cifro gsm pa pokliči. Da se malo potolažiš. Pred Lovrotom poskušajta do zadnjega skrit, ker vem kako je bilo pri meni, ko sta se pri 5 letih ločevala in ločila. Čeprav, mi je mami vedno govorila da je skrivala, samo jaz sem vedla da ne štima. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Daj mu čas, sicer ne da bi plašila sam sodelovke so vedno problem, je pa res, 10 ur jo gledat. Sicer zdej bom mal obsojala, samo bi tudi ona mogla vedeti, da ima otroka družino in da je v pričakovanju novo dete. Vem pa, da se dostikrat radi moški tožijo na ramenih žensk, samo če zdržita v službi tok ur še ne pomeni, da je to to. Se je pa mojim sprejšnim podobno zgodilo, sicer, ni bilo otrok vmes, ampak mi je tudi reku, da se mora zdivjat. Obup, ko bi vedeli kako je to za nas hudo sploh pa v tvojem stanju user posted image Daj mu čas, leta niso ovira naj te to ne moti. Vem, da se bojiš, kako pa kaj do njega sedaj stopit, da ne boš kakšne napake naredila in obžalovala ter odgnala od sebe. Upam, da se vse skupaj uredi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 3936
4.1.2011 14:40:24   
d´ori

Meta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo predstavljam si lahko kako ti je hudo. Drži se punca in probaj se čimmanj sekirati. Vem, da je lahko to meni napisati, saj če bi se mi kaj takega dogajalo bi jokala noč in dan a vseeno probaj biti močna, če ne zaradi sebe pa zaradi otrok. Upam, da se situacija nekako uredi in boste uspeli prebroditi krizo. Lahko si predstavljam, da je tvoj zmeden, če ga meša še ena ženska a lahko bi se malo zadržal in pustil stvari stati in se bolj posvetil tebi. Mogoče bi stvari same od sebe izzvenele, ne pa da zdaj še tebe psihira s tem.
Drži se punca in napiši vse kar te teži, saj je še vedno bolje, da vsaj nam zaupaš, kot pa da stari tiščiš v sebi in naj te ne bo nič sram, saj smo vse že dale skozi kako podobno življensko situacijo.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
4.1.2011 14:41:19   
samsara04
Meta, ah, ne vem, kaj naj rečem. Upam, da je to stanje le trenutno in da se bo čimprej izboljšalo. Ne vem no, samo tvoj se ne zaveda, kaj ima. Moral bi te podpirati in bodriti, pa dela ravno obratno. Vidim, da se trudiš, ampak on se ne, zato ga nikar ne zagovarjaj.

Veliko user posted image user posted image user posted image vama želim in držim pesti, da se karseda najbolje izteče.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
4.1.2011 14:47:35   
maurica
meta, mi je šlo kar na jok, ko sem prebrala user posted image . tako bi te rada potolažila in obljubila, da bo vse ok. dobro je, da si končno spravila ven iz njega, kar ga teži. pomembno je, da sta iskrena in mislim, da je potreboval precej poguma, da ti je iskreno povedal kako in kaj (brez olepšav in skrivanj). zdaj pa je pred vama del, ko bosta mogla doreči kaj in kako naprej. se poskušam postaviti tudi v njegov položaj, tudi njemu ni lahko.
jaz si resnično želim, da se bo odločil za vašo družino. da ne bo prepozno uvidel, kaj vse lahko izgubi.
če ti je lažje, nam kar povej kako se odvija vajina zgodba. tudi jaz bi v tej fazi zelo težko začela razlagati svojim bližnjim kaj in kako je z zvezo.
mislim nate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
4.1.2011 14:53:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maurica
če ti je lažje, nam kar povej kako se odvija vajina zgodba. tudi jaz bi v tej fazi zelo težko začela razlagati svojim bližnjim kaj in kako je z zvezo.
mislim nate user posted image user posted image user posted image

Se podpišem, svojim domačim je najtežje povedati in zaupati.

(odgovor članu maurica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3940
   [Brisano sporočilo]
4.1.2011 15:12:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3941
4.1.2011 15:43:55   
FoxyLady

Dan!

META-user posted image user posted image user posted image ja življenje nas preizkuša na čisto vsakem koraku in vrjemi v vsaki stvari je nekaj dobrega čeprav na začetku ni videti tako.Vedno je videti grozno in nekako ne najdeš poti iz te krize,ampak potem se vse nekako uredi. Moj nasvet je takšen potrudi se biti močna ,pokaži mu da ti ni vseeno da ga še imaš rada in da se boš potrudila dati vse od sebe AMPAK SAMO TAKRAT ČE SE BO TUDI ON POTRUDIL!!!!!!!!!!!!!!!!
Drugače ne,ne pusti se,da bi se pustil prosit,ker tukaj si pomembna ti in tvoji otroci. In zapomni si :ZGUBIL BO NAJVEČJE ZAKLADE ON IN NE TI!!!!!!!!!!

Upam,da smo te vsej malo potolažile,čeprav vem da je težko.

Zdaj vam pa še poročam ,kaj so mi povedali v patološki ambulanti.Zaenkrat bp narejen je UZ tudi bp,so mi pa ugotovili samo 2 žili v popkovnici in naša mala pa je težka že 3300g.
A je že kira imela takšen primer. Pregled imam pa zdaj 14.1. patološka in 17.1. PDC

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
4.1.2011 15:49:49   
little*miss
Dan

Pridem gledat kaj je novega in vidim da imamo dve novi februarki user posted image Čestitke mamici in atiju, in seveda punčkama, želim vam, da se boste kar se da hitro doma cartali. Refleks pa bota že dobili user posted image user posted image user posted image

IsabellaLana jaz perem vse barve skupaj na 40 stopinj - če so nežne barve, če pa so malo temnejše, pa dam k temnim cotam. Edino plenice in bele bodije ven kuham. Sem pa od začetka uporabljala pralni prah in mehčalec, pa ni bilo nič narobe..se mi zdi, da preveč v vato zavijat tudi ni dobro. Sem pa uporabljala oboje sensitive, pa njene cotike sem posebej prala (zdaj perem že zraven naših, ampak bom spet posebej začela, če bom že Janove ločevala.)

Teyla Ja, jutri pa nas ima res ogromno pregled. Bomo cel dan samo poročale user posted image
Jaz bi na tvojem mestu povedala, ker ti lahko pomaga in se nerabiš mantrat za brezveze..Sem v prvi nosečnosti imela glivice (moj jih je tudi dobil), pa sem dobila Cansten tablete (3 so noter, pa vsaki dan pred spanjem sem si jo mogla noter dat), moj pa se je potem s kremo mazal, pa sma oba bila ok po teh parih dneh. Pred tem pa me je srbelo kot nevem kaj.

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
Maurica- mislim da je bolje biti prvorodka kot pa drugorodka ker veš kaj te čaka....

No ja..Veš, pa neveš. Veš kaj te čaka na porodni mizi, z malim novorojenčkom in te stvari, potem pa spet neveš kako bo prvorojenec reagiral, kako boš za oba skrbela itd. Nikoli nam ni prav user posted image user posted image

ninchi jaz bom uporabljala Pamperske..sem jih tudi prvič in sem bila zadovoljna z njimi, Tia nikoli ni pleničnega izpuščaja dobila, pa prepuščale tudi niso. Fejst pa hvalijo tudi Huggies pleničke.

meta user posted image user posted image tudi jaz upam da se vse porihta in da je samo faza user posted image Saj nevem kaj ti naj napišem..niti si nemorem predstavljat da bi se mi kaj takšnega zgodilo. Bodi močna in upam, da bo sprevidel kaj ima in da je brezveze vse to stran vrečt zaradi neke sodelavke user posted image user posted image

nina33 kje ste kupili posteljo za tavečjega? 200x90 je?

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
4.1.2011 16:05:54   
zasi
Zdravo punce!

Mam eno vprašanje. Jutri ali v četrtek grem kupovat še zadnje stvari za našo pupo- kozmetiko, pleničke. In imam eno vprašanje glede tega za izkušene mamice. Če se ne motim moram kupit kremico za ritko, milo ter mandljevo ali olivno olje za zgibice. Katere znamke ste ve uporabljalje? Kaj priporočate? Ker tega je zdaj toliko na tržišču, da res ne veš kaj bi uporabil? Kaj pa glavnički in škarjice? Se splača katero posebno firmo izbrat?

Pa naj še povem kaj počnem zadnja dva dni. Perem za otročka. In sem naredila eno veliko napako. Odločila sem se da dam plenice v sušilca. JOOOOOOJJJJJJJJJ! Kak je blo vse zmečkano. Nikakor ne morem končat z likanjem. Čisto so se mi zvile in zgubale kot harmonika na vogalih. Bi blo boljše, če bi jih kar mokre obesila, da bi sed težo zravnale.  Nikoli več torej!!!!!!   Ostalo pa sem prala ločeno po barvah (vsaj približno) - roza, modro, belo, bež/rjavo in oranžno/rumeno. Sem pa prala s pralno kroglo in  dodala malo DASH pralnega praška.

Nič grem jaz dalje likat plenice, čeprav sem se že ful naveličala. :)

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
4.1.2011 16:16:14   
meta21
Hej, punce! Hvala še enkrat! Sva se zdaj pogovarjala in je rekel, da je cel dan razmišljal o tem, da se je tudi z njo pogovarjal (očitno sta precej odkrita drug z drugim) in da želi ostati z nami. Pravi, da niti ona nima namena delat kakšne škode in da ga bo že minilo. Rekel je tudi, da jo je šokiralo, ker mi je vse povedal in da se me boji. Sem rekla, da naj ji reče, da me bo razumela, ko bo noseča in da se me ne rabi nič bat. Ah ...

Upam, da nama res uspe nekako tole prebrodit in da bo kmalu bolje. Rekel je, da se bo potrudil ampak rana je trenutno res globoka ...

Hvala še enkrat in objemček vsem! Zlate ste!

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
4.1.2011 16:18:48   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: zasi

Pa naj še povem kaj počnem zadnja dva dni. Perem za otročka. In sem naredila eno veliko napako. Odločila sem se da dam plenice v sušilca. JOOOOOOJJJJJJJJJ! Kak je blo vse zmečkano. Nikakor ne morem končat z likanjem. Čisto so se mi zvile in zgubale kot harmonika na vogalih. Bi blo boljše, če bi jih kar mokre obesila, da bi sed težo zravnale.  Nikoli več torej!!!!!!   Ostalo pa sem prala ločeno po barvah (vsaj približno) - roza, modro, belo, bež/rjavo in oranžno/rumeno. Sem pa prala s pralno kroglo in  dodala malo DASH pralnega praška.

Nič grem jaz dalje likat plenice, čeprav sem se že ful naveličala. :)

Jaz sem prvič naredila isto in sem jih na koncu še enkrat oprala. Zdaj jih dam pa v sušilec za polovico časa, da so še vedno zelo mokre ampak tako vroče, da jih komaj prijemam. In ko take obesim so skoraj zlikane.

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
4.1.2011 16:25:52   
Mišyka
meta ne vem kako ti je, priznam pa, da se mi je zgodilo, da sem bla enkrat v obratni vlogi. Grozno! Ampak sem se potem spravila k sebi, pretehtala, da enostavno ni vredno zavreči družine in svoje ljubezni, ki je zdržala že toliko let ter dobrih in manj dobrih ter težkih stvari. Tako da upam, da bo tudi tvoj ugotovil, da je družina edina, ki je za vedno in da če kdo, mu boste vedno stali ob strani.
Bodi močna!!!

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Nekaj me zanima - katere plenice (tiste ki boste uporabljale za enkratno uporabo) boste uporabljale??

Jst sem najprej razmišljala o pralnih (ala Racman), pa nisem več tko zihr. Pri malem sem uporabljala Mullerjeve in sem bla ful zadovoljna, tko da če bom pristala na teh za enkratno uporabo, bodo sigurno tudi tokrat te.

IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

Zdaj vam pa še poročam ,kaj so mi povedali v patološki ambulanti.Zaenkrat bp narejen je UZ tudi bp,so mi pa ugotovili samo 2 žili v popkovnici in naša mala pa je težka že 3300g.

Jst nikol nisem slišala, da bi G omenil, koliko žil imam v popkovnici. In koliko bi jih moralo biti? Kaj pa to pomeni zate oz. za tvoje dete?

IZVIRNO SPOROČILO: zasi

Pa naj še povem kaj počnem zadnja dva dni. Perem za otročka. In sem naredila eno veliko napako. Odločila sem se da dam plenice v sušilca. JOOOOOOJJJJJJJJJ! Kak je blo vse zmečkano. Nikakor ne morem končat z likanjem. Čisto so se mi zvile in zgubale kot harmonika na vogalih. Bi blo boljše, če bi jih kar mokre obesila, da bi sed težo zravnale.  Nikoli več torej!!!!!!  

Takšne pridejo iz sušilca dokler so nove. Potem se sčasoma vnesejo. Jst sem jih samo parkrat likala, potem pa nič več. Pa so ble vedno sušene v sušilcu.

Mene pa dons hrbet muči, čeprov nisem bog ve kaj delala. No, ležala pa tud nč nisem.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
4.1.2011 16:30:59   
Mišyka
Ve katera, kje se dobi kakšno luštno otroško posteljnino za navadno posteljo (200x90) in da gor ni raznih Spidermanov in kakšnih pošasti iz risank? Povsod kjer gledam imajo samo take. Sej recimo medvedek Pu al pa Mojster Miha bi še šel, ostalo mi je pa kr neki.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
   [Brisano sporočilo]
4.1.2011 16:35:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3949
   [Brisano sporočilo]
4.1.2011 16:36:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?