![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 21:21:13
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Birdy...jst sem obe skoz dojila z nastavki in je bilo super...... Ajvy, pa si ti kdaj ju probala "odvadit" nastavkov? Ker večina kar sem tuki brala pa kar jih poznam so se kr lotile in otročke odvadile... Ne me vprašat kaj jih je sicer motilo na nastavkih, nisem nikol spraševala, ampak same so hotle dojit brez. In je vsem kar jih poznam ratal. Zakaj pa si ti mela nastavke? Sam firbec sem veš Jst se vse okol dojenja ful zanimam, bi šla tud za kako svetovalko, bi res rada pomagala ker jih preveč ne doji zato ker ne dobijo pravih informacij... ja, no tko je bilo....da se mi bradavice nios izbočile in Tarja ni imela kje povlečt...pol kasneje..so se sicer izoblikovale po nastavkih...ampak mi je tko pasalo.... Če boš kdaj šla za svetovalko...ti polagam na srce...prosim misli tudi na mamico in ne samo na otročka, tako veliko delavk v zdravstvu....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 22:57:31
|
|
|
|
sjmm
|
čer! jz mam dost štacun!!!!!!!!!!!!!! sva pršla okol pol 8h domov, so bli fantje dol, Maj tud pod razno ni hotel dol večerjat, je bil lačen kot volk.....sem ga sam hitr gor nesla in hitr en čokolinček nardila, je pojedu celo skodelco, pa še eno skodelco mleko in kruha, ki naj bi bla moja večerja...za spat pa še AM aja k sva hotla popoldne na Rudnik...tak zastoj...da je moj že skor čist popiz......pa sva kr do BTC produžila...sva nabavla...za Jana kavbojke, bundo, en puloverček in eno adidas jopco, pa za Saško ene par majkč in likalnik za lase...k sm pršla pa domov ...k so bli gospodična doma...živa bomba....tud posode ni mogla do konca v stroj nabasat, pa sm mislila, da bo še kaj malega pospravla k je že dons in ju3 frej....dons so mel žurko, ju3 je dan šole...pa so frej..tak d gre popoldne sam na lepš po Lublani...seveda, da ne bo treba pomagat smrekico postavit, pa kaj malega postorit...en dan mi bo glede nje pokrov odnesl...pol pa še pravi, da če za njenga čoko princa pa nisva nč kupla...ja, pa jade...sam še to se mi manjka, da bom v nigerijo enmu darilo pošiljala, če ima namen, naj to kar sama s svojimi evrčki počne..ah, ja v glavnem pol sm še enga prjatlčka spekla, pa linšče oči, pa juhco sm prstavla za ju3, se že hladi na okenski polici kva sem si zapomnila k sm brala aja...tamika ..ČESTITKE ZA OBLETNICO, SEJ ISKRICE ITAK ŠE ŠVIGAJO, TAK D LE TKO NAPREJ čebelc@...ti si imela pa pestro popoldne...ej s tvojim ti pa nikol ni dolgcajt...n, važn d se je vse dobr končalo... ...vau, za ju3 imaš pa še pestrejši urnik k jz
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 22:58:15
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Eva je zaspala in upam, da jo krčki pustijo spat. Žiga je že vstal, Nejc si je zaželel tomažka tko da sem jima dala vlakca tomažka za gledat. Mene pa bomba v kuhinji čaka. Sem pa tok utrujena da si bom šla en kapučin narest. Pa komi čakam da moj domov pride, da si mal spočijem. za Evo in mamico
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 22:59:18
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 A ima še katera občutek da je čedalje manj časa za partnerja? Te 14 dni se mi zdi da se vse vrti okol otrok, obiskov, zvečer pa sam dol padem. Še zjutraj komi najdeva tistih 5 minut za pogovor. Upam, da bova nadoknadila sedaj med prazniki. Kar pogrešam najin čas. no sem mal mogla pojamrat, mam očitno en tak čuden dan men se to skoz dogaja...sva prav na majavih tleh
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 22:59:53
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 prijatelj v pečici, grem še rogljičke narest pridnaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 23.12.2010 23:24:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 24.12.2010 6:13:45
|
|
|
|
baki
|
jutrooo....dons pa na pogreb.je od tašče sestra umrla .pa glih dons je pogreb.pa še v velenje se moremo pelat.upam da bomo doma do enih 19.00,preden gresta otroka spat.sem katjo peljala včeraj k zdravniku.ušesa vneta,dobla ospen .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 24.12.2010 6:16:35
|
|
|
|
baki
|
nik se je glih zbudil.zdej pa spet v akcijo.zunaj pa dežuje .kakšno butasto vreme,zdej ko bi moglo snežit
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 24.12.2010 6:18:27
|
|
|
|
baki
|
jst sem tudi vse poštimala.potica je uspela,darila so zavita.tk da malo še pospravim,ob 12.00 pa tk morema od doma ker je pogreb ob 14.00.muka .samo kar je treba je treba.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 24.12.2010 6:43:52
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 24.12.2010 6:47:49
|
|
|
|
Čebel@
|
mala še spi,ati na poti v službo-bo danes imel norišnico,ker je jutri frej....spali smo super...se pa Hana po novem zbudi ob 6.00 in kliče-bi se prišla cartat k meni....no ji je mož dal dudo in še vedno spi....včeraj je bila v vrtcu neki jokava-predvidevam,ker se prej zbudi in posledično prej rata zmatrana-upam,da bo danes ok..... je lepo spal celo nočko,ob 6.00(isto k Hana ) pa telovadba ....danes je točno še 3 mesece do konca(no jaz mislim da 2,5 ) sem pa dobila od Hane čestitko z odtisom njene nogice .....pa zvezek smo dobili domov in je ogromno fotk notr ....danes jo bom dostavila v vrtec malo pred osmo,ko že pride njena vzg.(ena tatretja je dežurna),da ji dava čokoladnega medvedka
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 24.12.2010 6:51:27 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 24.12.2010 7:14:48
|
|
|
|
Čebel@
|
tamika...upam,da sta imela kaj časa zase,da sta obujala spomine ....ja jutri pa mož orevzame Hano ker bom jaz imela ogromno dela v kuhinji ajvy....kako ste? birdy....torej,ko mi bo zaškripalo pri dojenju,te pocukam za rokav sjmm.....vidim,da sva obe letale po štacunah ......važno da si dobila darila za vse svoje škratke urša....kako ste spali?....upam,da so krčki Evo pustili pri miru ....upam,da s tvojim prideta do malo skupnega časa kolumbo....meni pa kar na dom hodijo nohte rihtat ....malenkost za ZS-kakšen dan prej ga pokliči,ker itak računa na vas baki......jutro.....uf nič lepo vidim ...moje sožalje škratka zbudit...se tipkamo pri zajterku
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 24.12.2010 8:17:43
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz sem že pri zajterku,ve pa še spite Hana je šla danes s takim ponosom v vrtec,ker je nesla darilo ....pomočnice danes ni,tko da njej neseva pa v ponedeljek ....stanovanje je bomba-ne vem kje začeti
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 24.12.2010 8:18:55
|
|
|
|
Pikica_82
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 24.12.2010 8:20:48
|
|
|
|
Čebel@
|
pikica...... ....tudi vama oz.vam trem vse najlepše za praznike!!!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 24.12.2010 8:26:01
|
|
|
|
Urša08
|
jutro gužva na polno, se vidi da mam vse tri doma kavo pijem po požirkih že od 7 , kuhinja in dnevna raztur tko da upam da ju pospravim predno mojedva prideta da ju ne bo kap . vas grem mal prebrat če bo zneslo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 24.12.2010 8:26:43
|
|
|
|
Urša08
|
Pikica hvala za voščilo, pa kak cukrček je Aleks s takimi lepimi očkami
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 24.12.2010 8:28:40
|
|
|
|
Urša08
|
čebela popoldan je bilo potem ok, pa nočka super tko da očitno ji moj sendvič ni odgovarjal se bom sedaj še bolj merkala kaj pojem. Super za tako čestitko, mi smo tudi včeraj dobili čestitke in pa koledarje .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 24.12.2010 8:30:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela popoldan je bilo potem ok, pa nočka super tko da očitno ji moj sendvič ni odgovarjal se bom sedaj še bolj merkala kaj pojem. Super za tako čestitko, mi smo tudi včeraj dobili čestitke in pa koledarje . samo da je bilo ok,sploh ponoči
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 24.12.2010 8:31:45
|
|
|
|
Urša08
|
Baki uf na takle dan pogreb Kolumbo upam da dons najdeta čas za vaju zvečer ko bodo spančkali. Mi imamo pa letos prvič božično večerjo pri nas in sicer skupaj z mojimi in njegovimi. Bo zanimivo . Pa mojedva mi je uspelo prepričat da prespita pri nas tko da bomo lahko še v soboto skupaj uživali tako kot ponavadi . Sedaj grem pa Evo popedenčkat, tamaledva sta že.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 24.12.2010 8:32:06
|
|
|
|
Čebel@
|
delat se tipkamooooo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 24.12.2010 8:32:27
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela popoldan je bilo potem ok, pa nočka super tko da očitno ji moj sendvič ni odgovarjal se bom sedaj še bolj merkala kaj pojem. Super za tako čestitko, mi smo tudi včeraj dobili čestitke in pa koledarje . samo da je bilo ok,sploh ponoči Ja res je. Je pa tole dete tako pridno ponoči. Zvečer okol 9 poje in se naslednjič zbudi med 3 in 4.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 24.12.2010 9:18:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela popoldan je bilo potem ok, pa nočka super tko da očitno ji moj sendvič ni odgovarjal se bom sedaj še bolj merkala kaj pojem. Super za tako čestitko, mi smo tudi včeraj dobili čestitke in pa koledarje . samo da je bilo ok,sploh ponoči Ja res je. Je pa tole dete tako pridno ponoči. Zvečer okol 9 poje in se naslednjič zbudi med 3 in 4. o urša trkaj ....upam,da bo tko lepo še naprej spala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 24.12.2010 9:20:35
|
|
|
|
Čebel@
|
5 minut pavze za sokec ...posoda pomita,postelja pospravljena,smeti sem mogla 2x! dol odnest,ker se nam jih je tok že nabralo ....zdele dam juhico kuhat,pa kolegica pride nohte porihtat(bo ena ura mimo tiktak),pol pa zavijanje daril(vsaj od moža) in kuhanje kosila se tipkamo pol
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 24.12.2010 9:53:26
|
|
|
|
birdy
|
Hej hoj. Kolumbo, a sta se z mojim srečala mende? Sam povej kerga od otrok si rihtala, moj ne ve a je bil Rok al Maj Sicer je razlika v višini kr očitna ampak moj ne ve pa napredek je naredu, ve kako ti je ime in zdej če se kej o teb pogovarjava lahko celo govorim o tvojem pravem imenu in ve koga mislim Prej sem mogla pa: pri A. je pa Maj bolan (sam primer kako je potekal pogovor). Kdo je pa A.? Ja, Kolumbo. Aja, pol pa tko reč. Čebela, če boš mela težave pri dojenju bom skušala pomagat, sam da bi bila pa svetovalka bi mogla it pa še na kake seminarje tko da čist profi pa res nisem Ajvy, jst svetovalka itak ne morem bit ker majo tud pogoje kako lahko postaneš svetovalka in med drugim je pogoj tud da nisi pri svojih otrocih nikoli dodajal AM, kar pa jst v prvem mesecu sem pri Neli, pri Levu pa tud. Edino kristi je bila od štarta skoz dojena čeprov sem mela tud pri njej kdaj preblisk da je lačna... Sam ona ni hotla pit po flaši... Urša, super za tvoje... Boste mel lep božič... Če ma kera slabo vest kako je razmetano pa lahko pride k nam. Vam povem da se boste v momentu boljš počutile Drugač so pa otroci kr pridni, dec tud za silo , men se je mobitel neki pokvaru, ne delata tipke za končat klic in za potrdit tko da je nesu na servis, pa še po fotke k sva končno razvila gre. Levči glih spi, jst se bom pa spravila nekaj pojest. Se beremo!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.