Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 3.1.2011 14:27:31
|
|
|
|
mini86
|
evo js sm danes že oddelala..sm delala samo od 12h ker prej nisem imela baze.. no pa včeraj je crknu ekran od rač. in smo mogl jt na vrat na nos zjutraj takoj kupt novga..če se nebi tako mudil bi kupil kšnega rabljenega ne pa da potem zvem da nimam baze spanje-ja je bla ene 5-10 min tišina potem pa jok..pa sm šla ene 2x k njemu potem pa je blo tko da je mal zajoku pa potem tišina..no to je vse skp trajal ene 20min.. komi čakam kaj nam bo prinesel današnji večer zdej nimam kej..tko smo se odločl in bomo spelal do konca.. duda-kam se pa vm tok mudi j blo zanč fajn gledat k je pršla ena družinica k zdravniku..no in sestrca je bla bolana, tista k ni bla je mela pa tri leta-joj kako razloženo ampak ne vem kako drgač:) no in pride k svoji sestrci k ji je sestra pisala recept in pol.. sestra:jooooj kr stran s to dudo js ne morm gledat dude.. 3leta:se nasmehne sestra:a daš men kle dudo v žep da jo js pospravm(3letnca gre že k njej) boš dudo lepo dala v žep js ti pa v zameno dam knigico..in dudo bom dala dedku mrazu da bo odnesu enmu mejhnmu dojnčku k se je glih rodil in rabi dudo a prav 3letnca:ok prav in to je blo to..sam še rekla je mami da naj vztraja in se bo odvadla dudo.. mi je blo tko lepo..seveda pa se mi je mami zdela taka da jibo že pred vhodom vrnila dudo.. js mislm da morš zadet pravi čas pa se lepo izteče..kdaj je pa pravi čas pa ve vsaka sama ker pozna svojega sončka najbolš no zdej pa dost filozofiranja..dijo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 3.1.2011 14:30:51
|
|
|
|
mini86
|
PUNCE.. DO 7.2 JE POTREBNO ODDATI VLOGO ZA OLAJŠAVO PRI DOHODNINI!!!! NE POZABT, A PROU
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 3.1.2011 14:34:35
|
|
|
|
manna
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 js mislm da morš zadet pravi čas pa se lepo izteče..kdaj je pa pravi čas pa ve vsaka sama ker pozna svojega sončka najbolš In točno tako je tudi s samostojnim spanjem, dojenjem in še čem..
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 3.1.2011 14:40:00
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna IZVIRNO SPOROČILO: mini86 js mislm da morš zadet pravi čas pa se lepo izteče..kdaj je pa pravi čas pa ve vsaka sama ker pozna svojega sončka najbolš In točno tako je tudi s samostojnim spanjem, dojenjem in še čem.. ja točno tako sem mislila:) ker sam zaspi že zloooo lep čas dopoldan, sem en večer probala in je takoj jokal..pač še ni bil pripravljen..no zdej pa če je bil prej pripravljen 4 dni k je sam zaspal brez joka, potem pa nič več mu pa ne morm pomagat ne res..se mi zdi da če sedaj popustim bo vedno tako, ane..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 3.1.2011 20:44:11
|
|
|
|
fragola
|
punce želim vam eno lepo, zdravo in srečno 2011!
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 3.1.2011 20:51:47
|
|
|
|
fragola
|
manna čestitke, sej to je lepa novica
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.1.2011 7:36:50
|
|
|
|
dreamhorse
|
SREČNO IN ZDRAVO PUNCE. Iskreno se opravičujem, ker se spet nisem nič javila. Sem bila prejšnji teden cel doma in sploh nisem prižgala računalnika. Ga nisem niti malo pogrešala. Mi smo preživeli NL na ulici, vsaka mamica s svojim babysitterjem za pasom. Jaz sem sicer kmalu po polnoči šla spat, nisem več ponočnjak.... In vesela sem, da je mimo. Zdaj pa novim zmagam naproti... In obljubim, da vas bom več spremljala...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.1.2011 7:43:25
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 PUNCE.. DO 7.2 JE POTREBNO ODDATI VLOGO ZA OLAJŠAVO PRI DOHODNINI!!!! NE POZABT, A PROU Ja, se spomnim, kako sem lansko leto letala po davčni upravi. Ampak je pa treba vlogo oddat samo tistim, ki med letom niso uveljavljali olajšave oz. bi radi spremenili uveljavljanje olajšave. http://www.uradni-list.si/files/RS_-2010-103-05309-OB~P001-0000.PDF Meni torej letos ni treba naredit nič
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.1.2011 7:44:27
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Sem bila prejšnji teden cel doma in sploh nisem prižgala računalnika. Ga nisem niti malo pogrešala. A Žana je zdaj v redu? Če sem doma jaz, pa računalnik laufa še več kot če sem v službi
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.1.2011 7:51:45
|
|
|
|
dreamhorse
|
Ja, Žana je v redu, sicer je šmrkava, ampak to je tak skos... Kašlja ne, kar je najbolj pomembno...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.1.2011 8:09:01
|
|
|
|
bačko
|
Jutro!! DH me veseli da je Žana uredu. Meni pa je ravno sedaj rekla V od Lore da naj bi včeraj imela malo vročine in da ima vnete očke.Mislim da ne bom niti cel teden v službi.Samo ko sem jo danes gledala nima nič vnetih učkov in tudi mož je rekel da je bila popoldne čisto uredu in da ni imela nič vročine. No v službi je bilo super.Zdajle pijem kavo potem pa šibnem na Rudnik v Supernovo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.1.2011 8:22:26
|
|
|
|
mini86
|
ja teckas nism napisala za tiste ki čez leto uveljavljajo ker se mi je zdel to samoumnevno je pa moj dau lansko leto da tamauga uveljavlja čez celo leto, samo bo šou zdej sprement ker če ga bi zdej uveljavljal bi dubu kr neki nazaj, tko pa plače nima nič večje.. pa letos bo še mene uveljavlu ker mava od avgusta eno leto skupno prebivališče.. a ste ble kej po razprodajah..js sm se odločila letos da grem samo pogledat v zaro in pa naročim na nextu..no ampak tukaj seveda ni razprodaj.. in sem nad zaro totalno razočarana..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.1.2011 9:20:38
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka IZVIRNO SPOROČILO: mini86 PUNCE.. DO 7.2 JE POTREBNO ODDATI VLOGO ZA OLAJŠAVO PRI DOHODNINI!!!! NE POZABT, A PROU Ja, se spomnim, kako sem lansko leto letala po davčni upravi. Ampak je pa treba vlogo oddat samo tistim, ki med letom niso uveljavljali olajšave oz. bi radi spremenili uveljavljanje olajšave. http://www.uradni-list.si/files/RS_-2010-103-05309-OB~P001-0000.PDF Meni torej letos ni treba naredit nič Nebi se spomnila ...tenx...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.1.2011 9:22:36
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 a ste ble kej po razprodajah..js sm se odločila letos da grem samo pogledat v zaro in pa naročim na nextu..no ampak tukaj seveda ni razprodaj.. in sem nad zaro totalno razočarana.. Oblekla hčerko,moža in sina ...jaz sem si privošla večji nakup;okno v svet,ki pride čez 14 dni...no za seboj bo potegnil še regale v dnevni in lcd led tv ... Da nau pomote tastar tv je men še čist gud...je tale želja o tv-ju na kožo pisana mojemu...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 4.1.2011 9:25:23 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.1.2011 9:32:59
|
|
|
|
mini86
|
Da nau pomote tastar tv je men še čist gud...je tale želja o tv-ju na kožo pisana mojemu.. js sm tud mojmu rekla da če je vesel za velik tv , da če so se mu uresničle moške sanje
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.1.2011 9:34:09
|
|
|
|
mini86
|
summ da mamo norice..prvi mehurček je prišel ven točno na lulčku..grem pa ob 11h do dohtarja da čimpraj dobimo claritin.. a ste oz bačko a si kej kopala tamalo v sodi bikarboni
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.1.2011 9:49:59
|
|
|
|
bjondi
|
Dej počaki do jutri da vidiš če so al ne...pa jutri jih bo že mal več če jih ima res...pri nas je karin dobla nekej drugega proti srbenju-ne vem kaj zaen sirup...sem pa jaz dans tud norice sanjala da jih je en imel,sam ne vem kdo ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.1.2011 9:50:29
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 summ da mamo norice..prvi mehurček je prišel ven točno na lulčku..grem pa ob 11h do dohtarja da čimpraj dobimo claritin.. a ste oz bačko a si kej kopala tamalo v sodi bikarboni A sta doma vidva...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.1.2011 9:55:01
|
|
|
|
bjondi
|
Zyrtec-mogoče je za večje...pa kukr se spomnim smo jo mal namakali pa potem nežno tapkali z brisačo da jo ni tok srbel...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.1.2011 9:59:19
|
|
|
|
mini86
|
ja midva sva doma ker jemle ab zarad ušes.. sj na recept dobi claritin, pol pa že neki časa nazaj mi je ena mamica v vrtcu rekla da je pustila uno beo kremo pr vzgojiteljici če bo gdo rabu in jo grem pol kr iskat.. mi je sicer mal zoprn ampak jbga nova je pa 20€ pa mn k pou jo porabš.. je pa glih fajn da je zdej fasu k to traja 7-10 dni in glih k bo konec gremo v čatežke
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.1.2011 10:25:25
|
|
|
|
manna
|
živjo MI smo tud še zmer doma. Sicer vročine nima že 3 dni, ampak samo kašlja. Tako da razmišljam da bi jo jutri peljala v vrtec. Doma ji je namreč tako dolgčas da sploh nevem več kaj naj delava?! Že sedmi zaporedni dan ni šla ven iz hiše in resnično je že sita vseh igrač. Trenutno barva babybjorna s flomastrom A je v redu če otrok še kašlja, drugih bolezenskih znakov pa nima, da gre v vrtec?? Potem imam še eno vprašanje - a norice so isto kot vodene koze? Če sem prebolela eno, je to pol oboje? Ker res ne bi rada zdej kaj takega dobila če bo Manči prnesla kaj iz vrtca. ?!? Nekaj dni nazaj mislim da me je ena -najbrž bačko -vprašala če naročam na mothercare. Ja, naročam preko interneta na angleški strani. Naslov dostave dam sestrin naslov ki tam živi. Potem pa mi ona prinese domov ko pride (pride domov cca vsakih 6-8 tednov). Tako da poštnina je samo kakšne 4 funte oz.nič, ker imajo dostkrat akcijo da nad 50 funtov ni poštnine. Ojoj Manči si je brke nariisala
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.1.2011 10:36:34
|
|
|
|
bjondi
|
manna-vodene koze oz. norice so ena in isto... Če samo kašlja in ni vročine vsaj dva dni jo daš lahko v vrtec...sej sama veš kako je razpoložena... Manca si riše brke-a se pripravlja na pusta .. Pust -je pa letos 8.3.2011
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.1.2011 11:32:34
|
|
|
|
dreamhorse
|
Očitno sem se prehitro pohvalila. Žana ima vnete očke, so me klicali iz vrtca in že sva doma. Čakam, da začne delat zdravnica, da grema na pregled. Iz očk ji sicer teče, od prehlada... Pa kar naj bo doma, da pride malo k sebi... Jao, pa spet bolniška.... Res sem se prehitro pohvalila....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.1.2011 11:36:39
|
|
|
|
dreamhorse
|
A lahko grema ven, če je prehlajena in nima vročine, pa vnete očke ima?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.1.2011 12:38:55
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse A lahko grema ven, če je prehlajena in nima vročine, pa vnete očke ima? Kakor želita...da se ne bojo spet mnenja kresala na teh straneh...ene vrjetno nebi peljale ven,druge pa bi...delaj kot čutiš...drugače pa bolj pazi da ne preneseš vnetje na svoje učke...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Ime za punčkomia02Najlepše ime za punčkoDaša (
26%)
Korina (
12%)
Mija (
42%)
Lora (
20%)
Število vseh glasov: 392Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!