Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 26.12.2010 22:44:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Polnočnjaki se zbirajo. Bolj bogo vse skup. Očitno je zatišje pred viharom. Pa glede na to da začnem spet delat 3. se bo te začelo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 26.12.2010 22:48:14
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Polnočnjaki se zbirajo. Bolj bogo vse skup. Očitno je zatišje pred viharom. Pa glede na to da začnem spet delat 3. se bo te začelo. ... ki že dooolgooo traja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 26.12.2010 22:49:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Polnočnjaki se zbirajo. Bolj bogo vse skup. Očitno je zatišje pred viharom. Pa glede na to da začnem spet delat 3. se bo te začelo. ... ki že dooolgooo traja. Tak to je. Saj se bomo pobrale.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 26.12.2010 22:51:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Očitno je zatišje pred viharom. Pa glede na to da začnem spet delat 3. se bo te začelo. ... ki že dooolgooo traja. Tak to je. Saj se bomo pobrale. samo kdaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 26.12.2010 22:53:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Očitno je zatišje pred viharom. Pa glede na to da začnem spet delat 3. se bo te začelo. ... ki že dooolgooo traja. Tak to je. Saj se bomo pobrale. samo kdaj Po 3.1. ker jaz nebom imela cajta z vami čvekat in takrat si pa mate itak največ za povedat.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 26.12.2010 22:56:35
|
|
|
|
majakla
|
Jaz te tudi ne bom imela , sem že navajena klikat po RR in samogovore vozit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 26.12.2010 22:57:23
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 26.12.2010 22:59:32
|
|
|
|
arabela*
|
Bili na rojstnem dnevu......potem domov..tak da otročeki že spijo....jaz pa ob skledi slanih prigrizkov in coli... Napisala še dva dopisa na brzino, ker greva jutri po opravkih zjutraj, pa na fitnes se malo razmigat, pa za otroško sobo po štacunah malo pogledat....skrtaka dan minil spt na 123
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 26.12.2010 23:01:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar lušne fotke. Tasa podpis podpis
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 26.12.2010 23:02:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Polnočnjaki se zbirajo. Bolj bogo vse skup. Očitno je zatišje pred viharom. Pa glede na to da začnem spet delat 3. se bo te začelo. ... ki že dooolgooo traja. eh meni se ne zdi
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 26.12.2010 23:03:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaz te tudi ne bom imela , sem že navajena klikat po RR in samogovore vozit. daj si duška in se razpiši
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 26.12.2010 23:13:30
|
|
|
|
ly117
|
Grem se na kavč se basat z belo Lado. Majakla ti se pa kar razpričaj. me te bomo pa brale. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 26.12.2010 23:32:58
|
|
|
|
majakla
|
Sama sebi grem na živce. Grem spat, upam, da bo jutri boljša - moja volja. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 7:41:25
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Maks ravnokar vstal,pa tečen 100/h.Stari je že tudi na šihtu,mene pa še čaka.Zaj pa tuhtam,kaj bi jedla,sem laaaaačna namreč ko volk.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 8:26:51
|
|
|
|
Sacherca
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 8:31:18
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Za mano ni nič kaj lepa noč. Pa vse me boli ker sem celo noč spala na robu pojstle, pa grlo me spet boli.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 8:32:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Maks ravnokar vstal,pa tečen 100/h. Luka je že 2 dni tečka, pa zgleda da se bo nadaljevalo še tretji dan.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 8:47:47
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, spali smo ok, edino mene grlo boli pa kašljam...eh saj bo. Samo, da Jan ne dobi kaj od mene. Jaz še pijem kavo, Jan zajtrkuje. Moj je šel delat in ga ni celi dan.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 8:48:39
|
|
|
|
botrca
|
Za kavo v četrtek pa načeloma velja, če ne pride kaj vmes...(beri, če ne bo moj rabil it delat)... .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 8:50:44
|
|
|
|
botrca
|
Jaz sem tudi tečna, ker me križ boli pa grlo...pa vse me boli...pa še to je...moj dela 31. in ne bova skupaj silvestrovala . Tako, sem žalostna da sem vsaki dan bolj slabe volje in grozno mi je ko se spomnim, da se ne bova mogla objet in si voščit. Eh...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 13:05:54
|
|
|
|
majakla
|
Daaan. Botrca te razumem, moj tudi dela skoraj vsak dan (beri: tu pa tam je kako soboto fraj) in mislim, da so posledice na meni že vidne. Za piko na i, ko pa je doma in jaz tečna, se pa še skregava, no, jaz se. Če ima taki glupi del. čas, od 8 do 17h. Jaz pa če celi mesec samo v bajti ... zaj smo te dni malo okrog skakali, pa malo zraka zadihali, pa mi Nik spet kašlja in smrka. Ne vem več. Ej, zaj pa res komaj čakam lepo toplo vreme, april, maj, ... Botrca: Ly: Matcar:
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 13:23:00
|
|
|
|
katy83
|
dan. Prazniki mimo, utrujeni od potepanja in žretja. Drugače pa jaz nič kaj dobre volje, vsak dan sem bolj tečna, pa dragi ima zadnje dni neke fore...pa tak...brezveze. Se pričkama za brezveze. pol pa še moja občutljivost ven vdari, pa... ah, ja bo boljše...drugo leto ta teden še prideta tašča in tast po darilce, pa svakinja z družino, tak da bo kr hitro minilo , silvestrovat gremo kr k moji mami, ker očim dela ponoči, 1.januarja pa k tašči na sarmo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 13:23:40
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, zaj pa res komaj čakam lepo toplo vreme, april, maj, ... Botrca: Ly: Matcar: podpis po vse to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 13:48:11
|
|
|
|
majakla
|
Katy: pri tebi pa stanje zelo podobno kot pri meni. No, te pa komaj čakamo novo leto, ko bo vse fuuul boljše in sarmo pri tašči.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 27.12.2010 13:52:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: pri tebi pa stanje zelo podobno kot pri meni. No, te pa komaj čakamo novo leto, ko bo vse fuuul boljše in sarmo pri tašči.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?