glugluglu
|
za družino, ki jim je pogorelo stanovanje sem napokala dve vrečki, največ oblačil za punčko, pa še posode za kuhat. Samo za kakšno igro ali igračo ali kaj za šolo in podobno, moram pa naša dva ta večja počakat, da prideta iz počitnic in izbereta, če se bo kaj našlo. tims, pri nas so tudi že lansko leto zablokirali facebook, gmail, hotmail,... kar češ. Samo še RR je ostal, ampak, če grem gor kaj prebrat imam prav smotan občutek, aja, danes sem doma, jutri pa spet v službo. Nisem pa povedala, da so v četrtek med treningom našemu Marku ukradli telefon in na garanciji ni napisane IMEI kode, to mi očitno prodajalec takrat ni gor nalepil, kot ponavadi naredijo , računa pa nimam, ker ponavadi samo te garancije spravljam . Je pa Mark najprej mislil, da ga je izgubil, ampak je potem v žepu našel kartico, je bil tat tako prijazen , da mu jo je ven dal, ja res je dober tat..no...... Samo se je pa mali tako sekiral kot, da se mu je svet podrl, sem ga komaj potolažila in dopovedala, da so hujše stvari, ampak pri otrokih je to drugače, zato mi je pa prav groza ko se zgodijo te poplave, požari,... in to otroke še najhuje prizadene.
|