Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.12.2010 21:04:42
|
|
|
|
betty.ford
|
drugače smo pa tle itak same supeRR mame z vzoRRnimi otroci, a ne? mi smo prišli v mesto šele ob 19, 20h. kričavo skozi vsak podhod in še po vsaki ulici. da ne omenim, da je bilo potrebno osvojiti vsak kupček snega, ki je še ostal... in na Čopovi je bila sploh zmešnjava. skratka, prišli smo do smrečice, potem pa je večino že tako zeblo, da smo se obrnili. prej nismo utegnili. a bi bilo verjetno podobna situacija.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.12.2010 21:09:51
|
|
|
|
Leela
|
Ma kako lepo, da se imate rade. Malo vinčka pa je vse v božičnem duhu šivilja super, da si prišla k sebi. je vse res kar si napisala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.12.2010 21:14:28
|
|
|
|
betty.ford
|
šivilja, super, da si bolje, naj gre zdaj samo še navzgor! nikolet, lepo je brati, da se je v službi spremenilo na bolje! naj tako ostane. živa, vse dobro jutri na pregledu! in FLASKA, res si oseba, ki naredi dober vtis na človeka. in brez vas sploh ne bi brskala po RRju zdaj pa šibam,... mi računalnik tako počasi dela, da ... bi mu morala za Božička kupit dodaten ram ali kaj??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.12.2010 21:44:31
|
|
|
|
koala.cek
|
leela - mah kakšen vin. to ni za zdajle, lahko dobiš še pljučnico. smo prešaltale na šnopc šivilja in majana - vedve se kar dejtatja, jutri bosta sploh lahko vzoRRne mame ob vseh tistih mazilih za popek mazat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 7:18:10
|
|
|
|
eelyy
|
Jutro evo pijem kavo in še zajterk sem pojedla,potem moram nekaj narediti preden T. ustane,da imam manj dela,ker imam že tko obadva skoraj cel dan.... Kar se tiče dretja na ulici to se mi še ne dogaja(Lina itak spiii skoraj vedno,T. pa smo sami le sedi,če je mož zraven hoče ven,se drži za rokico in nekja časa hodi,potem pa spet sedi). dudi;sori...nevem,ker nimam shranjenih sms poslanih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 8:39:00
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spala sem, malega je pa moj rihtal. Itak lahko zjutraj spi, dokler hoče, jst pa ob šestih vstajam. Sva se imela pa včeraj prav luštno, ker je tast malega pobral v vrtcu in ga šele zvečer pripeljal. Pa novo frizuro mam, jeiiiii...sem spet lepa Danes imamo pa ta mlade naročene na obisk-pridejo bratje s polovicami pa bratranc z ženo in mulci. Bo veselo. Pol pa še jutri preživim in končno spet dopust in texen dni toplic
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 9:43:20
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Čakam limonce, pridejo mlčk kasno Hvala bogu za naklofen, me od včeraj zvečer več ne boli glava... upam da bo počasi to minilo. Drugače pa nič novega...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 9:46:46
|
|
|
|
ledenka
|
jutro za vse bolančke (velike in male) jaz pa čakam, da pride šivilja naokoli za kavo ali karkolipačže
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 9:53:38
|
|
|
|
Dudica1
|
Dobro jutro! Pikepoke za vse upam da primejo Drugač mi že belimo in barvamo tako da bo lepo. Sem mislila it dons smučat pa pravi moj da si moram naprej smučke dat zrihtat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 10:37:30
|
|
|
|
koala.cek
|
morgen, ah jest pa samo čakam, da grem domov. na limonce.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 11:10:05
|
|
|
|
betty.ford
|
moj avto pa spet na servisu tokrat brisalci... kot da imam denar samo za avto
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 11:40:20
|
|
|
|
koala.cek
|
betka - wellcome to the club. jest sem včeraj pri mehaniku pustila 400 eur; poleg tega mi je napovedal servis čez en mesec za 500 eur še dobro, da nismo imeli plana kam it
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 12:02:47
|
|
|
|
maja1488
|
Dan! O mehaniki...no comment. Me čaka servis potem pa še registracija. Sva bile z Z v zdravstvenem in je dobila AB. Obe uhici pordeli, grobo dihanje... Upam, da kmalu zagrabi. Ima že drugi dan 39.5 vročine. Od jutri naprej pa je tudi velika dama doma. Vrtčeve počitnice.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 12:49:13
|
|
|
|
ledenka
|
zadeva je pa zdaj presegla vse meje! A GREMO JUTRI NA KUHANCA AL NE???? rabim likohol v DOBRI DRUŽBI! (pa varstvo moram zrihtat, če gremo)
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 12:53:30
|
|
|
|
majana79
|
u ledenka, si se pa razpištoljila maš poln kufer g. moža? bi šla z veseljem, ampak nisem čist nč boljše mogoče bodo limonce kej pospešile zadevo... sam ne vem kolk na dan lahko spijem tega drugače pa, prašej petro, mogoče je ona za jutri
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 12:55:46
|
|
|
|
ledenka
|
sej s šiviljo sva se menle menda je petra interesent, pa še kaka se sigurno najde. a prinesemo tebi v termoski? mislim, da limonce niso k antibiotik, tako da ni neke predpisane doze... sam priporočena, ki jo komot prekoračiš
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 12:58:24
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sej s šiviljo sva se menle menda je petra interesent, pa še kaka se sigurno najde. a prinesemo tebi v termoski? mislim, da limonce niso k antibiotik, tako da ni neke predpisane doze... sam priporočena, ki jo komot prekoračiš nimate pojma, kako bi vas mela pol rada
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 13:01:40
|
|
|
|
koala.cek
|
jutri imam žur z mulčki, tako da žal ne. v četrtek jih pa pustim na počitnicah, a se bom posvetila g.možu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 13:02:07
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sej s šiviljo sva se menle menda je petra interesent, pa še kaka se sigurno najde. a prinesemo tebi v termoski? mislim, da limonce niso k antibiotik, tako da ni neke predpisane doze... sam priporočena, ki jo komot prekoračiš nimate pojma, kako bi vas mela pol rada uuuuuu, to je pa ljubezenska izjava
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 13:11:18
|
|
|
|
majana79
|
koalka, ti kar, si zasluži
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 13:41:41
|
|
|
|
Dudica1
|
Popoldne gremo pa mogoče lučke gledat in na eno družinsko večerjico
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 14:01:02
|
|
|
|
petrazg
|
Evo Ledenka, sem se ti včeraj pohvalila , da smo ok , a ne.... No , smo celo noč bruhali, ker se niakor nismo mogli odkašljat , potem še pa napad astme zraven, pa smo prebedeli celo noč. Ampak danes je gospodič kot rožica, midva pa kot dva zombija... Ja, za jutri kuhanček v mestu ob 20. uri... Pridejo še Tubby, Ajetam... Jaz Šiviljo poberem, tako da se lahko malo napije...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 14:20:08
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Ja, za jutri kuhanček v mestu ob 20. uri... Pridejo še Tubby, Ajetam... Jaz Šiviljo poberem, tako da se lahko malo napije... grem varuški napisat SMS
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 14:23:53
|
|
|
|
ledenka
|
pa še za L!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.12.2010 15:09:56
|
|
|
|
ivanamdb
|
koncno spet tukaj! bozic sel, obiske opravili vec al manj, prevod koncala, pa so me se potem vprasali da zraven moga dela se cel projekt lektoriram....D je boljse, pikic ni vec...potem ja pa bla ena taka manjsa "sorta" ospic, edino kaj se hripa kot kadilc... moram pa moza pohvalit da se ful s D ukvarja, ker sm jaz bla ful busy s tem prevodom. betty to si lepo rekla o palacinkah! moram se tud jaz tega spomni veckrat!! leela - oooo ce kaj greste v benetke poklic, lahk se najdemo, mi smo itak tu blizu drugac, moj je zdaj reku da naj zacnem brskat za hotele v UK za konc januarja, da bi sli vsi trije na en dolgi vikend, kao shopping,muzej in eni obiski....uf...ne vem...men se ne da.... drugac ce rabis info za hotele v londonu ali splosno uk, sam povej. kako F? en kos za velike in mickane bolancke!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......