Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 8:46:00
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dobro jutro. Midva sva že pokonci, sva že igrače pospravljala pa sesala. Noč smo ponovno preživeli brez flaške, malo je mel sicer probleme nazaj zaspat, ko se je ponoči zbudil, ampak ok. Je pa zjutraj bil pošteno lačen Danes bova kr doma. Morava malo pospravit, pa perilo moram v red spravit, me čaka par strojev za speglat. Za kosilo bo pa krompirček in ribje palčke pa neka juhica. A je katera poslala tiste Linote za koledar? Ga je že dobila? Men so ti koledarji ful luškani, ga prav nestrpno čakam Ja Kolumbo, jaz tud upam, da malega čimprej mine tole ipičarjenje, ker drugač grem res na dopust na psihiatrijo... Še prej pa po slušni aparat, ker spušča take visoke Cje, da oglušiš zravn
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 8:47:48
|
|
|
|
Pikica_82
|
Čebela a veš, da je to edina kava, ki jo jaz pijem? Poleti z mrzlim mlekom ali pa mlekom+sladoledom, pozimi pa si jo dam v toplo mleko. Nič, greva z malim zokne zlagat, jih ful rad v predal pol zmeče
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 8:58:35
|
|
|
|
baki
|
kk že prilimam sliko
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 9:04:43
|
|
|
|
Urša08
|
jutro No pa da vidimo kolk bom lahko spisala. Baki Nejcu so vzeli bris ki je pokazal, pa seveda je bilo že več primerov iz njegovega vrtca tam tko da. Mal sem brala o tem virusu in je kr dolgotrajen. Če katera še kaj več ve se priporočam. Žigu se pikice počasi sušijo tko da mislim da smo iz ta hudga vn ampak mam občutek da je tud on pokasiral od Nejca adena virus. Nejc je danes za spoznanje boljši, še zdaleč pa ni dober. Eva je super trkam da ne pobaše virusa, noričke je dobila pa v najmilejši obliki kar pomeni 4 pikice. Sem pa ful vesela da mam ta teden mojga doma ker drugače se mi zrola. Pikica jaz mam tud plan dons pospravlat pa seveda me kupi cunj čakajo, pranje, sušenje, likanje,... če bo seveda zneslo. čebela uvau že 28 tednov Sjmm a ste avto dobili? Pa super za sprehode v tem lepem vremenu, še za nas se naužijte Kolumbo tud pri vas rabte dozo Baki o kakem zvarku govoriš? Plis napiši Mihailo tvoj naslov rabim Punce hvala vsem ki mislite name
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 9:07:44
|
|
|
|
baki
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 9:13:47
|
|
|
|
baki
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 9:15:13
|
|
|
|
baki
|
sem malo zajjj.sem hotla še eno drugo.bom spet poskusla.premalokrat prilepim slike
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 9:19:15
|
|
|
|
baki
|
mogoče mi rata če ne se nem več matrala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 9:19:54
|
|
|
|
baki
|
ni uspelo bo pol moj probu.ne mi zamerit
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 9:24:00
|
|
|
|
baki
|
sem jezna ko mi ne gre
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 9:29:27
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro No pa da vidimo kolk bom lahko spisala. Baki Nejcu so vzeli bris ki je pokazal, pa seveda je bilo že več primerov iz njegovega vrtca tam tko da. Mal sem brala o tem virusu in je kr dolgotrajen. Če katera še kaj več ve se priporočam. Žigu se pikice počasi sušijo tko da mislim da smo iz ta hudga vn ampak mam občutek da je tud on pokasiral od Nejca adena virus. Nejc je danes za spoznanje boljši, še zdaleč pa ni dober. Eva je super trkam da ne pobaše virusa, noričke je dobila pa v najmilejši obliki kar pomeni 4 pikice. Sem pa ful vesela da mam ta teden mojga doma ker drugače se mi zrola. Pikica jaz mam tud plan dons pospravlat pa seveda me kupi cunj čakajo, pranje, sušenje, likanje,... če bo seveda zneslo. čebela uvau že 28 tednov Sjmm a ste avto dobili? Pa super za sprehode v tem lepem vremenu, še za nas se naužijte Kolumbo tud pri vas rabte dozo Baki o kakem zvarku govoriš? Plis napiši Mihailo tvoj naslov rabim Punce hvala vsem ki mislite name eno srednje veliko čebulo+5 strokov česna.pol pa to posuješ s sladkorjem in pustiš čez noč.aja čebulo narežeš česen pa vn stisneš in daš vse skupaj v en literski kozarec pa sladkor gor nasuješ.jst to rada naredim čez dan da vsake tolk cajta malo pretresem.če ne pa zdaj pejt narest pa pol pusti do večera,pa pol precediš.pol pa lohk dajaš obema ene dva mililitra vsak dan,če sta pa bolana pa 2x na dan.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 9:40:14
|
|
|
|
sjmm
|
dan! smo se nakofetkal dons...sva z mojim kr obsedela po zajtrku...vsak po svoje mau zmatrana spali smo kr fajn....odkar ga sam k nama napokam, ko se oglasi...spimo brez problema...edino jz imam problem zvečer zaspat dokler se ne oglasi in včeraj se je šele okol 1h vstal in hotel k nama...tak d sm šele ob 1h lahk zaspala...kok sm smotana čebelc@...vau, že 28 tednov, ja,ja, kr naj bo še mau na toplem, ti pa lepo počivaj in uživaj s Hanči ...tašče so pa itak z marsa, tak d se ne sekiraj baki....luškan tale vaš Božiček ..ima tko nedolžne učke, da ne bi mogel reči, da vstaja sred noči in je kdaj trmast urša....na žalost ne poznam tega virusa...želim pa vam, da hitro mine in boste tudi vi uživali mau na sončku, vsi v kompletu, pa vsaj ena fajn stvar, da ima evica samo mali pikic, res mislimo na vas ... .avta pa nam še zmer niso zrihtal, včer je šel moj delat s fotrovim...mu je sam reku, da si ga lahk sposodi ...sej zobarca je bla presrečna, da je prišel, sej zdej zakluč z delom do pondelka, moj pa tudi...zdej je pa teku mehankarja iz pojstle vržt, da bo že kej zrihtu, k bi šla rada dons u šoping, pa sarmice bom nardila, pa potičko spekla...dons bo pa pehtranova...tko d upam, da so avto zrihtal...moj je že jezen k in pravi, da ga bo zamenjal v najkrajšem času....men ga je škoda, sam če ti prinaša sam stroške...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 9:40:58
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Čebela a veš, da je to edina kava, ki jo jaz pijem? Poleti z mrzlim mlekom ali pa mlekom+sladoledom, pozimi pa si jo dam v toplo mleko. Nič, greva z malim zokne zlagat, jih ful rad v predal pol zmeče ..kok sta pridna...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 10:47:00
|
|
|
|
baki
|
evo sva bla v trgovini.grema glih tejk da je dobil malo zraka.zdej pa malca .ob11.30 pa spat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 10:47:47
|
|
|
|
baki
|
dons edvin kuha.pečenka bo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 10:50:09
|
|
|
|
baki
|
sjmm..tale naš božiček zna bit fejs trmast..upam da ga hitro mine
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 11:05:31
|
|
|
|
baki
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 11:08:35
|
|
|
|
baki
|
uspelo mi je
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 11:17:59
|
|
|
|
baki
|
a zdej pa spet nobene tle .saj me delo kliče pa se mi glih ne da najbolj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 12:05:20
|
|
|
|
Čebel@
|
sva bili na sprehodu-je lepo spet hodila(1,5h) .....zdele pančka-je samo padla dol ....je pa zlo lepo zunaj,samo je kar hladno.....kosilo bo iz skrinje:goveja juhica,čufti,zraven pa pire krompir
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 12:11:00
|
|
|
|
Čebel@
|
baki....Hana tko lepo dolgo spi,če je mir-če pa je kakšno ropotanje po bajti,je pa ob 7.00 pokonci....lep Nik pikica....sta že pridna ..... za flaško-naša jo kar neče pregriznit .....pol pa pridi kdaj na kavico-jo imam vedno na zalogi urša.....upam,da ste za letos končali z boleznimi in pikicami ....ne pozabi počivat sjmm....upam,da vam zrihtajo avto
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 12:11:59
|
|
|
|
rebeka84
|
oj! kako ste kaj? mi smo preseljeni v Mb, tukaj smo že 2 tedna in se imamo fajn. :) Uroš je sedaj na sprehodu z babico, jaz sem skuhala večerjo, za kosilo gremo k babici. Imena za našega fantička še nisva izbrala. Trebuh je vse večji in večji, pa tudi jaz sem vsa ogromnaaa... še slikici od nas...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 12:16:17
|
|
|
|
Čebel@
|
rebeka.....uživajte v svojem domu ....full ste luštni .......Uroš je pravi maneken ....ti pa trebušček skrivaš za črno majico
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 12:34:13
|
|
|
|
Pikica_82
|
Rebeka lušni ste! Je fajn v Mbju ne Lahko gremo kdaj na kako kavo. Wow, Hana pa ful dosti hodi Aleks gre maksimalno kakih 15 min, pol pa mami nesi... Ma pa ti mogoče res kaj uletim na kakšno kavo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 30.12.2010 12:41:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Wow, Hana pa ful dosti hodi Aleks gre maksimalno kakih 15 min, pol pa mami nesi... Ma pa ti mogoče res kaj uletim na kakšno kavo gre ja,ampak se ji more med potjo kar dogajati-zdele je aktualno da pohodi vsake toliko časa kup snega,pa da gremo pogledat,če bo vlak in pa po kruhek v slaščičarno...pa če sva sami je ok,če je ati zraven se pa afna ti kar uleti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.