|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
23.12.2010 21:21:13   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Birdy...jst sem obe skoz dojila z nastavki in je bilo super......

Ajvy, pa si ti kdaj ju probala "odvadit" nastavkov? Ker večina kar sem tuki brala pa kar jih poznam so se kr lotile in otročke odvadile... Ne me vprašat kaj jih je sicer motilo na nastavkih, nisem nikol spraševala, ampak same so hotle dojit brez. In je vsem kar jih poznam ratal.
Zakaj pa si ti mela nastavke? Sam firbec sem vešuser posted image  Jst se vse okol dojenja ful zanimam, bi šla tud za kako svetovalko, bi res rada pomagala ker jih preveč ne doji zato ker ne dobijo pravih informacij... 

ja, no tko je bilo....da se mi bradavice nios izbočile in Tarja ni imela kje povlečt...pol kasneje..so se sicer izoblikovale po nastavkih...ampak mi je tko pasalo....

Če boš kdaj šla za svetovalko...ti polagam na srce...prosim misli tudi na mamico in ne samo na otročka, tako veliko delavk v zdravstvu....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
23.12.2010 22:57:31   
sjmm
čer!

jz mam dost štacun!!!!!!!!!!!!!!

sva pršla okol pol 8h domov, so bli fantje dol, Maj tud pod razno ni hotel dol večerjat, je bil lačen kot volk.....sem ga sam hitr gor nesla in hitr en čokolinček nardila, je pojedu celo skodelco, pa še eno skodelco mleko in kruha, ki naj bi bla moja večerja...za spat pa še AM

aja k sva hotla popoldne na Rudnik...tak zastoj...da je moj že skor čist popiz......pa sva kr do BTC produžila...sva nabavla...za Jana kavbojke, bundo, en puloverček in eno adidas jopco, pa za Saško ene par majkč in likalnik za lase...k sm pršla pa domov ...k so bli gospodična doma...živa bomba....tud posode ni mogla do konca v stroj nabasat, pa sm mislila, da bo še kaj malega pospravla k je že dons in ju3 frej....dons so mel žurko, ju3 je dan šole...pa so frej..tak d gre popoldne sam na lepš po Lublani...seveda, da ne bo treba pomagat smrekico postavit, pa kaj malega postorit...en dan mi bo glede nje pokrov odnesl...pol pa še pravi, da če za njenga čoko princa pa nisva nč kupla...ja, pa jade...sam še to se mi manjka, da bom v nigerijo enmu darilo pošiljala, če ima namen, naj to kar sama s svojimi evrčki počne..ah, ja

v glavnem pol sm še enga prjatlčka spekla, pa linšče oči, pa juhco sm prstavla za ju3, se že hladi na okenski polici

kva sem si zapomnila k sm bralauser posted image user posted image

aja...tamika ..ČESTITKE ZA OBLETNICO, SEJ ISKRICE ITAK ŠE ŠVIGAJO, TAK D LE TKO NAPREJuser posted image user posted image user posted image

čebelc@...ti si imela pa pestro popoldne...ej s tvojim ti pa nikol ni dolgcajt...n, važn d se je vse dobr končalo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...vau, za ju3 imaš pa še pestrejši urnik k jzuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
23.12.2010 22:58:15   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Eva je zaspala in upam, da jo krčki pustijo spat. Žiga je že vstal, Nejc si je zaželel tomažka tko da sem jima dala vlakca tomažka za gledat. Mene pa bomba v kuhinji čaka. Sem pa tok utrujena da si bom šla en kapučin narest. Pa komi čakam da moj domov pride, da si mal spočijem. 

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evo in mamico

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
23.12.2010 22:59:18   
sjmm

A ima še katera občutek da je čedalje manj časa za partnerja? Te 14 dni se mi zdi da se vse vrti okol otrok, obiskov, zvečer pa sam dol padem. Še zjutraj komi najdeva tistih 5 minut za pogovor. Upam, da bova nadoknadila sedaj med prazniki. Kar pogrešam najin čas.

no sem mal mogla pojamrat, mam očitno en tak čuden dan

men se to skoz dogaja...sva prav na majavih tlehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
23.12.2010 22:59:53   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

prijatelj v pečici, grem še rogljičke narest user posted image user posted image

pridnaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
   [Brisano sporočilo]
23.12.2010 23:24:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1781
24.12.2010 6:13:45   
baki
jutrooo....dons pa na pogreb.je od tašče sestra umrlauser posted image .pa glih dons je pogreb.pa še v velenje se moremo pelat.upam da bomo doma do enih 19.00,preden gresta otroka spat.sem katjo peljala včeraj k zdravniku.ušesa vneta,dobla ospenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
24.12.2010 6:16:35   
baki
nik se je glih zbudil.zdej pa spet v akcijo.zunaj pa dežujeuser posted image user posted image user posted image user posted image .kakšno butasto vreme,zdej ko bi moglo snežituser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
24.12.2010 6:18:27   
baki
jst sem tudi vse poštimala.potica je uspela,darila so zavita.tk da malo še pospravim,ob 12.00 pa tk morema od doma ker je pogreb ob 14.00.mukauser posted image .samo kar je treba je treba.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
24.12.2010 6:43:52   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
24.12.2010 6:47:49   
Čebel@
mala še spi,ati na poti v službo-bo danes imel norišnico,ker je jutri frej....spali smo super...se pa Hana po novem zbudi ob 6.00 in kliče-bi se prišla cartat k meni....no ji je mož dal dudo in še vedno spi....včeraj je bila v vrtcu neki jokava-predvidevam,ker se prej zbudi in posledično prej rata zmatrana-upam,da bo danes ok.....user posted image  je lepo spal celo nočko,ob 6.00(isto k Hanauser posted image ) pa telovadbauser posted image ....danes je točno še 3 mesece do konca(no jaz mislim da 2,5user posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa dobila od Hane čestitkouser posted image z odtisom njene nogiceuser posted image user posted image user posted image .....pa zvezek smo dobili domov in je ogromno fotk notruser posted image user posted image user posted image ....danes jo bom dostavila v vrtec malo pred osmo,ko že pride njena vzg.(ena tatretja je dežurna),da ji dava čokoladnega medvedkauser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 24.12.2010 6:51:27 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
24.12.2010 7:14:48   
Čebel@
tamika...upam,da sta imela kaj časa zase,da sta obujala spomineuser posted image user posted image user posted image ....ja jutri pa mož orevzame Hano ker bom jaz imela ogromno dela v kuhinjiuser posted image

ajvy....kako ste?

birdy....torej,ko mi bo zaškripalo pri dojenju,te pocukam za rokavuser posted image

sjmm.....vidim,da sva obe letale po štacunahuser posted image ......važno da si dobila darila za vse svoje škratkeuser posted image user posted image user posted image

urša....kako ste spali?....upam,da so krčki Evo pustili pri miruuser posted image user posted image user posted image ....upam,da s tvojim prideta do malo skupnega časauser posted image

kolumbo....meni pa kar na dom hodijo nohte rihtatuser posted image ....malenkost za ZS-kakšen dan prej ga pokliči,ker itak računa na vasuser posted image user posted image user posted image

baki......jutro.....uf nič lepo vidimuser posted image ...moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  škratka zbudit...se tipkamo pri zajterkuuser posted image

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
24.12.2010 8:17:43   
Čebel@
jaz sem že pri zajterku,ve pa še spiteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hana je šla danes s takim ponosom v vrtec,ker je nesla darilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pomočnice danes ni,tko da njej neseva pa v ponedeljekuser posted image ....stanovanje je bomba-ne vem kje začetiuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
24.12.2010 8:18:55   
Pikica_82
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
24.12.2010 8:20:48   
Čebel@
pikica......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....tudi vama oz.vam trem vse najlepše za praznike!!!

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
24.12.2010 8:26:01   
Urša08
jutro

gužva na polno, se vidi da mam vse tri domauser posted image user posted image user posted image kavo pijem po požirkih že od 7 user posted image , kuhinja in dnevna raztur tko da upam da ju pospravim predno mojedva prideta da ju ne bo kapuser posted image user posted image user posted image .

vas grem mal prebrat če bo zneslo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
24.12.2010 8:26:43   
Urša08
Pikica hvala za voščilo, pa kak cukrček je Aleks s takimi lepimi očkami user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
24.12.2010 8:28:40   
Urša08
čebela popoldan je bilo potem ok, pa nočka super tko da očitno ji moj sendvič ni odgovarjaluser posted image se bom sedaj še bolj merkala kaj pojem. Super za tako čestitko, mi smo tudi včeraj dobili čestitke in pa koledarjeuser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
24.12.2010 8:30:32   
Čebel@

čebela popoldan je bilo potem ok, pa nočka super tko da očitno ji moj sendvič ni odgovarjaluser posted image se bom sedaj še bolj merkala kaj pojem. Super za tako čestitko, mi smo tudi včeraj dobili čestitke in pa koledarjeuser posted image .
samo da je bilo ok,sploh ponočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
24.12.2010 8:31:45   
Urša08
Baki uf na takle dan pogrebuser posted image

Kolumbo upam da dons najdeta čas za vaju zvečer ko bodo user posted image user posted image user posted image spančkali.

Mi imamo pa letos prvič božično večerjo pri nas in sicer skupaj z mojimi in njegovimi. Bo zanimivouser posted image . Pa mojedva mi je uspelo prepričat da prespita pri nas tko da bomo lahko še v soboto skupaj uživali tako kot ponavadiuser posted image .

Sedaj grem pa Evo popedenčkat, tamaledva sta že.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
24.12.2010 8:32:06   
Čebel@
user posted image  delat

se tipkamooooouser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
24.12.2010 8:32:27   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

samo da je bilo ok,sploh ponočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ja res je. Je pa tole dete tako pridno ponoči. Zvečer okol 9 poje in se naslednjič zbudi med 3 in 4.user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
24.12.2010 9:18:07   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Ja res je. Je pa tole dete tako pridno ponoči. Zvečer okol 9 poje in se naslednjič zbudi med 3 in 4.user posted image

o urša trkajuser posted image user posted image user posted image user posted image ....upam,da bo tko lepo še naprej spalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
24.12.2010 9:20:35   
Čebel@
5 minut pavze za sokecuser posted image ...posoda pomita,postelja pospravljena,smeti sem mogla 2x! dol odnest,ker se nam jih je tok že nabralouser posted image ....zdele dam juhico kuhat,pa kolegica pride nohte porihtat(bo ena ura mimo tiktak),pol pa zavijanje daril(vsaj od moža) in kuhanje kosila

se tipkamo poluser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
24.12.2010 9:53:26   
birdy
Hej hoj.
Kolumbo, a sta se z mojim srečala mende? Sam povej kerga od otrok si rihtala, moj ne ve a je bil Rok al Majuser posted image  Sicer je razlika v višini kr očitna ampak moj ne veuser posted image  pa napredek je naredu, ve kako ti je ime in zdej če se kej o teb pogovarjava lahko celo govorim o tvojem pravem imenu in ve koga mislimuser posted image user posted image  Prej sem mogla pa: pri A. je pa Maj bolan (sam primer kako je potekal pogovor). Kdo je pa A.? Ja, Kolumbo. Aja, pol pa tko reč.

Čebela, če boš mela težave pri dojenju bom skušala pomagat, sam da bi bila pa svetovalka bi mogla it pa še na kake seminarje tko da čist profi pa res nisemuser posted image
Ajvy, jst svetovalka itak ne morem bit ker majo tud pogoje kako lahko postaneš svetovalka in med drugim je pogoj tud da nisi pri svojih otrocih nikoli dodajal AM, kar pa jst v prvem mesecu sem pri Neli, pri Levu pa tud. Edino kristi je bila od štarta skoz dojena čeprov sem mela tud pri njej kdaj preblisk da je lačna... Sam ona ni hotla pit po flaši...
Urša, super za tvoje... Boste mel lep božič...

Če ma kera slabo vest kako je razmetano pa lahko pride k nam. Vam povem da se boste v momentu boljš počutileuser posted image  Drugač so pa otroci kr pridni, dec tud za silouser posted image , men se je mobitel neki pokvaru, ne delata tipke za končat klic in za potrdit tko da je nesu na servis, pa še po fotke k sva končno razvila gre. Levči glih spi, jst se bom pa spravila nekaj pojest.
Se beremo!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.