|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
23.12.2010 13:06:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Tasa javi se!!!
tu sem!
Mam gužvo v službi- beri non stop sem v službi.
Pun **** jo mam, včeraj me je poslovodkinja tako daleč spravila.da sem bila pripravljena dat odpoved.

Danes delam še od 14-21,30 pol pa fraj do ponedeljka user posted image HVala bogu, ker ne zmorem več.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
23.12.2010 13:07:19   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tak da zarad mene lahko Božiček že pride. user posted image

user posted image user posted image user posted image
zarad mene tudi, moji novi teniski so že v omari user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
23.12.2010 13:39:50   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Tasa javi se!!!
tu sem!
Mam gužvo v službi- beri non stop sem v službi.
Pun **** jo mam, včeraj me je poslovodkinja tako daleč spravila.da sem bila pripravljena dat odpoved.

Danes delam še od 14-21,30 pol pa fraj do ponedeljka user posted image HVala bogu, ker ne zmorem več.

user posted image user posted image user posted image Pa daj nooo! Kaj je te blo? Ne pusti se ji!user posted image   Pa da ne boš kje kaj takega naredila, ker potem je ONA zmagala.

Super, da si fraj do ponedeljka.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 23.12.2010 13:51:41 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
23.12.2010 13:40:55   
KOKICA32
Jaz pa sem pri darilih le do 3/4. Za Valentin in dragega imam samo malenkost, po službi še grem v vojno!user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
23.12.2010 17:50:19   
PERSIDA
Dan.
Jaz sem bila danes zadnjič v službi to leto.
Darila moji trije mušketiri majo za druge mi je ,pa vseenouser posted image .Kaj čem me je cajt povozouser posted image .
Kokica ti samo šal gledaš te ,pa ne vidiš kako ponosno tvoje kape nosita.Ene in edine kar naprej si jih vlačita na glavouser posted image .Vidiš kako sta lepo vzgojena ,kar dobita s ponosom nositauser posted image ,šale sta tudi dobila ,pa poglejuser posted image .

Današnja novica ,da smo bili pri logopedinji ,igrač smo imeli cel kup seveda takih kot jih nimamo doma in sta razturala.Skoraj bi tam ostala tako sta se vklopla.Očitno jima je bla ženska všeč ,ker sta imela eno drugo kot ponavadi.V glavnem vse tako kot mora bit ,govorila bosta baje še preveč,user posted image ,vidimo se čez 4 mesece.
In kaj naj rečem pod vse to vesela kot je človek lahko vesel ,da je tako kot je.O sebi itak nikoli ne dvomim ampak vseeno pride kdaj trenutek ko se morda vprašaš kaj,pa ,če.

tulipan - upam,da ti gre vse po planuuser posted image .Čuj drug teden mam cajt po bolnici hodituser posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
23.12.2010 23:27:52   
KOKICA32
Pa veš, da sta mi bili znani kapici.user posted image  user posted image user posted image user posted image za bavca, da ju rada nosita. Pa user posted image user posted image user posted image za logopeda in nove igrače.

Imam vsa darila, zato sem jih malo prej vse lepo zavila. JSem pa danes malo pozna, ker sem še Valentinove igrače v škatlo dajala (največ pliša, ki še ni aktualen), ker je imel vsega preveč na razpolago. Pa sesala sem, smeti odnašala. Dragi je pa šel na eno novoletno zabavo.

Vse kar sem še potrebovala sem kar v B. dobila, tak da sem presrečna.

Tulipan- alles gute!user posted image

Nič šibam proti postelji. Papa!

LAHKO NOČ!user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 23.12.2010 23:28:27 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
24.12.2010 7:42:35   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

PETEEEK JEEEEEEEEEEEEEE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
24.12.2010 9:29:02   
Tulipan12
Dobro jutro!
RES JE PETEEEEEEEEEEEEEKKKKKKK!!!user posted image user posted image user posted image
Jaz še strašim okoli, včeraj sem imela prenatrpan dan, prišla domov ob polnoči, pa mi ni ratalo tu gor prit. Odprta sem 2 cm, čep se mi lušči, vse je lepo pripravljeno na porod, čakamo samo popadke in akcijo.user posted image
Tasa hvala za sms, ma sem bila jezna, da se nisem prej ven spravila, nisem si mislila, da bo tak naval, pa se mi res ni dalo potem fijakat iz enega konca MB na drugega...
Zdaj pa imam pospravljanje v planu, potem pa sem tudi jaz že čisto praznična, se dam na off do poroda.user posted image

Če ne pridem več gor danes, uživajte v tem večeru v krogu svojih družin, mejte se radi, ker samo to šteje!user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
24.12.2010 10:35:26   
KOKICA32

Današnji večer preživite z ljudmi, ki vam največ pomenijo! Pozabite na morebitne skrbi in tegobe, pomebno je, da se imate radi. Uživajte v prijetnem ambientu ob smrečki pod katero je Dedek mraz (ali pa Božiček) nastavil darilca in uživajte ob okusni hrani in pijači ter se veselite odpiranja daril in nepozabnih trenutkov, ko bodo v očeh vaših malčkov žarele iskrice veselja in radosti.

VESEL BOŽIČ!

user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 24.12.2010 10:36:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 3409
24.12.2010 14:07:48   
PERSIDA
Drage moje marčevke.Naj vam bo v teh prazničnih dneh prijetno in mirno s svojimi najdražjimi.
Zahvalim se še samo zato,da sem hvaležna ,da vas imam .
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
24.12.2010 16:21:46   
tasa_m
Drage moje!
Vesel Božič in lepe praznike.
Rada vas imam in hvala da vas poznam user posted image user posted image

user posted image

Merry Christmas user posted image   (tota je v mojem stilu a ne? )

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
24.12.2010 16:23:48   
tasa_m
tulipan... ma baje je zjutraj vse šlo že. Ma če folk navali, čez teden dni pa nazaj nosi, da jim ni všeč. Mislim ej user posted image samo, da drug nebo imel.

Nači pa gremo zdaj smrekico delat user posted image user posted image , darila vsa prej z T. zavila in jih imava kar na balkonu, ker nimam v omari placa. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
24.12.2010 18:02:56   
Najaa
Drage moje, tudi jaz vam želim prelepe praznike, preživite jih s svojimi najdražjimi in naj skrbi vsaj za trenutek ostanejo pred vrati... sej ne bojo nikamor ušle, sam mal pozabimo na njih. user posted image Res se imejte lepo in rada vas imam.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
24.12.2010 19:19:07   
ema tiara
PRELEPE PRAZNIKE BABE MOJE

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
24.12.2010 21:20:18   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
26.12.2010 22:11:14   
Tulipan12
Uh, smo padle med prazniki na drugo stran, pa še to nekam na sredino... no, jaz sem še tu, pa da se ne bomo iskale jutri, čeprav ne vem, če še delate ta teden, razen za Taso vem.
Upam, da ste se imele lepo za praznike, mi smo full uživali, po več kot 2 mesecih, smo bili v soboto vsi trije celi dan skupajuser posted image user posted image user posted image (beri: T. ni delal), to mi je drugo najlepše darilo, ker prvo najlepše bo očitno Dedek Mraz prineseluser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
26.12.2010 22:26:47   
Najaa
Tulipan ali površno bereš ali te daje (nosečniška seveda user posted image ) pozabljivost. Jaz sem fraj cel teden, s tem sem se ziher že pohvalila user posted image user posted image Tak da imam polno planov za te dni sam kaj ko bo tak hitro minilo, da še pol vsega ne bom uresničila.

Neposredna povezava do sporočila: 3417
27.12.2010 7:20:31   
Tulipan12
Najaa nosečniška pozabljivost, jauser posted image  Eh, itak ne moreš vseh planov izpolnit, jaz odkar sem na porodniški kar vsak dan mislim, da sem jih uresničila, pa se vedno katerega novega spomnim!user posted image  Glavno je, da prosti čas najlepše izkoristiš s svojo družinico, ostalo bo že še počakalo!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
27.12.2010 7:51:03   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Jaz sem v službi Tulipan, če si pozabila. Še ves teden.user posted image Do konca.

Tudi mi smo se imeli čudovito. Darilo, ki sem ga pa dobila pa uh in ah. Tudi Valentinu sva zadela!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3419
27.12.2010 11:51:59   
Tulipan12
Ojla, punce.
Sem iz pregleda, če se do srede nič ne zgodi, mi sprožijo porod. Tak se veselim tega, da že končno spoznam svojega podnajemnika, pa komaj že čakam, da pride, ampak zdaj, ko so mi povedali, kdaj bo (če ne bo sam prej prišel), pa mi je tak na psiho vdarilo, da sploh ne vem, kaj naj si mislim.user posted image
So kateri od vas sprožili porod?

Kokica kaj lepega si dobila?user posted image  Ja, se mi je zdelo, da delaš tudi ta teden...Persida je fraj, kolko se spomnim.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
27.12.2010 12:06:16   
KOKICA32
Ne, mene je Valentin presenetil 3 tedne prezgodaj. user posted image

DM mi je nekaj za dušo in razvajanje.

Neposredna povezava do sporočila: 3421
27.12.2010 14:25:55   
Najaa
Meni niso sprožili poroda... no ja. Tija je zamujala in nekaj dni po roku mi je G v P na pregledu mal pretipam maternični vrat in od tistega trenutka sem imela popadke. Sam šele zvečer so bli tak močni, da sva šla z mojim nazaj. In ker niso napredovali, so mi našopali po treh urah umetne. Ti pa verjamem, da če imaš napovedan sprožen porod, da pa mal psiha dela. Nič ne skrbi, vsaj veš, da bosta z malčkom kmalu skupaj.user posted image Sam do kdaj boš pa v P, če bi šele v sredo rodila? Čez novo leto bi bila noter?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
27.12.2010 17:28:10   
mama_milchy
Lepo pozdravljene čveke moje;
joooj, po dolgem času sem na RR user posted image  sem skoraj geslo pozabila user posted image
In kaj tle kej dogaja?
Pri nas je pestro doma; mi2 z Leo grejeva posteljo, user posted image  dela, fantina Žiga pa lego sestavlja; skratka OK se imamo...
Uživajte,

tulipan; meni so za Leo rekli da mi bojo sprožli porod pa se je pol začelo vse naravno, najverjetneje od staha user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
27.12.2010 18:19:42   
Tulipan12
Najaa, ja, zgleda, da bom čez Novo leto not, ampak, da ti povem, da mi to v tem trenutku še najmanj pomeni... sem čudnauser posted image  Itak si s tem trebuhom ne bi mogla kaj drugega privoščit kot kakega Mariota na SLO1user posted image user posted image user posted image , tak da me to res ne obremenjuje. Sicer ne bom mogla smoknit Lie in dragega ob polnoči, bom pa toliko bolj svojo novo štručko cmokala.user posted image  Mogoče bo celo osebje malo bolj človeško, ko so glih prazniki in dobimo kak vložek viška za Dedka Mrazauser posted image user posted image  kak sem nora.
Milchy saj jaz si tudi predstavljam, da bo mogoče kaka akcija do srede zaradi straha.
Če ne pa tut, kar bo, bo. Otrok je zrel, donošen, težko ga že pričakujem, sem se že sprijaznila, da zdaj gre pa zares. Malo je tudi napetost popustila, upam samo, da bom lahko spala jutri, da bom šla naspana rodit, ker pri Lii nisem bila naspana in je bilo toliko težje.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
27.12.2010 19:00:46   
ema tiara
tulipan,jaz sem imela pri tazadnji nacrtovan porod,sem bila 3 dni cez rok in na pregledu 3cm odprta pa je gingo rekel da ne pacajo radi predolgo pri vecrodkah...sem dobila umetne in v eni uri konkretnih popadkov sem rodila...sem si privoscila se zadnji sprehod s trebuhom,pa tisti obcutki da je to to,da je zadnje,mi je bilo kar hudo...ne skrbi,privosci si romanticen vecer in doooooooolgo kopel,saj ves da ko bos naslednjic doma boste ze stirje,in takrat bos uzivala na drugacen nacin...vem pa,kaj delajo zivcki,verjemi...drzim pestke da cimprej cartas malo strucko...nepopisno

...točka moči je v sedanjem trenutku...

Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?