|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
4.1.2011 20:38:13   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

čer.

Če katero zanima, bo danes na preverjeno o dojenčkih brez pleničkuser posted image user posted image user posted image   upam, da bodo vse tiste, ki se zgražajo nad mojim početjem, to gledaleuser posted image

kak daleč sta z uvajanjem kahlice? user posted image 1x na dan, zjutraj?

na kahlico noče več, zdaj imamo nastavek...in kaka 2x na dan na wc, ponavadi je to vse s kakanjem, razen če se zgodiuser posted image   sem vesela, da je tak, da ne rabim posračkanih plenic previjatuser posted image   če pa kam gremo, pa se ne ubadam s tem, ga pustim...čeprav se je že zgodilo, da ni hotel v plenico, pa je prav čakal, da ga dam na školkouser posted image user posted image

waaw ... user posted image user posted image user posted image

kak pa ti pove, da noče v plenico? Joče se? ... Naša M. še ne pozna kahle. Mogoče bomo začeli počasi user posted image če se mi bo dalo. Torej najboljše, da zjutraj, ko res vedno kaka, jo dam gor sedet, dokler ne bo kupčka? Pol pa ma ono kahlo, ko poje, ko se pokaka... komaj čakam, da vidim kakšen bo odziv user posted image

ne veš kak, on vsak dan kaka 2x ali 3x, se pa je že zdaj 3x zgodilo da do večera (ko smo se potepali) ni kakal in potem sem ga ko smo domov prišli dala kakat in je sraaaaaaaallll. user posted image

ja, če ti zjutraj kaka vedno, potem probaj, ja. pa naj ti povem, da smo mi prvič čakali na kupček 40 minut - vztrajna mamiuser posted image . Če bo kupček, pa full ploskaj, pa ga pokaži, pa bravo, bravo. user posted image Ni pa nujno da ti bo hotela sedet gor, če ne bo, je ne sili. Da se ji ne bo zamerlo. Javi, kak bo. user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 776
4.1.2011 20:41:43   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

no potem se pa čudim zakaj sem kaj spregledala. če pa v celem dnevu načvekate 7 strani! pa še dneva ni konec user posted image .... saj je lepo to.

predvidevam, da je EP europark? kateri kafič pa je Giger?

user posted image user posted image user posted image user posted image   to smo pa me ja...čveeeeekeeeeee

ep je europark, kafič pa je Ginger v 1. nadstropju

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 777
4.1.2011 20:45:34   
bambixxx
kako pa vas naj prepoznam, če nama slučajno rata prit v petek? čeprav 9h je tudi nama zgodaj... pridete z otročki ali same?

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 778
4.1.2011 20:50:57   
arabela*
dober večeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 779
4.1.2011 20:52:18   
arabela*

čer.

Če katero zanima, bo danes na preverjeno o dojenčkih brez pleničkuser posted image user posted image user posted image   upam, da bodo vse tiste, ki se zgražajo nad mojim početjem, to gledaleuser posted image

kak daleč sta z uvajanjem kahlice? user posted image 1x na dan, zjutraj?

na kahlico noče več, zdaj imamo nastavek...in kaka 2x na dan na wc, ponavadi je to vse s kakanjem, razen če se zgodiuser posted image   sem vesela, da je tak, da ne rabim posračkanih plenic previjatuser posted image   če pa kam gremo, pa se ne ubadam s tem, ga pustim...čeprav se je že zgodilo, da ni hotel v plenico, pa je prav čakal, da ga dam na školkouser posted image user posted image

se popolnoma strinjam s tabouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 780
4.1.2011 20:55:36   
Lenči_

ja, če ti zjutraj kaka vedno, potem probaj, ja. pa naj ti povem, da smo mi prvič čakali na kupček 40 minut - vztrajna mamiuser posted image . Če bo kupček, pa full ploskaj, pa ga pokaži, pa bravo, bravo. user posted image Ni pa nujno da ti bo hotela sedet gor, če ne bo, je ne sili. Da se ji ne bo zamerlo. Javi, kak bo. user posted image

Ja, upam, da bo hotla sedet. Je pa bol živahne in nemirne sorte, po mami user posted image Itak, da bom poročala!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 781
4.1.2011 20:57:12   
Lenči_
Fajn prispevek je bil na Preverjeno... so fajn povedali, da na koncu se nam že mal user posted image od tega, da bi radi bli popolni starši in vse naredli, tak kot je "prav"!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 782
4.1.2011 21:00:43   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

kako pa vas naj prepoznam, če nama slučajno rata prit v petek? čeprav 9h je tudi nama zgodaj... pridete z otročki ali same?

tam, ko bo najbolj glasno user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 783
4.1.2011 21:01:30   
tasa_m

Fajn prispevek je bil na Preverjeno... so fajn povedali, da na koncu se nam že mal user posted image od tega, da bi radi bli popolni starši in vse naredli, tak kot je "prav"!
Jaz bom rekla pa tak.
Čisto odvisno od vsakega starša.
Nekateri se obremenujej(m)o kak voziček in kako firmo bo imel otrok gor, drugi s tem nimajo problemov. Tak da je po mojem odvisno od vsakega starša posebej in ali starš dovoli, da družba nanj vpliva.
Jaz sem na začetku full bla pod vplivom ene osebe, dokler nisem malo k sebi prišla in videla da ni vse v dnaru (ona se je kar fajn z tem ven metala), tak da še zdaj ponavadi vidim, da pretiravam ampak okej, tu pa tam kaj "spregledam" za svojo dušo user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 784
4.1.2011 21:02:22   
tasa_m
Pa dobrodošli novi "mariborčanki" user posted image

Mene v petek nebo na kofe, ker popoldan delam in mi ni nekam prej dopoldan za hodit. Lena sem vem ja user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 785
4.1.2011 21:02:39   
majakla
Čeeer. user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 786
4.1.2011 21:03:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Čeeer. user posted image
kontra.
In LEPA slikica v avataru user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 787
4.1.2011 21:05:22   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz bom rekla pa tak.
Čisto odvisno od vsakega starša.
Nekateri se obremenujej(m)o kak voziček in kako firmo bo imel otrok gor, drugi s tem nimajo problemov. Tak da je po mojem odvisno od vsakega starša posebej in ali starš dovoli, da družba nanj vpliva.
Jaz sem na začetku full bla pod vplivom ene osebe, dokler nisem malo k sebi prišla in videla da ni vse v dnaru (ona se je kar fajn z tem ven metala), tak da še zdaj ponavadi vidim, da pretiravam ampak okej, tu pa tam kaj "spregledam" za svojo dušo user posted image

Jaz tud ne kompliciram preveč. Mam seko, ki me takoj strezni (izkušnje s tremi pubeci) user posted image M. ima veliko rabljenih stvari, tudi voziček je na začetku imela rabljen, od bratrancev bodije, ne kupujemo papmersk iz Avstrije...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 788
4.1.2011 21:08:02   
Arwenko
Ravno gledala prispevek na Preverjeno, tak mešani občutek, določene stvari so fajn povedali, po drugi strani se mi je pa tak zdelo no...a zdaj si kriminalec če daš otroka pri 6 mesecih na plavanje ali kaj user posted image Mislim saj vem, da eni starši znajo pretiravat, samo tu mi je pa izpadlo, kot da so aktivnosti same po sebi slabe, kar pomoje niso, če otrok uživa v njih.

Drugače pa mi je zdaj uspela taka legendarna poteza ne, dvignila sem laptop iz tal in po Murphyu mi je uspelo, da je miška poletela direktno v lonec vrele slane vode, ki ga imam tu zraven, da naši tamali dvihujem vlažnost v sobi (imamo obupno suh zrak, ona pa zabit nosek). In seveda miška je hin...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 789
4.1.2011 21:10:31   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Pa si ziher, da nisi ti tu nekaj zbrkljala? user posted image  user posted image  

Jok,sekouser posted image ...smo familija težkokategornikov-Mitja rojen pri 37t3d- 3850g in 52cmuser posted image

Torej boljše, da sta prišla prej, ne?
Mene je moja mami 10 dni čez rok, pa sem imela 4,9 kg,
za piko na i, ona pe niti 70 in to z mano vred ne. Pravi,
da če bi vedla, ne bi rodila.
Zato je blo mene tudi strah, ko user posted image , so mi za Nika tudi
visoko težo napovedovali, pa so se HB zmotli, je bilo
pa fuuul vode. user posted image

Glede plenička free: Nik se ne vsede na kahlico za nič
ne svetu, pa če je pokakan do uh, ga sploh ne moti,
tak da pri 2. letih začnemo, no, razen, če si bo frajer
premislil. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 790
4.1.2011 21:11:42   
majakla

Čeeer. user posted image
kontra.

Hvala, tu sem si še sama ok, zato pa sem jo dala. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 791
4.1.2011 21:11:59   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Ravno gledala prispevek na Preverjeno, tak mešani občutek, določene stvari so fajn povedali, po drugi strani se mi je pa tak zdelo no...a zdaj si kriminalec če daš otroka pri 6 mesecih na plavanje ali kaj user posted image Mislim saj vem, da eni starši znajo pretiravat, samo tu mi je pa izpadlo, kot da so aktivnosti same po sebi slabe, kar pomoje niso, če otrok uživa v njih.

Drugače pa mi je zdaj uspela taka legendarna poteza ne, dvignila sem laptop iz tal in po Murphyu mi je uspelo, da je miška poletela direktno v lonec vrele slane vode, ki ga imam tu zraven, da naši tamali dvihujem vlažnost v sobi (imamo obupno suh zrak, ona pa zabit nosek). In seveda miška je hin...user posted image

super user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 792
4.1.2011 21:12:36   
arabela*
da je miška poletela direktno v lonec vrele slane vode, ki ga imam tu zraven, da naši tamali dvihujem vlažnost v sobi (imamo obupno suh zrak, ona pa zabit nosek). In seveda miška je hin...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...sori moram se.smejat

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 793
4.1.2011 21:14:32   
Lenči_

Čeeer. user posted image
kontra.

res sta oba lepa user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 794
4.1.2011 21:15:00   
arabela*

Ravno gledala prispevek na Preverjeno, tak mešani občutek, določene stvari so (imamo obupno suh zrak, ona pa zabit nosek). In seveda miška je hin...user posted image

mit udi..okoli 28...do 30  full malo...
v prejšnjem stanovanju smo imeli okoli 70...če nismo razvlaževali, kar pa smo morali, drugače grrrr.imam kar probleme s tem suhim zrakom sedaj...sem začela perilo kar v dnevni sušit in se kar fajn pozna razlikauser posted image ..je res dost lažje vlago prenašatuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 795
4.1.2011 21:15:13   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

da je miška poletela direktno v lonec vrele slane vode, ki ga imam tu zraven, da naši tamali dvihujem vlažnost v sobi (imamo obupno suh zrak, ona pa zabit nosek). In seveda miška je hin...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...sori moram se.smejat

Jaz tudi user posted image , ampak čisto malo. Pa še pikico user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 796
4.1.2011 21:15:49   
arabela*

Čeeer. user posted image
kontra.

taka neka znana se mi zdišuser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 797
4.1.2011 21:16:02   
majakla

Čeeer. user posted image
kontra.

Daj nehajte, ne bom upala v petek na kafe. user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 798
4.1.2011 21:16:46   
arabela*

Jaz tudi user posted image , ampak čisto malo. Pa še pikico user posted image .

sem kar vizualizirala to letečo miško user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 799
4.1.2011 21:18:47   
majakla

sem kar vizualizirala to letečo miško user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.