obcinarka
|
jupiiiiiiiiii jaz tuuuuuuuuu, kot vidim pridno čvekate... hvala vsem za lepe želje in hitro sporočilce... no je blo tkole... v sredo zvečer špikanje, trd trebuh, krči, ampak.. mojga sm poslala spat, je bil pa nekam nervozen, jaz neeeeeee... okrog polnoči sm šla na wc, pa ugotovila da bbi lahko bil to čep... rjavo-rdeča sluz, kar precej.. no in to je bil razlog da sva šla v P... tam sprejem+ctg, ki je zaznaval da se nekaj dogaja, dogaja, dr. ocenla da sm cca 2 cm odprta.. v sobo in jaaa mogoč se pa lahko zgodi.. pol se je pa stopnjevalo na 8 min, od šestih zjutraj na slabe 5.. dihala, hodila,.. ctg čist podivjan.. sestre fajne, a bom vzdržala do viziter?? jah bom, ne.. in pride dr. mim, pa men kar voda odteče... resno, me takoj vržejo na stol in slišim.. o punce kje ste, dejmo posteljo takoj, porodna, gremo, gremo, tole bo pa takoj.. jaz pa .. kaj?????????'' ja gospa več kot 8 cm mate, gremo porodna.... več menda ne vem, mojga sm še poklicala in držala pesti da bo pravočasen.. in jaaaaaaa, ob 9.15 porodna soba, babica krasna, skoz je govorla mate srečo, res, prvorodka, do kraja odprta več kot tri četrt dela je za vami.. predihavala menda super, ko je moj prišel smo vidli že glavco.. in sam še tirje popadki, pritisk na polno in priletela je mala... sej popadki so boleli, pri iztisu sm se pa na babico opirala... ampak ko sm zagledala malo, sm pa pozabla da je kaj blo... brez raztrganin, rezanja, šivov, čeprav je bil moj občutek popolnoma drugačen.. no take mamo, ne?? .. smo doma, prvi dan, je luštno, mala spi in je, dojim , čist fulll mleka še ni, tak da me prčakujte z milijon vprašanji... sm pa jaz lačna in lačn, njami, resno.. to je blo na expresss.. kaj več pa... moj je pa tud zlat, zdej si je vzel dopust, pa vse štima.. no enmal sm pa utrujena, lepo bodite in madonca, kdaj gremo na vse testne vožnje z avti k je bil božiček tak dober???
|