Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 13:58:54
|
|
|
|
katy83
|
no, punce, pa če se že bliža novo leto, me zanima kakšne so vaše želje, zaobljube. Saj ta tema obstaja nekje na RR, ampak mene bolj zanima za vas - domače . Pri meni je sledeče: poleg seveda zdravja, razumevanja, ljubezni: + služba + shujšat vsaj 5 kg + gradbeno dovoljenje za začetek + dosti sončka in prijetnih temperatur sicer so še take nerealne želje, ampak niso pomembne pa dosti druženja z vami in vašimi junakinjami/junaki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 16:29:22
|
|
|
|
katy83
|
kje ste?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 19:50:54
|
|
|
|
arabela*
|
čer končno doma...cel dan po opravkih, popoldne sva še šla naročit dvonadstropno posteljo, pa pisalno mizo ta tamalečke...omare pa ostalo za otroško sobo pša še naknadno, ker nisem bila sposobna več gledat....imam že dva dni oko celo rdečo in peče me..ne vem od česa Pa zavese sem si še ene nabavla in jih ravnokar spokala na karniso Zdaj pa še pospravim, potem pa bo tak rihtanje za spanje počasi na vrsti
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 19:53:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, punce, pa če se že bliža novo leto, me zanima kakšne so vaše želje, zaobljube. Saj ta tema obstaja nekje na RR, ampak mene bolj zanima za vas - domače . Pri meni je sledeče: poleg seveda zdravja, razumevanja, ljubezni: kaj vem..jaz sem tak bom človek ,ki nič na svetu ne rada planiram, tak da si niti ne dajem kakršnihkoli zaobljub. Je pa moj e vodilo, naj bo to leto,ki pride vsaj pol tako lepo preživeto,kot je bilo zdajšnje in bo fajn ...Ljubezen bo itak, šola tud.....zdravja si želim...pa zadovoljive finance ....skratka da bi bilo lepo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 19:55:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca te razumem, moj tudi dela skoraj vsak dan (beri: tu pa tam je kako soboto fraj) in mislim, da so posledice na meni že vidne. Za piko na i, ko pa je doma in jaz tečna, se pa še skregava, no, jaz se. Če ima taki glupi del. čas, od 8 do 17h. Jaz pa če velik za vse...oz obe.. jaz zaenkrat teh problemov nimam, sva kar veliko skupaj....vikende skoraj vse...pa kak dan med tednom ko ne dela....
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 20:08:00
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, punce, pa če se že bliža novo leto, me zanima kakšne so vaše želje, zaobljube. Saj ta tema obstaja nekje na RR, ampak mene bolj zanima za vas - domače . Pri meni je sledeče: poleg seveda zdravja, razumevanja, ljubezni: kaj vem..jaz sem tak bom človek ,ki nič na svetu ne rada planiram, tak da si niti ne dajem kakršnihkoli zaobljub. Je pa moj e vodilo, naj bo to leto,ki pride vsaj pol tako lepo preživeto,kot je bilo zdajšnje in bo fajn ...Ljubezen bo itak, šola tud.....zdravja si želim...pa zadovoljive finance ....skratka da bi bilo lepo Saraya, jaz te resnično občudujem. Resnično mi je všeč tvoj način življenja, iz vsega znaš potegnit pozitvne stvari...vsa čast. Res bo treba kakšno knjigo prebrat, ki si jo ti svetovala, ker jaz pa opažam, da sem vedno bolj vzkipljiva, občutljiva, v vsem vidim samo slabo...skratka...brezveze.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 20:08:49
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer končno doma...cel dan po opravkih, popoldne sva še šla naročit dvonadstropno posteljo, pa pisalno mizo ta tamalečke...omare pa ostalo za otroško sobo pša še naknadno, ker nisem bila sposobna več gledat....imam že dva dni oko celo rdečo in peče me..ne vem od česa Pa zavese sem si še ene nabavla in jih ravnokar spokala na karniso Zdaj pa še pospravim, potem pa bo tak rihtanje za spanje počasi na vrsti super za opravljene in kupljene stvari , pa da se ti oko pozdravi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 20:30:29
|
|
|
|
botrca
|
Še ena tečna se javlja...ja želim si predvsem zdravja za celo družino...da bi me križ manj bolel , kar ni mogoče ampak vseeno. Da bi se z možem boljši razumela in manj kregala...da bi finančno lepše živeli. Mislim, da so želje realne.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 20:34:19
|
|
|
|
botrca
|
Jaz sem pa danes pospravljala in rihtala papirje, metala stran nepotrebne stare račune in papirje. Igrala se vmes z Janom zdravnika. Je dobil za božička zdravniški kovček. Ful se rad s tem igra. Pa mi pravi mami jaz sem doktor Bauman . Pravi je. Kuhala fižolovo mineštro. Spala po kosilu. To je to. Zdaj pa Jan večerja, jaz pa čakam da konča. Nato pa klasika...spravljanje v deželo sanj.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 20:34:54
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Še ena tečna se javlja...ja želim si predvsem zdravja za celo družino...da bi me križ manj bolel , kar ni mogoče ampak vseeno. Da bi se z možem boljši razumela in manj kregala...da bi finančno lepše živeli. Mislim, da so želje realne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 20:42:49
|
|
|
|
botrca
|
Hvala katy83...pa zate tudi
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 20:43:13
|
|
|
|
botrca
|
Majakla zate tudi
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 21:05:33
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Prišla do računalnika, je bil do zdaj zaseden.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 21:12:36
|
|
|
|
ly117
|
Zase si želim v prihajajočem letu samo službo oz da bo čim bolj dolgo trajala. Ker se nam bo finančno stanje s tem popravlo in človek če ne druga malo lažje zadiha. Si pa želim tudi malo več poterplenja ob mojem škratu, ki ima zelllllloooooo težek karakter. Za nas si pa želim zdravja ker pol normalno funkcioniramo in če je zdravje je tudi vse ostalo ok. Za nas Mariborčanke pa si želim še naprej takih odnosov in čim več kafetkanja v čim večjem številu.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 21:16:04
|
|
|
|
ly117
|
Trenutno pa bijem borbo z L in rezultat je neodločen ampak na koncu bom jaz vseeno zmagala. Uf ravnokar smo na dobri poti. 1:0 za mamo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 21:16:45
|
|
|
|
ly117
|
Aja pa ne gre se kdo bo zmagal, gre se za to da mu nekaj dopovem.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 21:35:55
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Končno doma,delala ko bik celi dan,nalagala pospravlala,ni da ni.Vse me boli,od križa do nog,trebuh pa da se ne menimo. Za četrtek jaz ne morem na kavo popoldan,ker imam spremembo urnika in sem sedaj v sredo doma in v četrtek delam in to od 11.30-21.30,tak da če ste za to,da prestavimo al pa me pač ne bo. Zaobljube:jih nimam,ker se mi brtez veze zdida si jih dajam,ker se ponavadi nič od tega ne izteče,kot je bilo predvideno.Želim si edino pogodbo,ko mi ta poteče in seveda vse dobro v nosečnosti.vse ostalo pa pride samo po sebi.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 21:40:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Želim si edino pogodbo,ko mi ta poteče kdaj ti pa poteče?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 21:44:21
|
|
|
|
botrca
|
Otrok spi, jaz sem si pa privoščila sladico:
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 21:45:09
|
|
|
|
botrca
|
Ki ste ?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 21:52:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Želim si edino pogodbo,ko mi ta poteče kdaj ti pa poteče? 15-ga marca.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 21:53:35
|
|
|
|
matcar
|
Nič,grem jaz,ker niti sedet ne morem,pa noge mi bo ven vrglo od bolečin. Nočko,se ju3 tipkamo!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 21:58:44
|
|
|
|
ly117
|
Matcar nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 21:59:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ki ste ? tukaj
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 22:01:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ki ste ? Zdaj sem tu. Sem otroka dajala spat. Pa pred blokom oz na drugi strani ceste je avto zagorel in imamo prav veselo v žalostnem smislu. Mater je tak počlo sem misla da nam negdo hoče v stanovanje vlomit pa gor pogledam ( sem pometala t L melico ) in vidim da na drugi strani avto gori. Še dobro da se ogenj ni razširil na drugega ki je bil parkiran od zadaj.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?