Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 6:02:48
|
|
|
|
baki
|
kolumbo vi ste pa meli res žurko.upam da bo začel noči spat tko kot je treba.da se malo naspiš.saj vem kako je.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 6:55:01
|
|
|
|
baki
|
vse še spite jst bi pa malo čvekala .imam cajt bol ko ne samo zjutraj...takrat pa nobene ni
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 8:29:03
|
|
|
|
baki
|
javvvvv....pa to ne moreš vrjet....nobene
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 9:31:49
|
|
|
|
Čebel@
|
dan spali do 7.00 ...sem šla pa le ob 5.00 na WC tko da sem se res naspala ....je imela pa mala zjutraj ko se je zbudila en izpad-ni hotla pospravit dude in sem ji jo vzela...no in je padla v histeričen jok tko da se ene 10 minut sploh ni mogla pomirit in je še hlipala ...pol je bilo pa ok....nimam pojma od kje to za zajterk sva imeli kruh v kakavu...sedajle malica-2 mandarini je že pobasala,in sedaj je še gresin....je pa s tavelike postelje padla na glavo-pa sem bila zraven ....tko rada hodi po postelji in se ji neki ni izšlo ...sem jo na pol ujela tko da se le le malo bucnila in se ulegla na tla....pol sva pa z atijem govorile po telefonu in mu je takoj povedala,da je pipi(lumpi) in da je bil av na glavo ven ne bova nič hodili-ji je začelo spet iz noska tečt,pa še sončka ni-mogoče popoldan tok zaenkrat od mene
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 9:40:11
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy sjmm...eno pitance...a v une skutine zavihke lahko daš tut čokolado ,al je prav za marmelado delan? hej...jz še nism s temi s čokolado eksperimentirala...sam po moje lahk probaš
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 9:41:57
|
|
|
|
sjmm
|
ajvy...sam NE čokolado v koščkih kot je rekla Kolumbo....sem mislila, da za Nutelo sprašuješ...Nutela je lahk...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 9:47:57
|
|
|
|
sjmm
|
dan! pri nas..meglaaaa.fuj..cici...fuj spali gut do 8h...ne morš verjet...pol je pa 2 flaši svoje mešanice spil...čist ga je spanc sestradal avta še ni...moj pa more neki it delat popoldne...je zmenjen d bo sčistil eno zobozdravstveno ordinacijo....nas pokličejo ene 3x na let...k smo jim mi podn delal...upam, da bo avto usposoblen do 12h v hladilniku praznina...mormo vsaj zaloge sadja in zelenjadi obnovit čebelc@....naš ima tud zdej k smo vsi doma kr ene izpade...al čist znori in teka po stanvanju k da se mu je snel...ponavadi je na konc kak bum in jok, al pa kr neki teži za eno zadevo k mu je padla na pamet in je sp,lošn znano, da je ne dovolimo...sam pol gre k vsakemu sprobat, če bi mogoče šlo...na konc seveda užaljenost na viški....sam jz mu kr probam preusmert pozornost s kako igro in ponavadi se kr hitr pomiri....sam en red pa more bit, pa čeprav smo svi na broju uf, baki...kok ste vi zgodnji.....mi smo se glih obrnil....ta velki pa še spijo....a zvečer tud pol tok zgodi zaspita??
|
|
[Brisano sporočilo] 29.12.2010 10:09:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 11:06:50
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ajvy...sam NE čokolado v koščkih kot je rekla Kolumbo....sem mislila, da za Nutelo sprašuješ...Nutela je lahk... aaaaa...NUtellca...superca...me prav zanima kako se bo z okusom izšlo..... POročam.... Hvala KOlumbo in Sjmm.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 11:12:47
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro,....sem že dva večera zapored nekaj napisala...pa me je ven vrglo..čist..tko da sem pol obupala.... Pr nas v McD ju gužve za znoret.,nas pa itak premalo...he he ....je pa zanimivo.... Tisa...me je čist na rit vrgla...ko je zadnjič celo pesmo odpela....govori pa še vedno ne kej dost ...tko da sem bla čist paf...LUmpije rada poje, pa NIna Nana...pa ringarajo...vse odpoje...he he ...moja punca... Tarja ,..pa pride zjutraj k meni se stisnit..pa me boža po ličku...ah ja...pa pravijo ,da nebesa ne obstajajo... To je noro...sploh si nisem predstavljala ,da bom imela nekoga tko nazarensko rada....kolkr mam teli princeski...waw.... KOlumbo ..krasne slikice...tista smrekca je fantastična.... Sjmm....super za krasno nočko...... IN res ti hvala za pomoč...... Baki...vi ste čist prezgodnji...dobra si...... Urša...kako je s fantoma?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 12:08:31
|
|
|
|
baki
|
sjmm....zvečer nik zaspi ob 19.30,katja pa do 21.00
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 12:29:12
|
|
|
|
Ajvy
|
sjmm...na kolk mora bit ventilatorska pečica pr skutinih zavihkih.tam nekje 160-170....pa čas pečenja me zanima..kakih 10 minut mogoče? Hvala za pomoč
|
|
[Brisano sporočilo] 29.12.2010 12:33:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 14:41:47
|
|
|
|
Urša08
|
Punce men je prav žal k se tok mal javljam sam mamo kr mal izredno stanje. Žiga norice, Nejc ima adeno virus, Eva pa zgleda tud norice sam čist mila oblika. Eto je že alarm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 15:02:11
|
|
|
|
petrušk_
|
Hej moje punce zlate upam, da mam tud jst opravičen izostanek zaradi praznikov..... tle mamo sam 1 računalnik, pa ko ga odprem more bit koj nodi party, tko da mami izvisi....tud zj sva z malčkom na pol ekrana.... zasledila sam zadnjo stran k Urša nujno rabi eno celo pošiljko kolumbo...zakon las vegas pr vas.... pa babnce ste čist preveč pridne s tem pečenjem mi2 sam uživava...oči dela, pride dons pozno zvečer, pol smo jutr še tle v petek dopoldan pa pičimo do mojga bratranca na kosilo pol pa via cerknica...po eni strani res že komaj čakam... sm se pa konkretno že naklepetala s kolegicami za nazaj...eva uživa pri babici....je dobila cel komplet knjigic enci benci na kamenci in kuhinjo komi čakam stare tire in da vas lahk mal za nazaj preberem...hehehe....bom kr ene 3 dni rabla pomoje... upam, da tud ve tolk uživate v teh praznikih in da vam zdravje in palčki zaspančki vsaj približno služijo......
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 17:55:28
|
|
|
|
sjmm
|
dan! čakamo očija mami je imela strašanski napad pucanja...tuto kompleto kuhna in dnevna...vse omarce, pličke, posoda, prti....ni d ni...zdej sm pa morto
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 18:58:30
|
|
|
|
baki
|
urša....adena virus a ima isoko vročino? .a princeska pa koze dobila....uboga punčka.pa še zanjo .a je p.povedla da je adena virus?a so mu kak bris vzeli,ali kri?mater sem firbčna
< Sporočilo je popravil baki -- 29.12.2010 19:00:08 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 19:01:09
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm dan! čakamo očija mami je imela strašanski napad pucanja...tuto kompleto kuhna in dnevna...vse omarce, pličke, posoda, prti....ni d ni...zdej sm pa morto če te še čistilni napad ni spustil lahko še prideš k meni
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 19:06:51
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan. Jaz sem čist crknjena, mali je mel danes dva taka napada ipike, da me je kr groza. Upam, da ga kmalu spusti tako trmarjenje, drugač se mi bo kr odpeljalo... Včeraj je zadnjič pil večerno mleko po flaški. Ji je vrh cuclja odgriznil, pa nisem mela rezerve doma, tak da sem mu jo enostavno vzela vstran. Malo je sicer jokal ponoči, ampak ni blo hude krize. Danes zvečer je pa tudi šel lepo spat, sicer je malo težje zaspal, pa večkrat se je zbudil, ampak zdaj spi. Pa nič ni jokal, tak da upam, da smo zmagali. Urša za vas en milijon !
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 19:08:03
|
|
|
|
baki
|
tk nik je že v pižami,katja je na vikendujst pa zmatrana do podna.se kr navadiš da so mulčki zjutraj na delovnih mestih.mi gre dol k ni v vrtecu.pa sej je kr fajn sam je pa skos kej za pucat.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 19:12:00
|
|
|
|
baki
|
pikica nogoč pa ti uspe flasko dat stran.....trma..katastrofa.pri nas je na dnevnem redu.sej se bo meni tudi utrgalo.siten je ko strela.po mojem mu fali ko ni v vrtecu.ko je dons rekel da bi šel v vrtec
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 19:14:16
|
|
|
|
baki
|
pikica...trma katastrofa.se mi bo res utrgalo.mu vrtec fali.je dons rekel da bi sel v vrtec sem zaje....ala.sem mislila da mi prej ni prijelo pa sem še enkrat napisala
< Sporočilo je popravil baki -- 29.12.2010 19:16:18 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 19:25:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce men je prav žal k se tok mal javljam sam mamo kr mal izredno stanje. Žiga norice, Nejc ima adeno virus, Eva pa zgleda tud norice sam čist mila oblika. Eto je že alarm upam,da čimprej mine vse skupaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 19:33:55
|
|
|
|
Pikica_82
|
Men tud vrtec fali že, priznam. 14 dni je že doma, meša se že njemu pa meni. Pa še zunaj zdaj ni rad, zgleda ne mara mraza (čist po mamici). In potem sva noter tečna že en drugemu. Očitno rabi družbo vrstnikov, pa rad druge obraze gleda (ne skoz sam mamo)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.12.2010 20:37:01
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce men je prav žal k se tok mal javljam sam mamo kr mal izredno stanje. Žiga norice, Nejc ima adeno virus, Eva pa zgleda tud norice sam čist mila oblika. Eto je že alarm ufff revčki mali...čimprej se pocelite, pa upam da bo evica mela bolj milo obliko pa za mamico da ostane pri močeh
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj nisi narisal mame?Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.