Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: emma83 Kar se tiče rokavičk, sem nekje prebrala, da naj se ne bi dajale gor, ker se otrok tako ne more raziskovati in spoznavati svoje telo. Vsak zdr. delavec bo povedal, da so mrzle ekstremitete normalne za dojencke in ne pokazatelj, da jih zebe. Slavi to potipas na vratu in po hrbtu, ne po rokicah, povej tasci. Ce je otroka zebe, daj rajsi se eno majcko gor. Nas prvi je imel res hud AD in je imel rokavicke gor noc in dan pol leta, ker se je sicer praskal do krvi. Lien jih nisem niti enkrat se nataknila. Razen ce je zunaj hud mraz, pa se to ne, ker ji dam rokice v pajacka. Poleg tega bi jih takoj pocuzala in imela mokre rokavicke na mrzlih rokicah, to je pa se bolj neprimerno. emma a ne da bi skos jokala zaradi lakote! sin je tudi ksn teden, ker ni znal vlect, pa kot mlada mamica nisem dojela. na domaci vagi sem jo probala tehtat, pa je cisto premalo natancna. pokaze namrec od 5 do 5,5 kg kakor kdaj. 5 bi bilo premalo, 5,5 pa v redu, tako da nisem nic pametnejsa . majabar, ce je res mleko problem, potem bo se slabse z dodajanjem AM, bi morala vzeti aptamil ADC, ki ima mlecne beljakovine prebavljivo predelane, je prav za alergike. Ce bos morala res dodajat, imam jaz se eno skatlo, ki jo lahko porabis. aleksa je ze imela solzice, danes zjutraj je imela pa tudi malo zaspanckov na enem. dobro si me spomnila, ji bom dala malo mleka not. mi bomo cepili proti rotavirusu, smo tudi prvega in sem ze parkrat rekla hvalabogu za to. D0aisy dojencki imajo radi grenko . Ne mores verjet kaj vse z veseljem pogoltnejo.