2violina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_Ajda 2violina, kaj pa porečeš name, Malo_Adjo? Se morava mal vzpodbujat tudi midve ali ne? jaz sem že mislila, da si ti zaključila, ker si tako pridno in disciplinirano hujšala. Tudi pri meni je podobno. Kile so šle v 2. polovici mal gor, ljudje pa so mi govorili koliko sem jaz shujšala. Vse na račun mišične mase. Zadnja 2 mesece pa sem res dobila rešilni pas in je prav žalostni videti. Pa še tako počasi gre dol. Se moram spravit zvečer mal migat. Ti hodiš v fitnes. Pri meni to ne bi šlo, pa še doma imamo dovolj zadev, da se lahko mal pretelovadim, le volja je potrebna. Še o mojem postu: 4. dan, brez lakote, sem usposobila še domači sokovnik, ki je bil v bolj klavernem -nehigieničnem stanju. Včeraj me je zvečer grudila lakota, tako, da sem posegla po bolj kašastem napitku, dodala aminokisline v prahu in nekaj lanenega semenja-mletega. Je za zdržat. Pozdravljena , seveda se te spominjam, vendar sem lansko leto s tvoje strani občutila negativno energijo glede mojega "hujšanja in tekanja". Saj veš, bila sem na začetku in v tebi sem našla "nekakšno učiteljico". Veliko več izkušenj in vsega imaš. Potem pa si me z besedami nekoliko potrla. Nič hudega, še vedno te občudujem, sploh postenje. Enkrat sem se tudi sama postila in sicer 6 dni. Vendar sem prenehala, ker sem imela hude težave s prebavo. Ni je bilo. Kristrirat pa se nisem mogla sama, pač ni šlo. Ja sedaj tečem in obiskujem fitnes. Imam vaditelja, ki me dvakrat tedensko prešvica. Enkrat tedensko hodim organizirano teč. Predvsem intervalni trening. Torej pri meni se dogaja in to na polno, le kg nekaj štrajkajo.