lunka1
|
hehe sonček, nič panike, jaz mislim, da je to obdobje... naša je tudi trmaaaaaaaaaastaaaaaaaaaaaaaa do konca in počez. če ji nekaj ne paše, potem tega ne moreš izvest... ko jo previjam brca na vse konce, tud mene v trebuh, tepe s stvarmi, ki jih ima v roki, če ji ne paše spat, takrat ko jo daš v posteljico, se v istem momentu okol obrne, ko jo položiš notri in skor salto naredi, pa že stoji v posteljici... jaz pri Julii vidim to njeno trmo... recimo primer: ona je skobacala že pri 5,5 mesecih, od takrat je neustavljiva. so mi vsi govorili, da bo sigurno še letos shodila (tudi midva oba sva shodila pri 9 mesecih) in ob opori lahko celo stanovanje prehodi, samo da se nekam drži - samo tebe ne! če jo daš stat in jo držiš, da bo kao hodila, noge da kar v zrak, jih čisto k sebi potegne in roke naredi čisto mehke - kot puding, jaz pravim trmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! samo ko njej paše.. glede ne/spanja ti pa ne znam pomagat... jaz sem naši samo vzela nočno hranjenje, se ne dojiva več ponoči, niti čaja ji ne dam - nič od 19h, ko se zadnjič podoji, pa do 6,7h zjutraj, ko se spet dojiva. pa mi lepo prespi celo noč. najprej je bila panika, dreeeeeeeeeeeeetje na silo, po treh dnev najine ignorance pa je obupala... ko je bilo najhujše, sva jo dvignila iz posteljice (ki je en meter stran od najine), jo poujčkala in dala nazaj spat. najprej smo to delali na eno uro, potem na dve, po par dneh pa je enostavno spala ponoči.
|