|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
19.12.2010 16:37:14   
t_anja
Se še jst mal oglasim....sm zanč pisala pa me je vn vrglo potem pa nisem mela časa...

Ana je bolančkana user posted image Ne zgleda tolk hudo, ker je še kar živahna. Ampak je pa res čist boga. V redo smo prišli z Ljubljane (sm mela še zadnje opravke v Lj, da končno dokončam to diplomo) in je bila zvečer čist vroča ji zmerim vročino in je mela 38,4. Sm ji vseeno dala Calcol, ker je jokala. Ceu dan je bla res pridna in potem je tud ponoči lepo spala. Drug dan sem zmerila vročino in je mela 37,9. Ampak bla je pa živahna tako kot prej s tem, da mi ceu dan ni spala in je mela čist rdeče učke zarad tega. Včeraj sva jo pa kopala pa opazila, da ima pikice po hrbtu in trebuščku. Ko sem jo obrisala z brisano in oblekla se mi zdi, da je blo malo manj. Danes zjutraj pa je mela spet pikice in popoldne jih je dobila nekaj tudi po rokicah in nogicah...še po čelu ima pikice. Niso toliko izrazite...sm brala o 6.bolezni in lahko je to al pa rdečke...sva klicala v ZD pa je rekla, da je lahko kakšna viroza-bomo šli jutr zjutraj se pokazat. Najprej sem pomislila, da so kakšni zobki, ampak po teh pikacah sigurno vem da niso. Pa še to je...vse ji gre na bruhanje in mi je že ene parkrat zbruhala še tisko kar je pojedla. Pol ji pa za ajat nardim malo mleka ma omaga tolk je ubožica zaspana.

Drgač pa mi že skor en mesec slabo papa. GH čist odvrača. Zdaj še mleka je popije tolk kot ponavadi. Ne vem kaj bo. Sreča mi veliko pije, ampak je pa spet broblem, ker se pokaka zarad tega čist tekoče (bolj driskica kot ne) pa spet ni dobro. Upam, da bo jutr dobra novica in da se user posted image čim prej pozdravi.

Puzli - moj me je reku, da jih ne rabimo jst sm ga pa na vsak način hotla prepričat, pa še dobro, da ni popustil...
Plazenje - naša že nekaj časa šiba okol kot strela...najbol je pa v kopalnici...pa na hodniku. Je treba tepih kupit, da ne bo rita kašlala user posted image Drgač pa mamo v dnevni en lušten tepih z barvastimi medvedki amapak jo je tud prej drugje kot tam gor.
Razvajanje - jst mislim, da je lahko otrok tud zdaj razvajen. Ko otrok vse dobi, ko dvigne rokice in ga že nosimo. Včasih je treba kar malo pustit, da ve, da ni on šef ampak starš. Zdaj ko je naša bolančkana bi se skozi nosila in cartala. Ampak ko jo dam na tla in vidi, da ji nič ne manka in je tam prav tako lušno kot z nama je vesela. Stari se samo odločajo in presodijo do kere meje gredo lahko njihovi otroci in koliko si lahko dovolijo. Veliko je ljudi, ko otroku pustijo praktično vse...ampak posledice bodo vidne vsako leto bolj.
Spanje - ko smo že mislili, da bomo prišli na stara tira nam je spet zbolela in smo spet na istem. Ponoči mlekec in čajček...bo enkrat bolš.
Božičnica - jst še nism zaposlena. Moj je pa dobu...ne vprašte kaj. Eno veliko škalo notr pa šunka, dve vsrti salame, pečenice in vino. So meli veliko besed čez to...dobr vsak ima svoje mnenje. Čeprav bi blo vseeno bolš dat bon in greš v trgovino kupit kar rabš. Kokr da si obložen s tem mesom za celo zimo.

Še nekaj novega...naša punca je izrekla prve besede (včeraj) in to so DADA... prou lušna je, ko začne s tem...men je šlo kar na jok. Še mal pa bodo ti naši pobalinčki šli v šolo. Kok gre hitro cajt naprej. 

Šibam še kaj naredit...moj je šel na delo (snemanje enga koncerta), mala k sreči spančka...

Vsem bolančkanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliko, veliko pikapokicin in da čimprej mine zima in posije sonček...

22.3.2010 - na svet se je odločila pokukat najina Ana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
19.12.2010 21:22:31   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: soni

Še ena, ki ima doma bolnico....tudi pri nas je na pohodu 6.bolezen, vendar ima zdaj že tretji dan pikice in je veliko bolje.
7Lina7, a ste šli že kaj ven, ko ni imela vročine? Jaz si kar ne upam,...

..sem prepozna??  user posted image  .. mi2 sva bila zunaj tudi ko je imel vročino. ne vem zakaj ne bi?!?  otrok z vročino lahko gre ven na zrak - pazit je le treba,da se ga ne obleče preveč in še dodatno pregreva.  enako velja tudi za prehlajene otroke- ven!! na zrak - hladnejši zrak jim samo pomaga pri dihanju,ker de sluznica v nosu skrči! pa bacile je treba "preluftat"... user posted image

Lin@

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
20.12.2010 10:06:47   
t_anja
Imamo 6.bolezen...smo bli danes pri zdravniku in je reku, da je to to. Mala je vsa v pikicah oziroma zdaj so kar eni flekci...ne vemo kje je dobila...

Zdaj pa smančka ubožica...saj zdaj smo že pol bolezni dali skozi zdaj samo še te pikice zginejo, ki jih mamo od sobote. Včeraj je tud mal bolše papala in je pol tud dve uri v kosu spala. Se takoj pozna, ko se lepo napapca. Sm nardila prežganko, ker menda pomaga, če otrok driska (ker ne papa GH) pa je pojeda samo dve žlički. Ampak je potem z nama papala koščke pice (doma pečene) in malo jogurta za spančkat pa še malo mlekca in je takoj sladko zaspala.

Verjetno je res dobro it malo z user posted image na zrak, ko je bolan. Sam pretiravat pa pomoje spet ni v redu, da se stanje še ne poslabša.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
20.12.2010 12:59:25   
3Sonček3
Vidm da nas je kr velik že s to 6. boleznijo, čeprou mislm da nam je naša dr. predpisala napačno diagnozo, glede na to da mi nismo meli vročine bi js prej rekla da je to 5. bolezen!!! Bom povprašala še ko bomo na obiski v posvetovalnici pri naši P.
Drgač je pa zanimivo ker naj bi se ta 6. bolezen največ pojavljala spomladi mi jo pa "usi" dobivamo jeseni oz. pozimi.
Mi tut trenutno spančkamo, prej smo ble na enem pou urnem sprehodu kr je tko lepo toplo zunej da nismo mogle spustit priložnosti. Pa končno sm dobila bone za v mercator, k sm igralaeno nagradno igro in me je oplazla sreča :) hehe tko da grem danes takoj zapravt 40 €, morm plenice nabavt pa še to mij e super k majo glih zdej v mercatorju akcijo pampersk 10€ pa še neki na zavoj, super lepš nebi moglo bit pa bo zaloga za neki časa. Dobili smo pa tut čokolino koledar je tko srčkan, bravo podravka. Aja pa še bon za brezplačen liter šparovega mleka so mi poslali iz Spara, res je lep ta december.
Js smotka sm šla v soboto iskat v lekarno smrekove vršičke za tamalo in kr jih niso meli sm uzela sirup ker mi je farmacevtka predlagala da bo uredu, js smotka sm se pa šele danes spomnla da je v sirupu MED, ajme bože, sej mogoče ji nč nebo, ampak preventivno bom sirup ukinla sm pa že naročila od Just-a kremo materine dušice, ki je baje ful dobra, velik ljudi jo pohvali tko pri otrocih kot pri starejših. Nevem kaj je mislna tista farmacevtka, na sirupu piše da je od 2. let naprej, sicer mi je ona dala navodilo da js dam Sanji pol čajne žličke 1x na dan v flašo čaja, sm ... nevem no kaj bi na to rekli pediatri.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
20.12.2010 14:22:44   
soni
Ja, pri nas so pikice po šesti izginile, pa tudi na sončku smo pridno uživali, danes po tednu dni pa so se ponovno pojavile drobne pikice po vsem telesu!?....niti ne vem zakaj in od kod? Je pa včeraj zvečer malce tudi bruhala.
Popoldan sva naročeni pri pediatrinji in upam, da skupaj ugotovimo. Nima pa ne vročine, ne slabega počutja, je in pije normalno,....

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
20.12.2010 14:48:03   
branka81
Ojla,naša pikica je tud mal prehlajena,se mi zdi da se je nalezla od sosedove punčke,ki ji skoz teče iz noska,pa smo bli zadnjič na obisku.Upam,da bo sam lažji prehlad nič hujšega.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
20.12.2010 20:48:01   
3Sonček3
Naša pikica pa tko kašla da je groza. Učasih v glavo rata čist rdeča in se začne davit, drgač se pa lepo odkašlja tko kot je treba je prou lepo slišat kako poka pri izkašljevanju. Sej drgač je use uredu, samo mal bl je sitka pa mal bi se nosila. Ta mal za nas pomeni ogromno ker je nismo vajeni nosit po rokah in nas hitro utrudi, pol se pa spominjamo use mogoče igre da jo zamotmo. No zdej že lepo spančka mi bomo pa tut kmal šli v pančevo vas. Se slišmo jutr. Pa usi bolančki --> hitr se pocajtajte da boste zdravi odpirali darila.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
20.12.2010 22:22:08   
Anonimen
Vidim da vas ima veliko bolančkane tamale user posted image . Pri nas je HB ravno obrano če lahko rečem tako. Jaz sem bila dva dni bolj boga. Kr naenkrat mi je v soboto zvečer postalo slabo in sem šla zgodaj spat, potem sem pa celo noč bruhala, zjutrej pa še driska celo dopoldne...potem si pa itak brez apetita in ožet ko cunja...dobro da je bil vsaj vikend in je bil moj doma da se je on al več s tamali ukvarjal. Dans sem že OK, je pa moj zbolel. On ima tudi drisko in vročino, bruha ne. Samo upava da se tamali ni kaj nalezel-zaenkrat smo jo dobro odnesli, lahko je pa še marsikaj. Ga pa vsak dan "zračit vozim" in upam da ga malo utrdim  za te bacilčkeuser posted image

Tanja moreš povedat kdaj boš imela zagovor da te prideva pogledat user posted image

Božičnica...jap tud jst je nimam k nisem še zaposlena, moj jo je pa dobil in 13. plačo baje da tudi dobijo "in keš"...vsaj nekej če je že kako državna firma.

plazenje pa take fore...ma moj ima tolk tapicirano rito ker ima pralne plenice da ne bo rita nič kašljala tud če na ploščicah sedi user posted image . Imamo pa v kopalnici talno ogrevanje, v drugih sobah laminat, samo na hodniku je bolj mrzlo kjer so ploščice.

jutri ima tamal posvetovalnico tako da bomo videli nove mere...me prav zanimauser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3283
21.12.2010 8:36:16   
3Sonček3
Se javm na hitr. Čist sm zmučena kr oči  me pečejo, tamala je ob pol devetih šla spat najprej je spala uro in pol potem pa se je na pou ure zbujala torej moj seštevek današnjega nočnega vstajanja je 19 od tega 2 hujša. potem smo ustale ji zrihtam za jest...noče jest!!! Ne pusti si nosa brisat, a če ma umazanga si z rokico nanese po celi glavi k jo srbi. Kašlja ful, tko da tut zdej ne morm z njo zaspat kr morm bit itak vsakih 5 minut v pripravljenosti kdaj jo bo treba dvignt, sm jo dala v voziček spat pa mal sm privzdignla da bo lažje dihala. Joj čist sm crknjena res, ma kera kak predlog kaj naj nrdim??? Pa še tok je trmasta a so vaši malčki tut tok trmasti? Njej če neki ni prou pa da še vedno silim v njo (nap. nos obrisat) kr vrže glavo nazaj pa ritat začne, pri kakšni stvari prime tvojo roko in jo odriva stran in učasih tut tko zamahne da zgleda kot da nas hoče tepst. Js nevem upam da je to samo obdobje, čene bo huda vzgoja.  No js se sicer ne sekeram zarat vzgoje k mam strategijo že preučeno kakšna bo če bo potrebna, samo je škoda časa za tako vzgojo ko bi ta čas lahko porabili za igro, ampak...nism js kriva za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
21.12.2010 12:11:28   
lunka1
hehe sonček, nič panike, jaz mislim, da je to obdobje... naša je tudi trmaaaaaaaaaastaaaaaaaaaaaaaa do konca in počez. če ji nekaj ne paše, potem tega ne moreš izvest... ko jo previjam brca na vse konce, tud mene v trebuh, tepe s stvarmi, ki jih ima v roki, če ji ne paše spat, takrat ko jo daš v posteljico, se v istem momentu okol obrne, ko jo položiš notri in skor salto naredi, pa že stoji v posteljici... jaz pri Julii vidim to njeno trmo... recimo primer: ona je skobacala že pri 5,5 mesecih, od takrat je neustavljiva. so mi vsi govorili, da bo sigurno še letos shodila (tudi midva oba sva shodila pri 9 mesecih) in ob opori lahko celo stanovanje prehodi, samo da se nekam drži - samo tebe ne!  če jo daš stat in jo držiš, da bo kao hodila, noge da kar v zrak, jih čisto k sebi potegne in roke naredi čisto mehke - kot puding, jaz pravim user posted image  trmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! samo ko njej paše..

glede ne/spanja ti pa ne znam pomagat... jaz sem naši samo vzela nočno hranjenje, se ne dojiva več ponoči, niti čaja ji ne dam - nič od 19h, ko se zadnjič podoji, pa do 6,7h zjutraj, ko se spet dojiva. pa mi lepo prespi celo noč. najprej je bila panika, dreeeeeeeeeeeeetje na silo, po treh dnev najine ignorance pa je obupala... ko je bilo najhujše, sva jo dvignila iz posteljice (ki je en meter stran od najine), jo poujčkala in dala nazaj spat. najprej smo to delali na eno uro, potem na dve, po par dneh pa je enostavno spala ponoči.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
21.12.2010 14:25:58   
3Sonček3
Ja lunka mi je znano to brcanje ob previjanju. Zanč me je ob kopanju tok brcnla v pleksus da sm skočila nazaj in se udarla v rob omarce z glavo joj kaj sm bla jezna.
Glede trme resnično upam da je le prehodna. Mogoče pol ko bo večja ko se bo znala pogovarjat in bo razumela stvari se ji bo mogoče dalo dopovedat, pa bo bolše.
Glede spanja pa...js sm njej nočni obrok že zdavnej ukinla pa ni boljšega učinka. Zadovolji se s čajem ali dudo. Pa jo lahko čez dan ful izmučmo pa nebo nč boljše. Zdejle mi že tretjič spi in do 20-ih bo mogla še enkrat upam da to nebo preveč vplivalo na nočno spanje. Ma sej mi ni muka sm najbl me iz tira vrže k mi ure zmeša pol sm pa js zmedena in ona in usi, pol pa nč ne štima tko kot dns, sploh nevem kdaj se je zjutrej zbudila, vem da smo šle ob 7-ih v kuhinjo ob pol osmih je ponavadi zajtrk danes ni hotla jest je šla nazaj spat in je zajtrk jedla šele ob devetih. Pa okol dvanajstih je 1 monte pojedla zdej ko se zbudi bo okol pol šterih kosilo pa upam da okol pol šestih šesih banana in ob osmih spat, če mi ga zutrej lomi se čez dan ful trudm nazaj dobit ure oz. se jim usaj prbližat da ni tko sitna. Mah dost jokanja, sej ni tko hudo, enim je še težje, lahko smo samo vesele da mamo zdrave otročičke, drugo bo že pršlo.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
21.12.2010 22:27:36   
Anonimen
Evo, smo imeli dons posvetovalnico, dal je kri, vodo...hehe, mi je blo prav smešno ko sem videla kako dajajo taki mali dojenčki vodo, da jim na lulčka namontirajo tako vrečko-svašta, ko je dajal kri se je drl ko jesihar, dobro da sem imela sestro mojo s sabo, da sem sfolgala vse bunde, kape, listke za v laboratorij, torbo za previjanje (ja, sem ena tistih "srečnic" katere partner še ni videl posvetovalnice od blizu), pa še njgovo vrečko od lulanja potem.
Velik je 76cm, težek pa na moje presenečenje (doma sem ga vagala je imel 10kg) 9700g.

Potem sva pa še cel  dan mal na terenu bla, mal po trgovinah, mal doma na obisku... zdej sem pa kaput, ker dans ponoči smo bolj bogo spali-mama mia kaj bi dala da bi mu tista enka že ven pogledala...ah pa kaj ko se s tem ne bo končalo, ampak je treba še 14 jih ven pošibat

trma...uf ja, Nejc je trma da se reče, natančno take fore izvaja kot opisujeta lunka in 3sonček3, sploh pri preoblačenju in brisanju nosu...sem pa neizprosna kar se noska tiče in ga kr mal na trdo primem in se pač dere in obrišem, pa s fiziološko spucam, ker drugače žal ne gre, sej je še boljš da se joka-vsaj fiziološka svoje delo opravi...no, sicer pa ima po kom trmast bit, sva midva največje trme-sploh jaz in me ne čudi da je Nejc potem na kvadrat.

Je bilo pa dans najbolj smešno v posvetovalnici ko se je jokal ker so se drugi jokali. Bil je najstarejši tam in ko se je eden zajokal je on res zategnil faco na jok in čist ponorel in se k meni stiskal-za vsak jok.

Pa še nekaj sem  kr malo ponosna na svojega sineta...a poznate tisto pesmico kili kili kili jaka zaka jokoama bum-bum-bum, no njemu je ful všeč-sploh tisti bum,bum na koncu in točno ve kdaj se ga zapoje oz. izgovori. Jst zapojem pesmico, potem sem tiho in on doda bumbumbum

Nč, zdej grem pa spat, ker bom drugače rabila zobotrebce

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3287
23.12.2010 12:31:40   
lunka1
tjasa27
URBAN
28.1.
2445 * 46

4. mesec: 7880 * 64
5. mesec: 8500 *
6. mesec: 8800 * 67
7. mesec: 8920 * 68
8. mesec: 9200 * 69

W.W.
 OSKAR
11.2.
2840 * 49

3. mesec: 5700 * 62
4. mesec: 6000 * 65
6. mesec: 7000 * 68
9. mesec: 8350 * 70

Valen
VALENTINA
20.2.
2620 * 45
5. mesec. 7160 * 65
6. mesec: 7380 * 68

Čmrlika
 LUKA
21.2.
3080 * 49

3. mesec: 5950 * 60,5

3Sonček3
SANJA
23.2.
2060 * 43

3. mesec: 4800 * 54,5
4. mesec: 5800 * 59
5. mesec: 6200 * 62
6. mesec: 6710 * 64
7. mesec: 7200 * 66,5
9. mesec: 8000 * 68,5

Jassika
OSKAR
24.2.
3215 * 50

3. mesec: 5500 * 59
4. mesec: 6200 * 63
5. mesec: 7000 * 66
6. mesec: 7600 * 69

7. mesec: 8230 * 71
9. mesec: 9000 * 73

Lakaya
 TARA
25.2.
2910 * 51

3. mesec: 6300 * 61
5,5 meseca: 7500 * 65
7. mesec : 8150 * 68

rožca26
 ELA
27.2.
3380 * 52

3. mesec: 5860 * 62
4. mesec: 6380 * 65

7lina7
 LUKA
28.2.
3100 * 51

3. mesec: 6000 * 60,5
4. mesec: 6950 * 65
5. mesec: 7370 * 68
6. mesec: 7720 * 70
7. mesec: 8300 * 73
8. mesec: 8600 * 73.5
9. mesec: 9480 * 76 

Jessy
 TOBIJA
2.3.
3550 * 54

3. mesec: 6750 * 62,5
6. mesec: 7760 * 67
9. mesec: 9120 * 70,5 

lorelaj
 MINA
3.3.
2800 * 48

3. mesec: 5250 * 59
5. mesec: 6500 * 64
6. mesec: 7240 *67 

girl79
 NEŽA
4.3.
3020 * 51
3. mesec: 6280 * 63

biina
TOMAŽ
4.3.
4000 * 52
1. mesec: 5730/58
2.mesec: 7060/63
3,5 meseca: 7990/66
5.mesec: 9040/72
7.mesec: 9650/75

Lenči_
 MARUŠA
5.3.
4060 * 52

3. mesec: 7400 * 62
4. mesec: 8260 * 69

Balka
 EMA
6.3.
2850 * 52

3. mesec: 4200 * 56

Branka81
 ALINA
6.3.
3180 * 51

3. mesec: 6000 * 61
4. mesec: 6600 * 65
6. mesec: 8000 * 68
9. mesec: 9050*  72

zoey
 ARNE
9.3.
3610 * 53

3. mesec: 6080 * 64,6
4,5 mesec: 6810 * 69,2
6. mesec: 7560 * 71,7
7. mesec: 7860 * 74

lucika
 EVAN
10.3.
4520 * 55

3. mesec: 6900 * 65,6
4. mesec: 7520 * 66,5
5. mesec: 8520 * 68,5
7. mesec: 9050* 70,5

plamen
 TRISTAN
11.3.
2800 * 50

3. mesec: 7100 * 62
6. mesec: 8800 * 71
7. mesec: 9300 * 72

vekybel
 MARSEL
11.3.
3480 * 52

3. mesec: 5590 * 59
4. mesec: 6720 * 61,5
5. mesec: 7700 * 65
6,5 mesec: 8700 * 68,5 

nosečka24
 NEJC
15.3.
3545 * 52

3. mesec: 6515 * 63
4. mesec: 7200 * 67,5

6. mesec: 8700 * 71

NM
 NIKA
16.3.

3680 * 53

3. mesec: 5920 * 60,5
5. mesec: 7055*  65
7. mesec (9 dni manj:)  7465 *66,5

lunka1
 JULIA
17.3.
4080 * 55

3. mesec: 7400 * 64
4. mesec: 8300 * 66
6. mesec: 9210 * 70
9. mesec: 10390 * 73

branka28
 ŽANET
20.3.
3530 * 51

3. mesec: 6580 * 61

pikapolonica80
 ALJA
20.3.
3050 * 50

3. mesec: 6200 * 66

t_anja
 ANA
22.3.
3880 * 54

3. mesec: 7280 * 64
4. mesec: 8000 * 68
5. mesec: 8700 * 70

6. mesec: 9000 * 72
7. mesec: 9840 * 73

Lenčy
 ALEKS
24.3.
3370 * 50

3. mesec: 6030 * 61
6. mesec: 7920 * 67

Strumf
 MATEVŽ
26.3.
4480 * 54

3. mesec: 7200 * 63
4. mesec:  8600 * 65
6.mesec: 9300   *69

Zvezdici
 TIJA
26.3.
3740 * 51

3. mesec: 6310 * 61,5
4. mesec: 7190 * 65,7
6. mesec: 8270 * 69,2

Meti.v
 JAN
31.3.
3420 * 52

3. mesec: 6910 * 62
5. mesec: 7960 * 70  

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
23.12.2010 12:34:44   
lunka1
mi smo iz posvetovalnice, zadovoljni načeloma, vzeli so nam kri (hemoglobina ima 114, ampak je baje še okej). smo pa bolani, no danes je že malo boljše, včeraj pa je imela 39,1°C

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
23.12.2010 14:14:59   
branka81
Ojla a ste vsi bolančkani?Alina je že tri dni kr fajn prehlajena pa tud vročino je imela,no danes je mal bolš,sam ta nosek še kar nagaja.user posted image Pozdravite se čimprejuser posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
23.12.2010 17:16:26   
t_anja
Mi smo sedaj že veliko bolje. Ana nima več pikic...tako kot so prišle so tudi odšle. Morem potrkat, da tudi ponoči sedaj lepo spimo in tud apetit je dobila....tako, da bo za Božič lepo.

Kaj mate kaj v planu jutri kuhat za Božični večer? Jst sm danes spekla dva peciva....za jutr pa planiram narest mesno štruco z jajčkom in francosko solato. Itak pa se v tem času preveč bašemo....
Sve ble s taščo zmenjene, da kuhave vsake en teden in naj bi jst zdaj za Božič pa me je mal čudno gledala, ker nism nameravala narest sarme...;D pr nas doma nismo meli te navade in zakaj bi zdaj jst mogla tako kot mi ona narekuje user posted image sm bla prou jezna....pol je šu pa moj in zdaj kuhamo vsak zase. Saj mi je hudo, ker se nismo mogli zment (pa glih na Božič) ampak saj bi kuhala jst in ne rabim, da mi nekdo narekuje kaj morem narest. Ah škoda živcev...

Važno, da bomo mi trije skupaj preživeli Božični večer. Se ne bom zarad tega sekirala...

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
23.12.2010 19:57:18   
lunka1
Mi ne bomo imeli božične večerje, ampak kosilo v soboto. Prvič v mojem lastnem stanovanju kuham božično kosilo...

Imeli pa bomo:

* piščančja prsa oz. svinjska ribica (še nisem odločena...) v testu (če bo piščanček, bo polnjen po havajsko s šunko, sirom in ananasom)
* njoki z drobtinicami
* korenčkova solatka
* fižolov pire

* kokosova potička

Nekaj imam še idej, kakšne prilogice še naredit, bomo videla, kako bom s časom. Itak bom jutri zvečer - ja, na božični večer - pripravljala večino, tako da v soboto samo sfiniširam. Sem bolj navdušena nad majhnimi zadevicami, bolj gurmansko kuhinjo, kot nad kakšnimi sarmami in podobnim. Itak pa so mi sarme bolj za novo leto, kot pa za božič..

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
23.12.2010 20:39:26   
branka81
Tud jaz bom jutr delala mesno štruco,pa najbrž kar francosko solato zravn.Tud jaz nisem ljubiteljicca sarm,jih pa moja tašča non stop dela,tko da jih men ni treba hehe.Bom pa jutri povabla še taščo in tasta na večerjo,ker jih zdej ni blo dva meseca v slo in že komaj čakata,da vidita malo,pa da mal poklepetamo,tast pa da zvrne kakšen kozarček domačega vinčkauser posted image .Lepo nočko

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
23.12.2010 23:21:27   
Anonimen

tjasa27
URBAN
28.1.
2445 * 46

4. mesec: 7880 * 64
5. mesec: 8500 *
6. mesec: 8800 * 67
7. mesec: 8920 * 68
8. mesec: 9200 * 69

W.W.
 OSKAR
11.2.
2840 * 49

3. mesec: 5700 * 62
4. mesec: 6000 * 65
6. mesec: 7000 * 68
9. mesec: 8350 * 70

Valen
VALENTINA
20.2.
2620 * 45
5. mesec. 7160 * 65
6. mesec: 7380 * 68

Čmrlika
 LUKA
21.2.
3080 * 49

3. mesec: 5950 * 60,5

3Sonček3
SANJA
23.2.
2060 * 43

3. mesec: 4800 * 54,5
4. mesec: 5800 * 59
5. mesec: 6200 * 62
6. mesec: 6710 * 64
7. mesec: 7200 * 66,5
9. mesec: 8000 * 68,5

Jassika
OSKAR
24.2.
3215 * 50

3. mesec: 5500 * 59
4. mesec: 6200 * 63
5. mesec: 7000 * 66
6. mesec: 7600 * 69

7. mesec: 8230 * 71
9. mesec: 9000 * 73

Lakaya
 TARA
25.2.
2910 * 51

3. mesec: 6300 * 61
5,5 meseca: 7500 * 65
7. mesec : 8150 * 68

rožca26
 ELA
27.2.
3380 * 52

3. mesec: 5860 * 62
4. mesec: 6380 * 65

7lina7
 LUKA
28.2.
3100 * 51

3. mesec: 6000 * 60,5
4. mesec: 6950 * 65
5. mesec: 7370 * 68
6. mesec: 7720 * 70
7. mesec: 8300 * 73
8. mesec: 8600 * 73.5
9. mesec: 9480 * 76 

Jessy
 TOBIJA
2.3.
3550 * 54

3. mesec: 6750 * 62,5
6. mesec: 7760 * 67
9. mesec: 9120 * 70,5 

lorelaj
 MINA
3.3.
2800 * 48

3. mesec: 5250 * 59
5. mesec: 6500 * 64
6. mesec: 7240 *67 

girl79
 NEŽA
4.3.
3020 * 51
3. mesec: 6280 * 63

biina
TOMAŽ
4.3.
4000 * 52
1. mesec: 5730/58
2.mesec: 7060/63
3,5 meseca: 7990/66
5.mesec: 9040/72
7.mesec: 9650/75

Lenči_
 MARUŠA
5.3.
4060 * 52

3. mesec: 7400 * 62
4. mesec: 8260 * 69

Balka
 EMA
6.3.
2850 * 52

3. mesec: 4200 * 56

Branka81
 ALINA
6.3.
3180 * 51

3. mesec: 6000 * 61
4. mesec: 6600 * 65
6. mesec: 8000 * 68
9. mesec: 9050*  72

zoey
 ARNE
9.3.
3610 * 53

3. mesec: 6080 * 64,6
4,5 mesec: 6810 * 69,2
6. mesec: 7560 * 71,7
7. mesec: 7860 * 74

lucika
 EVAN
10.3.
4520 * 55

3. mesec: 6900 * 65,6
4. mesec: 7520 * 66,5
5. mesec: 8520 * 68,5
7. mesec: 9050* 70,5

plamen
 TRISTAN
11.3.
2800 * 50

3. mesec: 7100 * 62
6. mesec: 8800 * 71
7. mesec: 9300 * 72

vekybel
 MARSEL
11.3.
3480 * 52

3. mesec: 5590 * 59
4. mesec: 6720 * 61,5
5. mesec: 7700 * 65
6,5 mesec: 8700 * 68,5 

nosečka24
 NEJC
15.3.
3545 * 52

3. mesec: 6515 * 63
4. mesec: 7200 * 67,5

6. mesec: 8700 * 71
9. mesec: 9700 * 76

NM
 NIKA
16.3.

3680 * 53

3. mesec: 5920 * 60,5
5. mesec: 7055*  65
7. mesec (9 dni manj:)  7465 *66,5

lunka1
 JULIA
17.3.
4080 * 55

3. mesec: 7400 * 64
4. mesec: 8300 * 66
6. mesec: 9210 * 70
9. mesec: 10390 * 73

branka28
 ŽANET
20.3.
3530 * 51

3. mesec: 6580 * 61

pikapolonica80
 ALJA
20.3.
3050 * 50

3. mesec: 6200 * 66

t_anja
 ANA
22.3.
3880 * 54

3. mesec: 7280 * 64
4. mesec: 8000 * 68
5. mesec: 8700 * 70

6. mesec: 9000 * 72
7. mesec: 9840 * 73

Lenčy
 ALEKS
24.3.
3370 * 50

3. mesec: 6030 * 61
6. mesec: 7920 * 67

Strumf
 MATEVŽ
26.3.
4480 * 54

3. mesec: 7200 * 63
4. mesec:  8600 * 65
6.mesec: 9300   *69

Zvezdici
 TIJA
26.3.
3740 * 51

3. mesec: 6310 * 61,5
4. mesec: 7190 * 65,7
6. mesec: 8270 * 69,2

Meti.v
 JAN
31.3.
3420 * 52

3. mesec: 6910 * 62
5. mesec: 7960 * 70  

[/quote]

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3294
23.12.2010 23:32:31   
Anonimen
Mi bomo na božični večerji pri mojih. Mami, ati mi trije in sestra...brat in punca bosta pri njenih. Z mammi sva se zmenili da bom nekaj jaz naredila, nekaj pa ona. Jst bom za predjed naredila lososove ladjice (recept je bil zadnjič v kuharski oddaji ljubezen skozi želodec), mami bo naredila pa pohančke in ajdovo kašo z šampinjoni, pa verjetno še kaj. Sicer pa ne bomo pretiravali. Tamalega bomo spakirali spat ob standardni uri ob 8h, midva greva potem peti k polnočnici ker sva oba v zboru in sicer tu kjer smo zdaj doma, moj ati bo pa doma ostal s tamalim. Potem midva prideva nazaj in prespiva pri naših (prvič po dolgem času bom spet spala v svoji bivši sobi).
Za novo leto bomo verjetno tudi pri naših. Se držim tega, da moraš Božič preživeti z ljudmi ki jih imaš rad in tako tudi bo.

Zdle pečem prvo potico nasploh. Nisem je še nikoli niti poskušala pečt tko da bomo videli a bo za jest a ne bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3295
24.12.2010 16:47:25   
lenčy
user posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
24.12.2010 21:10:45   
branka81
VSEM MAMICAM IN DRUŽINICAM ŽELIM VESEL BOŽIČ!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
24.12.2010 21:12:39   
3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: branka81

VSEM MAMICAM IN DRUŽINICAM ŽELIM VESEL BOŽIČ!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tut js

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
25.12.2010 10:53:23   
t_anja
Vesele božične prazmnike vsem!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
25.12.2010 20:24:52   
Anonimen
Zdravo!
Čeprav z zamudo ,pa vseeno lepe božične praznike ,se jutri kaj več javim!!!
Lahko noč!!!

(odgovor članu t_anja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?