|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.12.2010 10:09:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
24.12.2010 10:18:07   
birdy
Kolumbo, ti kr povej Maju da lohk kadarkol prideteuser posted image  Vsaj mal bo pol miru pred Neli in Kristi, pomoje bosta čist fasciniraneuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
24.12.2010 10:28:20   
sjmm
DAN!

evo končn 5 minut...bol na silo vzetih

mamo bajto k štala...pa sm na enem konc porihtala, pa je mali na drugem poštimal, da ni preveč pospravlen

zdele še testo za nudelčke razrežem

Saška gre u mest, sam menda bo do 4h nazaj...d bomo skup smrečico okrasili...da bo tko k vsak letuser posted image

zdej morm še mau našga kužata poštimat, pa mau kuhno u red spravt, pa ene skutne kroglice še nardim...pol pa počas priprave za večerjo

aja, zdej morm še po mailu poslat voščila poslovnim partnerjem...ole mi bo vzel neki cajta

pa čist sm žalosna k še nism mojih mulčkov pofotkala vkup...upam, da mi pol s smrekco vred še to rata

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
24.12.2010 10:37:31   
Urša08
Jaz še vedno v pidžamiuser posted image stanovanje v rasulu itak če pa tamaledva sprot vse namečeta, Eva se je pa ravno danes odločila da bi bila po naročju. POtem pa nared kejuser posted image . Še do čaja in zajtrka ne pridem. 

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
24.12.2010 10:48:07   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
24.12.2010 10:52:01   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jaz še vedno v pidžamiuser posted image stanovanje v rasulu itak če pa tamaledva sprot vse namečeta, Eva se je pa ravno danes odločila da bi bila po naročju. POtem pa nared kejuser posted image . Še do čaja in zajtrka ne pridem. 

sej bo vse počakal...zdej si prvo mami!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
24.12.2010 10:52:30   
sjmm

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
24.12.2010 14:06:25   
Čebel@
kakšno zatišje je danesuser posted image

urša...lepa voščilnicauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1808
24.12.2010 15:09:02   
MIHAILO
URSA kako lepa voščilnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
24.12.2010 15:13:25   
MIHAILO
Ojla punce...Moj je bil vceraj doma in danes je tudi user posted image user posted image user posted image Vceraj smo sli kupit trosed za v otrosko sobo pa zavese za dnevno in spalnico,za otrosko sobo pa se iscem zavese...A mogoce veste kje majo kaksne z otroskimi motivi? Jaz zdaj lahko pocivam na trosedu ,mihailo se igra ,ker je full vesel da je nekdo z njim v otroski moz pa nekaj stima se na kljukah v kopalnici in wcju...potem mormo pa koncnoooo jelko okrasit,je bla v hrastniku in se je tko zavleklo...Zvecer pa dobimo obisk iz avstrije(bratranec,pa njegova zena pa eno leto star fantek)....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
24.12.2010 17:02:23   
Katjusa
dan punce:)
pravkar pečem cookije, da bomo vsaj nekaj domačega imeli za praznike pa sem se spomnila na vas k je lani Urša pošiljala recepteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
utrujena se,m 100/h spat hodim ob pol 1 zjutraj vstajam ob 5:45 in enostavno ni več energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image aja spat hodim tako pozno ker smo delali koledarje... nismo jih imeli v planu vendar nas stranke same kličejo in želijo naše koledarje seveda jim z veseljem ustrežemo:)

Želimo vam čarobne, polne ljubezni praznike in čim več časa za svoje najdražje:)

na zadnji strani sme pa ujela tole:)user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Uršauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo lepa slikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
24.12.2010 18:36:49   
Čebel@
mi je ratalo vse postorit,edino sesali bomo jutriuser posted image .....sem pa crknjenauser posted image .....vidim samo še tuš in posteljouser posted image ....me je pa klicala mami-je rabila št. od veterinarja,ker je psičko zadela kapuser posted image user posted image user posted image

urša....si videla da danes goduje Eva?user posted image

PUNCE,LEPE BOŽIČNE PRAZNIKE VAM ŽELIM!PREŽIVITE JIH V KROGU SVOJIH NAJDRAŽJIH!

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
24.12.2010 20:44:51   
sjmm
čer!

mi smo povečerjali, se naklepetali, zapeli nekaj pesmi, se posladkali in pocrkljali

zdej gre pa majki v mižule....mi pa bomo še malce nadaljevali

VSEM SKUPAJ VELIKO ČAROBNOSTI NA BOŽIČNI VEČER IN PRELEP JUTRIŠNJI DAN, NAJ VAM MINE V KROGU NAJBLIŽJIH!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
24.12.2010 21:22:26   
Ajvy
VESEL BOŽIČ VSEM......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
   [Brisano sporočilo]
24.12.2010 21:32:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1815
   [Brisano sporočilo]
24.12.2010 21:50:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1816
24.12.2010 22:01:56   
petrušk_
zlate moje punce.....

vam in vašim družinicam želim vesel božič in vse naj naj v letu ki prihaja,
veliko prespanih noči
nič virusov na obisku
pridne možičke
in da bi še naprej bile tko zlate kot ste...polepšale ste mi leto 2010 in upam, da nadaljujemo tudi v prihodnjih letih.

mi smo v bohinju, malček pančka, mi2 greva pa atiju svečko prižgat....byby in še enkrat najlepše praznike v krogu domačih

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 1817
25.12.2010 1:35:14   
tanci29
TANCI VAM VSEM SKUPAJ ŽELI VESEL BOŽIČ...POLJUBČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
25.12.2010 1:37:40   
tanci29
no še enga na kratko..ker sem že parkrat kej napisala pa me je ven zabrisal...cajta pa na minimumuser posted image

uglavnem božiček se je glihkar splazil ven čez dimnik...je pa pustil prelepa darila...to bo veseljauser posted image user posted image user posted image user posted image
drugače smo pa uredu, zdravi in veseli...
malček vas pa pogrešam ampak žal mi ne znese...ampak vseeno ste super in vas imam radaaaa

pozdravček

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
25.12.2010 5:43:54   
baki
jutro.nik je že pokonci.adijo pamet.sem mislila da bom še v miru kavo spilauser posted image .pa sej jo bom k je moj frej.božiček je prinesel darila.nik je samo pogledal pa je šel stranuser posted image ....VESEL BOŽIČ ŽELIM VSEM

Neposredna povezava do sporočila: 1820
25.12.2010 5:44:50   
baki
urša zelo lepa božična voščilnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
25.12.2010 5:45:48   
baki
kolumbo sem mislila da si kak nočni bar slikalauser posted image user posted image user posted image user posted image .super je

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
25.12.2010 5:47:43   
baki
včerajšnji dan je bil bol žalostenuser posted image .ni blo glih nekega božičnega vzdušja.bo pa mogoče dones malo bolje.gremo gor na vikend na kosilo.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
25.12.2010 8:33:51   
baki
se vidi da je praznik.....nikjer nobene....

Neposredna povezava do sporočila: 1824
25.12.2010 9:49:29   
Ajvy
jutro.....

Božiček je pustil majhna darila.....majčko z Nodijem...waw...je to enga veselja....jst se nisem mogla upret,,,,,lučke na smrekci gorijo, kokosove kroglice narejene. zajtrk v trebuščkih...stroj pere,,,,še ene piškotke zdejle spacamo...pa bom tolk ponosna nase...res.....mislim ,da bi bila še mati sjmm ponosna name....he he....

Lepo uživajte...se stiskajte...in objemite toplino vašega doma.....

LEp Božič

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.