|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
28.12.2010 19:37:21   
Anonimen
NaILa super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jst mam od kar sem šla od tam skoz trd trebuh danes user posted image   Sem pa jaz tudi odprta 1cm, tko da upam, da se kej samo začne, sicer mi pa naslednji teden pospešijo zadevo user posted image   BI blo pa super, če bi me enkrat doletel spontani porod, da vidim, kako to sploh zgleda user posted image   Sem Žigata rodila s "programiranim" porodom in ni blo glih prijetno, tko da bi rada sprobala še kakšno varianto user posted image

A si potem še dolgo čakala? Jaz sem naslednji teden spet naročena. Ti?

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4176
28.12.2010 19:48:29   
planikica
IZVIRNO SPOROČILO: živa25
Sem pa jaz tudi odprta 1cm, tko da upam, da se kej samo začne, sicer mi pa naslednji teden pospešijo zadevo

Zakaj bi jo pospešili, če imaš rok 11.1.?

Držim pesti, da bo šlo vse po čisto naravni poti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
28.12.2010 19:58:25   
NalLa
Ja, naslednji teden sem v patološki spet naročena, v torek, mislim, da ob 11.10. Mogoče se spet srečava.
Mene je gledala tudi vzpodi, ker sem bila nazadnje vneta in je rekla, da noče preveč šarit tam, da kaj ne sproži, ampak očitno je bilo dovolj, ker sem imela krvav izcedek in precej otrdevanja trebuha. Aja, se je pa mali končno obrnil na glavo, tko da je vsaj to super. Sem sicer imela tudi uz, ker študentka ni znala določit kako je otrok obrnjen, ampak je bila tako zmedena, da če ne bi blo Steblovnikove zraven ne bi nič verjela, kaj mi govori. Se mi je kar smilila.

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
28.12.2010 20:41:14   
Anonimen
NaILa boga revčka študentka user posted image   Jah nimaš kej... Naučit se pa morejo user posted image   IN BRAVO ZA OBRAT!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jst sem pa ob 10.40 se mi zdi naročena... Morm prit eno uro prej in dat še vodo v Leonišču... Ti tudi? Bova spet čvekali? user posted image

Planinkica imam gestacijski diabetes. Ponavadi takih ne pustijo do roka, sploh če cukri niso urejeni. Zato mi bodo sprožli naslednji teden, če se samo od sebe prej ne zgodi.

NaILa, a so tebi tudi kaj grozili s sproženjem?  In kaj je rekla na cukre?

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4179
28.12.2010 20:44:07   
planikica
Aha, hvala za razlago. Vse pesti čvrsto stisnjene user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
28.12.2010 20:44:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: planikica

Aha, hvala za razlago. Vse pesti čvrsto stisnjene user posted image

hehe HVALA!!! user posted image

(odgovor članu planikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4181
28.12.2010 21:13:34   
NalLa
Grrr, spet mi je vse vn vrgl.

Ne, ni mi grozila s sproženjem, ker je rekla, da bo šlo tko in tko samo najbrž tolk prej. Cukr pa ni nč kej komentirala, bolj so se ukvarjali s tem, kako je obrnjen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
28.12.2010 21:26:56   
Anonimen
Joj kok to sovražm k ven meče user posted image

No super!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Meni pa ni nič rekla, če bo ali ne, ampak samo da če bo, se pa prej vidimo kot naslednji torek... Je pa res, da je mene pregledala una ta druga dohtarca danes in ne dr. Steblovnikova user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4183
28.12.2010 23:02:58   
rdečebela
evo mene po dolgem času (glede na popisane straniuser posted image )
najprej seveda čestitke špici in njeni mali žaniuser posted image user posted image kok more bit fajn, jo že stiska v svojem naročju, še malo pa bomo tud me dočakaleuser posted image
uglawnem, da včeraj sem bila v Lj. na pregledu oz. na ctg-ju. Da ne govorim kok sm se načakala, mislm da še nkol tolk. In še ta smola, da sem spet potovala z vlakom, seveda je spet zamujal, ravno za tistih 15 minut, ki naj bi jih porabila do laboratorija, da bi mogoče še ujela uro pri zdravnici, potem se je pa itak vse podrlo, skratka, gužva v laboratoriju, pa pol na ctg-ju, res sem bila prav začudena. Pa brala sem da sta bile še ene 2 ali celo 3 pri prim. Blejec včeraj, pa nisem si znala predstavljat katere steuser posted image no, dohtarco sem itak vidla pol za 5 minutk, od tega je 2 minuti pospravljala moje izvide ipd. v kuvertico, ker jo je očitno motila gužva v materinski knjižici, povedala ni nič novega, sploh je rekla samo da je ctg zlo lep in kar tako naprej, da se vidimo čez en teden. Alora naslednji pregled ali ctg al karkoli že bo imam 3.1. 2011, sliši se super, to bo že v novem letu user posted image

arwenko ful lepo od tebe da se nam oglasiš in deliš z nami svoje izkušnje in doživetja, meni je to tko fajn prebirat, sploh ko vidm da je use okej z otročkom. Sej res pravijo da se splača vztrajat glede dojenja, ampak če ne gre pač ne gre, se je pa najbrž ravno tako brezveze matrat in sebe in malčka in se živcirat, ker s tem sam še slabše delaš. se mal prilagodiš pa je. Za svojga otroka bi itak vsaka mamica nardila vse po mojem.
Danes sem bila še na šopingu v Novi Gorici, ta novoletna darila, vsako leto ista pesem, ko ne vemo kaj bi komu kupli... skratka totalno me je izmučilo cel dan okoli letat za temi darili, in potem sem prišla domov, sita vsega, sem se še s tamojim nek spokala, eh, zamorilo vse skupaj. Pa ne vem, meni se zdi da nism nek zahtevna, ampak če pomislim kolk je naredu za mene v teh 9ih mesecih, se ne spomnim prav nobene stvari al pozornosti. Nekatere jih razvajajo na veliko, jaz pa prosim že 3 dni da bi mi malo zmasiral noge, ker so mi začele otekat, pa ostane vse le pri praznih besedah. No, sej se nočm pritoževat, ampak z njegove strani bi res pričakovala malo več, glede na stanje... Sicer pa kakor hoče. Se vse enktrat obrne.
Joj vam zavidam vsem ki se namakate oz. rekreirate v bazenčkih in to vse neki v Olimijah, k je tolk fensi šmensi tamuser posted image jst še vedno nism pršla do tistga božjega Bohinja... sploh pa mi usi nek tupijo s tem, da ne morem zadnji mesec hodit na bazen, ker to ni dobro in oh in sploh ni zdravo za nosečnice da se kopamo v bazenu ipd. pol me pa kr zamori in mine... kokr da mi ne bi privoščili. Oh, kdaj se res počutm totalno broken. Pa vse me je začelo tiščati, mali  živahen, enkrat brca pod rebra, drugič pri strani (sploh desno stran obožuje) čeprav se čuti da so drugačni ti gibi, niso neke brcike kakor prej, očitno mu res zmanjkuje prostora, tako da se scela premika cel trebuhuser posted image prav smešno je za videt.
ju3 imamo pri nas praznik-kolineuser posted image najlepši čas leta, se opravičujem če je kakšna vegetarjanka tle goruser posted image bo spet pestro, pa še starši imajo obletnico poroke, smo jim nabavli kar hranilnik pujska. Sedaj ko živega ne bo več, da jim bo vsaj tist glinen v tolažbouser posted image

Aja, da ne pozabim omenit, nabavla sem 2 bodija, na preklop. Navadnega, belega. Kompletka na žalost nisem dobila še nobenega primernega... Majo pa ful lepih stvari tudi v H&m-u, pa prej sploh nism vedla za ta otroški oddelek v qlandii v Novi gorici, valda sem vedno sstopila sam v ženski. Pa na tem otroškem oddelku imajo tud za nosečnice oblačila, pa sm jih prej že iskala, sedaj pa ko sem že tako na koncu, se mi pa ne zdi smiselno kupovat nosečniška oblačila. Čeprav me je groza pomisliti, da bom tudi na silvestrovo v eni in isti vijola tuniki kot zadnje 4 mesece, v istih pajkicahuser posted image ampak nisem si nabavla nič novega. Še modrček za dojenje naročim pri da-da in to bo najbrž to. Upam da bom lahko kmalu spet oblekla moje kavbojke, tko jih pogrešamuser posted image

oh joj, kaj mi dela po trebuhu, pošteno valovanje, ufff, žgečka. Najbrž je prišla čokolada do njega (še vedno jo pojem nenormalne količine) in kadar sliši moj laptop totalno ponori. Ne vem, a mu je tolk všeč al ga tako zelo moti. Mogoče bo pa kak računalniški genij ali pa heker, ista pašta. okej, malo sm zabluzila, pičim spat, ju3 bo treba spet zgodaj iz posteljeuser posted image

Se slišimo kindersurprajsi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
29.12.2010 5:44:32   
pika27
no pa da vidmo ce mi tole rata... Sedim namrec v kopalnici, pac ne morm spat, pa v hotelu kaksne druge izbire nimam, ce nocm zbudit moza in tamale.
Gaya24, po moje da nism bla jaz, ker smo se sele okoli 1h spravl v bazen, pa se v orhidelio smo sli. Sm pa kr mal razocarana, matr je taka guzva da se nimas kam dat, pa se tok je vroce, da mi je blo na momente prov slabo. Lansko leto smo bli en teden prej, pa je blo vse prazno. No ja vazn da tamala uziva v vodi, men pa tud plavanje ne skodi.
Rdecebela glede infektov je men G rekla, da nej za vsak slucaj neham plavat hodit 2 tedna pred rokom, drugac pa da komot. Pr Blejcevi sm bla pa jaz konec okrog pol 12, itak pa une ure nikol ne drzijo, glede na to da mors zjutri v laboratorij k zacne delat ob pol 9, pol cakat na ctg, pol pa sele k zdravnici. Smo ble pa mi (lora83, pa se 2) dost glasne pa zaporedoma na vrsti. Za nami mislim da je rekla da so samo se ultrazvoki.
Nc zdej grem pa se mal novo brat, pa upam da bom kmal zaspana ratala. No upam da mi bo tole postal, ker na telefonu ne znam narest copy paste :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
29.12.2010 9:14:39   
mojani
Dobro jutro, Januarčki in januarčice!

Samo na hitro poročam:

25.12.2010 sem v P Celje ob 19.19 rodila sinka Ožbeja, velikega 52 cm in težkega 3380g.

Porod je trajal tri ure, brez dodajanja prot bolečinske terapije in z 12 kapljicami umetnih popadkov.

Domov sva prišla včeraj, Ožbej pridno ziza, mleka je že za izvoz, imamo se fajn.

špica: iskrene čestitke

LP,

(za nazaj bom brala drugič)

mojca+jani = ambrož (23.2.2008) & ožbej (25.12.2010)

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
29.12.2010 9:17:04   
darchy82
živa25 a pri gestacijskem diabetesu porod predčasno sprožijo samo če imaš probleme s cukrom, al kako? Jst še vedno folgam samo z dieto in tud user posted image naj bi bil glede na zadnji UZ primerno velik. Kako je pa v primeru da bi šla čez rok? A potem ti sprožijo porod, al te kr čakat pustijo?

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
29.12.2010 9:18:59   
darchy82
mojani iskrene čestitke za sinčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste dobili pa res lepo božično darilo. Veliko veselja in lepo se cartajte.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
   [Brisano sporočilo]
29.12.2010 9:28:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu darchy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4189
29.12.2010 9:32:20   
maggie27
user posted image user posted image user posted image mojani čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image Kako lep ime ima vajin novi malček!
Ste pa res lepo božično darilo dobili. Fajn se rihtajte!!

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
29.12.2010 9:33:34   
lorch
Mojani: Čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veliko cartanja in prijetnih trenutkov, ter prespanih noči!!!user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
29.12.2010 9:35:32   
petral
Mojani čestitke za sinčka!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maggie27)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
29.12.2010 9:37:52   
NalLa
mojani čestitke! Super datum, tudi moj brat je bil rojen na 25.12..

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
29.12.2010 9:38:28   
lorch
Mene sta pa moja dva samo pustila, da doma pakiram pa pučem, ko gremo jutri v toplice, Ati je pa Tjašo peljal na Roglo, da bo sprobala malo smučat, mami bi bla pa preveč v napoto in je ati dal prepoved it zravenuser posted image . Je prepričan, da nebi sodelovala, če bi bla js zraven, pa bi k meni silila, pa trmarla, je menda bolje, da sploh zraven ne grem, vsaj za prvičuser posted image .  Jaz bi pa ravno prvič rada vidla svojo princesko škijatuser posted image  
Sem zabičala, da mora najmanj 3 slike nardit, ker je reku, da bo vidu če bo kaj časa za slikatuser posted image . Madona, če pride domov brez slik, ga po luftu nazaj pošljemuser posted image .
No, sej da ne bote misle, da je tak razvajen otrok, sam sva veliko same, pa je vedno v stiski moj mali klop. Kadar se ne počuti varno, se jo v kaj sili, ji je neznano, išče mene. Drugače je pa že večkrat povedala, da je mami najbolj hudauser posted image

< Sporočilo je popravil lorch -- 29.12.2010 9:42:02 >

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
29.12.2010 9:39:18   
Anonimen
MOJANI ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Darchy mislim, da načeloma čez rok ne pustijo sladkornic, lahko pa da če boš samo z dieto furala, da te bodo pustili na miru... Nevem... Jaz sem vedno imela inzulin in tudi ostale, ki jih poznam in so rodile same, ali pa so jih sprožli pred rokom user posted image   Nevem pa kaj so faktorji da sprožijo ali pač ne user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4195
29.12.2010 9:51:46   
darchy82
Jst sicer upam, da bom šla spontano rodit, da ne bo treba nič sprožit, po drugi strani pa res upam, da ne bom šla čez rok, ker že zdej težko shajam s tem trebuhom. Sicer imam pa še kar nekaj časa so PDP-ja. Se raje ne bom s tem obremenjevala user posted image . Tebi pa želim vso srečo in da bo šlo samo od sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
29.12.2010 10:50:15   
aischa1
Mojani čestitke za sina je blo pa prelepo darilo za božička.Želim ti veliko prespanih noči.
Sedaj pa se bo začelo in bomo imeli vsak dan lepe novičke tu gor.
Mi smo super mala Nataly je pridna ponoči se zbujamo na 4 ure tako,da se kar lepo naspimo.Podnevi pa je malo več budna a ne jočemo preveč upam,da ostane či več časa tako.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
29.12.2010 11:11:07   
briljantina
Krasne novičke se že vrstijo, čestitke mojani za Ožbeja! user posted image user posted image user posted image Lepo se crkljajte!

živa25 in darchy82, prvič slišim, da bi sladkornim user posted image sprožili porod in tudi jaz upam, da ne bom čez rok. Vmes me še čaka zagovor projektne naloge, potem pa začnem z magistrsko - končno.

Vsem, ki ste na poti v Rim želim čim lažji porod.

CiCika - že dogaja?  user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
29.12.2010 11:11:52   
gaya24
Mojani ISKRENE ČESTITKE ob rojstvu sina Ožbeja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
29.12.2010 11:45:45   
dramica
Mojani user posted image čestitke ob rojstvu sinčka in veliko sreče in zadovoljstva celi družinici!

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?