|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
14.12.2010 10:16:50   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

No tako, jaz sem danes spet klicala na center. Komisija dela, tako so mi povedali in sicer dela po kronološkem vrstnem redu, zato socialna delavka ne ve ali bo naš predmet na vrsti letos ali drugo leto.

user posted image user posted image   brez besed

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
15.12.2010 10:30:56   
Iza12345

No tako, jaz sem danes spet klicala na center. Komisija dela, tako so mi povedali in sicer dela po kronološkem vrstnem redu, zato socialna delavka ne ve ali bo naš predmet na vrsti letos ali drugo leto.

kva.. a so štartali od zadaj.... grrrrrr, ampak upam, da bo kmalu!!!!!!!!!!!!! čas teče, punčki pa ostajata dol

stiskam pesti za vas

Neposredna povezava do sporočila: 3427
   [Brisano sporočilo]
15.12.2010 11:02:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Iza12345)
  Neposredna povezava do sporočila: 3428
15.12.2010 13:40:43   
Tia-na
Niti pomisliti ne smem, kako je deklicama. Ko pogledam najini žabi si sploh ne morem predstavljat, da bi še vedno ždeli zapuščeni v sirotišnici, brez toplega objema, poljubčka za lahko noč pa še vseh tistoč ostalih, stiskanja, držanja za roke, odkrivanja sveta. Mi smo skupaj že več kot pol leta in vem, kako izgubljen je bil vsak dan za njiju, ko nista imela družine.

B.K., naše pestke so še vedno namenjene vama, predvsem pa malima deklicama. Naj hitro minejo dnevi čakanja in naj punčki dobita dom, družino, igro, ljubezen ... skratka tisto, kar otroci najbolj potrebujejo, tisto, do česar so otroci najbolj upravičeni.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
15.12.2010 15:31:33   
buhtlčk
Groza me je, ko tole berem. Kako gnili so nekateri ljudje si lahko predstavljaš šele ob takih zgodbah. Hudo je, ko si takole nemočen, kako se morajo šele otroci počutiti  user posted image

Ampak še vedno upam z vami. Jezna in žalostna.

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 15.12.2010 15:33:20 >

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
15.12.2010 16:17:38   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345

kva.. a so štartali od zadaj.... grrrrrr, ampak upam, da bo kmalu!!!!!!!!!!!!! čas teče, punčki pa ostajata dol

Saj veš, da so to same pravljice, kronološki vrstni red, to bo to ... ne vem koliko predlogov imajo na mizi že od aprila ... Logično je, da bo pri nas trajalo dolgoooooo, saj mora biti to šola za druge. Kazenski oddelekuser posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
17.12.2010 12:33:22   
koala
bela.kava sem brez besed... in mislim na vas.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 3432
21.12.2010 7:43:17   
Anonimen
BK, sem brez besed. user posted image user posted image

ti-ana, jaz bi pa rada malo prebrala kako ste.. kaj se novega dogaja, kako sta malčka..user posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3433
27.12.2010 12:20:55   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

user posted image user posted image   brez besed

no sedaj pa so zgodbo malo spremenili, še nimajo podatkov v računalniku in se ne ve kdaj bo delalo, če sploh kdaj (za naš primer) ... mogoče bo delalo, mogoče ne bo ... Srečno novo leto

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
27.12.2010 18:00:39   
Wendy
Beda, res. Čeprav nas je v tej kalni vodi kar nekaj. V bazi (zelo verjetno) nikoli ne bo vajinih podatkov, pa najinih, pa še verjetno katerih, ki so jasno povedali ali dali vedeti, do kod so pripravljeni iti. Ko bi le vse te tukaj opisane izkušnje lahko komu pomagale ali preprečile podobno žalost. Vsi, ki trenutno čakate ali ste z eno nogo že na poti proti Neverlandu, kar nekaj vas je, preberite vse poste na tem forumu za nazaj, nikar ne pojdite tja dol z vero v dobre ljudi. Ne zatiskajte si oči.

Moj mož pravkar pravi: "... ja, grozno je, ampak izkušnja več, tega ne bomo pustili nikoli več nikomur user posted image . Ampak mi smo odrasli, se bomo že nekako prigrizli skozi ... kaj pa otroci, vajine punčke B.K., ki nekje tam doli čakata na mamico in očija??

Neposredna povezava do sporočila: 3435
27.12.2010 19:38:34   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Wendy

Ampak mi smo odrasli, se bomo že nekako prigrizli skozi ... kaj pa otroci, vajine punčke B.K., ki nekje tam doli čakata na mamico in očija??

dontvori, jaz ne grem nikamor ... meni je vseeno če traja tole še kakšno leto al dve, čakam že skoraj leto in pol na njiju, torej leto gor ali dol ... midva sva precej vzdržljiva, večji otroci rabijo starše najbrž še bolj kot majhni, če spodaj mislijo, da je starost problem, potem me niso slišali ko sem jim jasno povedala, da je vseeno koliko dolgo čakamo na njiju ...

sem pa slišala za podoben primer z nekim parom iz Italije, s tem, da je bila njihova ambasada uspešnješa in so zelo hitro končali postopek in to uspešno ... naša ambasada pa čaka na odgovor na že drugo poslano noto (je pa tudi Slovenija manjša kot Italija in je vprašanje kakšni interesi se prepletajo)

jaz sem konec novembra zaprosila za pomoč mk premiera, ministra in namestnika z Ministrstva za delo in soc. politiko ... očitno neuspešno ... se je pa štirinajst dni za tem cela ekipa omenjenih naslikala v dom 11 oktober v Skopju z donacijo, premier je doniral 10 000 evrov svojega denarja (ki ga je dobil s tožbo proti nekomu, ki je grdo govoril o njem), direktorica (ozioma tista, ki jo nadomešča, saj je direktorica na bolniški) pa je ob tem pela hvalospev kako ministrstvo čudovito skrbi za otroke brez strašev

in biser od biserov, za otroke čudovito skrbijo, saj gredo vsako leto na počitnice, letovanje in zimovanje ... ja to bo to, to je to kar najbolj rabjo sirote brez strašev ... dejstvo, da je odraščanje v instituciji skrajna varianta za otroke, nikogar ne zanima ...

samo da imamo sporazume in konvencije, jupi

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
27.12.2010 20:41:12   
Wendy
Ko bi ti vedela, kako zelo se strinjam z vsako besedo, ki si jo napisala, in te občudujem, za pogum, moč in neomajno srčnost. Zaradi takšnih ljudi, kot si ti, se še dogajajo čudeži in nam ostalim dajejo upanje. Hvala. Objem z željo, da bo že drugo leto, ki se začne že čez nekaj dni, tisto čudežno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3437
28.12.2010 17:02:58   
bela.kava
Najbrž z imeni ne smem operirati ...
the X factor

video pod tekstom na 0:26  http://www.sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/socijalnata-pomosh-docni?quicktabs_3=2

Vsi, ki ste kdaj sedeli v tej pisarni in debelo zijali vanj, voila ... tisti, ki še boste, da ne bo presenečenj ... pa ne mislit, da operira sam, to je fino naoljena mašinerija in VSI stojimo pred istim človekom ... ni problem komisija, sistem je dodelan do samega vrha.

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
30.12.2010 9:35:50   
DaisyE
Drage moje mame in mame to be.

Vsem skupaj vam želim eno veselo novo leto, v katerem naj bitke končno obrodijo sadove in prinesejo v vaš dom otroški smeh.

Srečno 2011.

RVI user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 3439
30.12.2010 11:17:20   
bela.kava
user posted image user posted image user posted image user posted image Dejzič pa ne da se boš javljala samo še za čestitke, te čakamouser posted image

Evo, naj drugo leto pripelje domov čim več otrok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
FELIZ NAVIDAD zvočnike na glas in plesat zraven, takoj zdajuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
2.1.2011 7:13:23   
Iza12345
Drage punce - srečno in veselo 2011, predvsem pa uspešno vsem MAMAM TO BE!

Kako ste se imele na silvestrovo. Jaz osebno neponovljivo (ali pa tudi), saj sva prehod v novo leto z malim prespala... je bila prehuda rafaljada zunaj, pa sem ga prestavila v tavelko posteljo.... najlepše najbolj polno ljubezni (oprosti možek, zdaj nisi več ta-prvi hahahaha) silvestrovanje do sedaj, kaj več bi si želela, kot pa tisto nežno rokco, ki te vsaketoliko poboža po obrazu in zraven vzdihne mamamam. 

Punce, ki se odpravljate na to pot, kar pogumno naprej, vredno je!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3441
2.1.2011 11:35:48   
bela.kava

kaj več bi si želela, kot pa tisto nežno rokco, ki te vsaketoliko poboža po obrazu in zraven vzdihne mamamam. 

O važičkauser posted image , tole se pa tako lepo prebere user posted image user posted image user posted image   želim ti dosti takšnih neprecenljivih trenutkov v tem letuuser posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
2.1.2011 20:41:48   
Tia-na
Drage posvojene mame in mame to be. Leto 2010 je bilo za mnoge izmed nas nekaj posebnega in vam želim, da bi tudi tiste, ki ste še na "čakanju", kmalu imele svoje leto.

Mi smo pa polnoč pričakali v polni zasedbi, naši žabi sta kot da bi vedeli, kakšen večer nas čaka,  popoldne spala do 18h in seveda potem ni bil noben problem ostat do konca na "žurki" :) V bistvu sva midva prej popadala v posteljo, žabca sta še kar prepevala v postelji, ko sva s papijem že ugašala :) Je bilo drugače, sestavljali smo lego kocke, gledali risanke (zvečer je bila celo risanka o sirotah, naš se je kar zelepu na televizijo), plesali, kričali, skratka noreli na polno.

Neposredna povezava do sporočila: 3443
3.1.2011 9:59:32   
koala
Drage posvojene mame, v letu 2011 vam želim da vam vaši sončki pričarajo nešteto nasmeškov na obraz, vas nešteto krat objamejo in vam neštetokrat polepšajo dan.

Drage mom to be vam pa želim da vse po ekspresnem postiokpku stsnete svoje srčke v objem.

Srečno in zdravo 20011

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
3.1.2011 10:02:06   
tasa_m
silvestrovanje do sedaj, kaj več bi si želela, kot pa tisto nežno rokco, ki te vsaketoliko poboža po obrazu in zraven vzdihne mamamam. 

user posted image user posted image user posted image
naj bo čim več takšnih trenutkov, ati pa se bo že sprijaznil, da je padel za eno mesto user posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
3.1.2011 10:05:01   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Drage posvojene mame in mame to be. Leto 2010 je bilo za mnoge izmed nas nekaj posebnega in vam želim, da bi tudi tiste, ki ste še na "čakanju", kmalu imele svoje leto.

Mi smo pa polnoč pričakali v polni zasedbi, naši žabi sta kot da bi vedeli, kakšen večer nas čaka,  popoldne spala do 18h in seveda potem ni bil noben problem ostat do konca na "žurki" :) V bistvu sva midva prej popadala v posteljo, žabca sta še kar prepevala v postelji, ko sva s papijem že ugašala :) Je bilo drugače, sestavljali smo lego kocke, gledali risanke (zvečer je bila celo risanka o sirotah, naš se je kar zelepu na televizijo), plesali, kričali, skratka noreli na polno.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
3.1.2011 10:07:39   
tasa_m
Čeprav vas malo zapostavljam in nisem ve toliko na tekočem, kaj se dogaja sem po zadnjih postih ugotovila, da se pr BK še vedno ni nič premaknilo.
Pa dobro no, pa kaj se grejo? user posted image user posted image user posted image

Zato pa vsem posvojenim mamam želim SREČNO v letu 2011, naj bo za tiste, katere svojih srčkov v prejšnem letu niste stisnile v svoj objem, stisnete v tem letu, vse katere pa ste postale Mame, pa veeelikooo trenutkov s svojimi srčki. In uživajte vsak dan, saj je vsak dan neprecenljiv.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
3.1.2011 10:08:27   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

bela.kava, ti si tako pogumna in tako nesebična ženska, da jih ni veliko takih. res ne. Roko na srce, velika večina bi (oz. je) izpljunila denar in požrla vse skupaj. Ampak ti se boriš, ne le zase, za vse čakajoče starše in za vse čakajoče otročke. Boriš se kljub temu, da ob tem najbolj trpiš prav ti in se zavedam, kako močno, pošteno in ljubeče mora biti tvoje materinsko srce, da to zdržiš. Iskreno upam, da tam doli popustijo in boš kmalu stisnila v objem svoji deklici, vedi, da sem sicer trenutno tvoja podpora le virtualno, če pa boš kdajkoli potrebovala tudi ljudi iz mesa in krvi, da stopamo ob tebi, bom zraven user posted image

PODPIS !!! user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
4.1.2011 20:01:51   
bela.kava
http://www.zurnal24.si/slovenija/najvec-iz-rusije-197154/clanek

"Slovenija naj bi do konca letošnjega leta sklenila pogajanja o sporazumu glede posvojitev otrok z Rusijo, od koder je največ posvojenih otrok. Izhodišča bo vlada sprejemala na eni od prihodnjih sej.

“Postopki posvojitve bodo bolj dorečeni, nobenih dvomov ne bo glede priznanja posvojitve, stroški ob posvojitvi bodo le s prevodi in bivanjem v tujini v adaptacijski dobi,” je povedala Ana Vodičar, direktorica direktorata za družino pri ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve (MDDSZ) ter vodja slovenske pogajalske delegacije."

Ajej, upam, da bo tole uspešneje kot sporazum z MK ... Mislim, da imam že alergijo na besedo sporazum ... a ni v Rusiji postopek prek sodišča? Torej rabiš odvetnika? In ga moraš plačati, torej ne more držati, da bodo stroški le s prevodi in bivanjem v tujini. Ali pa jaz ne razumem več nič ...

Ker sem danes malo besna se sprašujem zakaj urejati, kjer več kot očitno funkcionira. V našem primeru pa se moramo zadovoljiti s pojasnilom, da so to kar se nam dogaja, notranje zadeve RM in naša država ne more nič ... saj je logično pojasnilo, ampak mi kaj dosti ne koristi...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
4.1.2011 20:22:15   
Matejčika
B.K, če bodo sklenili sporazum, potem to pomeni, da nebo potrebno več najemat odvetnika. Kolker je meni jasno. Ampak pomoje je zdaj blo tako, da je imel odvetnik neko ceno, v katero so bila zajeta tudi˝darila˝ in je potem to on delil okoli. Po moje! In zdaj tega več nebo, torej bo isto kot v Makedoniji.

Midva sva dobila vse papirje za prevajanje pred božičem. Ampak zdaj sva se vednar le odločila, da nebova dala prevajat in bova Makedonijo pustila tam kot je, midva pa ostaneva tukaj, šparava in greva al v Ukrajino al Rusijo, čez nekaj let.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?