Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:01:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj pa sem mango zmazala,pa še nekaj bom,pa ne vem še kaj. Naj ti tekne, jaz pa si bom morala usta zašit, ker sem out of control (beri: vse bi požrla, pa nisem lačna).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:03:08
|
|
|
|
Sacherca
|
Jutri moram k svetovalki,tako,da sem v petek fraj. ce bo takrat kavica.Drugace pa drugic Glede rd,jaz imam rada,ko grem na rd,ki jih praznujejo drugi,svojih ne praznujem rada in mi je mala muka to Mogoce sem to od svojega fotra pobrala, on ne da na rojstne dneve nic je prav zivcn pa ga kaj hecamo,ko se njegov bliza...Niti abrahama ni praznoval Zdaj se hitro nekaj pospravim,potem pa moram sibat se v knjiznico pa za te nasitke gledat . Ob 14ih moram bit doma pa po malega v vrtec.je danes sel prvic po pocitnicah zdaj Za kosilo bom pa kar carbonara spagete naredila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:04:22
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 bambixxx, dobrodošla še z moje strani podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:10:51
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcarČe pa na toxo misliš,pa sem jo že pred Maksovo prebolela in ni panike za nič. Ja,to je vir mojih strahov...pri M.semimela prvi pregled neg.,pri drugem prverjanju pa poz.,ampak vrednosti premale,pa jim ni nič štimalo-no potem so šli nazaj iskat in ugotovili,da so zaj...torej sem jo prebolela že pred nosečnostjo-ampak nejeverni Tomaž kot sem-kdo mi naj gatantira,da se niso spet zmotili ...in sem se rajše odpovedala rizičnim jedem-bolje sprečiti nego lečiti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:11:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca,potem pa moram sibat se v knjiznico No,kaj od Pattersona bo pa zdaj na vrsti??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:13:34
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj pa sem mango zmazala,pa še nekaj bom,pa ne vem še kaj. Naj ti tekne, jaz pa si bom morala usta zašit, ker sem out of control (beri: vse bi požrla, pa nisem lačna). Hvala enako v dveh mesecih +8kg...hvala za rože,bi najrajše sama sebe sfockala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:14:32
|
|
|
|
rina22
|
saraya, druga nama ne pomaga, ko na eno fino masažico it jaz sem včeraj sicer kar nekaj tablet pojedla, ker me je bolelo ko in nisem mogla niti T dvignit prav danes je pa res proti včeraj že super, ampak še vseeno ne smem preveč obrnit glave. v tem primeru me zaboli, da je jooooooooj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:15:31
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj pa sem mango zmazala,pa še nekaj bom,pa ne vem še kaj. Naj ti tekne, jaz pa si bom morala usta zašit, ker sem out of control (beri: vse bi požrla, pa nisem lačna). Hvala enako v dveh mesecih +8kg...hvala za rože,bi najrajše sama sebe sfockala še ena se javlja pa sem si tak prisegla, da po novem letu pa res... pa NE GRE samo mislim na to, kaj bi dala v usta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:18:42
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca ,da sem v petek fraj. ce bo takrat kavica.Drugace pa drugic Jeeeeee v petek bo kavica Ja??Bo??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:21:56
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca,potem pa moram sibat se v knjiznico No,kaj od Pattersona bo pa zdaj na vrsti?? Vse brala kar so imeli v knjiznici,cakam na naslednje izdaje Sem pa ta zimski teden prebrala od Mary Higgins Clark pa od Michaela-a Connellya. Ampak ni ga cez Pattersona
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:22:10
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj pa sem mango zmazala,pa še nekaj bom,pa ne vem še kaj. Naj ti tekne, jaz pa si bom morala usta zašit, ker sem out of control (beri: vse bi požrla, pa nisem lačna). Hvala enako v dveh mesecih +8kg...hvala za rože,bi najrajše sama sebe sfockala še ena se javlja pa sem si tak prisegla, da po novem letu pa res... pa NE GRE samo mislim na to, kaj bi dala v usta Rina saj bo,boš vidla, bo boljše,ko bo T.v vrtcu,vidim po sebi. Celi december nisem vidla dnevne svetlobe zaradi teh naših bolezni,pa še kondicija je šla pa-pa . Sem si zdaj obljubila,da bom vsak dan šla na sprehod...ni ne vem kaj,boljše pa je ,kot čepet doma s knjigo in sendvičem v roki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:22:38
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 saraya, druga nama ne pomaga, ko na eno fino masažico it jaz sem včeraj sicer kar nekaj tablet pojedla, ker me je bolelo ko in nisem mogla niti T dvignit prav danes je pa res proti včeraj že super, ampak še vseeno ne smem preveč obrnit glave. v tem primeru me zaboli, da je jooooooooj za obe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:23:05
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca,potem pa moram sibat se v knjiznico No,kaj od Pattersona bo pa zdaj na vrsti?? Vse brala kar so imeli v knjiznici,cakam na naslednje izdaje Sem pa ta zimski teden prebrala od Mary Higgins Clark pa od Michaela-a Connellya. Ampak ni ga cez Pattersona Si prebrala Medene tedne? S tem se jaz zdaj ukvarjam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:24:01
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj pa sem mango zmazala,pa še nekaj bom,pa ne vem še kaj. Naj ti tekne, jaz pa si bom morala usta zašit, ker sem out of control (beri: vse bi požrla, pa nisem lačna). Hvala enako v dveh mesecih +8kg...hvala za rože,bi najrajše sama sebe sfockala še ena se javlja pa sem si tak prisegla, da po novem letu pa res... pa NE GRE samo mislim na to, kaj bi dala v usta Rina saj bo,boš vidla, bo boljše,ko bo T.v vrtcu,vidim po sebi. Celi december nisem vidla dnevne svetlobe zaradi teh naših bolezni,pa še kondicija je šla pa-pa . Sem si zdaj obljubila,da bom vsak dan šla na sprehod...ni ne vem kaj,boljše pa je ,kot čepet doma s knjigo in sendvičem v roki ja, saj jaz se s tem tolažim.. bomo vidli, kak bo, ker taka, ko sem zdaj, res nočem več bit aaaaaaaa, če je pa tak težko, ko si cel dan doma, pa res samo na hrano misliš in maš skozi nekaj v ustah
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:24:27
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 saraya, druga nama ne pomaga, ko na eno fino masažico it jaz sem včeraj sicer kar nekaj tablet pojedla, ker me je bolelo ko in nisem mogla niti T dvignit prav danes je pa res proti včeraj že super, ampak še vseeno ne smem preveč obrnit glave. v tem primeru me zaboli, da je jooooooooj za obe hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:25:37
|
|
|
|
rina22
|
je mogoče katera naročala kaj preko spleta s trgovine Vendo? sicer piše, da je veleprodaja, pa me zanima, ali si kot posameznik tud lahko kaj naročiš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:25:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ja, saj jaz se s tem tolažim.. bomo vidli, kak bo, ker taka, ko sem zdaj, res nočem več bit aaaaaaaa, če je pa tak težko, ko si cel dan doma, pa res samo na hrano misliš in maš skozi nekaj v ustah
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:26:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj pa sem mango zmazala,pa še nekaj bom,pa ne vem še kaj. Naj ti tekne, jaz pa si bom morala usta zašit, ker sem out of control (beri: vse bi požrla, pa nisem lačna). Ja,saj jaz tudi,drugače bom ko kibla počasi.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:26:38
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 je mogoče katera naročala kaj preko spleta s trgovine Vendo? sicer piše, da je veleprodaja, pa me zanima, ali si kot posameznik tud lahko kaj naročiš? Nič še...ne naročam nič preko spleta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:28:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj pa sem mango zmazala,pa še nekaj bom,pa ne vem še kaj. Naj ti tekne, jaz pa si bom morala usta zašit, ker sem out of control (beri: vse bi požrla, pa nisem lačna). Ja,saj jaz tudi,drugače bom ko kibla počasi. Alo...kaka kibla? Tvoje kile sem jaz imela nazadnje pri 19 letih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:29:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca ,da sem v petek fraj. ce bo takrat kavica.Drugace pa drugic Jeeeeee v petek bo kavica Ja??Bo?? Jaaaa!!!!!V petek,ob 9-h v Giger-u,EP!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:30:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca,potem pa moram sibat se v knjiznico No,kaj od Pattersona bo pa zdaj na vrsti?? Vse brala kar so imeli v knjiznici,cakam na naslednje izdaje Sem pa ta zimski teden prebrala od Mary Higgins Clark pa od Michaela-a Connellya. Ampak ni ga cez Pattersona Michael Connely je tudi zakon,prebrala že vse,kolko so imeli v knjižnici.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:31:01
|
|
|
|
sami0804
|
Koala,ti si še na ločevalni? Majakla,kak je s tvojimi kilami,si kaj nazaj dobila med parzniki,ali jih krotiš s telovadbo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:31:17
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj pa sem mango zmazala,pa še nekaj bom,pa ne vem še kaj. Naj ti tekne, jaz pa si bom morala usta zašit, ker sem out of control (beri: vse bi požrla, pa nisem lačna). Ja,saj jaz tudi,drugače bom ko kibla počasi. Alo...kaka kibla? Tvoje kile sem jaz imela nazadnje pri 19 letih Lahko prosim za razlago pomena te besede? Jaz sem mela take kile še v gimnaziji, samo so se pol pospešeno nakopičle
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:32:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca,potem pa moram sibat se v knjiznico No,kaj od Pattersona bo pa zdaj na vrsti?? Vse brala kar so imeli v knjiznici,cakam na naslednje izdaje Sem pa ta zimski teden prebrala od Mary Higgins Clark pa od Michaela-a Connellya. Ampak ni ga cez Pattersona Michael Connely je tudi zakon,prebrala že vse,kolko so imeli v knjižnici. Kaj piše? Tudi kriminalke?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.