|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
27.12.2010 18:43:57   
agataema
Putka, jaz tudi nisem dobila ZSuser posted image -

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
27.12.2010 19:23:06   
Anonimen
Tudi jaz nisem dobila ZS-ja user posted image

(odgovor članu agataema)
  Neposredna povezava do sporočila: 4127
27.12.2010 19:52:50   
pika27
Joj prej sploh nism vidla, špica upam da je vse že za tabo! user posted image user posted image user posted image Sem prov dons v porodnišnici gledala, če te bom kje vidla.

Lora83 ti želim, da se ti obrne. Očitno se je Blejčeva dons odločila, da smo preveč živahne v čakalnici, mamo vsaka na drug dan pregleduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
27.12.2010 19:57:29   
pika27
Putka, tud jaz sem ti poslala številko na zs.

Načeloma se tud jaz lahko javim, da bom urejala seznamček, čeprav mislim, da do konca januarja oz. do roka ne bom zdržala.

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
27.12.2010 20:02:39   
Putka
Ja punce, bom morala še enkrat pošiljat.. Najbrž potem vsaki posebejuser posted image Ni panike, zdaj imamo še par dodatnih številk za na seznamuser posted image

Je pisalo na decembrkah, da je špica84 bila ful hitro za 6 prstov odprta, potem ko ji je voda odtekla, super!! Upam, da je že za njo in se crkljajouser posted image

Zdaj se bom spet seznama lotila, javite če dobite zs.

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
27.12.2010 20:10:33   
jmpolona
Putka, jaz tudi nisem dobila ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
27.12.2010 20:21:15   
Putka
Ravnokar še enkrat pošiljala, zdaj mi med poslanimi pokaže sporočilo,pa sebi sem tudi uspešno poslalauser posted image

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
27.12.2010 20:22:13   
Anonimen
Putka sem ti odgovorila user posted image

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4133
27.12.2010 20:59:38   
briljantina
Dobila, hvala Putka! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
27.12.2010 21:30:59   
Lora83
pika27 mogoče pa res!!! Sej ima še čas da se obrne...upam, bomo v sredo vidl. Kar bo pa bo samo da bomo kmalu crkljale naše male sončke, že odštevam. Proti koncu sem pa res postala nestrpna, mogoče tudi zato, ker je to prvi otroček in lepa sprememba v življenjuuser posted image

Lepo preživite zadnje dneve pred veselim dogodkom in čim lažje porode

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
27.12.2010 21:47:45   
gaya24
Hojla!

A mam sam js tako smolo, da me vedno ven zabriše?

Še dober, da sem na dopustu in mam čas, da še enkrat vse lepo napišem user posted image .

Smo namreč v Termah Olimija in js še veselo plavam in čofotam user posted image . Mi ful paše rekreacija. Na srečo nimam nekih problemov, da bi me dol tiščalo, bi imela krče...no vsaj do danes še ne... Jutri naj še bo tako, pol se pa lahk začne, ko bomo že doma.

Janci F: Očitno sva že 2, ki bova šli rodit s hemeroidi, ker zdaj se jih ne boš rešila, lahko jih samo ublažiš kot se jaz trudim že 1 teden ampak jas sem mela res res ful hude.Če te ful bolijo ti priporočam ti kremo tee tre in maži si kar naprej, na 3 ure. Pa ledene obkladke nujno na rito in pa kupi si v lekarni hem. robčke in Multi gym komprese. To je to. Boš jih zmanjšali ampak bodo ostali do poroda.

Špica, upam da se že crkljate!

Vsem, ki pa se boste mogoče to noč odpravile v Rim pa SREČNO POT.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
27.12.2010 21:49:03   
planikica
Držim pesti za špico!

Moj "karpalc" ne popušča, sem se pa nekako navadila nanj. Vseeno bom srečna, ko bom lahko spet normalno uporabljala prste.

Kar se tiče športnih aktivnosti... do 7. meseca sem redno tekla, od takrat pa samo še plavam. Zdaj vsak delavnik zjutraj. Precej pomaga pri otekanju.

Srečno vsem!

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
27.12.2010 21:52:14   
pika27
Kradem pri decembrkah:
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

špica sporoča, da je ob 19.54 rodila punčko Žano, 3470,49cm

Čestitke Špica, upam da se nisi preveč namatrala in vam želim obilo srečnih družinskih trenutkov!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
27.12.2010 21:56:48   
planikica
IZVIRNO SPOROČILO: pika27
špica sporoča, da je ob 19.54 rodila punčko Žano, 3470,49cm

Čestitke! user posted image

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
27.12.2010 21:57:40   
gaya24
user posted image user posted image user posted image Bravo špica in mala Žanauser posted image user posted image user posted image

Veliko zdravja vam želim, lepo se cartite! No, pa smo začele odštevat....se katera javi za jutri???user posted image

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
27.12.2010 22:05:21   
darchy82
Špica čestitke za malo Žano user posted image user posted image user posted image . Pa je le uspelo pred novim letom.

Pa se je začelo zares tud pri nas. Jst se takoj javim, da sem naslednja, ampak bi bilo fino da naša user posted image počaka vsaj do novega leta user posted image .

Pa lep večer še naprej vsem.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
27.12.2010 22:08:04   
Arwenko
Da se vam še malo javim...nisem pozabila na vas, brez skrbi. Prebrat vas sicer uspem, napisat pa malo manj.

Skratka mi smo vredu, smo doma, se cartamo, imamo edino težave z dojenjem...no se ne uspemo dojit nikakor, pa vam ne bom morila s tem. Vsem skupaj pa želim, da vam dnevi hitro minejo, da bodo porodi ekspresno hitri in da boste čim manj časa v bolnišnici. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
27.12.2010 22:24:10   
maggie27
Ojla!

Glih pridem s sprehoda (zato da bom bolš spala dons user posted image ) in evo fuuuulll lepa novica; ČESTITKE ŠPICA in mala Žana, upam da ste v redu!!!! user posted image user posted image user posted image  Sem šla prov nazaj gledat kdaj je mela rok.user posted image  Kmal nas bo tolk rojeval, da sploh ne bomo sproti dohajale, hihi.user posted image user posted image  Jaz imam še ene dobrih 14 dni do konca, uf kooomiii čakam, pa vsi doma z mano!! Mi je uspel možek slikat trebu(šček)h, da mi ne blo potem žal, sam gor ga pa ne bom prpopala ker sem k ene dva user posted image skupi! user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte, pa čim manj nosečniških tegobic do konca!

Tiste k je pa vse "hudo" že za vami in cartlate doma svoje user posted image  pa tud kej poročajte kako kej laufajo stvari.

Papa

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
27.12.2010 22:42:16   
dramica
Čestitam špica za hčerkico Žano!user posted image Pa ste jo le dočakali.Veliko zdravja, sreče in družinskega veselja!

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
   [Brisano sporočilo]
27.12.2010 23:36:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dramica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4145
28.12.2010 4:46:55   
br27
Dobro jutro souser posted image

ŠPICA čestitke za malo Žano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj se pa že kar lep čas nisem javilauser posted image , sem kar porabila nekaj časa da sem prebrala vse, še dobro da ne morem spat, sem se zamotla z branjem. Ja spanje je pri meni postal luksus in če spim po 3ure ali 4 je to že rekord, tako da sem ratala pravi zombiuser posted image user posted image . Najin korenjak pa se tudi odločil da je ponoči bolj zanimivo se premetavati in mamici nagajati kot podnevi user posted image . Drugače pa v petek sem bila na pregledu, pri nas je vse pripravljeno za rodit, pa tudi popadke imam vsake toliko časa, tako da hodim 2X na teden na ctg, naslednji UZ in pregled pa imam 7.1., če bom sploh hodla okoli še takratuser posted image . V nedeljo sem doživela prvi šok, vsi sorodniki po moževi strani smo bli na kosilu pri moji tašči in meni sredi kosila kar naenkrat slabo, težko sem dihala in bolečina v križu takšna kot bi mi en nož zabodel notuser posted image , od same bolečine nisem mogla nič, ne vstat, ne sedet, ne govorit, nič, sam solze so se mi ulile, mi je blo sicer mal čudn tam pred vsemi, ampak nisem moglo kontrolirat vsega user posted image  Tast me hotu kr v avto naložit pa pelat, moj je divjal kot kura brez glave in iskal torbo pa materinsko, ampak je pol vse skupaj popustilo in od takrat ni blo več ne popadkov in ne bolečine user posted image . Očitno bo res tako kot mi je G napovedal, da bom rodila najmanj 2tedna pred rokom, bom vidla. No zdaj sem se pa najamrala in potožla vseuser posted image user posted image user posted image
Vidim da ste se menle za sporočanje katera bo rodila in kdaj, tud meni ni problem javit in napisat sem, ko bo katera šla v rimuser posted image
Nosečke zdaj pa grem še mal v vodoravni položaj in ovčke štet, pa upam da še mal zaprem očiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
28.12.2010 7:36:05   
briljantina
Jutro!

Najprej čestitke špici in mali Žani. user posted image Upam, da ni bilo tako hudo... Mladi družinici želim predvsem veliko zdravja, objemčkov in nepozabnih trenutkov. Punčke očitno res prej pridejo. user posted image

Mene že kar ornk stiska, zdaj imam še pogosteje menstrualne krče, vsako noč in proti jutri ter še čez dan kakšnega. user posted image Boli pa kot user posted image .

br27 - nič ne zavidam tole nespanje, meni se sicer dogaja, da sem na 5 min na wc-ju, vroče za znoret pred spanjem, pa še naštimat se ne morem nikakor. Potem pa zaspim enkrat po polnoči, vmes pa seveda prebujanja na vsake toliko. Včasih je fino malo pojamrat. user posted image

Arwenko, lepo, da si se oglasila, dojenja je mene izjemno strah, po moje še bolj kot poroda, ampak kljub temu upam, da mi bo uspelo. Pravijo, da je treba bit prve dni kar fajn potrpežljiv, četudi boli kot hudič, potem pa nekako zlaufa. Upam, da je drugače pri vas vse ok.

Počivajte, dokler še lahko. user posted image

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
28.12.2010 8:49:13   
agataema
Dobro jutro,

danes je bilo spet spanje po kosih, ampak sem spala do zdajle - aleluja. Se je pa sine ponoči zbudil in jokal kot jesihar. Mi sploh ni bilo jasno kaj se dogaja, povedat ni hotel, ležat ni hotel nič od nič. Dokler se ni popolnoma zbudil je bil čist čuden, potem sva se pa lepo pogovorila in je zaspal nazaj. Ampak to je ob 3eh ponoči trajalo pol ure. Potem je tamal itak takoj nazaj zaspal, jaz sem pa rabila kako uro verjento.

Špica: čestitke za Žano.

Br27: kar neprijetne takele bolečine ne? Samo, da je potem popustilo.

Briljantina: jaz sem prav vesela, da nimam takih krčev, ker bi jaz za vsakega verjetno takoj v P rodila, ker imam navodilo da moram takoj ob prvem popadku oditev v porodnišnico, saj sem v prvo rodilo 2 uri po prvem popadku.

Dojenje: nič vas naj ne bo strah, vedno je alternativa. Če se noče dojit, je pa flaška. Pa nisem nič proti dojenju, je bil naš mali polno dojen, ampak sva imela v porodnišnici težave in vem kako mi je bilo hudo, ko je prišla sestra in rekla, da midva še nisva za domov, ker se še ne zna dojit. Ni pa imela toliko soli, da bi morda povedala zakaj imava težave ali kaj narest. Šlo je pa za to, da sem imela toliko prepolne prsi, da se je malemu kar zaletavalo in je potem samo jokal. Potem sem si parkrat malo stisnila mleko in je nama lepo steklo. Ampak to sem morala ugotoviti sama doma, v porodnišnici moram rečt nam res niso veliko pomagali glede dojenja.

Lp

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
28.12.2010 9:10:35   
jmpolona
Špica čestitke za Žano. Veliko se cartajte.

Dojenje: Imaš agataema prav - v porodnišnici nič kaj ne pomagajo z nasveti. Je res najbolje biti tečen in spraševat kot mali otrok - kaj, zakaj, kako... Ker se mi zdi, da kr pričakujejo, da boš vse vedel, kako prijeti prsi in dati otročku v usta, pa kako stisnati dojko, pa kako držati otroka ob dojenju - meni se je pa na začetku zdela to skoraj znanstvena fantastika (ne dolgo user posted image ) - sam dan pri dojenju in bolnici se full vleče če ne delaš prav.

Hvalabogu jaz še vedno lepo spim - že trkam na les.

Br27 ti nič kaj ne zavidam bolečin.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
28.12.2010 9:16:26   
agataema
Pa jaz če po pravici povem, sem prav vesela, da v Lj P lahko pride na obisk v sobo samo partner+otrok, ker vem kako mi je bilo takrat zoprno, ko sem se trudila z dojenjem, mali pa mi je samo jokal gor na prsih, pri moji cimri je bilo pa na obisku vsaj 10 ljudi in sem bila zaradi vsega vpitja, non stop slikanja in ne vem kaj vse še samo bolj nervozna.

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?