rdečebela
|
evo mene po dolgem času (glede na popisane strani ) najprej seveda čestitke špici in njeni mali žani kok more bit fajn, jo že stiska v svojem naročju, še malo pa bomo tud me dočakale uglawnem, da včeraj sem bila v Lj. na pregledu oz. na ctg-ju. Da ne govorim kok sm se načakala, mislm da še nkol tolk. In še ta smola, da sem spet potovala z vlakom, seveda je spet zamujal, ravno za tistih 15 minut, ki naj bi jih porabila do laboratorija, da bi mogoče še ujela uro pri zdravnici, potem se je pa itak vse podrlo, skratka, gužva v laboratoriju, pa pol na ctg-ju, res sem bila prav začudena. Pa brala sem da sta bile še ene 2 ali celo 3 pri prim. Blejec včeraj, pa nisem si znala predstavljat katere ste no, dohtarco sem itak vidla pol za 5 minutk, od tega je 2 minuti pospravljala moje izvide ipd. v kuvertico, ker jo je očitno motila gužva v materinski knjižici, povedala ni nič novega, sploh je rekla samo da je ctg zlo lep in kar tako naprej, da se vidimo čez en teden. Alora naslednji pregled ali ctg al karkoli že bo imam 3.1. 2011, sliši se super, to bo že v novem letu arwenko ful lepo od tebe da se nam oglasiš in deliš z nami svoje izkušnje in doživetja, meni je to tko fajn prebirat, sploh ko vidm da je use okej z otročkom. Sej res pravijo da se splača vztrajat glede dojenja, ampak če ne gre pač ne gre, se je pa najbrž ravno tako brezveze matrat in sebe in malčka in se živcirat, ker s tem sam še slabše delaš. se mal prilagodiš pa je. Za svojga otroka bi itak vsaka mamica nardila vse po mojem. Danes sem bila še na šopingu v Novi Gorici, ta novoletna darila, vsako leto ista pesem, ko ne vemo kaj bi komu kupli... skratka totalno me je izmučilo cel dan okoli letat za temi darili, in potem sem prišla domov, sita vsega, sem se še s tamojim nek spokala, eh, zamorilo vse skupaj. Pa ne vem, meni se zdi da nism nek zahtevna, ampak če pomislim kolk je naredu za mene v teh 9ih mesecih, se ne spomnim prav nobene stvari al pozornosti. Nekatere jih razvajajo na veliko, jaz pa prosim že 3 dni da bi mi malo zmasiral noge, ker so mi začele otekat, pa ostane vse le pri praznih besedah. No, sej se nočm pritoževat, ampak z njegove strani bi res pričakovala malo več, glede na stanje... Sicer pa kakor hoče. Se vse enktrat obrne. Joj vam zavidam vsem ki se namakate oz. rekreirate v bazenčkih in to vse neki v Olimijah, k je tolk fensi šmensi tam jst še vedno nism pršla do tistga božjega Bohinja... sploh pa mi usi nek tupijo s tem, da ne morem zadnji mesec hodit na bazen, ker to ni dobro in oh in sploh ni zdravo za nosečnice da se kopamo v bazenu ipd. pol me pa kr zamori in mine... kokr da mi ne bi privoščili. Oh, kdaj se res počutm totalno broken. Pa vse me je začelo tiščati, mali živahen, enkrat brca pod rebra, drugič pri strani (sploh desno stran obožuje) čeprav se čuti da so drugačni ti gibi, niso neke brcike kakor prej, očitno mu res zmanjkuje prostora, tako da se scela premika cel trebuh prav smešno je za videt. ju3 imamo pri nas praznik-koline najlepši čas leta, se opravičujem če je kakšna vegetarjanka tle gor bo spet pestro, pa še starši imajo obletnico poroke, smo jim nabavli kar hranilnik pujska. Sedaj ko živega ne bo več, da jim bo vsaj tist glinen v tolažbo Aja, da ne pozabim omenit, nabavla sem 2 bodija, na preklop. Navadnega, belega. Kompletka na žalost nisem dobila še nobenega primernega... Majo pa ful lepih stvari tudi v H&m-u, pa prej sploh nism vedla za ta otroški oddelek v qlandii v Novi gorici, valda sem vedno sstopila sam v ženski. Pa na tem otroškem oddelku imajo tud za nosečnice oblačila, pa sm jih prej že iskala, sedaj pa ko sem že tako na koncu, se mi pa ne zdi smiselno kupovat nosečniška oblačila. Čeprav me je groza pomisliti, da bom tudi na silvestrovo v eni in isti vijola tuniki kot zadnje 4 mesece, v istih pajkicah ampak nisem si nabavla nič novega. Še modrček za dojenje naročim pri da-da in to bo najbrž to. Upam da bom lahko kmalu spet oblekla moje kavbojke, tko jih pogrešam oh joj, kaj mi dela po trebuhu, pošteno valovanje, ufff, žgečka. Najbrž je prišla čokolada do njega (še vedno jo pojem nenormalne količine) in kadar sliši moj laptop totalno ponori. Ne vem, a mu je tolk všeč al ga tako zelo moti. Mogoče bo pa kak računalniški genij ali pa heker, ista pašta. okej, malo sm zabluzila, pičim spat, ju3 bo treba spet zgodaj iz postelje Se slišimo kindersurprajsi
|