PERSIDA
|
Juha z rezanci,kislo zelje ,kašnate klobase. Sladice ne bo ,ker otroka imata že celi veseli december več kot preveč sladice -beri čokolade.Vsak ,ki pride prinese čokolado in še isti moment jo morata odpret.Na živce jima gredo vsi barvni papirji tak,da se gremo skrivalnice kolko se da . Anže seže na vse kljuke in posledično jima ne morem več nobenga prostora zapret,zaklepam pa ne ,ker ,če se mi kdaj sama zakleneta sem popušila .Tak,da ja še vedno igram policaja doma ,in posledično ne ostane časa za nič druga.Z mojim razmišljama ,da jima naredima v bodoči kuhinji plezalno steno ,ker se vležeta na polico ,katero le dosežeta ali smukneta mami v spalnico ,kjer si uredita prostor v omari .Tak,da mi smo še vedno v fazi plezanja čim više kolkor se da. Veliko ljudi mi pravi kako me ubogata meni se ,pa zdi ,da cele dneve pi*dim brez veze . Včasih jih od ateja poslušam ,da jima preveč pustim.Ampak jaz mu še vedno pravim bodi z njima 24 ur na dan,pa da vidimo ,če se ti bo dalo 2 leti pi*dit na njiju . Res imamo makarone ,pa zlate kroglice po celi spodnji etaži.Samo ko vidim,da vlačita piskre sem in tja in kuhata kot pri norcih pol pozabim na vso nesnago ki s tem pride posledično.Jaz pravim,če si bosta znala vsaj eno stvar več skuhat kot ata pol bom pozabla ves nered . Sicer ko mi res opi....se res zderem kot pri norcih ,čeprav vem ,da to ne pali ampak si moram olajšat dušo .Ena izmed ubijalskih je ta ,ker imamo 2metrsko mizo imata hobi sedet na mizi al pa skakat gor,pa dol.Vzgojni ukrepi so bili že vsi,pa ne zaleže.Dobro za prebutat otroka glih nisem ,sem stvar ignorirala ,se pošteno zdrla,ju dala gor pa dol 1000krat ,jima razložla zakaj se to ne dela,pa je njima še vedno hobi.Kaj ju naj ubijem al kaj .No tukaj me ,pa res ignorirata,drugač,pa kar gre .
|