Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 19:44:08
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb en kos za velike in mickane bolancke! tudi od mene. F. je fajn, brez dodatnih zdravil. Zdaj se čuva pri tašči, ko sem v službi. Ja lahko bi se dobili kje . Punce fajn se imejte jutri. Jaz bi tudi šla pa sem bolj lene sorte za zvečer okoli hodit. Čeprav bi toooooooooooolk pasala dobra ženska družba. maja kaj so Z. pregledali kri ali je dobila ab zaradi ušesk? tvoja sestra je dobila tom kavč? Danes sem videla so imeli razprodajo zalog.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 19:44:57
|
|
|
|
majana79
|
da nas dvignem, preden bo prepozno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 19:56:12
|
|
|
|
Dudica1
|
Midva greva pa danes na kuhančka,imava varstvo in bova izkoristila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 20:44:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Važičke ste, ker se dobite na kuhančku Jst grem naslednji teden v torek na pregled v P in če bom kej odprta (kaj več kot danes, ko sem 1cm), grem v porodno, sicer pa na oddelek E in potem v sredo začnemo s svečkami Punce držte pesti, da se samo kej prej začne, ker bi rada sprobala tudi naraven porod BI bla prov vesela, če bi se samo začelo, ampak tudi sprožitvi ne bom nasprotovala Majana kaj je zdej s tabo?!!? Se misliš pocajtat al kaj?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 21:01:33
|
|
|
|
majana79
|
živček, držim pesti, da bi ti šlo po naravni poti meni je sedaj žal, da nisem pri J. vztrajala, da me pustijo še kak dan, glede na to, da sem bila 4 cm odprta (sprehajaj se po stopnicah, meni je to definitivno pomagalo, sem vsak dan vsaj 2x šla v P gor in dol...), in bi po moje tut kmalu dobila popadke, tako so mi pa prožili... beda sej se zdravim, zdej limonce pijem, ampak očitno ma velik žlehtnobe za it iz mene, tako da se še vedno čistim (ne bi opisovala kako to zgleda )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 21:08:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni sicer ni žal, ampak bi blo pa fino iskusit še naraven začetek poroda in tisto nepričakovano akcijo... Ker ko ti sprožijo že vnaprej veš kako in kaj, če se pa začne samo od sebe in te preseneti, pa.... Po svoje bi blo bolj lušno Žlehtnoba my ass.... Verjetno kej drugega iz tebe rine, samo še neveš kaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 21:19:03
|
|
|
|
majana79
|
jaz bi pa rada svoje popadke doživela, tisto umetno sranje me je totalno ubilo bygones, ne bom več podoživljala tistih muk a da ni žlehtnoba??? kaj hudiča pa pol je? ker naj se spravi ven čim prej, mi gre na živce, ker me vse boli od kašljanja in davljenja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 21:23:52
|
|
|
|
betty.ford
|
majana, te kar razumem. moj prvi porod je bil poln umetnih popadkov in boleč na maksimum. te pa potolažim, da je šlo v drugo lažje. sem se odpirala brez popadkov... sicer so mi potem malo umetnih dodali, ker nisem imela svojih dovolj močnih, a bolečina v primerjavi s prvim porodom skoraj neopazna. ampak to je bilo zaradi maske mi je malo nerodno, a prav zadeta sem rojevala živa, držim pestke... a potem bo prvi prvi?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 21:24:29
|
|
|
|
Anonimen
|
To ti pa verjamem... Sem bla 3 tedne takšna, da sem vsakič ko sem zakašljala mislila, da bom otroka zgubila No k sreči ga nisem Ja tudi mene so pošteno namatrali... Ampak majana, če se začne spontano, potem Cassanove ne bom vidla Sem ti pozabila povedat, da sem takrat, ko sem mislila, da mi voda odteka (pa sem bla v P na pregledu) srečala Casanovo v pritličju (je prišel po pacientko) in me pogleda in sledi... Jaz: "O... Živjo!" On: "O.... Kaj pa vi tu?!" Jaz: "Jah.... (pokažem na trebuh)" On: "Spet noseči!?!??!?" OBA: "SMEH!!!" In to je blo to... Smeha pa kokr češ
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 21:25:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford živa, držim pestke... a potem bo prvi prvi? Upam da ne... Čeprav če bo spontano mi je tudi za datum vseeno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 21:26:00
|
|
|
|
betty.ford
|
sicer pa: majana, mogoče si pa nosečka?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 21:30:13
|
|
|
|
majana79
|
fakin rr spet šteka, grrrr betka, jaz sem bila tako zadeta, da sta imela moj in babica žur na moj račun samo ne vem če bi še kdaj vzela tako hitro masko, ker sem bila potem nesposobna potiskat (no, poleg tega, da sem bila totalno utrujena in še kaj zraven), in ni fino, ko se ena 100 kg babica nate obesi ampak ok, J. je moral ven, ni kej živček, ful dobro, se te še ful spomni meni je malo žal, ker jim nisem peljala J. pogledat, ampak takrat sem bila res totalno adijo več kot en mesec, potem sem pa kar pozabila... so bili izredno prijazni gor, vsi sej tut če ne greš gor, ga boš sigurno kje vidla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 21:31:05
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford sicer pa: majana, mogoče si pa nosečka? o ne, ni možno kar dobro delam na tem, da bo J. še nekaj časa edinec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 21:31:09
|
|
|
|
betty.ford
|
Punce fajn se imejte jutri. Jaz bi tudi šla pa sem bolj lene sorte za zvečer okoli hodit. Čeprav bi toooooooooooolk pasala dobra ženska družba. podpis. žal delam do 20h, moram še po otroka... nekje do 21h pridem domov... ni šans, da vas še ujamem! bom grela noge v volnenih štumfih pa čaj pila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 21:35:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh Majana... Mene je pa težko pozabit... Sej veš Meni pa od maske ni blo nič... Me je samo na kisik priklopla in sem se z masko samo zamotila, ker sem se vsakič ko sem vdihnila nanjo skor zadušila Majana mogoče bi pa J. družba dobro dela? Je pa meni tudi žal, ker nisem Ž nikoli peljala gor, ampak vedno se nam je nekaj mudilo al pa sem bla ubita
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 21:35:46
|
|
|
|
betty.ford
|
in ni fino, ko se ena 100 kg babica nate obesi ampak ok, J. je moral ven, ni kej ja, sem imela tudi jaz modrice po vsem trebuhu... pa še vrat me je bolel, ker so me nekako čudno krčili. ampak v drugo mi je bilo lažje... sem bolj vedela kako in kaj in tudi samo telo se zna lepše odzivati na sam porod... sem skoraj sama rodila sicer pa: meni se zdijo tudi edinčki prav okej odločitev.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 21:43:26
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Majana mogoče bi pa J. družba dobro dela? zelo možno, ampak mojim zelooo načetim živcem definitivno ne bi vsaj dokler ne začne spodobno spat, nehat jest ponoči, ipd.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 21:44:16
|
|
|
|
Anonimen
|
A še kar jeste ponoči?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 21:49:45
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 A še kar jeste ponoči?! ja, pa ne samo enkrat ampak ne govorim o tem, ker pač... ponavadi dobim servirano, da je razvajen, ipd. glede na to, da mi spije v celem dnevu 1.5 dcl vode, očitno prinaša notr tekočino, tako da mu zaenkrat tega še ne odtegujeva
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 22:08:57
|
|
|
|
Anonimen
|
OMG Si pa res revčka Naš se sicer zbuja, ampak da bi pa jedu si pa ne predstavljam... Pa še vstaja zdej od kar sem noseča, kar moj, da jaz vsaj kaj spim Kar se tega tiče pa res kapo dol pred mojim.... Se je sam od sebe "javil" da bo on vstajal od trenutka, ko vemo, da sem nosečka A nikakor noče nič pit čez dan? Niti na flaško, kozarček, slamco, lonček, nič?!?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 22:17:05
|
|
|
|
majana79
|
sej midva si deliva, dokler je moj pokonci, mu on da, potem pa jaz tko, ene 2x do 3x max na noč... pred zadnjo virozo je že zmanjšal, samo na 1x do 2x, od kar je pa bil bolan je pa spet jovo na novo, pa dudo spet na ful, zbuja se, ker je šel spet v vrtec, skratka žur glede pitja pa nič ne pomaga, ima ene 4 različne flaške, navadno flaško, probamo na slamico, direkt iz kozarca, ampak to je po en požirek ali 2 in konec... trenutno je spet aktualna navadna flaška na cucelj mogoče bo naslednji teden spet tista na slamico bo že samo zoprno je, ker vsakič ko ima visoko vročino trepetam a bo dehidriral ali ne, drugače se tolažim da dobi dovolj ponoči
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 22:25:21
|
|
|
|
Anonimen
|
oh štala Kaj pa tiste flaše na cucelj ki jih v trgovini kupiš? Une so pri nas nardile revolucijo... Pol je popil, pol polil ampak pil pa je No še dobro, da ti vsaj malo tvoj pomaga... Verjetno bi se ti v nasprotnem primeru že zdavnej zmešalo A pa se dojita al kaj?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 22:32:24
|
|
|
|
majana79
|
nobena ne pomaga, mamo vse živo pač ni pivec, kaj vem zakaj... no, vsaj ne podnevi dojiva se pa ne več, mislim da ene 3m ne več, se je sam odstavil, tako da dobi pač flaško kaj čem ti rečt, sej se človek vsega navadi po moje se hujše sliši kot je v resnici, ali pa sva res že utrjena me pa zato definitivno ne mika met še enega poleg ostalih stvari... bom nehala jamrat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 22:36:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej ne jamraš... Jst pač res nisem bla u detajle seznanjena z vašimi nočnimi prigodami... Pa čist verjamem, da te potemtakem ne mika met še enega Ampak kok zanimivo, da čez dan zavrača, ponoči pa pije... Zanimivo No naš se ravno dere kot zverina... Se kar zbudi in potem tuli, dokler ga ne premakneva v najino posteljo... No zdjle še sigurno ni čas za to, da bi šel k nama, zato bo pač moral zaspati v svoji postelci nazaj....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 22:47:42
|
|
|
|
majana79
|
živa, mah bedno mi je razlagat, ker potem izpade kot da sem attention whore mogoče pa Ž. samo kaj sanja pa zato hoče k vama, ker se počuti varnega? J. itak spi pri nama, pa ima občasno take kričeče izpade, ko ga sploh ne moreva pomirit, niti zbudit iz tega stanja... potem pa kar naenkrat odpre oči, naju pogleda, se nasloni na ramo in zaspi... grozno, ko tako otroka gledaš, pa mu ne moreš nič zdej se grem pa zrihtat pa spat, me spet nos muči lih gledam kolk snega je v NY... ga ne bi imela tolko tukaj lahko in mirno noč!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......