Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 23.12.2010 13:06:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa javi se!!! tu sem! Mam gužvo v službi- beri non stop sem v službi. Pun **** jo mam, včeraj me je poslovodkinja tako daleč spravila.da sem bila pripravljena dat odpoved. Danes delam še od 14-21,30 pol pa fraj do ponedeljka HVala bogu, ker ne zmorem več.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 23.12.2010 13:07:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tak da zarad mene lahko Božiček že pride. zarad mene tudi, moji novi teniski so že v omari
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 23.12.2010 13:39:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa javi se!!! tu sem! Mam gužvo v službi- beri non stop sem v službi. Pun **** jo mam, včeraj me je poslovodkinja tako daleč spravila.da sem bila pripravljena dat odpoved. Danes delam še od 14-21,30 pol pa fraj do ponedeljka HVala bogu, ker ne zmorem več. Pa daj nooo! Kaj je te blo? Ne pusti se ji! Pa da ne boš kje kaj takega naredila, ker potem je ONA zmagala. Super, da si fraj do ponedeljka.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 23.12.2010 13:51:41 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 23.12.2010 13:40:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz pa sem pri darilih le do 3/4. Za Valentin in dragega imam samo malenkost, po službi še grem v vojno!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 23.12.2010 17:50:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dan. Jaz sem bila danes zadnjič v službi to leto. Darila moji trije mušketiri majo za druge mi je ,pa vseeno .Kaj čem me je cajt povozo . Kokica ti samo šal gledaš te ,pa ne vidiš kako ponosno tvoje kape nosita.Ene in edine kar naprej si jih vlačita na glavo .Vidiš kako sta lepo vzgojena ,kar dobita s ponosom nosita ,šale sta tudi dobila ,pa poglej . Današnja novica ,da smo bili pri logopedinji ,igrač smo imeli cel kup seveda takih kot jih nimamo doma in sta razturala.Skoraj bi tam ostala tako sta se vklopla.Očitno jima je bla ženska všeč ,ker sta imela eno drugo kot ponavadi.V glavnem vse tako kot mora bit ,govorila bosta baje še preveč, ,vidimo se čez 4 mesece. In kaj naj rečem pod vse to vesela kot je človek lahko vesel ,da je tako kot je.O sebi itak nikoli ne dvomim ampak vseeno pride kdaj trenutek ko se morda vprašaš kaj,pa ,če. tulipan - upam,da ti gre vse po planu .Čuj drug teden mam cajt po bolnici hodit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 23.12.2010 23:27:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa veš, da sta mi bili znani kapici. za bavca, da ju rada nosita. Pa za logopeda in nove igrače. Imam vsa darila, zato sem jih malo prej vse lepo zavila. JSem pa danes malo pozna, ker sem še Valentinove igrače v škatlo dajala (največ pliša, ki še ni aktualen), ker je imel vsega preveč na razpolago. Pa sesala sem, smeti odnašala. Dragi je pa šel na eno novoletno zabavo. Vse kar sem še potrebovala sem kar v B. dobila, tak da sem presrečna. Tulipan- alles gute! Nič šibam proti postelji. Papa! LAHKO NOČ!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 23.12.2010 23:28:27 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.12.2010 7:42:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! PETEEEK JEEEEEEEEEEEEEE!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.12.2010 9:29:02
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dobro jutro! RES JE PETEEEEEEEEEEEEEKKKKKKK!!! Jaz še strašim okoli, včeraj sem imela prenatrpan dan, prišla domov ob polnoči, pa mi ni ratalo tu gor prit. Odprta sem 2 cm, čep se mi lušči, vse je lepo pripravljeno na porod, čakamo samo popadke in akcijo. Tasa hvala za sms, ma sem bila jezna, da se nisem prej ven spravila, nisem si mislila, da bo tak naval, pa se mi res ni dalo potem fijakat iz enega konca MB na drugega... Zdaj pa imam pospravljanje v planu, potem pa sem tudi jaz že čisto praznična, se dam na off do poroda. Če ne pridem več gor danes, uživajte v tem večeru v krogu svojih družin, mejte se radi, ker samo to šteje!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.12.2010 10:35:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
Današnji večer preživite z ljudmi, ki vam največ pomenijo! Pozabite na morebitne skrbi in tegobe, pomebno je, da se imate radi. Uživajte v prijetnem ambientu ob smrečki pod katero je Dedek mraz (ali pa Božiček) nastavil darilca in uživajte ob okusni hrani in pijači ter se veselite odpiranja daril in nepozabnih trenutkov, ko bodo v očeh vaših malčkov žarele iskrice veselja in radosti. VESEL BOŽIČ!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 24.12.2010 10:36:05 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.12.2010 14:07:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
Drage moje marčevke.Naj vam bo v teh prazničnih dneh prijetno in mirno s svojimi najdražjimi. Zahvalim se še samo zato,da sem hvaležna ,da vas imam .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.12.2010 16:23:48
|
|
|
|
tasa_m
|
tulipan... ma baje je zjutraj vse šlo že. Ma če folk navali, čez teden dni pa nazaj nosi, da jim ni všeč. Mislim ej samo, da drug nebo imel. Nači pa gremo zdaj smrekico delat , darila vsa prej z T. zavila in jih imava kar na balkonu, ker nimam v omari placa.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.12.2010 18:02:56
|
|
|
|
Najaa
|
Drage moje, tudi jaz vam želim prelepe praznike, preživite jih s svojimi najdražjimi in naj skrbi vsaj za trenutek ostanejo pred vrati... sej ne bojo nikamor ušle, sam mal pozabimo na njih. Res se imejte lepo in rada vas imam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.12.2010 19:19:07
|
|
|
|
ema tiara
|
PRELEPE PRAZNIKE BABE MOJE
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.12.2010 21:20:18
|
|
|
|
tasa_m
|
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.12.2010 22:11:14
|
|
|
|
Tulipan12
|
Uh, smo padle med prazniki na drugo stran, pa še to nekam na sredino... no, jaz sem še tu, pa da se ne bomo iskale jutri, čeprav ne vem, če še delate ta teden, razen za Taso vem. Upam, da ste se imele lepo za praznike, mi smo full uživali, po več kot 2 mesecih, smo bili v soboto vsi trije celi dan skupaj (beri: T. ni delal), to mi je drugo najlepše darilo, ker prvo najlepše bo očitno Dedek Mraz prinesel
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 26.12.2010 22:26:47
|
|
|
|
Najaa
|
Tulipan ali površno bereš ali te daje (nosečniška seveda ) pozabljivost. Jaz sem fraj cel teden, s tem sem se ziher že pohvalila Tak da imam polno planov za te dni sam kaj ko bo tak hitro minilo, da še pol vsega ne bom uresničila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.12.2010 7:20:31
|
|
|
|
Tulipan12
|
Najaa nosečniška pozabljivost, ja Eh, itak ne moreš vseh planov izpolnit, jaz odkar sem na porodniški kar vsak dan mislim, da sem jih uresničila, pa se vedno katerega novega spomnim! Glavno je, da prosti čas najlepše izkoristiš s svojo družinico, ostalo bo že še počakalo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.12.2010 7:51:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Jaz sem v službi Tulipan, če si pozabila. Še ves teden. Do konca. Tudi mi smo se imeli čudovito. Darilo, ki sem ga pa dobila pa uh in ah. Tudi Valentinu sva zadela!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.12.2010 11:51:59
|
|
|
|
Tulipan12
|
Ojla, punce. Sem iz pregleda, če se do srede nič ne zgodi, mi sprožijo porod. Tak se veselim tega, da že končno spoznam svojega podnajemnika, pa komaj že čakam, da pride, ampak zdaj, ko so mi povedali, kdaj bo (če ne bo sam prej prišel), pa mi je tak na psiho vdarilo, da sploh ne vem, kaj naj si mislim. So kateri od vas sprožili porod? Kokica kaj lepega si dobila? Ja, se mi je zdelo, da delaš tudi ta teden...Persida je fraj, kolko se spomnim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.12.2010 12:06:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ne, mene je Valentin presenetil 3 tedne prezgodaj. DM mi je nekaj za dušo in razvajanje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.12.2010 14:25:55
|
|
|
|
Najaa
|
Meni niso sprožili poroda... no ja. Tija je zamujala in nekaj dni po roku mi je G v P na pregledu mal pretipam maternični vrat in od tistega trenutka sem imela popadke. Sam šele zvečer so bli tak močni, da sva šla z mojim nazaj. In ker niso napredovali, so mi našopali po treh urah umetne. Ti pa verjamem, da če imaš napovedan sprožen porod, da pa mal psiha dela. Nič ne skrbi, vsaj veš, da bosta z malčkom kmalu skupaj. Sam do kdaj boš pa v P, če bi šele v sredo rodila? Čez novo leto bi bila noter?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.12.2010 17:28:10
|
|
|
|
mama_milchy
|
Lepo pozdravljene čveke moje; joooj, po dolgem času sem na RR sem skoraj geslo pozabila In kaj tle kej dogaja? Pri nas je pestro doma; mi2 z Leo grejeva posteljo, dela, fantina Žiga pa lego sestavlja; skratka OK se imamo... Uživajte, tulipan; meni so za Leo rekli da mi bojo sprožli porod pa se je pol začelo vse naravno, najverjetneje od staha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.12.2010 18:19:42
|
|
|
|
Tulipan12
|
Najaa, ja, zgleda, da bom čez Novo leto not, ampak, da ti povem, da mi to v tem trenutku še najmanj pomeni... sem čudna Itak si s tem trebuhom ne bi mogla kaj drugega privoščit kot kakega Mariota na SLO1 , tak da me to res ne obremenjuje. Sicer ne bom mogla smoknit Lie in dragega ob polnoči, bom pa toliko bolj svojo novo štručko cmokala. Mogoče bo celo osebje malo bolj človeško, ko so glih prazniki in dobimo kak vložek viška za Dedka Mraza kak sem nora. Milchy saj jaz si tudi predstavljam, da bo mogoče kaka akcija do srede zaradi straha. Če ne pa tut, kar bo, bo. Otrok je zrel, donošen, težko ga že pričakujem, sem se že sprijaznila, da zdaj gre pa zares. Malo je tudi napetost popustila, upam samo, da bom lahko spala jutri, da bom šla naspana rodit, ker pri Lii nisem bila naspana in je bilo toliko težje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 27.12.2010 19:00:46
|
|
|
|
ema tiara
|
tulipan,jaz sem imela pri tazadnji nacrtovan porod,sem bila 3 dni cez rok in na pregledu 3cm odprta pa je gingo rekel da ne pacajo radi predolgo pri vecrodkah...sem dobila umetne in v eni uri konkretnih popadkov sem rodila...sem si privoscila se zadnji sprehod s trebuhom,pa tisti obcutki da je to to,da je zadnje,mi je bilo kar hudo...ne skrbi,privosci si romanticen vecer in doooooooolgo kopel,saj ves da ko bos naslednjic doma boste ze stirje,in takrat bos uzivala na drugacen nacin...vem pa,kaj delajo zivcki,verjemi...drzim pestke da cimprej cartas malo strucko...nepopisno
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?