|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
30.12.2010 8:46:00   
Pikica_82
Dobro jutro. Midva sva že pokonci, sva že igrače pospravljala pa sesala. Noč smo ponovno preživeli brez flaške, malo je mel sicer probleme nazaj zaspat, ko se je ponoči zbudil, ampak ok. Je pa zjutraj bil pošteno lačen user posted image

Danes bova kr doma. Morava malo pospravit, pa perilo moram v red spravit, me čaka par strojev za speglat. Za kosilo bo pa krompirček in ribje palčke pa neka juhica.

A je katera poslala tiste Linote za koledar? Ga je že dobila? Men so ti koledarji ful luškani, ga prav nestrpno čakam user posted image

Ja Kolumbo, jaz tud upam, da malega čimprej mine tole ipičarjenje, ker drugač grem res na dopust na psihiatrijo... Še prej pa po slušni aparat, ker spušča take visoke Cje, da oglušiš zravn user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
30.12.2010 8:47:48   
Pikica_82
Čebela a veš, da je to edina kava, ki jo jaz pijem? user posted image  Poleti z mrzlim mlekom ali pa mlekom+sladoledom, pozimi pa si jo dam v toplo mleko.

Nič, greva z malim zokne zlagat, jih ful rad v predal pol zmeče user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
30.12.2010 8:58:35   
baki
kk že prilimam slikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
30.12.2010 9:04:43   
Urša08
jutro

No pa da vidimo kolk bom lahko spisala.

Baki Nejcu so vzeli bris ki je pokazal, pa seveda je bilo že več primerov iz njegovega vrtca tam tko da. Mal sem brala o tem virusu in je kr dolgotrajen. Če katera še kaj več ve se priporočam.

Žigu se pikice počasi sušijo tko da mislim da smo iz ta hudga vn ampak mam občutek da je tud on pokasiral od Nejca adena virus. Nejc je danes za spoznanje boljši, še zdaleč pa ni dober. Eva je super trkam da ne pobaše virusa, noričke je dobila pa v najmilejši obliki kar pomeni 4 pikice. Sem pa ful vesela da mam ta teden mojga doma ker drugače se mi zrola.

Pikica jaz mam tud plan dons pospravlat pa seveda me kupi cunj čakajo, pranje, sušenje, likanje,... če bo seveda zneslo.

čebela uvau že 28 tednov user posted image user posted image user posted image

Sjmm a ste avto dobili? Pa super za sprehode v tem lepem vremenu, še za nas se naužijteuser posted image

Kolumbo tud pri vas rabte dozo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baki o kakem zvarku govoriš? Plis napiši

Mihailo tvoj naslov rabim

Punce hvala vsem ki mislite name user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
30.12.2010 9:07:44   
baki
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1930
30.12.2010 9:13:47   
baki
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
30.12.2010 9:15:13   
baki
sem malo zajjj.sem hotla še eno drugo.bom spet poskusla.premalokrat prilepim slikeuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
30.12.2010 9:19:15   
baki
mogoče mi rata če ne se nem več matralauser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
30.12.2010 9:19:54   
baki
ni uspelo bo pol moj probu.ne mi zamerituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
30.12.2010 9:24:00   
baki
sem jezna ko mi ne greuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
30.12.2010 9:29:27   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

No pa da vidimo kolk bom lahko spisala.

Baki Nejcu so vzeli bris ki je pokazal, pa seveda je bilo že več primerov iz njegovega vrtca tam tko da. Mal sem brala o tem virusu in je kr dolgotrajen. Če katera še kaj več ve se priporočam.

Žigu se pikice počasi sušijo tko da mislim da smo iz ta hudga vn ampak mam občutek da je tud on pokasiral od Nejca adena virus. Nejc je danes za spoznanje boljši, še zdaleč pa ni dober. Eva je super trkam da ne pobaše virusa, noričke je dobila pa v najmilejši obliki kar pomeni 4 pikice. Sem pa ful vesela da mam ta teden mojga doma ker drugače se mi zrola.

Pikica jaz mam tud plan dons pospravlat pa seveda me kupi cunj čakajo, pranje, sušenje, likanje,... če bo seveda zneslo.

čebela uvau že 28 tednov user posted image user posted image user posted image

Sjmm a ste avto dobili? Pa super za sprehode v tem lepem vremenu, še za nas se naužijteuser posted image

Kolumbo tud pri vas rabte dozo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baki o kakem zvarku govoriš? Plis napiši

Mihailo tvoj naslov rabim

Punce hvala vsem ki mislite name user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eno srednje veliko čebulo+5 strokov česna.pol pa to posuješ s sladkorjem in pustiš čez noč.aja čebulo narežeš česen pa vn stisneš in daš vse skupaj v en literski kozarec pa sladkor gor nasuješ.jst to rada naredim čez dan da vsake tolk cajta malo pretresem.če ne pa zdaj pejt narest pa pol pusti do večera,pa pol precediš.pol pa lohk dajaš obema ene dva mililitra vsak dan,če sta pa bolana pa 2x na dan.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
30.12.2010 9:40:14   
sjmm
dan!

smo se nakofetkal dons...sva z mojim kr obsedela po zajtrku...vsak po svoje mau zmatrana

spali smo kr fajn....odkar ga sam k nama napokam, ko se oglasi...spimo brez problema...edino jz imam problem zvečer zaspat dokler se ne oglasi in včeraj se je šele okol 1h vstal in hotel k nama...tak d sm šele ob 1h lahk zaspala...kok sm smotanauser posted image

čebelc@...vau, že 28 tednov, ja,ja, kr naj bo še mau na toplem, ti pa lepo počivaj in uživaj s Hančiuser posted image user posted image ...tašče so pa itak z marsa, tak d se ne sekiraj

baki....luškan tale vaš Božičekuser posted image user posted image user posted image user posted image ..ima tko nedolžne učke, da ne bi mogel reči, da vstaja sred noči in je kdaj trmastuser posted image

urša....na žalost ne poznam tega virusa...želim pa vam, da hitro mine in boste tudi vi uživali mau na sončku, vsi v kompletu, pa vsaj ena fajn stvar, da ima evica samo mali pikic, res mislimo na vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

.avta pa nam še zmer niso zrihtal, včer je šel moj delat s fotrovim...mu je sam reku, da si ga lahk sposodiuser posted image user posted image ...sej zobarca je bla presrečna, da je prišel, sej zdej zakluč z delom do pondelka, moj pa tudi...zdej je pa teku mehankarja iz pojstle vržt, da bo že kej zrihtu, k bi šla rada dons u šoping, pa sarmice bom nardila, pa potičko spekla...dons bo pa pehtranova...tko d upam, da so avto zrihtal...moj je že jezen k user posted image user posted image user posted image in pravi, da ga bo zamenjal v najkrajšem času....men ga je škoda, sam če ti prinaša sam stroške...user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
30.12.2010 9:40:58   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Čebela a veš, da je to edina kava, ki jo jaz pijem? user posted image  Poleti z mrzlim mlekom ali pa mlekom+sladoledom, pozimi pa si jo dam v toplo mleko.

Nič, greva z malim zokne zlagat, jih ful rad v predal pol zmeče user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ..kok sta pridna...user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1938
30.12.2010 10:47:00   
baki
evo sva bla v trgovini.grema glih tejk da je dobil malo zraka.zdej pa malcauser posted image user posted image user posted image user posted image .ob11.30 pa spatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1939
30.12.2010 10:47:47   
baki
dons edvin kuha.pečenka bouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
30.12.2010 10:50:09   
baki
sjmm..tale naš božiček zna bit fejs trmast..upam da ga hitro mineuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
30.12.2010 11:05:31   
baki
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1942
30.12.2010 11:08:35   
baki
uspelo mi jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
30.12.2010 11:17:59   
baki
a zdej pa spet nobene tleuser posted image .saj me delo kliče pa se mi glih ne da najboljuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
30.12.2010 12:05:20   
Čebel@
sva bili na sprehodu-je lepo spet hodila(1,5h)user posted image user posted image user posted image .....zdele pančka-je samo padla doluser posted image user posted image ....je pa zlo lepo zunaj,samo je kar hladno.....kosilo bo iz skrinje:goveja juhica,čufti,zraven pa pire krompiruser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
30.12.2010 12:11:00   
Čebel@
baki....Hana tko lepo dolgo spi,če je mir-če pa je kakšno ropotanje po bajti,je pa ob 7.00 pokonci....lep Nikuser posted image user posted image user posted image

pikica....sta že pridnauser posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image  za flaško-naša jo kar neče pregriznituser posted image .....pol pa pridi kdaj na kavico-jo imam vedno na zalogiuser posted image user posted image user posted image

urša.....upam,da ste za letos končali z boleznimi in pikicamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ne pozabi počivatuser posted image

sjmm....upam,da vam zrihtajo avtouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
30.12.2010 12:11:59   
rebeka84
oj! kako ste kaj?

mi smo preseljeni v Mb, tukaj smo že 2 tedna in se imamo fajn. :) Uroš je sedaj na sprehodu z babico, jaz sem skuhala večerjo, za kosilo gremo k babici. Imena za našega fantička še nisva izbrala. Trebuh je vse večji in večji, pa tudi jaz sem vsa ogromnaaa...

še slikici od nas...

user posted image

user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
30.12.2010 12:16:17   
Čebel@
rebeka.....uživajte v svojem domuuser posted image user posted image user posted image ....full ste luštniuser posted image user posted image user posted image .......Uroš je pravi manekenuser posted image ....ti pa trebušček skrivaš za črno majicouser posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
30.12.2010 12:34:13   
Pikica_82
Rebeka lušni ste! Je fajn v Mbju ne user posted image  Lahko gremo kdaj na kako kavo.

Wow, Hana pa ful dosti hodi user posted image  Aleks gre maksimalno kakih 15 min, pol pa mami nesi...
Ma pa ti mogoče res kaj uletim na kakšno kavo user posted image  

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
30.12.2010 12:41:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Wow, Hana pa ful dosti hodi user posted image  Aleks gre maksimalno kakih 15 min, pol pa mami nesi...
Ma pa ti mogoče res kaj uletim na kakšno kavo user posted image  
gre ja,ampak se ji more med potjo kar dogajati-zdele je aktualno da pohodi vsake toliko časa kup snega,pa da gremo pogledat,če bo vlak in pa po kruhek v slaščičarno...pa če sva sami je ok,če je ati zraven se pa afna
ti kar uletiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.